Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 1 час, nikssi написа:

Да си търсят правата бре и Стъки и ония всичките уж набедени...ама нещо шубе а? 

Кой е казал че ги е шубе  ? Рано или късно ще се стигне до съд. Подозирам че вашата хунта обаче няма да и хареса.  Защото с тези скорострелни "скандали" дето са като по калъп във всички министерства  с повтарян рефрен " ужасни злупотреби , ужасни далавери, милиони загуби"  се цели всичко друго но не и прагматична ревизия .

Хунтата няма време и бълва всеки ден по килограм внушения и измислени скандали . Защото дори после да се окаже че няма нищо  , шараните вече са се накълвали с пропаганда и лъжи :)

преди 1 час, nikssi написа:

Да ама линка ... ми там се цитира въпросния сайт бре. Гърчи се , смешно е.

Гърчиш се ТИ. :)  Голям яд те е хванало че изключително коректно цитирах Карбовски :hush:

Ако си пропуснал една другановина ... заведени са дела по предишния цирк на МАяМАта с Илчовски .

и то за доста солени милиони .  :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 3 минути, nikssi написа:

Да ама линка ... ми там се цитира въпросния сайт бре. Гърчи се , смешно е. Да се проверяват. Какво по-хубаво от това. Има и съдилища нали ? Да си търсят правата бре и Стъки и ония всичките уж набедени...ама нещо шубе а? 

хубави ги пращаш към съда - но съда ли ги е обвинил или някой който няма дори един документ, защото си спомням че се падаше по 3 000 лв на месец

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

хубави ги пращаш към съда - но съда ли ги е обвинил или някой който няма дори един документ, защото си спомням че се падаше по 3 000 лв на месец

Хм ми за кой приказваш? За неверни документи за кой? Стики лъже и маже или по-точно не казва всичко, за което е взимал парички. Законно с проекти..обаче е нещо много политически обвързан с тези спуснали му това финансиране. Не хвърляй силни думи,че после ще изглежда много смешно. Ще се види тия дни.

преди 4 минути, nikssi написа:

Хм ми за кой приказваш? За неверни документи за кой? Стики лъже и маже или по-точно не казва всичко, за което е взимал парички. Законно с проекти..обаче е нещо много политически обвързан с тези спуснали му това финансиране. Не хвърляй силни думи,че после ще изглежда много смешно. Ще се види тия дни.

и да е имало нарушение, какво е предприето - или просто и ние седим с ръцете в джобовете

току-що, Без умствен капацитет написа:

и да е имало нарушение, какво е предприето - или просто и ние седим с ръцете в джобовете

Кой да го предприеме бре? Прокуратурата ли? Я, така леко по перваза и беж навънка ...

преди 3 минути, nikssi написа:

Кой да го предприеме бре? Прокуратурата ли? Я, така леко по перваза и беж навънка ...

този разговор е воден вече, има евро парламент, дори прокурора от европа ви дойде на крака - и какво направихте

гледахте тъпо

преди 43 минути, nikssi написа:

Да ама линка ... ми там се цитира въпросния сайт бре. Гърчи се , смешно е. Да се проверяват. Какво по-хубаво от това. Има и съдилища нали ? Да си търсят правата бре и Стъки и ония всичките уж набедени...ама нещо шубе а? 

Той Мирчо от къде да знае, няма време да чете какво пуска, дават сценария за дена и работи човека. :)  После обяснява, че нещото което цитирал не били негови думи, а на Атлантическия съвет. 

преди 38 минути, miro20 написа:

Кой е казал че ги е шубе  ? Рано или късно ще се стигне до съд. Подозирам че вашата хунта обаче няма да и хареса.  Защото с тези скорострелни "скандали" дето са като по калъп във всички министерства  с повтарян рефрен " ужасни злупотреби , ужасни далавери, милиони загуби"  се цели всичко друго но не и прагматична ревизия .

Хунтата няма време и бълва всеки ден по килограм внушения и измислени скандали . Защото дори после да се окаже че няма нищо  , шараните вече са се накълвали с пропаганда и лъжи :)

Ако си пропуснал една другановина ... заведени са дела по предишния цирк на МАяМАта с Илчовски .

и то за доста солени милиони .  :) 

Ми айде. Борисов за кой път го осъдиха за клевета вече ? :D 

Следващия път дали няма да е за язовирите, след като стана ясно, че пак те излъгаха ? 

преди 3 часа, miro20 написа:

Според Карбовски, данъчните погнали Стъки и цялата му рода

Говорителят на служебният кабинет казва - някакъв си никаквец е взел над 1 000 000лв

Същият този никаквец казва - Не е вярно, взел съм само 222 000лв

Най-нормалното нещо на света е... компетентните органи да направят проверка за да се види кой лъже!!!

Това, че по време на царуването на Боко такива проверки не се правеха, не означава че те не трябва да се правят!

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Говорителят на служебният кабинет казва - някакъв си никаквец е взел над 1 000 000лв

Най-нормалното нещо на света е... компетентните органи да направят проверка за да се види кой лъже!!!

Това, че по време на царуването на Боко такива проверки не се правеха, не означава че те не трябва да се правят!

Кой да го направи? Гешефтурата ли? Значи има нужда от реформа и изчегъртване къде? 

преди 27 минути, nikssi написа:

Кой да го направи? Гешефтурата ли? Значи има нужда от реформа и изчегъртване къде? 

Това аз го знам, ти го знаеш, дори и Троло20 го знае, обаче разликата е че аз и ти можем да си позволим да го напишем в прав текст, а Мирко ако го напише, може да му се наложи да се насочи към клошарството по-рано от колкото му се иска.

• Автор
преди 47 минути, ivottoshev написа:

Няма да се учудя - и двете твърдения да са верни. Просто разликата е отишла в ... нечие чекмедже!

Нищо ново под слънцето!

преди 12 часа, nikssi написа:

Значи има нужда от реформа и изчегъртване къде? 

Дондуков 1, Дондунков 2, 6ти Септември и всички останали дестинации където мъпета от Дондуков 1 е пипал.

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Това аз го знам, ти го знаеш, дори и Троло20 го знае, обаче разликата е че аз и ти можем да си позволим да го напишем в прав текст, а Мирко ако го напише, може да му се наложи да се насочи към клошарството по-рано от колкото му се иска.

заа да се направи проверка, трябва да се внесе писмен сигнал - според теб защо никоя от страните неиска - просто знаят че всичко е цирк

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Е там е проблема . Че тактиката на мутренската хунта е да мята в ефир всеки ден по няколко "скандални ужасни злоупотреби" :) 

Не ги вкарва първо в прокуратура или да се завеждат провекри , дела и т.н. , а първо се мятат в ефира. Класичексо дезнформбюро.

Важното е във всяко едно такова мятане е да се пропагандира и да се сеят съмнения за противника и да се правят внушения.

Класическа пропаганда.

Бързането е именно заради изборите. Защото делата ще се точат месеци, години , сигурен съм че ще се окажат на 99.999% лъжи, но внушенията остават, процентите от опонента са взети , ББ омаскарен

:) 

А да.. а отговорност никой никаква няма да носи . Прекрасно знаят това от примера Констинброд и фейка на Барека и Мая Манолова .

Просто сега мащабите са по големи в мятането на фейкове.

пп

„Сигнали“ се обявяват за разкрития и „корупция“. Какво да очакваш от бордиста Кутев и Мадам „Ръгай чушки в боба“ Соня Момчилова

Цитат

Бойко Рашков проверява газовата връзка с Гърция. Леле, мале. Какво ли си представяте от това заглавие ? Вътрешният министър, пенсионер на 67 години, с препасан пистолет обикаля около тръбите и разследва. Души за корупция, аха всеки момент да арестува някой там. Екшън. Не, епизод пореден от треторазреден филм.

Това е нивото на временното правителство на Румен Радев, с премиер пенсионер. Бивш треторазреден военен чиновник, не помирисвал истинска военна служба. Безсловесен, не ходи и до тоалетната без разрешение. Вътрешен министър, озлобен пенсионер, с мания за величие и психически проблеми на нереализиран главен прокурор. Пенсионер, докаран от вилата си по неговите думи, за екоминистър, пенсионер за министър на земеделието. Двама харвардски измамници и техен мноооого близък приятел от Дубай. Селски фелдшер от Дупница, изгубил лекарски права, провалил вече ваксинацията в България. Със съветничка на 71 години.

Това е истината. Но тя не се коментира. Вместо това ни пробутват всеки ден пропагандни клишета. Основната дума в тях е „СИГНАЛ“. Именно по „СИГНАЛ“ Бойко Рашков проверявал газопровода. Мога от сега да ви светна кой е подал „СИГНАЛА“. Гошо Боеца или Биволъ, което е едно и също. Това е правителството на Доносите. Работи се само по сигнали, тоест по доноси. Изнася се някаква информация за корупция по сигнали. Няма проверки, няма разследване, няма доказателства. Някакъв казал на Рашков, че някой му казал, че Борисов казал на някой си нещо. От това се забърква криминален сюжет с показно привикване на бивши прокурори, министри и следователи на разпит в Националната полиция. И то в отдел „Убийства“. На публиката са хвърлени зрелища, тълпата иска кръв.

Това обаче не е новина. По времето на правителството на Пламен Орешарски, подкрепяно от ДПС и БСП, ГДБОП бе унищожена и пратена в ДАНС, за да бъде източен оперативният архив на антимафиотите. И покрай това в Националната полиция бе сформирано полукриминално звено „Тежки престъпления“, ръководено от един с прозвището „Боре Гъза“. Та Боре и останалите се занимаваха с мръсните поръчки-“убийството на Пеевски“, „атентат срещу Местан“, подслушване на опозиционери, истинско както се оказа. Тези „корифеи“ сътвориха „ювелирната операция“ в Лясковец, при която бе убит командосът Шарков, а други петима негови колеги бяха тежко ранени. Сега Рашков е намерил в националната полиция верни еничари, които повтарят същата схема и същите методи. Какво очакваш от комунистически следовател, който произнася присъди вече.

Да припомним, понеже българина е много късопаметен, че при комунистическото управление доносът бе издигнат в култ. Хиляди хора се препитаваха от доноси срещу приятели, роднини, съпруги, съседи, колеги в Държавна сигурност. Сега същите доносници и агенти ни поучават на морал.

Та правителството на доносите работи само по сигнали. До момента, вече над един месец, не съм чул някои от бомбастиките-подслушвания, грандиозна корупция, злоупотреби за милиони левове, да е предадена на прокуратурата. Министри от правителството на Радев се съревновават кой да „вади“ компромати по „сигнали“. Без доказателства.

По някога се получават и издънки. Например спортният министър се оказа напълно неподготвен за този слугинаж. Затова се наложи говорителят на правителството Антон Кутев да вземе неговите функции и да прави „разкрития“.

Няма как. Така става понякога. Авторите на тази пропаганда Кутев и Мадам „Ръгай чушки в боба“- Соня Момчилова да вършат и черна работа. Като министрите им не стават. Това е нивото. Завършилият кинознание в Москва Кутев, изхвърлен от всички постове в БСП за некадърност, бе три години в борда на директорите на ЧЕЗ на дебела заплата. Бе уредил и роднини и приятели там. Какво разбира кинодееца Кутев от енергетика, остава да гадаем. Сега той говори за корупция, за морал.

Щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно. Тази комедия бе зачената от „Комисията Манолова“ в краткото Народно събрание. Хвърляне на кьорфишеци, една жена каза, един каза на друг. Всичко това опаковано в парламентарен целофан. Ми сигурно има доста хора, които могат да подадат сигнал и срещу Бойко Рашков.

Особено негови бивши подчинени, като следователят Олег Янев, който Рашков мачкаше заради делото „Луканов“. И срещу Радев има кой да се сети да подаде сигнал сигурно. Така в СССР при сталинизма по доноси и сигнали се разстрелваха милиони хора, други милиони бяха пратени в лагери. В България след 9 септември 1944 година също. Нищо ново под слънцето

преди 57 минути, miro20 написа:

Не ги вкарва първо в прокуратура или да се завеждат провекри , дела и т.н. , а първо се мятат в ефира. Класичексо дезнформбюро.

Ами нали точно за това роптаеш? Че данъчните били погнали Стъки? Айде разбери се първо сам със себе си какво искаш, и тогава ела да пишеш.

преди 1 час, miro20 написа:

Защото делата ще се точат месеци, години , сигурен съм че ще се окажат на 99.999% лъжи, но внушенията остават, процентите от опонента са взети , ББ омаскарен

Свикнал си делата да се оказват 99.999% лъжи, защото съдиш по делата заведени от Цацаров и Гешев, нали? Кое те наведе на мисълта, че и тук ще е така?

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Кое те наведе на мисълта, че и тук ще е така?

Ти нещо четеш ли от цитираното по горе ? От статията която цитирах по точно казано ?

преди 12 минути, miro20 написа:

Ти нещо четеш ли от цитираното по горе ? От статията която цитирах по точно казано ?

От както каза, че думи в статия която ти си пуснал тук не са твои и не заставаш зад тях, аз избягвам да чета нещо пускано от теб. Напиши с твои думички това с което искаш пак да станеш за смях, и аз с радост ще удовлетворя желанието ти да те направя за две стинки!

преди 3 часа, miro20 написа:

Е там е проблема . Че тактиката на мутренската хунта е да мята в ефир всеки ден по няколко "скандални ужасни злоупотреби" :) 

Важното е във всяко едно такова мятане е да се пропагандира и да се сеят съмнения за противника и да се правят внушения.

Класическа пропаганда.

Бързането е именно заради изборите. Защото делата ще се точат месеци, години , сигурен съм че ще се окажат на 99.999% лъжи, но внушенията остават, процентите от опонента са взети , ББ омаскарен

:) 

А да.. а отговорност никой никаква няма да носи . Прекрасно знаят това от примера Констинброд и фейка на Барека и Мая Манолова .

Просто сега мащабите са по големи в мятането на фейкове.

пп

„Сигнали“ се обявяват за разкрития и „корупция“. Какво да очакваш от бордиста Кутев и Мадам „Ръгай чушки в боба“ Соня Момчилова

Имаш предвид, както от герб твърдяха, че министъра източва язовири, а ти веднага дотърча да им рецитираш лъжите ? И след два дни, когато истински медии показаха, че нищо не е източвано, повече не обели дума по темата ? :)

Ама какво значение има, безмозъчният електорат вече е чул по тАлавизията, че Радев източва язовири. Работата на пропагандистите е свършена, следват съмнителни пликове. 

преди 59 минути, N1K17Y написа:

Имаш предвид, както от герб твърдяха, че министъра източва язовири, а ти веднага дотърча да им рецитираш лъжите ? И след два дни, когато истински медии показаха, че нищо не е източвано, повече не обели дума по темата ? :)

Ама какво значение има, безмозъчният електорат вече е чул по тАлавизията, че Радев източва язовири. Работата на пропагандистите е свършена, следват съмнителни пликове. 

И кои са тези истински медии  и какво са показали ?

преди 3 часа, ivottoshev написа:

аз избягвам да чета нещо пускано от теб

Напротив. Като всеки обсебен фен /каквито имах доста такива, ама все увяхваха и се самоизгонваха / четеш всяка запетайка за да можеш после да  твориш и скалъпваш спекулации и измишльотини  от тях :) 

преди 16 минути, miro20 написа:

Напротив. Като всеки обсебен фен /каквито имах доста такива, ама все увяхваха и се самоизгонваха / четеш всяка запетайка за да можеш после да  твориш и скалъпваш спекулации и измишльотини  от тях :) 

Чета какво ти си писал, ама не чета линковете ти. Какъв е смисълът, след като аз ти ги оборвам, а ти после се отричаш от тях с твърдението че не са твои думи и не заставаш зад написаното вътре? 

преди 25 минути, miro20 написа:

И кои са тези истински медии  и какво са показали ?

Ако наистина не знаеше, още щеше да говориш за източените язовири. Само по това мога да позная, с кои схеми си наясно, че са от герб. Както и си мълчиш за Руски поток.

https://www.dw.com/bg/пазар-дере-корупция-герб-бойко-борисов/a-57916228

преди 4 минути, M.Николов написа:
Цитат

80% от субсидиите се крадат. Това става чрез некадърност

как ще успееш да го направиш ако си такъв:D

преди 2 минути, M.Николов написа:

Те други го правят, именно защото някой е некадърен и не усеща.

ако е 80% защо тогава Европа не е спряла проектите, като на предните

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.