Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 42 минути, N1K17Y написа:

А имаш ли нещо конкретно да кажеш или преразкаваш мозъчните пръдни от ПИК ?

Аааа сега повтарям нещо от...
Пик? Това са неща които вие четете щом като сте запознати с тях и повтаряте постоянно че са от там. Аз казвам това което виждам.

преди 43 минути, N1K17Y написа:

Нали работата им била само да организират изборите :lol6:

Рядко си позволявам да използвам подобен език, но очевидно мисленето не ти е силна страна.
Не си прочел това което съм казал, но коментираш.

Хайде напъни единствената си мозъчна клетка и се пробвай да помислиш, става ли?

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 46 минути, N1K17Y написа:
преди 1 час, Bubbles написа:

Имаха премного време да променят нещо ако това е измислено от ГЕРБ, а текакво правиха? Увеличиха си заплатите и осраха изборите за години напред.

Прочети горното, а Радев е виновен защото върви комплект с гологлавия и мажоретния състав на Черепа, плюс това той е този който е назначил текущото правителство което не прави НИЩО друго освен глупости с цел да се прикриват едни а да се хулят други, филм който гледаме вече над 30 години, а овци като теб продължават весело да блеят и да си мислят че тоя новия ще ги посреща дома с кърмилка.

А имаш ли нещо конкретно да кажеш или преразкаваш мозъчните пръдни от ПИК ?

ПИК ли са казали че Черепа звучи по достоверно от обвинителите му ??? :hit:

Или фигуранта на мутрите ? :)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

фейковете на служебния кабинет, почнаха да падат в съда

Съдът спря смяната на шефовете на „Автомагистрали

Кръв пикаят мутрите и комунетата че все още съдебната система им се  опъва...  и не могат с лека ръка да уволняват и "изчегъртват" .

На фона че  за Автомагистрали :

https://glasove.com/categories/novini/news/kadri-na-dps-sa-vrnati-nachelo-na-avtomagistrali

преди 4 минути, miro20 написа:

ПИК ли са казали че Черепа звучи по достоверно от обвинителите му ??? :hit:

Или фигуранта на мутрите ? :)

Не, каза ги Президента, когато твърдеше че по достоверно му звучи че Черепа е давал подкупи , отколкото версията на Прокуратурата че такова нещо не е имало.

Е, припомни ми, моля те, какво казаха хамериканците? Не казаха ли, че Черепа е давал подкупи? 

току-що, ivottoshev написа:

Не, каза ги Президента, когато твърдеше че по достоверно му звучи че Черепа е давал подкупи , отколкото версията на Прокуратурата че такова нещо не е имало.

Е, припомни ми, моля те, какво казаха хамериканците? Не казаха ли, че Черепа е давал подкупи? 

И аз това попитах .

Кога пРезилдента ще каже на хАмериканците че Черепа му звучи по достоверно от санкциите  ?  :giggle1:

преди 9 минути, Bubbles написа:

Аааа сега повтарям нещо от...
Пик? Това са неща които вие четете щом като сте запознати с тях и повтаряте постоянно че са от там. Аз казвам това което виждам.

Рядко си позволявам да използвам подобен език, но очевидно мисленето не ти е силна страна.
Не си прочел това което съм казал, но коментираш.

Хайде напъни единствената си мозъчна клетка и се пробвай да помислиш, става ли?

Къде видя, че са си вдигнали заплатите ? Отдавна опровергана лъжа. Странно, единствено уж "негласуващите плюещи по всички освен герб" повтаряте

на 22.06.2021 г. в 17:05, Bubbles написа:

Доколкото ми е известно слубните правителства имат много ограничени правомощия, основно съсредоточени в организирането и провеждането на предсрочните избори. Аз поне не помня досега служебно правителство да е теглило кредити.

А де ? Пенсиите как са свързани с изборите? Или прихвана от Мисирчо и това не са твои думи :lol6:

ninov ти каза ,че това е още от правителството на герб. Ама това дори не си го и знаел. Какво остава да пишеш възмутителни коментари против тях. Сега като друг им наследи мизериите, СЕГА ще се възмущаваш. Усещам как изведнъж ще почнеш да скачаш за всяка издънка на правителството, след като не е на герб вече.

преди 2 минути, miro20 написа:

И аз това попитах .

Кога пРезилдента ще каже на хАмериканците че Черепа му звучи по достоверно от санкциите  ?  :giggle1:

Тоз па не може и да свърже глупостите си вече. Пак ли изпадна в депресивен епизод и се напи ?

преди 15 минути, miro20 написа:

И аз това попитах .

Явно вече им го е подшушнал на уше, защото и те казаха абсолютно същото като Президента, а именно че Черепа е давал подкупи!

преди 17 минути, N1K17Y написа:
преди 18 минути, miro20 написа:

И аз това попитах .

Тоз па не може и да свърже глупостите си вече. Пак ли изпадна в депресивен епизод и се напи ?

О не драги , изключително много се кефя на този пореден гаф на пРезилдента.

То и затова хАмериканците му удариха този шамар със санкциите.

Защото принципно  няма как да се намесват пряко в политиките ни , но  могат ясно и категорично да покажат на смаозабравилтие се комунета  за какво става въпрос.

И наложиха тези санкции. Не преди години, не лсед кризите на ГЕРБ, а именно СЕГА, когато мутроолигархията в лицето на слугата фигурант в президентството, реанимира бившите комунета и сложи кадри на мутрите в управлението .

СЕГА ги наложиха санкциите , не преди  . Набийте си го в главите този ясен жест че държавата върви и копае дъното . :hush:

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Къде видя, че са си вдигнали заплатите ? Отдавна опровергана лъжа. Странно, единствено уж "негласуващите плюещи по всички освен герб" повтаряте

Кога казах нещо заплати?
В момента говорим за пенсии.
Заплатите ако ше ги коментираме, те са си добре, единстено обаче трябва работодателите да започнат да осигуряват върху реалния доход на работника а не върху МРЗ която в повечето случаи е 3+ пъти по ниска от реалния доход на същия.

преди 18 минути, N1K17Y написа:

А де ? Пенсиите как са свързани с изборите? Или прихвана от Мисирчо и това не са твои думи :lol6:

ninov ти каза ,че това е още от правителството на герб. Ама това дори не си го и знаел. Какво остава да пишеш възмутителни коментари против тях. Сега като друг им наследи мизериите, СЕГА ще се възмущаваш. Усещам как изведнъж ще почнеш да скачаш за всяка издънка на правителството, след като не е на герб вече.

Факт, служебното правителство няма много правомощия и неговата ОСНОВНА задача е да организира предстоящите извънредни избори.
Сега обаче тези същите незнайно с какви правомощия са се захванали да увеличават пенсии, да сменят длъжностни лица и т.н.
Дори и ГЕРБ да са приели решението което цитирах посредством линка по-горе, тези изпълняваши длъжността некадърници начело с психично болния служебен министър на финансите можеха да направят нещо за да го променят. Така и така си превишават правомощията, поне да е в полза на хората.
Обаче явно това се прави единствено когато трябва да се обслужват нечии интереси.

Колкото до поредната порция простотии по оста ГЕРБ и разни други ПП, за N-ти път - НЕ сте обективни, гледате само от едната страна, а това говори че сте овци(Нищо лично).

преди 4 минути, Bubbles написа:

Кога казах нещо заплати?
В момента говорим за пенсии.
Заплатите ако ше ги коментираме, те са си добре, единстено обаче трябва работодателите да започнат да осигуряват върху реалния доход на работника а не върху МРЗ която в повечето случаи е 3+ пъти по ниска от реалния доход на същия.

Факт, служебното правителство няма много правомощия и неговата ОСНОВНА задача е да организира предстоящите извънредни избори.
Сега обаче тези същите незнайно с какви правомощия са се захванали да увеличават пенсии, да сменят длъжностни лица и т.н.
Дори и ГЕРБ да са приели решението което цитирах посредством линка по-горе, тези изпълняваши длъжността некадърници начело с психично болния служебен министър на финансите можеха да направят нещо за да го променят. Така и така си превишават правомощията, поне да е в полза на хората.
Обаче явно това се прави единствено когато трябва да се обслужват нечии интереси.

Колкото до поредната порция простотии по оста ГЕРБ и разни други ПП, за N-ти път - НЕ сте обективни, гледате само от едната страна, а това говори че сте овци(Нищо лично).

За депутатските заплати говоря.

А ако ще тръгва служебното правителство да оправят проблема с пенсиите, направо тогава за всичко да ги държим отговорни ? 

преди 2 минути, Bubbles написа:

.........

Пак ли ти стана скучно у Францията и дойде да се позабавляваш? Няма лошо.  Поне пуканки имаш ли? Заради цирка на Мирко, моите свършиха. Не бях подготвен наш Троло да е чак толкоз забавен тази вечер:sobbing:Надявам се поне ти да си се запасил с достатъчно мат'риал :cool:

преди 4 минути, N1K17Y написа:

За депутатските заплати говоря.

А ако ще тръгва служебното правителство да оправят проблема с пенсиите, направо тогава за всичко да ги държим отговорни ? 

Извинявай, не съм разбрал за кои заплати става дума, не ми се рови в момента но ако държиш ще опитам, някъде из новинибг или дарик имаше информация за това, по БНТ също го съобщиха в съответния ден, дори мисля че беше тема в "Още от деня".

А служебното правителство пак ще кажа, вече са си превишили правата, като ще е така, нека поне да има полза и за хората, иначе поне за мен в създалата се ситуация биха имали вина почти толкова колкото и тези които са взели съответното решение без значение дали са ГЕРБ, БСП, ИТН или марсианците.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Пак ли ти стана скучно у Францията и дойде да се позабавляваш?

Мигар ти решаваш нещо тук?
Нали си даваш сметка че освен да си изтъркаме клавиатурите пишейки тук, друго няма да постигнем?

преди 20 часа, miro20 написа:

О не драги , изключително много се кефя на този пореден гаф на пРезилдента.

То и затова хАмериканците му удариха този шамар със санкциите.

Защото принципно  няма как да се намесват пряко в политиките ни , но  могат ясно и категорично да покажат на смаозабравилтие се комунета  за какво става въпрос.

И наложиха тези санкции. Не преди години, не лсед кризите на ГЕРБ, а именно СЕГА, когато мутроолигархията в лицето на слугата фигурант в президентството, реанимира бившите комунета и сложи кадри на мутрите в управлението .

СЕГА ги наложиха санкциите , не преди  . Набийте си го в главите този ясен жест че държавата върви и копае дъното . :hush:

Санкциите са наложени сега, но какво казаха хамериканците? Ми че някой си е затварял очите и не е разследвал Пеевски, и че Черепа е давал подкупи. Е, комунетата ли не са разследвали Пеевски, или бай Каскет не е разследвал Пеевски. Кого е подкупвал Черепа? Комунетата ли (че защо ли, след като от тях нищо не зависи) или Боко, от който всичко зависеше. Та за кой викаш че е "шамара"? За комунетата, или за Гешев и Боко?

преди 1 минута, Мойра написа:

проверка значи виновен - слънцето явно наистина е силно и явно озоновия слой е много изтънял:D

преди 19 минути, ivottoshev написа:

разследвал Пеевски, и че Черепа е давал подкупи.

само че Пеевски съди сега САЩ а Черепа не - кой е по обеден че е виновен

Кошлуков се оплака на Европа от министър Минеков

Ако ще и на Арменския поп да се оплаче, дните му в БНТ са преброени.

преди 5 минути, Мойра написа:

Кошлуков се оплака на Европа от министър Минеков

Ако ще и на Арменския поп да се оплаче, дните му в БНТ са преброени.

а  много велики са статиите че се оплакват на Европа срещу ГЕРБ

противоречиш си а уж не си и обвиняваш другите

https://bg.wikipedia.org/wiki/Интернет_трол

преди 45 минути, M.Николов написа:

цирка Автомагистрали продълцава

Служебната министърка на регионалното развитие арх. Виолета Комитова е отменила своята заповед от 7 юни за назначаване на ново ръководство на държавната "Автомагистрали" ЕАД и е издала нова заповед
www.24chasa.bg www.24chasa.bg

Каква ирония, сменят ръководството на АПИ защото не провеждали търгове, назначавайки ново ръководство без конкурс.

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

Каква ирония, сменят ръководството на АПИ защото не провеждали търгове, назначавайки ново ръководство без конкурс.

:giggle1:

преди 1 час, M.Николов написа:

Това ми се струва няма никакво значение.

Питай Мадуро за неговите "демократични " машинни избори  и защо никой не  ги призна . :giggle1:

преди 34 минути, miro20 написа:

:giggle1:

Това ми се струва няма никакво значение.

Питай Мадуро за неговите "демократични " машинни избори  и защо никой не  ги призна . :giggle1:

Нали от герб организирахте конкурса за машините и платихте на компанията още преди това :) 

Кабинетът пред тежка дилема за държавната ТЕЦ и цените на тока

Според мен кабинетът трябва да направи така, че увеличението на цената на тока за битовите потребители да не надвишава не 3%, а 2%.

Как ще го направят си е тяхна работа, но битовите потребители не са виновни за батака в енергетиката.

Които имат вина, да си понесат последствията, а не да ги стоварват както винаги върху народа.

преди 1 час, Мойра написа:

Според мен кабинетът трябва да направи така, че увеличението на цената на тока за битовите потребители да не надвишава не 3%, а 2%

Хубаво си го написал ама дали мазниците от ел дружествата ще се съгласят не виждаш ли с какви проценти 20 30 % искат да увеличават тока на дневната тарифа .

преди 10 минути, absurt написа:

Десислава Радева пак се излага като кифладжийка. 

https://www.dw.com/bg/бива-ли-десислава-радева-да-пише-такива-неща/a-48720671

Неприятен случай, но има много хора, които не умеят да контролират гнева си, и явно Радева е от тях.

П.П. Темата не е подходяща за поста ти.

Намери подходящата и го премести.

преди 1 час, absurt написа:

Десислава Радева пак се излага като кифладжийка. 

https://www.dw.com/bg/бива-ли-десислава-радева-да-пише-такива-неща/a-48720671

Севде, да не си пияна?

Не е ли рано, няма и 18.00ч.?

Това е новина от 2019г.!:giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.