Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 19 минути, ninov написа:

новото и старо ОФ са едни и същи и това са комунистите от БСП,ДПС„и ГЕРБ и партиите на промяната не искат нищо общо да имат с тях всичко друго са твой лъжи или по точно герберски опорки

Чудесно щеше да звучи, ако беше вярно. 

Мая Манолова- острието на БСП при управлението на тройната коалиция, предложила Пеевски за шеф на ДАНС. После, назначена от Борисов за Омбудсман.

Христо Иванов- Бойкикев, потомствен, ползвал името на мама като фамилно, докато имаше привилегиите на соца. Назначен за министър на правосъдието от Бойко Борисов във второто му правителство. Единственият му трудов стаж, освен при Борисов и Близнашки / за 1 месец/ е в НПО на хранилка.

Славчо Трифонов- сам описва с благодарност услугите, които са му правили мутрите, за да спасят предаването му от сваляне. Първа дружка беше с Борисов- на гости у тях, с прегръдки и целувки,  докато не поиска да реди листи и да му даде Борисов онази градинка при Японския. 

Това са, накратко, "новите, млади и образовани, които ще ви поведат напред". 

И които не били искали статуквото, ти да видиш!

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 14 минути, absurt написа:

Чудесно щеше да звучи, ако беше вярно. 

Мая Манолова- острието на БСП при управлението на тройната коалиция, предложила Пеевски за шеф на ДАНС. После, назначена от Борисов за Омбудсман.

Христо Иванов- Бойкикев, потомствен, ползвал името на мама като фамилно, докато имаше привилегиите на соца. Назначен за министър на правосъдието от Бойко Борисов във второто му правителство. Единственият му трудов стаж, освен при Борисов и Близнашки / за 1 месец/ е в НПО на хранилка.

Славчо Трифонов- сам описва с благодарност услугите, които са му правили мутрите, за да спасят предаването му от сваляне. Първа дружка беше с Борисов- на гости у тях, с прегръдки и целувки,  докато не поиска да реди листи и да му даде Борисов онази градинка при Японския. 

Това са, накратко, "новите, млади и образовани, които ще ви поведат напред". 

И които не били искали статуквото, ти да видиш!

когато фактите говорът и боговете мълчат а факт е че и БСП и ДПС и ГЕРБ произлизат от БКП 

А лъжите който си написала няма да коментирам защото ще ми отнеме половин страница да обяснявам каква е истината ти явно гледаш от миро 20 лъжеца и в всеки пост трябва да имаш поне 5 лъжи

преди 19 минути, ninov написа:

когато фактите говорът и боговете мълчат а факт е че и БСП и ДПС и ГЕРБ произлизат от БКП 

А лъжите който си написала няма да коментирам защото ще ми отнеме половин страница да обяснявам каква е истината ти явно гледаш от миро 20 лъжеца и в всеки пост трябва да имаш поне 5 лъжи

Прав си, че и Боговете мълчат, когато фактите говорят, ама ти не - риташ срещу ръжена, та чак ми става жал и се питам, кое е това, което не ти дава да приемеш официалните биографии на любимците си?  

Ето, в първото си изречение твърдиш нещо, което после тотално отричаш- че "партиите на промяната" произлизат от БКП- БСП-ГЕРБ. А, аз съм ти ги дала поименно, лидерите им.

преди 20 минути, absurt написа:

Прав си, че и Боговете мълчат, когато фактите говорят, ама ти не - риташ срещу ръжена, та чак ми става жал и се питам, кое е това, което не ти дава да приемеш официалните биографии на любимците си?  

Ето, в първото си изречение твърдиш нещо, което после тотално отричаш- че "партиите на промяната" произлизат от БКП- БСП-ГЕРБ. А, аз съм ти ги дала поименно, лидерите им.

Това ми се иска да прочетеш и ти, и всички, за да се замислите кого назначи Радев и какво от мерките, които така щедро оповестяват, за кого е всъщност.

http://onovini.eu/2021/06/беновска-пак-мляска-петков-бъдещи-мин/?fbclid=IwAR3i44wD2aWKQyM-7dPdt5FOWxSC33Zqw3xodtP4RgFlzWB1_blnK9OrrXQ

преди 1 час, absurt написа:

А, аз съм ти ги дала поименно, лидерите им.

да дала си имената на Трифонов,Иванов.Манолова от тримата единствено Манолова има нещо общо с партия на БКП .А лидерите на партиите произлезли от БКП ги няма няма нито Нинова нито Доган ,Пеевски нито Борисов да разбирам че имената им не трябва да ги споменавате с лошо троловете на ГЕРБ но да лъжеш че си им дала имената 

преди 13 минути, ninov написа:

да дала си имената на Трифонов,Иванов.Манолова от тримата единствено Манолова има нещо общо с партия на БКП .А лидерите на партиите произлезли от БКП ги няма няма нито Нинова нито Доган ,Пеевски нито Борисов да разбирам че имената им не трябва да ги споменавате с лошо троловете на ГЕРБ но да лъжеш че си им дала имената 

Пак не зацепи, а? Не е проблем, вече ти свикнах.

Говорим за партиите на промяната- против статуквото, демек. 

И че, техните лидери са се увъртолили през онези 30 години на прехода и с мутрите, и с БСП, и с ГЕРБ.

Ще си позволя да те посъветвам- като четеш непознат текст, прочети го бавно поне 3-5 пъти и се опитай да вникнеш във всяка написана дума. Може и да ти се получи да разбереш за какво иде реч.

преди 7 минути, absurt написа:

Ще си позволя да те посъветвам- като четеш непознат текст, прочети го бавно поне 3-5 пъти и се опитай да вникнеш във всяка написана дума. Може и да ти се получи да разбереш за какво иде реч.

да сега остава да кажеш какво общо с мутрите имат Иванов и Трифонов или ГЕРБ сега очаквам да чуя опорките за ало Маджо която всички разбраха че беше постановка на ГЕРБ и че мутрите спасили от сваляне предаване с 60-70% рейтинг от сваляне друга смешна опорка и ако обичаш отговаряй на поста а не пускай която ти падне опорка 

преди 3 минути, ninov написа:

да сега остава да кажеш какво общо с мутрите имат Иванов и Трифонов или ГЕРБ сега очаквам да чуя опорките за ало Маджо която всички разбраха че беше постановка на ГЕРБ и че мутрите спасили от сваляне предаване с 60-70% рейтинг от сваляне друга смешна опорка и ако обичаш отговаряй на поста а не пускай която ти падне опорка 

Казала съм и съм показала с линкове- това ти написах, но пак не схвана. Линковете са в нета, винаги можеш да провериш кое- как е. 

Дано не си поел ангажимент към някого да работиш против герберите, че хич не ти се получава. А, защитата на "партиите против статуквото"- съвсем.

преди 1 минута, absurt написа:

Казала съм и съм показала с линкове- това ти написах, но пак не схвана. Линковете са в нета, винаги можеш да провериш кое- как е. 

Дано не си поел ангажимент към някого да работиш против герберите, че хич не ти се получава. А, защитата на "партиите против статуквото"- съвсем.

аз за разлика от теб не защитавам никого така че няма какво да се получи и казвам фактите такива каквито са  за разлика от теб която казва това което и изнася 

Министър Рашков назначи нов шеф на СДВР

spacer.png

Калоян Милтенов
Източник: МВР
Spoiler
Със заповед на министър Бойко Рашков за директор на Столичната дирекция на вътрешните работи е назначен ст. комисар Калоян Милтенов. Днес той бе представен пред състава на дирекцията от и.д. главен секретар на МВР гл. комисар Стоян Темелакиев.

Ст. комисар Милтенов започва работа като разузнавач в системата на МВР през 1999 г. В следващите години заема последователно ръководни длъжности в системата - началник на група и началник на сектор „Икономическа полиция“ в Първо РУ, началник на сектор в отдел „Противодействие на икономическата престъпност“ – СДВР, заместник-началник, по-късно и началник на Трето РУ в София, началник на Първо РУ в София. От 14 октомври 2019 г. е назначен за директор на Областната дирекция на МВР в Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „Икономическа полиция“ в ГДНП. Награждаван е многократно за професионалната си работа.

Цитат

Досегашният директор на СДВР ст. комисар Антон Златанов е преназначен на длъжност заместник - директор на СДВР.

преди 2 часа, Мойра написа:

Министър Рашков назначи нов шеф на СДВР

spacer.png

Калоян Милтенов
Източник: МВР
  Покажи скритото съдържание
Със заповед на министър Бойко Рашков за директор на Столичната дирекция на вътрешните работи е назначен ст. комисар Калоян Милтенов. Днес той бе представен пред състава на дирекцията от и.д. главен секретар на МВР гл. комисар Стоян Темелакиев.

Ст. комисар Милтенов започва работа като разузнавач в системата на МВР през 1999 г. В следващите години заема последователно ръководни длъжности в системата - началник на група и началник на сектор „Икономическа полиция“ в Първо РУ, началник на сектор в отдел „Противодействие на икономическата престъпност“ – СДВР, заместник-началник, по-късно и началник на Трето РУ в София, началник на Първо РУ в София. От 14 октомври 2019 г. е назначен за директор на Областната дирекция на МВР в Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „Икономическа полиция“ в ГДНП. Награждаван е многократно за професионалната си работа.

и той го сменя като Борисов, и предния бе назначен от него - явно отчитат че смяна на имена без промяна на реда на работа - заслепява народа

преди 3 часа, ninov написа:

очаквам да чуя опорките за ало Маджо която всички разбраха че беше постановка на ГЕРБ

Я пак ? Кога се е разбрало че е "постановка на ГЕРБ" ?? :giggle1:

преди 28 минути, Без умствен капацитет написа:

и предния бе назначен от него - явно отчитат че смяна на имена без промяна на реда на работа - заслепява народа

Ще сменя я. Докато комунето Тарашков си намери удобен и послушен. :)

преди 20 минути, miro20 написа:

Я пак ? Кога се е разбрало че е "постановка на ГЕРБ" ??

то си личи от километър че е постановка затова и никой освен вие троловете на ГЕРБ не го споменава

преди 30 минути, ninov написа:

то си личи от километър че е постановка затова и никой освен вие троловете на ГЕРБ не го споменава

то си личи от километър че нее постановка затова и никой освен вие троловете на БСП го споменава

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

то си личи от километър че нее постановка затова и никой освен вие троловете на БСП го споменава

чеверме ти вярваш ли си ?

и сега трол на БСП ли станах

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

и сега трол на ГЕРБ ли станах

Ти сега папагал ли си решил да бъдеш ?

Нали сам си призна че си трол на ГЕРБ

преди 1 час, ninov написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Я пак ? Кога се е разбрало че е "постановка на ГЕРБ" ??

нищо не можа да измислиш нали  :getout:

току-що, miro20 написа:

нищо не можа да измислиш нали  :getout:

когато фактите говорът и боговете мълчат само троловете на ГЕРБ се опитват с лъжи да ги оборват

преди 8 минути, ninov написа:

когато фактите говорът и боговете мълчат само троловете на ГЕРБ се опитват с лъжи да ги оборват

Нито факти съм чул от теб, нито си бог.... постарай се с измишльотините малко повече че пак се оака. :getout:

преди 32 минути, ninov написа:

Ти сега папагал ли си решил да бъдеш ?

Нали сам си призна че си трол на ГЕРБ

не съм признал, само не съм отричал - има разлика

преди 11 минути, miro20 написа:

Нито факти съм чул от теб, нито си бог.... постарай се с измишльотините малко повече че пак се оака. :getout:

аз никога не съм твърдял че съм бог но ти явно си мислиш за такъв 

Фигуранта няма да е доволен... тоя министър ровел ровел и как така не намерил никакви "колосални нарушения и ужасни злоупотреби"  ????

:giggle1:

https://breaking.bg/novini/radev-strada-transportniyat-ministar-ne-otkri-narusheniya-i-prestapleniya-v-bdzh/

Не знае ли че ако не намери нищо, трябва да  си измисли !

на 27.06.2021 г. в 0:02, miro20 написа:

Ще  цитирам от фейса един по запознат с дейностите :

И от кога мнението на един фотограф стана меродавно за дейностите свързани със строежа на магистрали?

на 27.06.2021 г. в 23:20, miro20 написа:

чалгарите просто нямат кадри. И за да не станат за смях, абдикираха  и си обраха крушите на принципа "след мен и потоп - не ме интересува" .

"Чалгарите" ви пребиха с кадри.

В сравнение с тях, тези на герб изглеждат като събрани от помощно училище.:giggle1:

• Автор

В сравнение с тях, тези на герб изглеждат като събрани от помощно училище.:giggle1:

Грешка - изпъдени от помощно училище! Поради некадърност!
преди 6 часа, M.Николов написа:

В сравнение с тях, тези на герб изглеждат като събрани от помощно училище.

КАкво и кого наричаш "кадри" ? чалгарие да не са предложили вече нещо ?

преди 6 часа, M.Николов написа:

И от кога мнението на един фотограф стана меродавно за дейностите свързани със строежа на магистрали?

Ами ходил е , правил е филм , казва, познава хората. Това малко ли е ? Или предпочиташ пропаганда за шарани ? :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.