Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентът Радев назначи служебното правителство

Featured Replies

преди 41 минути, miro20 написа:

Значи нямате нищо против че се връщат сега в управленето кадри на ДПС , на Орешарски и др подобни провалени комунета ? ? :)

Вината за това е на ГЕРБ които са толкова читава партия, че за четири години успяха да отблъснат една трета от електората си, в следствие на което в момента имаме служебно правителство. Ти си готов дори и на извънземните да прехвърлиш вината за това, но не и да си признаеш, че главният виновник за да се случи служебното правителство е корупцията, наглостта и алчността при управлението на Боко

преди 50 минути, miro20 написа:

Докато Пеевски ви е дъвката, всичко това се случва в момента :hush:

Случаят с прикриването на Пеевски е много показателен за управлението на Боко и въобще не се учудвам, че имаш спусната опорка след като не можеш да го отричаш, поне да се опиташ да го омаловажаваш с такива изречения като това.

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 159,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как с какво? С това, че помогна да им бият шута. Я колко добре си им беше докато Герб бяха на власт и крадяха като за последно.

• Ей я, изплува и тя  естествено, да повтори простотиите на ГЕРБ. А помниш ли когато Баце казваше, че работата на служебното правителство и само да организират изборите ? 

• Мойра
    Мойра

Не знам ти как си се чувствал по соца, но аз се чувствах свободна и не се страхувах въпреки репресиите, на които беше подложен мой близък роднина генерал.

Публикувани изображения

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Вината за това е на ГЕРБ които са толкова читава партия, че за четири години успяха да отблъснат една трета от електората си, в следствие на което в момента имаме служебно правителство. Ти си готов дори и на извънземните да прехвърлиш вината за това, но не и да си признаеш, че главният виновник за да се случи служебното правителство е корупцията, наглостта и алчността при управлението на Боко

Случаят с прикриването на Пеевски е много показателен за управлението на Боко и въобще не се учудвам, че имаш спусната опорка след като не можеш да го отричаш, поне да се опиташ да го омаловажаваш с такива изречения като това.

Имаш абсурдна логика- отдавна не съм се забавлявала така!

Значи, ГЕРБ е виновен, че служебното правителство на Радев връща старите кадри- на ДПС, във властта? Защото Борисов, тая гад, не е съумял да се окопае във властта доживот!?2040529089_download(19).gif.efa3d9c2f33dd345bbc95e7186631972.gif

преди 1 час, absurt написа:

Имаш абсурдна логика- отдавна не съм се забавлявала така!

Значи, ГЕРБ е виновен, че служебното правителство на Радев връща старите кадри- на ДПС, във властта? Защото Борисов, тая гад, не е съумял да се окопае във властта доживот!?2040529089_download(19).gif.efa3d9c2f33dd345bbc95e7186631972.gif

ГЕРБ сами са си виновни за да се случи изобщо служебно правителство, но както обикновено прехвърлят вината на друг и в случая сочат с пръст ИТН че не били съставили правителство. Точно такива прояви на лицемерие са една от причините една трета от електората им да ги накаже на последните избори. 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

ГЕРБ сами са си виновни за да се случи изобщо служебно правителство, но както обикновено прехвърлят вината на друг и в случая сочат с пръст ИТН че не били съставили правителство. Точно такива прояви на лицемерие са една от причините една трета от електората им да ги накаже на последните избори. 

ГЕРБ предложи имена в парламента , а ИТН не

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не бягай по тъча пак! 

Безумното твърдение, което обсъждаме е, че ГЕРБ е виновен, че служебното правителство връща кадрите на ДПС. 

преди 23 минути, absurt написа:

Не бягай по тъча пак! 

Безумното твърдение, което обсъждаме е, че ГЕРБ е виновен, че служебното правителство връща кадрите на ДПС. 

Ами кой е виновен да има служебно правителство? Ако Герб бяха читава партия, такова нямаше да има. Сега обаче виновни излизат всички други, но не и Боко и ГЕРБ.

Мислиш ли, че на мен ми харесва абсолютно всичко, което става в момента? Ми не, обаче пред алтернативата Боковата шайка да краде безнаказано още четири години, за сега съм повече от доволен, пък на 11ти се надявам нещата да тръгнат в правилната посока и ако някой от това правителство си е позволил да сгази лука, с най-голямо удоволствие ще гледам как си понася последствията. 

Кога някои са си понесли последствия?   Просто  ще дойдат следващи корумпирани и крадливи управници. Да не очаквате нещо различно!?

преди 14 минути, attj написа:

Кога някои са си понесли последствия?   Просто  ще дойдат следващи корумпирани и крадливи управници. Да не очаквате нещо различно!?

Няма как следващите, които и да са те, да са чак толкова нагли. 

Ти представяш ли си при управлението на някой друг, заместник министър да се замеси в скандал като "ало Банов", и за награда същият този човечец да го издигнат до министър.

Това е само един случай за който се сетих за пет секунди. Ако ти имаш желание да помислиш безпристрастно дори и за пет минутки, сигурно ще се сетиш за още десетки примери на безпардонна герберастка наглост. 

• Автор
преди 3 часа, absurt написа:

Значи, ГЕРБ е виновен, че служебното правителство на Радев връща старите кадри- на ДПС, във властта?

Ми то останаха два вида - едните са „стари кадри“ на ... някого, а другите - изобщо не стават за кадри!

Това не е като в автокъщите - 2/3 от колите „НОВ ВНОС“!

Пп. Ако си станал вносител - предложи оферта?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ами кой е виновен да има служебно правителство?

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

не бъди сигурен - човек еволюира в всяка една област

• Автор
преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

Какво значи „предложи имена“??? Да не избирате име на бебе?
Ето - и аз ще предложа „Топ 10 български имена“.

За момче:

1. Георги;
  2. Иван;
  3. Димитър;
  4. Николай;
  5. Петър;
  6. Христо;
  7. Александър;
  8. Стефан;
  9. Йордан;
  10. Васил.

За момиче:

1. Мария;
  2. Иванка;
  3. Елена;
  4. Йорданка;
  5. Пенка;
  6. Даниела;
  7. Росица;
  8. Десислава;
  9. Петя;
  10. Гергана

Неправилна формулировка!

Има как - „На нов политик и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе!“
Просто - вече не трябва да им си позволява ... да се освинят!

Вземи се в ръце и не бъди наивен.

• Автор
преди 4 минути, attj написа:

Вземи се в ръце и не бъди наивен.

Вие пък ... не бъдете толкова примирени!

преди 9 минути, jhoro написа:

Какво значи „предложи имена“??? Да не избирате име на бебе?

ГЕРБ предложи министри за гласуване в парламента, но ИТН не предложи нищо за гласуване

преди 6 минути, jhoro написа:

Вие пък ... не бъдете толкова примирени!

Че то едно и също се повтаря.  Аз съм се приспособил и не ми е нужно да се примирявам.

• Автор
преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

ГЕРБ предложи министри за гласуване в парламента, но ИТН не предложи нищо за гласуване

Предложи кандидати за министри! На същия принцип, на който изброих най-разпространените имена.

Я виж, кои бяха!
Досегашните: Томислав Дончев - вицепремиер, Екатерина Захариева - външни работи, Кирил Ананиев - финанси, Красимир Вълчев - образование, Христо Терзийски - вътрешни работи, Десислава Ахладова - правосъдие, Костадин Ангелов - здравеопазване, Десислава Танева - земеделие, Деница Сачева - труд и социална политика, Росен Желязков - транспорт и Красен Кралев - спорт;
И новите лица:  Даниел Митов - премиер, Румен Христов - вицепремиер и отбрана, Любен Дилов - туризъм, Делян Добрев - енергетика, Александър Иванов - регионално развитие, Ивелина Василева - околна среда и води, Жечо Станков - икономика и Калин Вельов - култура.

Да обяснявам ли поименно? Добре, че понеВектор Барни Ръбъл-002Дани Кирилов и Шкембе войвода ги нямаше!

„Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра!“

преди 1 час, attj написа:

Че то едно и също се повтаря.  Аз съм се приспособил и не ми е нужно да се примирявам.

Значи - аз да се оправя, пък другите ...

преди 7 минути, jhoro написа:

Значи - аз да се оправя, пък другите ...

Че откога мислиш за другите?  Нормално е да мислиш за деца и внуци.

• Автор
преди 23 минути, attj написа:
  1. Че откога мислиш за другите?
  2. Нормално е да мислиш за деца и внуци.
  1. Откакто започнах да мисля - самостоятелно.
    Защо реши, че последните 30+ години мисля само за мен си? Ако беше така - щях да си ползвам „другия пощенски код и другия телефонен номер, не-българския“.
  2. Мисленето за моите и за чуждите деца не си пречат.
    А внуците ми ... си имат родители. Те ще ги мислят! 
преди 2 минути, jhoro написа:
  1. А внуците ми ... си имат родители. Те ще ги мислят! 

Няма лошо да им се помага!

• Автор
преди 1 час, attj написа:

Няма лошо да им се помага!

Зависи каква помощ имаш предвид.

При баба и дядо за уикенда - няма да стане. Все пак - 3000 километра път и ... уикенда свършил.
Финансово - пак няма как. Синът ми получава на месец толкова, колкото аз - за година.

преди 3 часа, jhoro написа:

„Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра!“

Тоя лаф стана актуален когато сложиха малоумника Минеков

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

чалгарите просто нямат кадри. И за да не станат за смях, абдикираха  и си обраха крушите на принципа "след мен и потоп - не ме интересува" .

И така съдесйстваха да дойдат тези , които ако те ги бяха предложили , щяха да се изложат.

Имам пряко в предвид че  пак трябваше да сложат комунета и/или някои от ДеееБъ.

Затова сега гък не казват напреки золумите на служебните комунета и фейкомети. Просто така им е най удобно .

А уж няма да се коалират  със статуквото, няма с БСП , няма с ДПС...  ето ви фокус бокус как хем да избягаш от отговорност, хем да вкараш точно такива в подмяната

• Автор
Тоя лаф е актуален, откакто го каза Радой Ралин!
преди 7 часа, ivottoshev написа:

ГЕРБ сами са си виновни за да се случи изобщо служебно правителство, но както обикновено прехвърлят вината на друг и в случая сочат с пръст ИТН че не били съставили правителство.

Точно това твоето е класическо лицемерие.

Ако някой незапознат какво се случи на изборите, и как новото ОФ си направи мнозинство срещу гЕРБ те слуша, може и да ти повярва на лъжите.

Реално обаче е точно обратното . Чалгарите имаха пълната възможност да не допуснат тия компрометирани комунета и мафиоти в управлението  , а ГЕРБ НЕ

:hush:

преди 1 минута, jhoro написа:
преди 7 минути, miro20 написа:

Тоя лаф е актуален, откакто го каза Радой Ралин!

С Минеков лафа е в ренесанс. :)

преди 12 часа, miro20 написа:

Ако някой незапознат какво се случи на изборите, и как новото ОФ си направи мнозинство срещу гЕРБ те слуша, може и да ти повярва на лъжите.

новото и старо ОФ са едни и същи и това са комунистите от БСП,ДПС„и ГЕРБ и партиите на промяната не искат нищо общо да имат с тях всичко друго са твой лъжи или по точно герберски опорки

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.