Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 1 минута, Тoни написа:

Ще си говорим един ден, когато се смени Гешев. 

Радев и Гешев са с мандати до 2026 година -тогава ли ще си говорим!?   

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 2 минути, Тoни написа:

Ако си жив до тогава, ще ти пиша пак. Всички гербери сте на по 80-90г с деменция.

Още не съм пенсионер като Рашков и  как пък го измисли това? 

преди 1 минута, Тoни написа:

Пиши ми пак 2026г. 

Може,ако сте ми интересни в този форум след още 4-5 години.  Безпокои ме всеобщото залитане отново към популизъм и социалистически утопизъм.  Болестта на двамата ми дядовци-комунисти  пак е тук.

преди 30 минути, ivottoshev написа:

Прокуратурата що не пожела да разпита съдията с милионите от Хемус?

:lol6:нали рашков го разпита, всъщност обвиняемия поиска рашков да го разпита

преди 14 минути, Тoни написа:

Ще си говорим един ден, когато се смени Гешев. 

първо трябва Рашков да подаде срещу Гешев оплакване в евро-прокуратурата - но като гледам Рашков хич не бърза

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Още те чакам да обясниш как най-корумпираната държава в ЕС се управлява от некорумпирани правителства през последните 12 години :giggle1: 

а тез като пресякаха корупцията - защо цените продължават да растат

Миркооо, това е от един и същи ТВОЙ пост:

преди 30 минути, miro20 написа:
Цитат

обвиняемият дал обстойни обяснения, като посочил данни за конкретни физически лица, търговски дружества и места, които имат отношение към евентуално извършеното престъпление.

Следващия ден той е бил разпитан и пред съдия, пред когото потвърдил обясненията си.

Отделно че единствен  свидетел дето заявил че знае нещо , се оказа самия Чашков :)

Раздвоение на личността ли надушвам, или пак ще има "тези думи не са мои" :lol6:

преди 46 минути, ivottoshev написа:

Прокуратурата що не пожела да разпита съдията с милионите от Хемус?

Правилният въпрос е, защо ти пишеш лъжи и се надяваш, че някой ще ти повярва, стига да ги повтаряш като латерна пост през пост? 

В нета има официални данни за хронологията на случая, та който има поне капка самоуважение, не би лансирал безумни твърдения.

преди 21 минути, attj написа:

Болестта на двамата ми дядовци-комунисти  пак е тук.

И наследствените им апартаменти, които ползваш нали?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

и  който ти обитаваш и си го модернезирал -по управлението на ГЕРБ защото дедовците ти неможаха

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Нямам такива.  Те са били селяни кооператори в ТКЗС.  Покойни са от над 30 години.  Наследството е от техни деца, които са наши родители. Също покойници.   Няма никаква връзка това с темата за Герб и Борисов. Моите деца също са ми наследници. 

преди 8 минути, attj написа:

Нямам такива.  Те са били селяни кооператори в ТКЗС.  Покойни са от над 30 години.  Наследството е от техни деца, които са наши родители. Също покойници.   Няма никаква връзка това с темата за Герб и Борисов. Моите деца също са ми наследници. 

Време е да обясня на такива като Тошев, че по времето на соца, само абсолютните мързеливци и неставащи за нищо, не успяваха да имат собствено жилище. Вярно, в столицата и големите градове се чакаше, но всеки, който искаше, успяваше. Така че, ако Тошев е крушката, паднала близо до дървото, което никакво наследство не е оставило, то причината не е че не са били комунисти. И да, няма никаква връзка с герберите и баце, ама той- тролът, толкова си може.

преди 9 минути, absurt написа:

Време е да обясня на такива като Тошев, че по времето на соца, само абсолютните мързеливци и неставащи за нищо, не успяваха да имат собствено жилище. Вярно, в столицата и големите градове се чакаше, но всеки, който искаше, успяваше. Така че, ако Тошев е крушката, паднала близо до дървото, което никакво наследство не е оставило, то причината не е че не са били комунисти. И да, няма никаква връзка с герберите и баце, ама той- тролът, толкова си може.

Някой даже ползваха ведомствени!
Кой - в центъра, кой - на Белене!

преди 9 минути, jhoro написа:

Някой даже ползваха ведомствени!
Кой - в центъра, кой - на Белене!

Да, баш комунистите от горните ешелони, ползваха ведомствени, които накрая купиха за жълти стотинки. А, останалите правеха вноски и чакаха да им дойде реда. 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Миркооо, това е от един и същи ТВОЙ пост:

преди 2 часа, miro20 написа:
Цитат

обвиняемият дал обстойни обяснения, като посочил данни за конкретни физически лица, търговски дружества и места, които имат отношение към евентуално извършеното престъпление.

Следващия ден той е бил разпитан и пред съдия, пред когото потвърдил обясненията си.

Отделно че единствен  свидетел дето заявил че знае нещо , се оказа самия Чашков :)

Раздвоение на личността ли надушвам, или пак ще има "тези думи не са мои" 

Прочети внимателно статията преди да се излагаш :hush:

Макар че се съмнявам... обичаш да си мазохист да ставаш всеки път за смях :) 

https://breaking.bg/vodeshti-novini/za-obvinyaemiya-po-aferata-hemus-borislav-kolev-dejstviyata-na-sluzhitelite-na-gdbop-sa-samnitelni/

Прокуратурата пречи да се стигне до големите риби в случая и ще забатачат всичко на ниво този футболен съдия. После ще ни обяснят, че той сам е измислил схемата, а накрая я КОВИД я инфаркт. Тоя филм сме го гледали. 

Е как прокуратурата , като ГДБОП на Чашков  иска обвиняемия да може да избяга в чужбина :)

И именно те оказват натиск върху прокурора за това  .

Вие четете ли въобще :)  Що за шизофрения ?

преди 12 часа, Тoни написа:

Прокуратурата пречи да се стигне до големите риби в случая и ще забатачат всичко на ниво този футболен съдия. После ще ни обяснят, че той сам е измислил схемата, а накрая я КОВИД я инфаркт. Тоя филм сме го гледали. 

Хи,хи! Ти гледай и слушай какво ти обяснява Чашков, а не си фантазирай какво ще ти обясни прокуратурата. А, след като се яви и даде показания като главен свидетел, го сравни с това, което до този момент е казал. Нищо от Чашкоия филм не си гледал- само си слушал пиянските му брътвежи, без нито едно доказателство. И сега те свива под лъжичката, че прокуратурата реши да действа по закон, без да му се плаши.

ПП. И ти ли, като Тошеф, пропусна да проследиш разпита на обвиняемия пред Гешев и Рашков- по изричното му, на обвиняемия, желание? И какво каза, и какво поиска, също ли не разбра или просто си запуши ушите и зажумя старателно, според опорките, които ти спускат?

Бабо, уверявам те, че никой нищо не ми спуска, но забелязвам, че герберските тролове имате две опорни точки. 

1. Новите са комунисти и гласувалите за тях също 

2. Нехаресвашите мутрите Борисов и Гешев са... комунисти 

Най-големите комунисти сте вие. Както едно време си се пипала на снимки на Тато, така сега пъшкаш по за миналия банкянски бандит. 

Спри се малко. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 2 часа, Тoни написа:

Ще избяга отвъд чужбина точно тоя .

a  защо не се обърне към европрокурор - страх го е че лъже ли

преди 5 минути, Тoни написа:

Бабо, уверявам те, че никой нищо не ми спуска, но забелязвам, че герберските тролове имате две опорни точки. 

Най-големите комунисти сте вие. Както едно време си се пипала на снимки на Тато, така сега пъшкаш по за миналия банкянски бандит. 

Спри се малко. 

не става въпрос дали Гешев пречи на нещо - той просто нетрябва да се замени, а да се закрие тази длъжност е целия ЕС - евро-прокуратурата обезмисля длъжността главен прокурор

преди 28 минути, Тoни написа:

Спри се малко. 

Пишлегарче, посъветвах те да ползваш факти, да сравняваш какво приказва Чашков с това, което излиза като факт и доказателство, а ти хукна да ми приписваш опорни точки и твърдения, които и за минута не са ви минали през ума. 

Какви комунисти те гонят, не знам, но ако намериш едно мое твърдение в подкрепа на щуротиите, които пишеш, ще ми е интересно. 

Ти не си виждал жив комунист, ама си прегърнал идеята и я браниш неистово с червена шапка и помпон. 

А, последната ти просташка изцепка единствено показва, че си го закъсал откъм жени или мъже, в интимната сфера, та ти се привиждат пипащи се съфорумци. Жалка работа си, пишлегарче. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.