Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 5 минути, attj написа:

А Кирчо реши да замрази минималната работна заплата. Това и Герб с Борисов  не са го правили... Коментар нужен ли е?  

Не беше ли ти този, който най-много ревеше, че се вдигала минималната пенсия и се изравнявала с пенсията на тези, които имат поне малко заслуги за по-висок доход?

Сега защо ревеш? Искаш на хората без образование, които не могат нищо - да им вдигнат доходите и да ги изравнят с доходите на тези хора, които поне малко стават за нещо и поради тази причина са взимали малко над сегашната МРЗ. 

В единият случай си "за" комунистическите мерки и теглилки, а в другият случай си "против"

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

Разумни според... кого?

Според себе си.    Лично мен 12 години не са ме интересували тези от ГЕРБ и вече е късно да ме заинтересуват.  Лошо е новите да са така зле -значи трябват ни още по-нови, други и различни.  Без утопичен социализъм и популизъм!

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не беше ли ти този, който най-много ревеше, че се вдигала минималната пенсия и се изравнявала с пенсията на тези, които имат поне малко заслуги за по-висок доход?

Сега защо ревеш? Искаш на хората без образование, които не могат нищо - да им вдигнат доходите и да ги изравнят с доходите на тези хора, които поне малко стават за нещо и поради тази причина са взимали малко над сегашната МРЗ. 

В единият случай си "за" комунистическите мерки и теглилки, а в другият случай си "против"

Просто е -пропорциите е добре да се съблюдават.

преди 4 минути, attj написа:

Просто е -пропорциите е добре да се съблюдават.

Важен е принципът, щото пропорциите винаги могат да се обърнат коренно.

преди 7 минути, attj написа:

Според себе си.    Лично мен 12 години не са ме интересували тези от ГЕРБ и вече е късно да ме заинтересуват.  Лошо е новите да са така зле -значи трябват ни още по-нови, други и различни.  Без утопичен социализъм и популизъм!

Ти си спал 12 години....сега се чудиш що не се вдигнала минималната....Бегом на магистралата...там са парите...То па едни магистрали...

Млади уж умни хора -пък се докарахте до там Прокопиев да Ви избира Кирил и Асен...  Времето е Ваше.   

преди 47 минути, miro20 написа:

КАкво наследство на ГЕРБ бре :) :)

как си вкара автогол.

Та делата за боклуците от Италия в Плевен и Варна са именно на Бобокови, близките бизнесмени на пРезилдента и Узунов :)

Дето си уреждаха и посланници в чужди държави , и уреждане на закони преди публикуването им, и какво ли още не, класифицирано като "търговия с влияние" .

А това с боклука си е вече чиста тяхна далавера :) 

Не на ГЕРБ, а на президентските "бизнесмени".

Тоест, признаваш, че е достатъчно да искаш да правиш далаверки и няма кой да те спре. Няма закони, няма институции, няма проверяващи, няма държава. Само да кажа "не съм близък до ГЕРБ" и няма да ме закачат. Гледай, как отново без да искаш, призна, че Герб оставиха държавата на самотек и престъпниците да я ограбват и да правят каквото си искат. Днеска си в серия, след като призна, че Герб са "кучките на Кремъл" и им подариха 3 милиарда за потока. Евала, Мире, новата година ти се отразява добре. 

преди 3 минути, Proshark написа:

Ти си спал 12 години....сега се чудиш що не се вдигнала минималната....Бегом на магистралата...там са парите...То па едни магистрали...

Бил съм в България без да съм спал  и явно съм свикнал.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Бил съм се бил напил. :)

... и съм се бил бил!

преди 19 минути, M.Николов написа:

Бил съм се бил напил.

:)

Винаги идва време за изтрезняване. Познато ми е. 

преди 4 минути, Мойра написа:

Време е и Мойра да спре с обсебването.  Борисов вече не е управленец. Прокуратурата си има ВСС да я командва и контролира. 

преди 14 минути, attj написа:

Време е и Мойра да спре с обсебването.  Борисов вече не е управленец. Прокуратурата си има ВСС да я командва и контролира. 

преди 2 часа, attj написа:

Лично мен 12 години не са ме интересували тези от ГЕРБ и вече е късно да ме заинтересуват. 

Теб нали не те интересува и никога не те е интересувал Борисов? Какво ти пука какви ги плещи Мойра по негов адрес, та се хвърляш на амбразурата да го защитаваш?

ПП: Да не сте колеги с @ Абсурдната лелка? Позициите ви ми се струват поразително еднакви. Хем не ви интересува, хем скачате като ужилени и не давате думичка да се каже против него :angry:

преди 3 минути, Мойра написа:

Мойра, ако нещо е видяла - защо не свидетелства пред ВСС!?   

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Теб нали не те интересува и никога не те е интересувал Борисов? Какво ти пука какви ги плещи Мойра по негов адрес, та се хвърляш на амбразурата да го защитаваш?

ПП: Да не сте колеги с @ Абсурдната лелка? Позициите ви ми се струват поразително еднакви. Хем не ви интересува, хем скачате като ужилени и не давате думичка да се каже против него :angry:

Че защо да се интересувам от тролещи папагали като някои съфорумци!?

преди 7 минути, attj написа:

Последно?

Интересува ли те Бойко Б., или не те интересува?

Интересува ли те ако някой се изкаже негативно срещу него, или не те интересува?

Ще продължаваш ли да скачаш всеки път като ужилен в защита на Бойко Б., или няма да скачаш?

Логиката от този ти пост...

преди 2 часа, attj написа:

Лично мен 12 години не са ме интересували тези от ГЕРБ и вече е късно да ме заинтересуват. 

... говори едно, а практиката показва друго. 

преди 37 минути, attj написа:

Кой ??? Миро и овцата ?! И аз не се интересувам от тях...

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Кой ??? Миро и овцата ?! И аз не се интересувам от тях...

Заблудените не сте толкова малко.

преди 40 минути, ivottoshev написа:

Не се опитвай да разсъждаваш, тошеф- не ти се отдава. То и троленето ти е силно некадърно, ама като те напъва отвътре, коя съм аз да те спирам? И тошеф, ако аз съм лелка, ти си пишлегарче зелено.......1260145453_download(16).gif.4de933285ca083877b2cf3781ae7da8b.gif

преди 1 минута, attj написа:

Заблудените не сте толкова малко.

Аха,така значи...Всички,които не сме от ГЕРБ сме заблудени,така ли ???

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Ако ти е кеф -  брой ме и мен за заблуден.  Щом съм свикнал.  Герб за какво са критерий?       

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Не, всички, на които и на сън все ГЕРБ ви се привижда и все той ви е виновен дори близо година след като е вън от властта, сте заблудените. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.