Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 9 часа, miro20 написа:

Мен ми е интересна политиката и защото ми харесват различни гледни точки . Кога иначе щях да забележа простотиите от фрогнюз, информиран нет, оновини, народбг и подобни ?

Има обаче едни определени хора, които сън не спят да ходят по петите и да се заяждат за каквото им дойде наум с офтопици , лични обиди, лични нападки и спам, нямащо нищо общо с темите.

-------------

Абе ей, русенски трол - това, че си ходил да режеш дърва в Коми в СССР не ти дава право да се изживяваш като професор по всичкология, да се правиш на ментор, дървен философ, и да даваш акъли на останалите!

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 час, absurt написа:

Та, се опитваш пак с мен да се дърляш. 

Просто ти дадох идея с какво да продължи трудовият ти път, след като корупционната ти схемичка умре заедно с ГЕРБ, а ти почна да ме нападаш. Бива ли такова отношение? За да видиш, че съм добър човек, ще ти дам още един безплатен съвет:

Беж на магистралата да си търсиш хубаво местенце, че такива като теб не са малко и конкуренцията може да се окаже жестока. 

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Просто ти дадох идея с какво да продължи трудовият ти път, след като корупционната ти схемичка умре заедно с ГЕРБ, а ти почна да ме нападаш. Бива ли такова отношение? За да видиш, че съм добър човек, ще ти дам още един безплатен съвет:

Беж на магистралата да си търсиш хубаво местенце, че такива като теб не са малко и конкуренцията може да се окаже жестока. 

Да не те купи Баце и теб ? Искаш герб-лелите да се показват, че шофьорите да ослепеем и да увеличим катастрофите и Тиквата веднага да направи брифинг, как катастрофите са скочили при новите, защото спряха строежите ? 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Гледай как си риташ собствената издръжка, запенен в злобата си. С моите данъци ти плащам телка, тошеф, и интернета, та да можеш да висиш по 24 часа във форумите и да олайваш месечината. Нека и аз, защото наистина ти мисля доброто, а пък и да не ми висиш на врата с всичките помощи, които можеш да докопаш, да ти дам съвет- надомна работа се предлага- от елементарна до специализирана. Толкова ли за нищо не те бива?  Ще излезе, че кратко и ясно си дефинирал животеца си в подписа, пишлегарче.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Да не те купи Баце и теб ? Искаш герб-лелите да се показват, че шофьорите да ослепеем и да увеличим катастрофите и Тиквата веднага да направи брифинг, как катастрофите са скочили при новите, защото спряха строежите ? 

Ти пък, къде се туряш "Барабар Петко, с мъжете", Аглая Епанчина? Или освен пола, обърна и резбата?KC9uW.gif.f48efc92b59cef327d5b5dc720870165.gif

преди 16 минути, absurt написа:

Гледай как си риташ собствената издръжка, запенен в злобата си. С моите данъци ти плащам телка...

С твоите корупционни практики си ощетявала държавата много повече, от колкото са данъците които евентуално си плащала. Слава богу, че на твоите схеми, както и на Герберастът който те е онждал за да ти разреши да ги осъществяваш им се вижда краят.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

С твоите корупционни практики си ощетявала държавата много повече, от колкото са данъците които евентуално си плащала. Слава богу, че на твоите схеми, както и на Герберастът който те е онждал за да ти разреши да ги осъществяваш им се вижда краят.

Хи, хи, продължаваш с бълнуванията, ама като се събудиш, пак ще са ти отвити краката. И пак няма да е, каквото ти се иска. Вземи си потърси някаква работа, че дано ти върже някоя- като те чета, как само онождане ти е в главата, жал ми става за теб, ПИШЛЕгарче.

„От авансово изплащаните към фирмите пари за лот 5 от АМ „Хемус“, около 30-40% са отивали към политическа партия ГЕРБ. Задача на следователите от МВР  е да докажат  пътя на тези пари.  Това май не е ясно само на Рашков и на Фрогнюз    https://frognews.bg/politika/hadjigenov-izteglenite-50-mln-hemus-kasata-borisov-razsledvaneto-tazi-prokuratura-shte-umre.html

А-а-а?!...А-а-а?!...Европа, ей! Няма пет-шест... Те това е номер за автомобилчето... Така се създава радост на много хора...с правилна ориентация...Учете се! :giggle1:

271421475_2982194325331706_717787239352274697_n.jpg.554351942ebeaea4c809a32f53605eb5.jpg

преди 51 минути, absurt написа:

Хи, хи, продължаваш с бълнуванията, ама като се събудиш, пак ще са ти отвити краката. И пак няма да е, каквото ти се иска. Вземи си потърси някаква работа, че дано ти върже някоя- като те чета, как само онождане ти е в главата, жал ми става за теб, ПИШЛЕгарче.

Не се притеснявай за моите доходи, бабке.

Притеснявай се дали ще си намериш хубаво място покрай магистралата, че предвид възрастта ти, твоето бъдеще на магистрална труженичка ще е много ограничено от към финанси.

преди 2 часа, absurt написа:

Гледай как си риташ собствената издръжка, запенен в злобата си. С моите данъци ти плащам телка, тошеф, и интернета, та да можеш да висиш по 24 часа във форумите и да олайваш месечината. Нека и аз, защото наистина ти мисля доброто, а пък и да не ми висиш на врата с всичките помощи, които можеш да докопаш, да ти дам съвет- надомна работа се предлага- от елементарна до специализирана. Толкова ли за нищо не те бива?  Ще излезе, че кратко и ясно си дефинирал животеца си в подписа, пишлегарче.

Ти пък, къде се туряш "Барабар Петко, с мъжете", Аглая Епанчина? Или освен пола, обърна и резбата?KC9uW.gif.f48efc92b59cef327d5b5dc720870165.gif

Щом ти можеш да се туряш към интелигентната част от обществото, всичко е възможно. 

преди 8 минути, Мойра написа:

Стигнахте до там да възвеличите корумпирания лъжец Рашков до национален апогей и герой, на тема, която дори и на него лично още не му е ясна.      Браво!

преди 1 час, Мойра написа:

ех този фрог с коментар, забранено ми е да имам мнение

я кажи защо Рашков се прави на сърдит на Гешев, докато ЕС му дава право от 4 месеца да поиска друг прокурор от друга страна - но Рашков на иска друг

Рашков изглежда още е в 1995 година по времето на премиера Жан Виденов - при  същинския разцвет на лъжите и на корупцията...  

преди 6 минути, attj написа:

Рашков изглежда още е в 1995 година по времето на премиера Жан Виденов - при  същинския разцвет на лъжите и на корупцията...  

нали знаеш че така действа старческата деменция

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

нали знаеш че така действа старческата деменция

Та той е млад пенсионер и още няма 70 години...

преди 6 минути, Тoни написа:

Няма я жена ти да те подкрепи сега ... :sad-agnes:

Маруся е в Донецк и можеш да питаш Миро.

преди 4 минути, attj написа:

Та той е млад пенсионер и още няма 70 години...

аз пък познавам 50 годишни космонафти

Да се връща по-скоро и да ти спира нета, че такива ни връщат 20г назад. 

преди 1 минута, Тoни написа:

на Рашков му изостава с повее сасовника

преди 2 минути, Тoни написа:

По назад сте, Вие още сте във времето преди Виденов - това на Луканов.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

на Рашков му изостава с повее сасовника

Същото се отнася и за теб. Неграмотните са бич за държавата. 

А Борисов къде е бил преди 30 години и с какво се е занимавал!?   

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.