Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Подмладих ли те? Извинявай, бабче.

Защо не се замислиш и засрамиш?   Баба и дядо се радват на внуци и това е нормално.   А такива като теб къде се намират!?

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Подмладих ли те? Извинявай, бабче.

А, няма нищо, пишлегарче зеленко......

преди 4 минути, attj написа:

А такива като теб къде се намират!?

Към каква група реши да ме причислиш? 

Аз само се извиних на гербавата бабка че я подмладих, наричайки я "лелка". Ти към каква група реши да ме причислиш?

преди 3 минути, absurt написа:

А, няма нищо, пишлегарче зеленко......

Защо почна с обидите? Изкарах те извън нерви ли?

ПП: Мисля да проверя дали модераторите си вършат работата като докладвам този твой пост.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Аз само се извиних на гербавата бабка че я подмладих, наричайки я "лелка". Ти към каква група реши да ме причислиш?

Хи,хи! Пишлегарска ти работа- ментално недоносена. Както винаги, вдяването ти е проблем.TCGOZ.gif.ab2adc58bb12dbd29b6a91bf8e196ee7.gif

преди 6 минути, absurt написа:

Хи,хи! Пишлегарска ти работа- ментално недоносена. Както винаги, вдяването ти е проблем.TCGOZ.gif.ab2adc58bb12dbd29b6a91bf8e196ee7.gif

Когато нямаш аргументи срещу някое мое мнение - започваш с обидите. Мирко е същият. Явно това е често срещан  похват във вашите среди. По този начин обаче само показвате безсилието да защитите собствената си теза. Жалко и смешно е, но щом ви влече...

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Когато нямаш аргументи срещу някое мое мнение - започваш с обидите. Мирко е същият. Явно това е често срещан  похват във вашите среди. По този начин обаче само показвате безсилието да защитите собствената си теза. Жалко и смешно е, но щом ви влече...

Охо, номерът с "Многострадална Геновева"! 577789699_download(16).gif.b2e728f822d577a5e4a11ae4910bbf09.gifНе минава, пишлегарче. Мнението ти, когато включва като единствен аргумент възрастта на опонента, изисква и получава еквивалентен аргумент и мнение. По- простичко, като за теб "Каквото повикало, такова се обадило". 

преди 16 минути, absurt написа:

Охо, номерът с "Многострадална Геновева"! 577789699_download(16).gif.b2e728f822d577a5e4a11ae4910bbf09.gifНе минава, пишлегарче. Мнението ти, когато включва като единствен аргумент възрастта на опонента, изисква и получава еквивалентен аргумент и мнение. По- простичко, като за теб "Каквото повикало, такова се обадило". 

Акцентът на поста ми не беше възрастта:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Теб нали не те интересува и никога не те е интересувал Борисов? Какво ти пука какви ги плещи Мойра по негов адрес, та се хвърляш на амбразурата да го защитаваш?

ПП: Да не сте колеги с @ Абсурдната лелка? Позициите ви ми се струват поразително еднакви. Хем не ви интересува, хем скачате като ужилени и не давате думичка да се каже против него :angry:

Не минава номерът да се правиш на тънкообидна на тема "възраст". Просто нямаш аргумент срещу мнението ми и започна с обидите. Както казах - смешно и жалко е...

преди 4 минути, ivottoshev написа:

ииу'

Акцентът на поста ми не беше възрастта. 

Не минава номерът да се правиш на тънкообидна на тема "възраст". Просто нямаш аргумент срещу мнението ми и започна с обидите. Както казах - смешно и жалко е...

Да, бе, повярвах ти. Само че, не можеш да ме засегнеш на възраст- тя не е нито заслуга, нито порок. Просто учтиво ти отговорих, пишлегарче, ама ти взе че се засегна и ревна, че щото нямам аргументи, те обиждам. Всъщност, нямам за цел да те обидя- както казах, възрастта си е възраст и толкова. А, че ти ментално си си останал пишлегар, е лично твоя заслуга, нали? И колко труд хвърляш, че да го демонстрираш, не е истина!

преди 11 минути, absurt написа:

Да, бе, повярвах ти. Само че, не можеш да ме засегнеш на възраст- тя не е нито заслуга, нито порок. Просто учтиво ти отговорих, пишлегарче, ама ти взе че се засегна и ревна, че щото нямам аргументи, те обиждам. Всъщност, нямам за цел да те обидя- както казах, възрастта си е възраст и толкова. А, че ти ментално си си останал пишлегар, е лично твоя заслуга, нали? И колко труд хвърляш, че да го демонстрираш, не е истина!

Като удавник за сламка си се хванала за възрастта, а срещу другото написано в поста ми - аргументи нямаш.

Такива сте си вие, троловете. Като нямате аргументи, почвате с обиди. Смешно и жалко... 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Като удавник за сламка си се хванала за възрастта, а срещу другото написано в поста ми - аргументи нямаш.

Такива сте си вие, троловете. Като нямате аргументи, почвате с обиди. Смешно и жалко... 

Плачи, многострадална Геновево, плачи! Всъщност, нали е смешно, защо не се смееш, а се сополивиш?

преди 3 минути, absurt написа:

Плачи, многострадална Геновево, плачи! Всъщност, нали е смешно, защо не се смееш, а се сополивиш?

Истината написана в поста ми боли, нали госпожо боков амбразурчик?

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Не беше ли ти този, който най-много ревеше, че се вдигала минималната пенсия и се изравнявала с пенсията на тези, които имат поне малко заслуги за по-висок доход?

Сега защо ревеш? Искаш на хората без образование, които не могат нищо - да им вдигнат доходите и да ги изравнят с доходите на тези хора, които поне малко стават за нещо и поради тази причина са взимали малко над сегашната МРЗ. 

В единият случай си "за" комунистическите мерки и теглилки, а в другият случай си "против"

Ае, това че некой има диплома нищо не значи. Може да е с тройка по милост, може да си я е купил, може да е с отличен и то съвсем реално заслужена диплома и да е некадърен з@дник и мързел в практическата работа и защо да му се плаща повече, от на някой по-малко образован, но кадърен и работен. На работодателя му е през предника за дипломата. За него е важно само колко приходи му изкарва работника.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Вие сте като Рашков и само говорите какво ли не, без да доказвате нищо.  За какво му е на Боко въобще амбразурчик?  Най накрая няма ли поне нещо да докажете?  

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Ами, не знам- аз се смея, ти ревеш и тролиш, хванал се за пеша на Боко, като че ли животеца ти зависи от него...... То, сигурно и зависи, де- пишлегарче да виси в политически форум денонощно, от зор ще да е.KC9uW.gif.920dfeef8cf161777f4d68e7cb9ab8d5.gif

преди 1 час, attj написа:

Вие сте като Рашков и само говорите какво ли не, без да доказвате нищо.  За какво му е на Боко въобще амбразурчик?  Най накрая няма ли поне нещо да докажете?  

Стига и ти- доказването не е като дрънкането на клавиатурата, акъл си трябва за него.  Пък и, с такива противници, на баце амбразурчици не са му необходими. Питах вчера, някой знае ли по колко дава правителството на бизнеса като компенсация за тока и има ли реакция от негова страна, ама лаладжиите с факти нали не боравят, дори да искам нещо обосновано положително да кажат, не става.

„Автомагистрали“ е скрила още документи от Сметната палата

Член на ВСС от кръга на Гешев е замесен в "схемата" със "златните паспорти"

"Ама те ГЕРБ не управляват от половин година вече" :) 

преди 15 часа, absurt написа:

Не, всички, на които и на сън все ГЕРБ ви се привижда и все той ви е виновен дори близо година след като е вън от властта, сте заблудените. 

Я гледай, как без да искаш потвърди, че ГЕРБ не е партия, а е Той. 

преди 2 часа, absurt написа:

хванал се за пеша на Боко, като че ли животеца ти зависи от него...... 

Надявам се вече животът ми да не зависи повече от Боковите простотии и "мъдрото" Му управление, докато при теб явно е точно обратното. Надяваш се Бойко Б. да се завърне на бял джип, за да можеш да продължиш да се облагодетелстваш от корупционният Му режим. 

преди 3 часа, absurt написа:

Ами, не знам- аз се смея.... 

Т'ва твоето е "смях през сълзи". Газ пикаеш, че ще трябва вече да изкарваш парите си по честен начин - нещо на което надали си способна :getout:

преди 2 часа, absurt написа:

ти ревеш и тролиш,

Мдаааа, сигурно аз съм тролът на форума.

Сигурно аз се появих тук по-малко от месец преди изборите с единствената цел да плюя по главният политически опонент на Бойко Б. - Слави, а после обърнах палачинката и почнах да плюя по другите му опоненти Кирчо и Кокорчо. 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Надявам се вече животът ми да не зависи повече от Боковите простотии и "мъдрото" Му управление, докато при теб явно е точно обратното. Надяваш се Бойко Б. да се завърне на бял джип, за да можеш да продължиш да се облагодетелстваш от корупционният Му режим. 

Т'ва твоето е "смях през сълзи". Газ пикаеш, че ще трябва вече да изкарваш парите си по честен начин - нещо на което надали си способна :getout:

Мдаааа, сигурно аз съм тролът на форума.

Сигурно аз се появих тук по-малко от месец преди изборите с единствената цел да плюя по главният политически опонент на Бойко Б. - Слави, а после обърнах палачинката и почнах да плюя по другите му опоненти Кирчо и Кокорчо. 

Боже, какви интелигентни заключения правиш, пишлегарче! Тези ти просветления от кристалната топка ли идат или звездите ти ги шушнат? Не ставаш за менталист, пишлегарче- на теб, елементарното мислене ти се опъва. Не ставай по- смешен от обикновено. Пиши по същество и не се занимавай с персоната ми- това е политически форум, а не място за дърпане на плитки.

преди 14 минути, absurt написа:

Боже, какви интелигентни заключения правиш! 

Интелигентни... и верни!

Корупционната схема от която зависят парите ти явно е към своят край, заедно с краят на "модела Борисов" и сега пищиш и плюеш по всичко, което е анти ГЕРБ и анти БАЦЕ. 

Колкото и да се пънеш по форумите - Баце и животът на който си свикнала няма да върнеш. Чакат те лоши дни, Бокова подлого! 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Интелигентни... и верни!

Корупционната схема от която зависят парите ти явно е към своят край, заедно с краят на "модела Борисов" и сега пищиш и плюеш по всичко, което е анти ГЕРБ и анти БАЦЕ. 

Колкото и да се пънеш по форумите - Баце и животът на който си свикнала няма да върнеш. Чакат те лоши дни, Бокова подлого! 

Още малко ще те изтърпя, пишлегарче и ще те докладвам. Събрала съм ти тролските простащини, с които пълниш всяка от темите. Които са отправени към мен и други участници персонално и нямат връзка с темата. Ще ги представя на админ и да решат дали ще те търпят. 

преди 8 часа, attj написа:

Днес пак е с недоказани твърдения и не ми е ясно  защо не го глобяват и не го съдят за клевети.   Нормално ли е  министър на МВР да е с подобно поведение    https://dariknews.bg/novini/bylgariia/rashkov-chast-ot-sredstvata-za-stroitelstvoto-na-am-hemus-sa-otivali-v-gerb-2295922

преди 4 минути, attj написа:

Днес пак е с недоказани твърдения и не ми е ясно  защо не го глобяват и не го съдят за клевети.   Нормално ли е  министър на МВР да е с подобно поведение    https://dariknews.bg/novini/bylgariia/rashkov-chast-ot-sredstvata-za-stroitelstvoto-na-am-hemus-sa-otivali-v-gerb-2295922

Още един, който си мисли, че най-корумпираната държава в ЕС се управлява от некорумпирана партия. С лидер, посочен за наркотрафикант и мутра от ЦРУ. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. 

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Още един, който си мисли, че най-корумпираната държава в ЕС се управлява от некорумпирана партия. С лидер, посочен за наркотрафикант и мутра от ЦРУ. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. 

Не може без факти и доказателства.  МВР може да ги даде директно на Висшия съдебен съвет, като не желаят да работят с Гешев.  Лично на мен ми изглежда едновременно трагикомично и шизофренично поведението на Рашков.   Още преди 20 години Богомил Бонев следваше да го е осъдил за публичното му недоказано твърдение, че бил поръчител на убийство.     

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.