Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

Хаджигенов: Изтеглените 50 млн. за „Хемус“ са в касата на Борисов. Разследването на тази прокуратура ще умре

Краят вече се вижда.

Много скоро неща, които са били прикривани, ще излязат наяве и много хора ще си получат заслуженото.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 2 часа, Тoни написа:

Почвам да се страхувам за този човек. Като знаем произхода на бившите управляващи, не бих се учудил да му спретнат някоя катастрофа, затова дано го пазят добре. Сега всички сили трябва да се хвърлят за отстраняването на главния защитник на престъпниците, грешно наричан главен прокурор. Моментът, в който избяга в чужбина (оставането му тук е изключено, защото означава абсолютно сигурно затвор), цялата изгнила структура на мутрите ще се срути и много ще го последват (на едното или на другото място).

преди 46 минути, Мойра написа:

Хаджигенов: Изтеглените 50 млн. за „Хемус“ са в касата на Борисов. Разследването на тази прокуратура ще умре

Краят вече се вижда.

Много скоро неща, които са били прикривани, ще излязат наяве и много хора ще си получат заслуженото.

Всъщност ще се види, когато се случи горното, което писах, т.е. прокурорът-мафиот избяга или ... пандела. А скоро ще почнат да изкачат стотици и хиляди свидетелства за престъпленията на режима и макар те да не засегнат техните местни апологети, всички останали ще разберат, че подобни не трябва в никакъв случай да управляват ... никога повече. Е, повечето го знаят, но на избори отиваме малко, иначе досега да сме ги издухали, но краят и според мен се вижда, трудно ще е, но ще стане.

преди 1 час, Мойра написа:

Краят вече се вижда.

Рашкоов с едно писмо до Европа може да поиска случая да се отнеме от Гешев, но Рашков неиска случая да се отнеме от Гешев - защо ли, и пак само и единствено в фрог, по добре си намери проксита, за да си генерираш трафика

преди 43 минути, crazy katon написа:

Почвам да се страхувам за този човек. Като знаем произхода на бившите управляващи, не бих се учудил да му спретнат някоя катастрофа, затова дано го пазят добре

по добре да го пазят от коронка - че като гледам е доста рисков

преди 12 часа, gagodrago написа:

-------------

Абе ей, русенски трол - това, че си ходил да режеш дърва в Коми в СССР не ти дава право да се изживяваш като професор по всичкология, да се правиш на ментор, дървен философ, и да даваш акъли на останалите!

Скрий се бе комуне. Кой те пита теб нещо ?  :)

Кой го интересува че си импотентен да даваш мнение по темите , а се заяждаш с хората ?

:)

преди 1 час, Мойра написа:

Краят вече се вижда.

Ха дано . Чашков с неговите лъжи е за затвора. Или както прецени съда.

Не е нормално цяла държава да се занимава с някакво изперкало комуне, непризнаващо закони и Конституция, сложено за репресии и натиск от другия мухльо от президентството .

Изцяло действащи в услуга на мутрите и червеното Задкулисие и олигархия.

преди 1 час, Тoни написа:

Да не забравяме да кажем чао на на Пацо Терасата. Чегъртането продължава. 😁

ЛЮБО КОЛЬОВСКИ, ФЕЙСБУК:
Назначаването на Георгиев не е само политическо.. То е и криминално, защото Георгиев беше уличен в прикриване на данни за имотното състояние на един виден ГЕРБопитек. В сайта на сружение BOEC припомнят с конкретни аргументи сигнал до МВР за неправомерни действия на Пламен Георгиев, като прокурор и шеф на КПКОНПИ с цел прикриване на престъпления и данни за корупция, дело на Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Пеевски и други лица от бившата управляваща групировка
Отзоваването на Георгиев, разбира се, ще бъде определено от ГЕРБопитеците като реваншизъм, лов на вещици и пр. овехтели категории. Като си помисля колко време и усилия ще отнеме на четворната коалиция, за да изчисти администрацията от колорадските бръмбари и другите инсекти на ГЕРБ
преди 13 минути, Тoни написа:

FB_IMG_1641456380784.jpg

Пишлегарче, ти изби рибата! По тази скала, ти къде си? Само по червения фес и суратя под него, със сигурност мога да твърдя, че си ибрикчия на Чашков. Оттам, с голяма доза вероятност да съм точна: не си женен; нямаш деца- ни "законни", а пък за "незаконни", дори и не можеш да мечтаеш- няма коя да ти върже; не те е снимала никаква жена в коптора ти- частния, щото не представляваш интерес за никого; неособено захлебил като тролче- пишлегарче, въпреки неистовите напъни. 1671659226_download(19).gif.354080991f7471dfa8df24c349a0505c.gif

преди 39 минути, Тoни написа:

Като лъвица браниш бате Бойко, ей! 😂

Да, за пореден път доказваш, че дипломираната неграмотност унищожава дори способността за осмисляне на прости текстове. newsm78.gif.aad968dbcd71dd0c1e64f066ff171b42.gif

Като звяр си, сакън някой да не посегне на бащицата! 

Иска ти се къща в Барселона май, ама си изпуснала влака. 😂

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 4 минути, Тoни написа:

ама си изпуснала влака. 😂

За първи път в новата история на България започваме годината без бюджет, а вече се говори и за неговата актуализация -още преди да бъде приет.  Нима четворната коалиция не изпуска влака?   Борисов отдавна не е премиер.

Борисов го разпитват за шкафчето и Мата Хари в момента. Очаква ни много вълнуващ следобед. 😁

преди 33 минути, Тoни написа:

Като звяр си, сакън някой да не посегне на бащицата! 

Иска ти се къща в Барселона май, ама си изпуснала влака. 😂

Я, дай линк към къщата и собствеността й, че една приятелка се интересува- не е като теб, да се фаща на гола кука. А, аз къщи си имам, ама ти изтърва кенефите на Чашков и колкото да се напъваш, и колкото снимки да му окачиш, все тая. 

От друга страна, разбирам защо се пънеш- кенефите ги има черно на бяло- жена му му ги е харизала, когато е разбрала що за миризливо е. 1586748919_download(11).gif.23194603146a24169138aca7231af3b4.gif

преди 20 минути, Тoни написа:

Борисов го разпитват за шкафчето и Мата Хари в момента. Очаква ни много вълнуващ следобед. 😁

Рашков ли го разпитва?   И как ще го накарат да издаде посещавали го жени?    Той публично се е оплаквал, че личният му живот е провал.

Борисов с нова версия след разпит в ГДНП: Нито съм купувал, нито съм притежавал кюлчета

Характерните за боко лъжи този път няма да му помогнат.

преди 6 минути, absurt написа:

Я, дай линк към къщата и собствеността й, че една приятелка се интересува- не е като теб, да се фаща на гола кука. А, аз къщи си имам, ама ти изтърва кенефите на Чашков и колкото да се напъваш, и колкото снимки да му окачиш, все тая. 

От друга страна, разбирам защо се пънеш- кенефите ги има черно на бяло- жена му му ги е харизала, когато е разбрала що за миризливо е. 1586748919_download(11).gif.23194603146a24169138aca7231af3b4.gif

Много си гнусна. Не ти отива на годините. 

преди 2 минути, Мойра написа:

Борисов с нова версия след разпит в ГДНП: Нито съм купувал, нито съм притежавал кюлчета

Характерните за жабите глупости. Бива некадърност и откровена тъпота, ама при "д-р Попкорнов"  ситуацията става все по-парадоксална.  1601168578_download(16).gif.dffaaadc3f979962f946a2ab1abacb7e.gif

преди 7 минути, Мойра написа:

И Севи са привикали. 😁😁😁

преди 4 минути, Тoни написа:

Много си гнусна. Не ти отива на годините. 

А, не съм по- гнусна от теб, който боготвори отрепка като Чашков. А, дали ми отива на годините- идея нямаш, защото не знаеш колко са. Дори и да знаеш- истината отива на всички възрасти.

Също си и невъзпитана. Вместо да учиш по-младите на морал, ти ни преподаваш уроци по деградация и всякакви видове упадък. Типична фенка на толупа от Банкя. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.