Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

:D

'клн.png

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 3 минути, Тoни написа:

:D

'клн.png

Да, червена качулко - асфлата не се яде, но хляба ти идва до село по асфалт! Или ти хляб не ядеш?

преди 2 минути, Мойра написа:

Ела да ме рзпиташ! Обещавам ти, че буле няма да има нищо против - освен ако е запазила някоя шашка

преди 2 минути, Мойра написа:

ДАНС са му подчинени на този идиот и той ги командва без да ги съветва. 

преди 3 минути, attj написа:

Всички ще психясаме заради този Рашков!!!  АМАН !!!

Що да психясаме - вредния дивеч се острелва (със съответните разрешителни)

преди 5 минути, attj написа:

Според мен ти и червения дракон вече сте там. 🤣

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Що да психясаме - вредния дивеч се острелва (със съответните разрешителни)

Не винаги. Спомням си с тъга премиера Луканов. Беше свестен човек.

преди 2 минути, attj написа:

Не винаги. Спомням си с тъга премиера Луканов. Беше свестен човек.

Луканов се взе прекалено на сериозно. Той можеше да стане милирадер за 4-5 години, но се полакоми.... Там не се прощава, за съжаление.

ПС: Кой разстреля Луканов? 

преди 2 минути, Тoни написа:

Бе като гледам няма почти в тая работа. :D

За теб и оня реджеб... ням почти - има кога ще реша аз!

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Луканов се взе прекалено на сериозно. Той можеше да стане милирадер за 4-5 години, но се полакоми.... Там не се прощава, за съжаление.

ПС: Кой разстреля Луканов? 

Някакви поръчкови изпълнители.  Такива винаги има.

Ясно, с тия сърца дето ти ги пуска attj, ти си жена му. Е добре. 

преди 3 минути, Тoни написа:

Ясно, с тия сърца дето ти ги пуска attj, ти си жена му. Е добре. 

Това пък как го измисли!?  Пак няма доказателство за нищо.  Вие сте като шматки обсебили и този форум.   Рашковци...

преди 23 минути, attj написа:

Само в редакцията на пик психясвате. Останалите сме си много спокойни :cheers:

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Само в редакцията на пик психясвате. Останалите сме си много спокойни :cheers:

Какво се е случило там?  Подвизите на Рашков са в центъра на всички медии и направо забравих за най-пикантните Фрог и Пик. 

преди 35 минути, Мойра написа:

само че няма закконно право - дано са ти платили добре да разпространяваш тази журналистическа "истина"

направо ми е чудно защо Нинова, натискаше за Рашков - та той днес пак повтори това което казваше цяла година - абе изветрял дедко

преди 6 часа, absurt написа:

Не, пишлегарче, не беснея.

Не бре, хич даже не беснееш :laughing5:

Само кат' се сетиш, че герберастите залязоха и сега трябва да си търсиш друг да те оножда за да продължи корупционната далаверка, а пък вече си бабка и няма кой да се навие...  

Ся като се замисля - ми Баце направи "чудни" магистрали. Те за друго може да не стават, но за твое ново работно място са идеални. Може пък и да има геронтофили, които да ти пуснат някоя жълта стотинчица. Успех!

преди 14 часа, цър-вул написа:

:offtopic_s:

Прави ми впечатление, че някои хора участват единствено и само в политическите теми... Що ли така? 

Мен ми е интересна политиката и защото ми харесват различни гледни точки . Кога иначе щях да забележа простотиите от фрогнюз, информиран нет, оновини, народбг и подобни ? :) 

Има обаче едни определени хора, които сън не спят да ходят по петите и да се заяждат за каквото им дойде наум с офтопици , лични обиди, лични нападки и спам, нямащо нищо общо с темите.

Кои са те, мисля прекрасно се вижда. :)

преди 9 часа, absurt написа:

Пиши по същество и не се занимавай с персоната ми- това е политически форум, а не място за дърпане на плитки.

Остави го другаря тошеффф... все пак човека го тормози ТЕЛКа...  затова гледам да не му обръщам внимание извън тематиката на дискусиите ... достатъчно се е самонаказал вече... :getout:

преди 3 часа, Мойра написа:

Зависими от Борисов ченгета му докладват всеки ден. Време е за голямата метла!

Тежко и горко на тези, които ще бъдат пометени!

Сами са си виновни.

хахаха :)

Точно фрогнюз на черепа има "източници" от близкото обкръжение на Борисов. И знаят всяка негова крачка и с кого общува.

мдам.. кой друг ако не те... :) :) :)  

А иначе доста се изписа за поредния цирк на Чашков :) 

Няма какво да се каже повече, освен че се повтаря до баналност старите му простотии - хвърля партенки в пространството и няма доказателства за нито едно свое обвинение.

ГЕРБ щели да го съдят... Защо не.. ама пък и няма нужда.. на умряло куче няма нужда да се вдига нож... той , Чашков, достатъчно сам се излага. Така ще му направят услуга да е в устата на медиите още дълго време, освен че ще се изкара "партизанин"  на борба със злата Прокуратура и още по злите ГЕРБ :)  . А това е излишно :getout:

преди 2 часа, miro20 написа:

Остави го другаря тошеффф... все пак човека го тормози ТЕЛКа...  затова гледам да не му обръщам внимание извън тематиката на дискусиите ... достатъчно се е самонаказал вече...

Не знам Тошев дали го тормози ТЕЛК-а, но теб жълтата ти книжка много те тормози.

:hush:

преди 3 часа, M.Николов написа:

Не знам Тошев дали го тормози ТЕЛК-а, но теб жълтата ти книжка много те тормози.

Има обаче едни определени хора, които сън не спят да ходят по петите и да се заяждат за каквото им дойде наум с офтопици , лични обиди, лични нападки и спам, нямащо нищо общо с темите.

Кои са те, мисля прекрасно се вижда. :)

преди 1 час, M.Николов написа:

Мда, а думите ти, които съм цитирал са изключително свързани с темата.

Друго си е да се подиграваш на някой със здравето му.

затова гледам да не му обръщам внимание извън тематиката на дискусиите ... достатъчно се е самонаказал вече...

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Не бре, хич даже не беснееш :laughing5:

Само кат' се сетиш, че герберастите залязоха и сега трябва да си търсиш друг да те оножда за да продължи корупционната далаверка, а пък вече си бабка и няма кой да се навие...  

Ся като се замисля - ми Баце направи "чудни" магистрали. Те за друго може да не стават, но за твое ново работно място са идеални. Може пък и да има геронтофили, които да ти пуснат някоя жълта стотинчица. Успех!

Хи,хи! Не ти е достатъчно голяма, че дори да си играеш с нея, нали, пишлегарче!? Та, се опитваш пак с мен да се дърляш. Няма да ти порасне и няма да се завърти жена около теб, ако ще денонощно да висиш по форумите и да бълваш простащини. Но пък, идеално ти лъсват дефицитите и комплексите. Ставаш все по- жалък, но пък и забавен- каквото си докараш сам, с тия две ръчички и липсата на сиви клетки, Господ не може да го направи. Дерзай ПИШЛЕгарче!1224016392_download(4).gif.f73689058eab135a7f1b9374c1de0aba.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.