Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 2 минути, attj написа:

Рашков и Мойра май са си лика-прилика

Кога ще престанете да спамите ти и дружката ти абсурд?

Писанията ви даже не заслужават да бъдат докладвани.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 18 минути, Мойра написа:

Е почвай да бегаш како, като не си спамер. 😉

преди 20 минути, Мойра написа:

Нека ти обясня. Във форума хората пишат това, което мислят, а не го използват за да рекламират разни медии, на които са служители. Та, ако говорим за това, чия дейност е за докладване, бих заложила на рекламно-тролската.

преди 35 минути, Мойра написа:

От известно време ти съвсем не знаеш къде се намираш.

преди 10 минути, attj написа:

Вместо да се занимаваш с мен, иди си виж бабата и внуците.

Здрав бъди!

преди 27 минути, absurt написа:

Нека ти обясня. Във форума хората пишат това, което мислят, а не го използват за да рекламират разни медии, на които са служители. Та, ако говорим за това, чия дейност е за докладване, бих заложила на рекламно-тролската.

Май си се уморила от мислене, добре ще направиш, ако си починеш малко и си освободиш мозъка от това какво пишат съфорумците, чиито мнения не съвпадат с твоите.

преди 28 минути, attj написа:

Откакто вашата ,възлюбена мутра- Борисов, падна от власт,точно вие не знаете къде се намирате от злоба и безсилие...Особено,когато стане дума за възмездието ,което Бою Методиев заслужава...

преди 2 часа, Мойра написа:

и да припомним че нито служебните нито редовните правят нещо по въпроса - сега да видим наистина ли се иска промяна

преди 1 час, attj написа:

Рашков и Мойра май са си лика-прилика

ще използвам нейни думи - боклуците се надшват

преди 15 минути, Мойра написа:

Вместо да се занимаваш с мен, иди си виж бабата и внуците.

Здрав бъди!

и ти иди да видиш  набора си на който викат дядо

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

ще използвам нейни думи - боклуците се надшват

Никога не съм използвала такива думи, те са си лично твои, както и правописните ти грешки.

Бесней си!

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

Откакто вашата възлюбена мутра- Борисов, падна от власт,точно вие не знаете къде се намирате от злоба и безсилие...Особено,когато стане дума за възмездието ,което Бою Методиев заслужава...

то аз като гледам твоя коментар е най злобен

преди 2 минути, Мойра написа:

Никога не съм използвала такива думи, те са си лично твои, както и правописните ти грешки.

Бесней си!

я толкова си бясна, че чак зениците ти са се разшерили - и виждаш повече:laughing4:

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Така ли ??? Ми влез в сайтове като fakti.bg ,mediapool.bg , dnevnik.bg и виж коментарите отдолу,и ще усетиш народната "любов" към иззедника Бою Борисов...

преди 10 минути, Лудият Учен написа:

Особено,когато стане дума за възмездието ,което Бою Методиев заслужава...

Когато възмездието стане държавна политика, мхм - че и на капак, ни възмездие, ни политика. И ся, къде се намирате последно?, че то не бе бесепари, не бе чалгари, я при харвардски гугъл специалисти, я при възрожденски копейки, напоследък вече и Радев не знае накъде да се надупи. 😉

преди 21 минути, Мойра написа:

Май си се уморила от мислене, добре ще направиш, ако си починеш малко и си освободиш мозъка от това какво пишат съфорумците, чиито мнения не съвпадат с твоите.

Че ти нищо не пишеш, Мойре! Ти само правиш копи-пейст на всичко, що напишат жабите. Та, хайде не излизай от зоната си на комфорт и не се пробвай да формулираш собствени мисли, гарнирани с размахан показалец.

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

Вашата злоба към Мойра е безпочвена,тя не е откраднала нищо,за разлика от лъжеца-мародер Борисов...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Така ли ??? Ми влез в сайтове като fakti.bg ,mediapool.bg , dnevnik.bg и виж коментарите отдолу,и ще усетиш народната "любов" към иззедника Бою Борисов...

или 5 човека с по 5 рега:D, защо пропускаш фрог и пик

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Вашата злоба към Мойра е безпочвена,тя не е откраднала нищо,за разлика от лъжеца-мародер Борисов...

злобата и е нормално състояни

Залата със златния пистолет, който чака да гръмне

Цитат

В началото на февруари фондация Фридрих Науман" представи седмото издание на "Черната книга на правителственото разхищение", което този път събира на едно място 15 истории за проблемно разходване на публични средства.

В това издание беше включена и историята за изграждането на "Арена Бургас", спортна зала на Бургас, която се строи вече повече от седем години, а новият срок за завършването й е март тази година. В поръчката за закупуване на оборудването за залата беше предвидено купуването на стартов пистолет за 200 000 лева. За сравнение, пистолетът, който се използва на олимпийски игри и световни първенства по лека атлетика струва само около 2000 долара.

Гледайте в това кратко видео как започна строителството на "Арена Бургас" и колко пари са изхарчени до момент за този проект.
Всичките текстове в "Черната книга на правителственото разхищение" може да откриете тук.

Не пропускайте видеото!

Ще го намерите, като кликнете върху заглавния линк.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

или 5 човека с по 5 рега:D

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2022/02/20/4312453_kushtata_v_barselona_koiato_borisov_niama_a_vsichki/

До момента са 318 коментара...Направи си труда да ги прочетеш...

преди 4 минути, Мойра написа:

Не пропускайте видеото!

знам го, а знаеш ли колко излезе арена армеец в софия, която е с по малки размери

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2022/02/20/4312453_kushtata_v_barselona_koiato_borisov_niama_a_vsichki/

ама какво ме интересува че 5 човека си пишат - и тик в темата има хиляди коментара, но хората са 20 човека

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

ама какво ме интересува че 5 човека си пишат - и тик в темата има хиляди коментара, но хората са 20 човека

Овцо,овцоооо,има 318 коментара само за една статия,написани само за няколко часа...

преди 9 минути, Лудият Учен написа:

Коментар номер две

Цитат

Тук говорим за една къща. А някой няма ли да разследва как Бориславова стана собственик на една банка, или отново има самоцензуриране?

Коментар номер пет

Цитат

"Ето така работи машината за фалшиви новини на „Капитал“, така работят „свободните“ и „морални“, „нецензурирани“ медии и техните приближени НПО-та, получаващи пари от един и същ източник. Фалшива новина – препечатване – говорене - изпиране - действия. Дори и подобна „новина“ да се опровергае, ефектът е постигнат, съмнението е посято, а в удобен момент манипулацията се повтаря."

не ми се чете нататък, та - ко речи. 😅

преди 11 минути, Мойра написа:

Не пропускайте видеото!

а и залата си е готова - просто има административни пречки

Цитат

269926029-5178608525517132-4496412603478

74820-28.jpg

download.png

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Овцо,овцоооо,има 318 коментара само за една статия,написани само за няколко часа...

тук колко коментара има за последния час, но сме 3-4 човека

преди 1 минута, insec написа:

Коментар номер две

Коментар номер пет

не ми се чете нататък, та - ко речи. 😅

Недей да показваш коментари избирателно,а покажи всички и покажи колко плюсове и минуси е събрал коментарът...

току-що, Лудият Учен написа:

Недей да показваш коментари избирателно,а покажи всички и покажи колко плюсове и минуси е събрал коментарът...

то аз като гледам и ти си чел избирателно - що мислиш че всички са против Борисов

преди 4 минути, insec написа:

Тук говорим за една къща. А някой няма ли да разследва как Бориславова стана собственик на една банка, или отново има самоцензуриране?

Мило ГЕРБ-ерче,тук става дума за бившата жена на Борисов-Цветелина Бориславова,а не за Лена Бориславова,която е шеф на кабинета на Кирил Петков...Усети ли как се самозатапи ?!

https://narod.bg/2021/09/01/цру-взриви-хунтата-цветелина-борисла/

мойре - темата с залата е от края на януари - вече няма какво да се пише и повтаряме - бургаската зала е с цена близо до 80 милиона,а софийската е с цена близка до 120 милиона.Ако отчетем и инфлацията при строителите материали ще излезе,че бургаската зала е два-пъти по-евтина от софийската.

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

.........

🤣🤣🤣 нимоа хахахахахахахха - ти не си луд мой човек, ти си просто ужасно кух хахахахаххаахах

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.