Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

току-що, M.Николов написа:

Бюджета за тази година е 63 млрд. лв., ако това за теб е нищо, не знам.

:wub:

Ох, ма ти от Луната ли падаш, човеко? Я, разкажи как си представяш открадването на няколко милиона от бюджета? Ей, представи си например Пеевски, Доган, че и Баце, като как, според теб става кражбата на милионите, които не са от ЕС и по програма?

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

Да ти приличам на учител на деца от първи клас?

приличаш на служител в старчески дом

току-що, M.Николов написа:

Да ти приличам на учител на деца от първи клас?

Сакън! За учител нямаш нито знания, нито желание да наблюдаваш и анализираш. Не го казвам с лошо чувство, но толкова наивност не е полезна, освен ако не си под 25 и на път да я израстеш.

преди 2 часа, insec написа:

Ти остей това домашно, преди малко по "карай направо", какво чух - може и да съм се объркал нещо или в предаването направиха някаква грешка, не знам, но съм потресен. Ако това е вярно ..... Специализираната прокуратура за периода на дейността си е повдигнала 1400 обвинения в съда и от общо 2700 човека, осъдените са 2300.  Което е меко казано перфектно свършена работа, тази прокуратура е супер мега ефективна. Честно, ако това е вярно ..... направо не знам.

Да, хванах накрая ,момчето много точно , обрано и компетентно говореше. След сленга на Простокиро и неговите амнайсет съветници , направо небе и земя :)

А и няма как да се съмняваме в цифрите. това са публично известни ФАКТИ.

Които комунета като николоффф и слуги на Черепа дето цитират неговите жабешки медии като Мойра, никога няма да погледнат. :) 

Другото много ясно и категорично опровергано е това за "барселонагейт" .

А забеляза ли какво обясни и за "реформата" на пРезилдентската хунта ?

Че това е връщане към старото статукво преди 2011 г

И сравни ефективността - това което искат да върнат, и вероятно ще върнат Простокировците , е  три пъти по НЕЕФЕКТИВНО спрямо годините след като въведоха специализираната прокуратура.

На кой му е изгодно да има ТРИ ПЪТИ по неефективна прокуратура, мисля и на децата е ясно, само на комунета като Николофффф и цитиращите мутренски черепови медии , като Мойра, не го разбират

:) 

Докато текат проверките на сделката, имот в Морската градина на Варна е прехвърлен

Цитат

Докато Антикорупционната комисия, Върховната административна прокуратура и МВР проверяват вече осем месеца продажбата на шест декара от варненската Морска градина на занижена цена, имотът е бил апортиран в ново - второ дружество на купувачите. А неговите собственици са били сменени в началота на тази година. Това показа проверка на "Дневник". Според юристи, при неблагоприятен изход от проверките, апортът ще се окаже почти непреодолима пречка пред евентуално разваляне на сделката.

*Продаденият терен във Варненската Морска градина.

spacer.png

*За да прочетете статията, последвайте линка в заглавието.

Приближените на бившите управляващи продължават и ще продължават да престъпват закона, докато не се намери кой да ги спре и да ги даде на съд.

преди 2 минути, Мойра написа:

докато не се намери кой да ги спре и да ги даде на съд.

След "реформата" на слугите на Черепа, на които си фенка, ефективността на "спирането и подаването на съд" ще е три пъти по ниска.

Пусни си запис на "карай направо" по Нова ТВ. :hush:

Кой ви изплакна толкова мозъка че станахте слуги на мафията, олигарсите , Черерпа и сие, аз идея си нямам, но е много , много грозно ... и нелогично... :getout:

преди 7 минути, Мойра написа:

Докато текат проверките на сделката, имот в Морската градина на Варна е прехвърлен

Приближените на бившите управляващи продължават и ще продължават да престъпват закона, докато не се намери кой да ги спре и да ги даде на съд.

а новите защо не са променили закона - щот им отърва да е така

преди 17 минути, Мойра написа:

докато не се намери кой да ги спре и да ги даде на съд.

например ти - ако имаш някакво доказателство, до колкото те знам способностите, едва ли можеш нещо да намериш

https://varna-rs.justice.bg/

преди 7 минути, M.Николов написа:

Според пациента, и лечението.:D

добре

Бойко Борисов: Тези една къщичка за птици няма да направят ВИДЕО

Боко не пропуска възможността да се хвали, да лъже и да плюе сегашното правителство.

Цитат

Сега който е направил едно читалище, става министър на културата. Ние сме направили много читалища, музеи и театри, но никой не го интересува, коментира Борисов.

преди 10 минути, miro20 написа:

Които комунета като николоффф и слуги на Черепа дето цитират неговите жабешки медии като Мойра, никога няма да погледнат. :) 

Мирча, фактите са следните - в повечето случаи водени от специализираната прокуратура се стига до споразумение с прокуратурата и с присъди максимум до 3 години!

http://m.focus-news.net/?action=opinion&id=56271

преди 7 минути, Мойра написа:

Боко не пропуска възможността да се хвали, да лъже и да плюе сегашното правителство.

то и опозицията не спря да плюе ГЕРБ 12 години и те кефише - а сега 1 година ГЕРБ плюе опозицията и се възмущаваш

знам че мразиш всички хора - които не са като теб

преди 1 минута, M.Николов написа:

Мирча, фактите са следните - в повечето случаи водени от специализираната прокуратура се стига до споразумение с прокуратурата и с присъди максимум до 3 години!

"в повечето случаи ли " ???

Както бе цитирано по горе...

... от общо 2700 човека, осъдените са 2300...

:hush:

Комунетата, слугите на Черепа и червената мафия ,настъпана от прокуратурата, е хубаво  да си сверявате данните. :hit:

преди 1 минута, M.Николов написа:

да аз не виждам новите да искат да махат - споразуменията с прокуратурата

Дори не си помислям че комуне ще ми дава акъл дали са добри присъдите :)

За вас само тричленките са най доброто  :giggle1:

То е ясно, че не си и помисляш, това е прекалено трудна задача за теб.

А и никога не бих, се опитвал да ти обяснявам кои присъди са по-добри, ти си толкова скаран с правото, че това е невъзможна задача.

преди 2 минути, M.Николов написа:

то и друг не си помисля и затов копи / пейст - там не се мисли

преди 3 минути, M.Николов написа:

А и никога не бих, се опитвал да ти обяснявам кои присъди са по-добри, ти си толкова скаран с правото, че това е невъзможна задача.

Остави ме мен... само в две изречения сам си противоречиш :)

А като добавим и предната ти глупост за споразуменията... хептен се оплете.

Не е лесно да си слуга на мафията и червеното Задкулисие... Често се налага да плямпаш противоречиви глупости, само и само да си защитиш атаките срещу Закона.

комуне :hit:

преди 36 минути, miro20 написа:

След "реформата" на слугите на Черепа, на които си фенка, ефективността на "спирането и подаването на съд" ще е три пъти по ниска.

Пусни си запис на "карай направо" по Нова ТВ. :hush:

Кой ви изплакна толкова мозъка че станахте слуги на мафията, олигарсите , Черерпа и сие, аз идея си нямам, но е много , много грозно ... и нелогично... :getout:

Тролчо, ти прочете ли статиите, към които съм дала линкове?

Сигурна съм, че не си, но ще ти дам възможност да го направиш.

П.П. Сложи си очилата, кликни върху заглавията, погледни внимателно в кои сайтове си попаднал и прочети информацията.

Приятна вечер!

преди 24 минути, miro20 написа:

А и няма как да се съмняваме в цифрите. това са публично известни ФАКТИ.

При такива цифри да се твърди, че прокуратурата не е ефективна ....... казвам ти, тази информация ме стъписа мене. Дори и в най- смелите си мечти, не съм и допускал, че българска прокуратура може да постигне такива резултати. Защо по дяволите в никоя медия не пише за тези ФАКТИ. 

п.п. сега вече ми се изясниха много положения в цялата интрига, която се разиграва последните две години. Не била работила прокуратурата - не работи, ама нанайчиц.

п.п.2 а за мойровци и николофци - тва са хора мазохисти, на тях им е хубаво да робуват, тъй че тия няма кво да им се обсъжда, да си търсят помощ от психолози.

току-що, insec написа:

Защо по дяволите в никоя медия не пише за тези ФАКТИ. 

Защото е пълно с николофффци и мойри :)  и всякакви подобни комунета и слуги на мутрите.

Между другото се сетих... тези цифри за ефективността на спецпрокуратурата бяха споменати и от Гешев  наскоро. И пак никой не обърна внимание.

Продъжлават да си плямпат как нямало  нито един осъден.

преди 20 минути, miro20 написа:

"в повечето случаи ли " ???

ама ти наистина прочети интервюто, как водещия казва "не, не за това ви питам", ала Емануилчо си кара по сценарий.

преди 1 минута, Мойра написа:

разследване без никакъв резултат  - мислех че само фрог пишат статии за генериране на тразик

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.