Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 6 минути, Мойра написа:

П.П. Сложи си очилата, кликни върху заглавията, погледни внимателно в кои сайтове си попаднал и прочети информацията.

Какво да гледам бре :) За Варна  далаверите обикновенно нямат партийна окраска. Ще ми дадеш ли статистика за цялото черноморие колко имота са закупени с далавери и от кого ?

Ами нека съдът се изкаже има ли нередности , и ако има, да се осъдят, независимо от коя партия е !

За втория линк, какво да кажа освен че Боко тиквата ОТНОВО е прав ?

:) 

Да цитирам щом искаш ?

Цитат

"Благодарение на вас, г-н Борисов, имаме улици, имаме детски площадки. Оценяваме вашата помощ. Има и легнали полицаи, които са изградени заради трафика. Благодарение на вас, уличното осветление бе подменено на 90 на сто с нови осветителни тела. Ние не ви забравяме, въпреки тежката политическа обстановка

...

"А нашите пари от джипката, дето говорят, ето ги, те се виждат и хората са доволни", каза още Борисов.

..

В съседното село Йонково кметът заяви, че улиците са асфалтирани на 100%.
Благодарение на вас се е случило това, асфалт има и по пътищата до гробищата. Имаме да правим читалище, бяхте ни обещали 1,5 млн., припомни кметът.

Сега който е направил едно читалище, става министър на културата. Ние сме направили много читалища, музеи и театри, но никой не го интересува, коментира Борисов.

...

Че ти си била по голяма герберистка от всеки друг бре :) :)  

докато хората се радват на реални резултати от ГЕРБ, ти запита лис е къде са 9 млрд  издухани за декември от мутренската ти хунта , и трупнати още няколко милиарда в заеми ?

Видя ли ги ? не, нали ? А всички проекти и асфалти са спрени .

:) 

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

Защо не ни запознаете с резултатите от работата на спец. прокуратурата и съда?

Посочете ми един голям престъпник осъден в България, получил адекватна присъда?

То аз големите престъпници си ги държа у дома на плакат, та ей сега ще почна да ти ги изброявам, но знам двама- трима, на които усилено им съдействате да отърват пандиза - а на бас, че и ти ги знаеш.

Та фактите са: 1400 дела, 2700 подсъдими, 2300 осъдени. На база тия факти, някой да ми говори, че спецпрокуратурата била неефективна .... пич, честно ли. 🙄

преди 1 час, M.Николов написа:

според теб, Божков защо бяга

преди 47 минути, insec написа:

То аз големите престъпници си ги държа у дома на плакат, та ей сега ще почна да ти ги изброявам, но знам двама- трима, на които усилено им съдействате да отърват пандиза - а на бас, че и ти ги знаеш.

Та фактите са: 1400 дела, 2700 подсъдими, 2300 осъдени. На база тия факти, някой да ми говори, че спецпрокуратурата била неефективна .... пич, честно ли. 🙄

Няма нужда да изброяваш. Един кажи само :) 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Няма нужда да изброяваш. Един кажи само :) 

Ей сега да видя на плаката.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Споко, знам че не можеш. Щото такъв няма. 

А няма - а ако има, ще гласуваш ли за герб?

преди 1 минута, insec написа:

А няма - а ако има, ще гласуваш ли за герб?

Аз така или иначе гласувам за тях, кой друг ще ме пази от комунистите ? 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

....кой друг ще ме пази от комунистите ? 

Е как кой - Рашков и Гечев, не са ли надеждни?!

преди 12 часа, Мойра написа:

Бойко Борисов: Тези една къщичка за птици няма да направят ВИДЕО

Боко не пропуска възможността да се хвали, да лъже и да плюе сегашното правителство.

Само му виж физиономията - пълен простакеш, а като си отвори устата, всяко съмнение се изпарява. Сега се бори с другия отврат гешеф за най-нисък рейтинг. Някъде след бълнуванията на кухия мернах заглавие, пак от неговите, че Кирил Петков ходил и срамил държавата ... и това го казва същество, което се държеше толкова неадекватно, че дори представителите на енп напускаха масово, когато тръгваше да срича на трибуната. А щом е отишъл да агитира дори в село за да запазят феодалните си владения, спукана му е работата. Нищо, нека си говори, така стеснява кръга на привържениците си до тесния психиатричен кръг, с който чат-пат се снима.

Статията е дълга, но много съдържателна и който се интересува от истината би я прочел с удоволствие.

Къщата в Барселона, която Борисов няма, а всички замесени имат връзка с него

преди 12 часа, M.Николов написа:

Ами, посочи го, този голям престъпник и потърси каква му е присъдата! То, бива наивни опорки, ама чак толкова не бива. "Всички говорят", "Цял народ знае" са ти главните, въз основа на които искаш да бъде осъден този и онзи, че и с "адекватна" присъда. Най- парадоксалното е, че масово почнахте да обявявате спец звената за неработещи, след като настъпиха интересите на Черепа и другите олигарси. Но, откъдето идат парите, оттам се поръчва и музиката. Мен друго ме вълнува- поне за минута дали се замисли кои, поименно, драпат най- много за закриването? Кои влязоха в ония злощастни 2 парламента с единствената визия, че и готов проектозакон за закриване на спец. прокуратурата и спец. съдилищата!? 

преди 42 минути, Мойра написа:

Статията е дълга, но много съдържателна и който се интересува от истината би я прочел с удоволствие.

Кое е съдържателното?  Излъгахте испанците да се занимават с Ваши глупости.  Че сте и нагли - като не Ви вярват. Явно толкова Ви е акъла... Прокопиевчетата четат само правилните медии.

преди 47 минути, Мойра написа:

уж съд в Испания , уж от повече от 6 месеца - но все още никоя медия не е дала съдебното решение - миреше ми на ФЕЙК

Вчера говорителят на Прокуратурата подробно обясни кое- как и докъде е стигнало по Барселонската къща. Разследването по прането на пари, а не по собствеността й, продължава, като нашите са изпратили трета бумага с искане до испанците относно разни лица и дейността им там. Предните две са от 2020г. Тук също са разпитвани различни хора, в това число и Баце, и манекенката. Така че, прокуратурата работи, но кога ще реши да отговори испанската, тя си знае. Това е дотук, а цялата плетеница от полуистини, внушения и откровени лъжи в статията, не ме учудват, но все повече ме вбесяват. Въртим се в кръг, занимават ни с глупости, докато си плетат кошницата.

преди 7 минути, absurt написа:

Въртим се в кръг, занимават ни с глупости, докато си плетат кошницата.

Чакай малко.  Занимават Мойра и подобни.  Без такива като мен.

преди 20 минути, attj написа:

Чакай малко.  Занимават Мойра и подобни.  Без такива като мен.

Ами, не, всички ни занимават- за отвличане на вниманието. Детската градина на ПростоКиро в същото време върши тъпотия след тъпотия и ни прави за смях и на кокошките. 

преди 52 минути, absurt написа:

Ами, не, всички ни занимават- за отвличане на вниманието. Детската градина на ПростоКиро в същото време върши тъпотия след тъпотия и ни прави за смях и на кокошките. 

Пак пред такива като Мойра.  Тя и на идиотка да се преструва- кой ще повярва на такъв глупендър!?

преди 1 минута, attj написа:

Пак пред такива като Мойра.  Тя и на идиотка да се преструва- кой ще повярва на такъв глупендър!?

Ами, не виждаш ли че щъка по света и сипе простотии навсякъде.

преди 1 минута, absurt написа:

Ами, не виждаш ли че щъка по света и сипе простотии навсякъде.

Всички глупендъри все могат  и още...   Мойра и тя още може....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.