Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

или зайчарника не отговаря на евро стандарсти 

току-що, Без умствен капацитет написа:

не е арест - ;) но тук не е правен форум

казаха че е отведен 

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 2 минути, insec написа:

Извършва се PR. До сега гледах репортажите и по всички личи, че тая вечер Рашков е прекалил с алкохола. Жалкото е, че Петков ще го отнесе. Баси малоумието е тази държава.

Не точно. Всичко е добре обмислено и ще го отнесе Рашков. А Бойко ще е доказал невинността си. Но да видим, дали ние сме просто черногледи. Удобен случай бай дъ уей, някой да получи сърдечен удар...

Къде е умната ни овчица да коментира? :rolleyes:

Васил Божков: Истината винаги излиза наяве

Цитат
2 години Гешев правеше всичко възможно да отърве съратниците си, след като дадох неоспорими доказателства за най-големият рекет в историята на България .

След сигнала ми и показанията пред Европейската прокуратура от последния месец, днес най-накрая арестуваха Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова. Истината винаги излиза наяве.

Васил Божков, Фейсбук

преди 3 минути, Лудар написа:

Не точно. Всичко е добре обмислено и ще го отнесе Рашков. А Бойко ще е доказал невинността си. Но да видим, дали ние сме просто черногледи. Удобен случай бай дъ уей, някой да получи сърдечен удар...

да бойко ще излезе невинен, но освен Рашков и Петков ще го отнесе

преди 3 минути, Мойра написа:

Къде е умната ни овчица? :rolleyes:

къде е кокошцицата да изкуддкудяка

Ехх, искам да чуя телефонните разговори, като мобилизират шайката.

"Тревога колеги Код 200, ще арестуват шефа, не е учение. До 30 минути да сте в Банкя!" 

преди 1 минута, Лудар написа:

Така или инак ще видим, може наистина да съм черноглед, но поне това, което видях е пълен цирк - а ла гербаджийски при това. За толкова години, така и не успяха да проумеят, че не можеш да надвиеш бою с неговите хватки "ние се правим, че ги плашим, те се правят на уплашени".

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

да бойко ще излезе невинен, но освен Рашков и Петков ще го отнесе

Нека да излезе първо...

Нека да излезе първо...

след 2 часа всичко е приключило

преди 1 минута, Филипов написа:

поне копни какво пише - иска да се логна

Споко, като гледам как се справя сегашния кабинет със задълженията си, нищо чудно следващите да арестуват тях. А следващите, от по-следващите. 😁

Интересно ми е каква е целта на цирка, сигурно утре олиото ще е 8-10 кинта и никой няма да плаче, щото сички ше са забавлени кво се случва на боко.

преди 1 минута, insec написа:

Така или инак ще видим, може наистина да съм черноглед, но поне това, което видях е пълен цирк - а ла гербаджийски при това. За толкова години, така и не успяха да проумеят, че не можеш да надвиеш бою с неговите хватки "ние се правим, че ги плашим, те се правят на уплашени".

Ще видим. Американеца идва утре. И визитата не е рутинна. Кьовеши още не си е тръгнала и визитата също не е рутинна. Дрънканиците на герберите по БНТ не означават нищо. Па те и само малоумниците интервюираха. Адски странна е такава акция и Баце да не знае нищо.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Споко, като гледам как се справя сегашния кабинет с задълженията си, нищо чудно следващите да арестуват тях. А следващите, от по-следващите. 😁

Аз съм 'за". Не виждам друг начин, по който най-накрая да се намерят свестни управници.

току-що, Лудар написа:

Ще видим. Американеца идва утре. И визитата не е рутинна. Кьовеши още не си е тръгнала и визитата също не е рутинна. Дрънканиците на герберите по БНТ не означават нищо. Па те и само малоумниците интервюираха. Адски странна е такава акция и Баце да не знае нищо.

за интервютата - и на мен ми е чудно защо ги правиха, все едно бъркат пумията на фрог

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Интересно ми е каква е целта на цирка, сигурно утре олиото ще е 8-10 кинта и никой няма да плаче, щото сички ше са забавлени кво се случва на боко.

Ти мани олиото, виж с цената на тиквите какво ще се случи:sobbing:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Аз съм 'за". Не виждам друг начин, по който най-накрая да се намерят свестни управници.

такива циркове, правиха и ГЕРБ с предните управляващи - това си е цирк на който винаги се хващат тези които неосъзнават колко незнаят

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Скалпираха ги.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Тиквата девалвира окончателно.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Няма страшно, с промокод "boiko" ще правят големи отсъпки. 

преди 1 минута, Anneliese написа:

Боже, бях заспала....................Гледате ли? :yanim::cheerleading2:

https://www.videoclip.bg/watch/343560

гледаме че си се хванала на изпитания ЦИРК

Американеца идва утре. И визитата не е рутинна. Кьовеши още не си е тръгнала и визитата също не е рутинна.

от няколко дена това повтарям, ма тролчетата тъдява си живеят с мисълта, че е рутинна, какво да ги правиш - те са в предоргазмично състояние в очакване на Путин. Гербиджа пред къщата борисова ги видях да развиват някакви исторически анализи, сетили се и те горките.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.