Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

Самонадценяването никога не води до добро.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 минута, Мойра написа:

как добре се самоописваш - наистина сте лика прилика, като 2 стръка иглика

току-що, Без умствен капацитет написа:

как добре се самоописваш - наистина сте лика прилика, като 2 стръка иглика

:lol6:

Очаквах реакцията ти, която е повод да се посмея!

преди 1 минута, Мойра написа:

Да.  Например Коко нищо не знае за американското съобщество на Симантек - обаче пак се мисли за голям и велик.  Напомня ми за моя папагал.

преди 2 минути, Мойра написа:

:lol6:

Очаквах реакцията ти, която е повод да се посмея!

а аз се смея, как си разказваш живота - каква си всъщност:laughing4:

преди 13 минути, Мойра написа:

Да, учудващо единомислие.

преди 2 минути, absurt написа:

Да, учудващо единомислие.

Радвам се, че намерихме допирна точка.

преди 39 минути, attj написа:

А Ти наясно ли си въобще със съобществото на  Symantec?    Още ми е мъчно за моя папагал Коко... 20 години.

Па-па Коко, не се ли разпознаваш !? Жал ми е за теб. Непотребен си. 

Каква голяма раута. виртуално бил в съобщество :lol6:

преди 1 час, Coco1 написа:

Па-па Коко, не се ли разпознаваш !? Жал ми е за теб. Непотребен си. 

Каква голяма раута. виртуално бил в съобщество :lol6:

Непотребен !?!   Ти да не си избягал от някоя лудница!?   Кой се интересува от теб?   Вече и аз не се интересувам.  А за папагала Коко още ми е мъчно -не трябваше да го пускам да си лети из махалата...   

преди 1 час, Мойра написа:

Радвам се, че намерихме допирна точка.

толкова допирни точки имате, че си мисля че сте един човек - защото гледам как преписваш твоите недостатъци на нея

преди 20 минути, attj написа:

Непотребен !?!   Ти да не си избягал от някоя лудница!?   Кой се интересува от теб?   Вече и аз не се интересувам.  А за папагала Коко още ми е мъчно -не трябваше да го пускам да си лети из махалата...   

Много летиш.  Кога ше спреш ? Има ли други комунисти освен теб

преди 1 минута, Coco1 написа:

Много летиш.  Кога ше спреш ? Има ли други комунисти освен теб

Кой се интересува -още ли не си разбрал... Повтарям се...  Ти си хлапе, което и за папагал дали става...

току-що, attj написа:

Кой се интересува -още ли не си разбрал... Повтарям се...  Ти си хлапе, което и за папагал дали става...

Кацни някъде, пропагандирай комунизъм. Ватенките щи пратят зехтин

преди 3 минути, attj написа:

Че, той не се смята за папагал, а за патка. Колко пъти го написа в прав ред........ 

преди 7 минути, Coco1 написа:

Кацни някъде, пропагандирай комунизъм. Ватенките щи пратят зехтин

При налична интелектуална енергия - каня те тук   https://www.kaldata.com/forums/topic/245234-подпомагане-на-ав-програмите-с-дефиниции-откриване-на-нови-заплахи-част-18/page/158/#comment-5147551

преди 12 минути, attj написа:

. Намери си комунистическа комуна. Създай нещо сам, не бъди безполезен. Никой не се интересува от теб. 

преди 17 минути, absurt написа:

Че, той не се смята за папагал, а за патка. Колко пъти го написа в прав ред........ 

Чудя се къде да го поканя - белким да има полза.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе преизбран единодушно с 943 гласа за председател на политическа партия ГЕРБ, предаде БТА.

Пхахахаха...Само и единствено в Северна Корея ,лидер може да бъде преизбран с пълно мнозинство...Всеки може да си прави сметката що за политически водач е тоталитарната мутра Борисов...

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе преизбран единодушно с 943 гласа за председател на политическа партия ГЕРБ, предаде БТА.

Пхахахаха...Само и единствено в Северна Корея ,лидер може да бъде преизбран с пълно мнозинство...Всеки може да си прави сметката що за политически водач е тоталитарната мутра Борисов...

Не преувеличавайте - те са само една българска партия.

преди 26 минути, attj написа:

Не преувеличавайте - те са само една българска партия.

Те обаче се смятат за най-добрата партия, която някога е управлявала България и която трябва да управлява доживот.

Не е нормално това.

преди 2 минути, Мойра написа:

Те обаче се смятат за най-добрата партия, която някога е управлявала България и която трябва да управлява доживот.

Не е нормално това.

Че, коя партия не се смята за най- добрата, на която се полага да управлява? Която и да попиташ, нали затова участва в гювеча- да осигури добруване, невиждано досега. Само да я изберат. А, като я изберат, няма идея да слезе сама от сцената. Винаги избирателят я сваля. 

преди 9 минути, Мойра написа:

Не е нормално това.

както и Кирчо ПП и Корнела БСП

и това е нормално:laughing4:

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

корнела БСП

Тая вече е убийца на човек на опашка за олио, предизвика и масови безредици с пострадали.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Тая вече е убийца на човек на опашка за олио, предизвика и масови безредици с пострадали.

навсякъде има дефицит на олио - просто корнела ни лъже че има много олио

sshot-292909261ff320a2d.md.png

преди 12 минути, absurt написа:

Че, коя партия не се смята за най- добрата, на която се полага да управлява? Която и да попиташ, нали затова участва в гювеча- да осигури добруване, невиждано досега. Само да я изберат. А, като я изберат, няма идея да слезе сама от сцената. Винаги избирателят я сваля. 

При ГЕРБ нещата са малко по-различни.

Нито една друга партия не е управлявала три мандата поред, затова ГЕРБ са си внушили, че са най-добрата и незаменима партия, която трябва да управлява доживот.

Май са забравили, че спечелиха последните два мандата чрез манипулиране на изборите.

Освен това имат доста престъпления да прикриват.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.