Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Не помниш, защото законът който той прие и който е главната причина за поскъпването на тока имаше една година гратисен период в който действието му беше само пожелателно за фирмите. През този гратисен период по стечение на обстоятелствата Бочко оттече в канала и сега всички неориентирани индивиди обвиняват Кокорчо, а всъщност главният виновник е Бочко.

пак ли почнахте с тока - явно боко е мн. велик, щом е повлиял на тока в цяла европа

sshot-24c7a8b7ad86f70c3.png

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

За литналите цени на хранителните продукти все са виновни Борисов, Гешев и международното положение.   А Киро и Кокоро са спасители ?... Кажете ми поне от кого ме спасяват!?   Защо влошават покупателната способност на сънародниците ни!?   Няма как всички да караме на зехтин вместо олио...

преди 2 минути, attj написа:

Няма как всички да караме на зехтин вместо олио...

пробвай с нафта най- накрая.

преди 58 минути, Мойра написа:

Май не си прочела поста ми, в който ясно съм дала да се разбере, че не съм от БСП, или просто се заяждаш.

Уважавам познанията ти по история (предполагам, че това си завършила в СУ), но не уважавам агресивното ти поведение, включващо обиди към потребители.

Приятен ден!

Напротив, от всичките ти постове дотук, това впечатление оставяш. Разбира се, бих могла да приема думите ти сериозно и повече да не те идентифицирам с червените, но защо да го правя, след като ти упорито ме пришиваш към герберите, въпреки нееднократните ми обяснения? Що се отнася до обидите- също съм писала многократно, че каквото повикало- такова се обадило. Дори съм призовавала съответния субект, да не се занимава с мен, а с темата. Когато не се получи- отвръщам равностойно. 

Приятен ден и на теб!

преди 37 минути, attj написа:

При Борисов не помня опашки точно за олио.   Вината е на управниците от подмяната.     Може и с олиото да са намислили някоя корупционна схeма като с пшеницата или като с цената на тока.   За подобни събития при Борисов се взимаха оставки и на министри.   А сегашните май се готвят да ни лъжат пълен мандат.    Дали ще ги изтърпим? 

Забрави да кажеш и, че Радев е виновен. 

преди 34 минути, N1K17Y написа:

Забрави да кажеш и, че Радев е виновен. 

Ти си го знаеш.

преди 2 минути, Coco1 написа:

От зехтина растът ли ушите. Наборката ти Станка каза че им е време за подстрижка

Леля Станка е на 72 и имам да я догонвам...  Минавай на зехтин да ти пораснат ушите.   Белким не си като глух - чунким  и да  си прогледнал  най-после...   Да си безподобна будала не ти ли омръзна вече!?  

Боко е единственият партиен лидер, избран с такова мнозинство след бай Тошо.

Правете си изводите от какъв тип е партия ГЕРБ.

преди 1 минута, Мойра написа:

Защо?   

току-що, attj написа:

Защо?   

Ти си знаеш защо.

преди 1 минута, attj написа:

Леля Станка е на 72 и имам да я догонвам...  Минавай на зехтин да ти пораснат ушите.   Белким не си като глух - чунким  и да  си прогледнал  най-после...   Да си безподобна будала не ти ли омръзна вече!?  

Па-па Коко. Непотребен чугун си не търси вина у другите. Подстижи ушите може и да се оправиш. 

преди 3 минути, Мойра написа:

40% поскъпване до близо 160 лева за мегаватчас

април 2021 - 33 лева
април 2022 - 157 лева

преди 3 минути, Мойра написа:

Пак ли видя Боко М

преди 2 минути, Coco1 написа:

Па-па Коко. Непотребен чугун си не търси вина у другите. Подстижи ушите може и да се оправиш. 

Спамиш 

преди 4 минути, Мойра написа:

Ти си знаеш защо.

Не гласувам за ГЕРБ-БСП и няма как да зная.

току-що, Coco1 написа:

Непотребен си, спам си ти. Самтекс обществото те е отхвърлило. Комунист си. Расия те чака

Защото се чудя как да се умиротворят в Украйна?   

преди 3 минути, attj написа:

БСП

Срам ли те е или забрави

преди 3 минути, attj написа:

Защото се чудя как да се умиротворят в Украйна? 

Мекере-Чугун

преди 1 час, absurt написа:

Напротив, от всичките ти постове дотук, това впечатление оставяш. Разбира се, бих могла да приема думите ти сериозно и повече да не те идентифицирам с червените, но защо да го правя, след като ти упорито ме пришиваш към герберите, въпреки нееднократните ми обяснения? Що се отнася до обидите- също съм писала многократно, че каквото повикало- такова се обадило. Дори съм призовавала съответния субект, да не се занимава с мен, а с темата. Когато не се получи- отвръщам равностойно. 

Приятен ден и на теб!

С теб имаме една съществена разлика - ти винаги отмъщаваш (според наблюденията ми не пропускаш да нападаш и обиждаш потребители без да има друга причина, освен разминаването в мненията по някой въпрос).

Аз съм възпитавана никога да не отмъщавам, а да оставям на времето и обстоятелствата да направят това вместо мен, както и да оставям на другите правото да имат собствено мнение.

П.П. Денят ми наистина е приятен, дано е такъв и за теб.

Поредната нагла лъжа!

Добре че народът ни се събуди.

Цитат

Ето цялата политическа декларация на VII Национално събрание на ГЕРБ:

„Ние, делегатите на VII Национално събрание на ГЕРБ отчитаме, че:

След десетилетие на стабилност, икономически растеж, активна политика за модернизация и развитие, съчетана с поддържане на нисък дълг, България е изправена пред редица кризи:

- Политическа нестабилност в страната и липса на ефективно взаимодействие между институциите;

- Разделено общество;

- Растящи от година цени на енергоносителите, които предизвикват мащабна ценова криза и безпрецедентна след 1997 година инфлация, по-висока от средната за Европа;

- Чудовищна война, която се разраства близо до нашите граници и предизвиква глобална несигурност;

След двугодишните усилия за отстраняването на ГЕРБ от политическия живот на страната, новата коалиция на омразата се опитва да лиши стотици хиляди български граждани от политическите им права и политическото им представителство. След 30 години демокрация, силовите структури на държавата репресират хора, заради политическите им убеждения. Резултатът от тези усилия е, че в момент на политически, икономически, социални, здравни и геополитически предизвикателства, българското общество е разделено, обезверено и отслабено.

В тази ситуация, България се управлява от правителство и управляващо мнозинство, които нямат програма, кадрови потенциал и адекватни цели. В съдбовен исторически момент като днешния, управлението на България е поверено на коалиция между авантюристи, популисти, социалисти и псевдодемократи, които са обединени единствено от омразата си към ГЕРБ. Резултатът от тази управленска конструкция е, че правителството не само не е в състояние да разреши нито една от кризите, които протичат в българското общество, но и ги усложнява и задълбочава.

Взимайки предвид тези факти, Националното събрание на ГЕРБ възлага на Изпълнителната комисия:

1. Заедно с ПГ на ГЕРБ – СДС да работи за ново управление на страната, което да възстанови стабилността, политическия и междуинституционалния диалог, да създаде условия за икономическа и социална сигурност за гражданите и да отстоява геополитическата ориентация на България като страна член на ЕС и НАТО;

2. Да сформира постоянни екипи, които да подготвят антикризисна програма за управление на България и във всеки един момент да имат готовност да предложат управленски решения за бърз и ефективен отговор на предизвикателствата, пред които е изправена страната ни;

3. Да изгради постоянно действащ национален предизборен щаб, който заедно със структурите на партията, в кратък срок, да представи стратегия за явяване на предсрочни избори;

Длъжни сме да покажем, че безвремието на отрицанието и омразата имат алтернатива. Че България има нужда от политически модел, който предполага свободен избор, ясна отговорност и силно лидерство. Че надеждата за по-добър живот може да се състои само във волята за изграждане, а не в инстинкта за разрушение”.

ИЗТ.

преди 1 час, Coco1 написа:

Срам ли те е или забрави

Мекере-Чугун

А Ти наясно ли си въобще със съобществото на  Symantec?    Още ми е мъчно за моя папагал Коко... 20 години.

преди 1 час, Мойра написа:

С теб имаме една съществена разлика - ти винаги отмъщаваш (според наблюденията ми не пропускаш да нападаш и обиждаш потребители без да има друга причина

напротив по това си приличате - обиждаш и ти наред потребители

преди 32 минути, Мойра написа:

Поредната нагла лъжа!

Добре че народът ни се събуди.

явно е в будна кома народа

преди 33 минути, Мойра написа:

с декларации се решават проблеми :laughing4:

преди 1 час, Мойра написа:

С теб имаме една съществена разлика - ти винаги отмъщаваш (според наблюденията ми не пропускаш да нападаш и обиждаш потребители без да има друга причина, освен разминаването в мненията по някой въпрос).

Аз съм възпитавана никога да не отмъщавам, а да оставям на времето и обстоятелствата да направят това вместо мен, както и да оставям на другите правото да имат собствено мнение.

П.П. Денят ми наистина е приятен, дано е такъв и за теб.

Да, права си- имаме съществена разлика. И тя е, че никога не оставям друг да свърши моята работа. Кестените си вадя сама от огъня, а не тикам напред някой друг да се изгори. 

Що се отнася до наблюденията ти- силно си изместила ъгъла, затова и картината е изкривена. Мога да споря, мога и да уважа чуждото мнение, само ако не се прехвърли омразата и ожесточението върху личността ми. Тогава оставям настрани пацифизма си и отговарям според "повикването". То не е отмъщение, а ответна реакция. Каквото повикало- такова се обадило. Можеш да видиш поста ми тук,скоро след влизането ми във форума,  на който ти ми се озъби, без нищо да съм ти отправила лично. Е, не ти останах длъжна и не ти оставам, но не ми е това идеята, когато влизам тук.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.