Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 9 часа, M.Николов написа:

И какво общо има това с управлението на Петков?

Без него тези хора щяха да са живи ли?

:angry:

Да, защото това зависи и от ония горе. Зависи каква здравна политика водят.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

Ми, направи си усилието да сравниш данните от предни години и ще видиш, че бройката е приблизително еднаква без значение кой е управлявал по това време.

преди 59 минути, M.Николов написа:

Ми, направи си усилието да сравниш данните от предни години и ще видиш, че бройката е приблизително еднаква без значение кой е управлявал по това време.

60 000 раждания срещу 100 000 смъртни случая.

преди 16 часа, M.Николов написа:

И какво общо има това с управлението на Петков?

Без него тези хора щяха да са живи ли?

:angry:

виж на какво отговарям говорят за ум,мрели и аз из давам числа  ей сериозно си :angry:

като гледам същите освен че не знаят да смятат и те са :angry:

sshot-28547430d92915c6d.png

преди 4 часа, M.Николов написа:

продължаваш да се правиш на :angry:

D_2_2022_W8.png

В разгара на войната до границите ни ГЕРБ иска ново правителство

Надяват се, да се върнат на власт, но ще останат дълбоко разочаровани.

Тяхното време свърши.

преди 1 час, Мойра написа:

Тяхното време свърши.

опозицията винаги е искала ново правителство - и БСП искаше като ГЕРБ - но не правеше такива коментари - защо ли - предполагам няма да ми отговориш - защото много добре знаеш как наричат такива хора

преди 2 часа, Мойра написа:

Тяхното време свърши.

Яд ги е, че никой вече не им обръща внимание, особено кухия, който по стар обичай почна да брои трупове и ги изкара все едно сме преживели чумна епидемия. Всъщност неговото управление беше равностойно на такава. И аз мисля, че тяхното време свърши, но съм тотално разочарован от модела, наречен демокрация. Всъщност това, което се случва сега няма нищо общо с демокрацията, казва се само единствената и неопровержима истина - нашата истина, налага се дива цензура с тъпия предлог да не се дава гласност на руската пропаганда, а за западната нищо не се казва, налагат санкции, които те може и да издържат (съмнително), но ние едва ли (със сигурност), за неизвестните на науката полове изобщо няма да говоря, гнус ме е, и още, и още, и още, и наричат това демокрация и човешки ценности. И тъй като мнозина от тези, с които заедно се борихме срещу мутрите, взеха да вярват на нашите медии, ще ги попитам: Нима там нещо се е променило, същия началник, същите мисирки, същите лъжи, защо преди не им вярваха, а сега - да?!

Толкова съм отвратен от това, което се случва, че ще гласувам с отвращение, само и само да не се върнат престъпниците на власт. Защото нещата със сигурност ще се оправят, няма алтернатива - другото е изчезването на света, но тъпотата на бившите е така помитаща, че нищо не може да я излекува.

Гешев поиска публична процедура и обсъждане на предложението за прекратяване на мандата му

Поредният опит на Гешев да се измъкне чист от калта, в която затъна с помощта на бившите управляващи.

преди 1 минута, Мойра написа:

Гешев поиска публична процедура и обсъждане на предложението за прекратяване на мандата му

Поредният опит на Гешев да се измъкне чист от калта, в която затъна с помощта на бившите управляващи.

иска да се обсъжда в НС - как ще се измъкне - а да те от фрог си търсят себеподобните:laughing4:

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

:laughing4:

Отдавна искам да ти кажа, че емотиконката, която ползваш след всички постове на потребителите, които са против ГЕРБ, говори лошо за теб.

преди 7 минути, Мойра написа:

Отдавна искам да ти кажа, че емотиконката, която ползваш след всички постове на потребителите, които са против ГЕРБ, говори лошо за теб.

а това говори ли хубаво за теб

преди 6 часа, Мойра написа:

...

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Продължавай да се излагаш и да ревеш, че непрекъснато те обиждат, изборът си е твой.

Приятно тролене!

преди 22 минути, Мойра написа:

Продължавай да се излагаш и да ревеш, че непрекъснато те обиждат, изборът си е твой.

Приятно тролене!

......... :laughing4:

преди 51 минути, Мойра написа:

За съжаление ще се окаже, че май Гешев е по-добър юрист от целия юридически екип на ДБ.

За Цацаров пък да не говорим, той е на светлинни години от тях.

преди 4 минути, M.Николов написа:

За съжаление ще се окаже, че май Гешев е по-добър юрист от целия юридически екип на ДБ.

да мислиш че писаниците на някое журнале са факти - си е доста наивно и тъпо

преди 3 минути, M.Николов написа:

Като знаем кои са им юристите на ДБ- начело с Дългоносия.......

Като се запознах с мотивите за искане на оставката, ми стана ясно, че министърката е доста посредствен юрист(а явно и целия им екип, не вярвам тя сама да е подготвяла материалите).

Никакъв шанс утре ВСС да гласува за оставка при тези мотиви.

преди 13 минути, M.Николов написа:

Като се запознах с мотивите за искане на оставката, ми стана ясно, че министърката е доста посредствен юрист(а явно и целия им екип, не вярвам тя сама да е подготвяла материалите).

материала е направен добре - така че да обслужва ГЕРБ - още ли има хора дет вярват че ГЕРБ е извън власта

Ако ще е публична, да е публична, аз съм - за.

Цитат

Това е единственият законен начин, по който бих могъл да защитя от постоянните политически и медийни атаки от страна на изпълнителната власт не само своята чест и достойнство, но и тази на всеки прокурор, с което ще бъдат опровергани твърденията на министър Йорданова и изпълнителната власт, посочва главният прокурор.

Това нещо майтапи ли се или да?! Медийни атаки, чест и достойнство, не, сигурно ни взема за тия от факултето.

Аз затова винаги гледам кой е използвал този емотикон, ако е някой от тях, никога не го употребявам, въпреки че има повод за това, щом на такива неща е смешно, значи не е смешно, въпреки че е смешно ... :teeth:

преди 55 минути, M.Николов написа:

Не знам дали тя е посредствен юрист, но ако е, то какво означава посредствен юрист да иска оставката на посредствен юрист?! Ами посредствените да се махат! А що се отнася до всс, то той е толкова посредствен, колкото и този, когото е избрал. Надявам се да не се стигне до оставка, кротко да изчакаме този всс да си свърши мандата и след това с мотиви или без мотиви да изпратим мутрата в историята.

Е да се махат, ама не щат.А за да ги махнеш, трябва да си по-добър юрист от тях.

С посредственост не става!

Явно ще трябва да чакаме нов ВСС, но и с него ще е зор, ако министъра си е същия.

преди 58 минути, Без умствен капацитет написа:

материала е направен добре - така че да обслужва ГЕРБ - още ли има хора дет вярват че ГЕРБ е извън власта

Е, то бива конспирации, ама все някаква мярка трябва да има, че става забавно.

М. Николов се оказа прав!

Един от ВСС да падне на Гешев в ръчичките по нечия поръчка, да чуем каква песен ще запее

Нека злорадстването и обидите на троловете да започнат сега!

По-голямата част от народа ни ще ликува малко по-късно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.