Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 21 минути, attj написа:

Обикновено канонизират покойници за светци.   Иронията не е уместна.  Можеш да канонизираш например бай Тошо - той обаче е бил комунист-атеист-безбожник. 

И това ще се уреди. Кирчо ей сега ще му прати канадски убийци, че много досаден с тия обжалвания. 

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

Гешев за пореден път се оплака в Европа от натиск върху прокуратурата

Гешев явно вярва в чудеса, щом продължава да се надява, че ще запази поста си.

Че кой ще му вземе поста на Гешев?   Надежда Йорданова не е наясно с нищо. Безхаберница като Кирчо...

преди 8 минути, Мойра написа:

Гешев за пореден път се оплака в Европа от натиск върху прокуратурата

Гешев явно вярва в чудеса, щом продължава да се надява, че ще запази поста си.

като гледам служебните и сега редовните немогат - явно любимците ти са некадърни :laughing4:

първо единия ти идол Янев го махнаха, че е по тъп от другите тъпи - че искат да махат още един от БСП - Депутат от ПП с остри критики към земеделския министър за назначенията в горските стопанства

ннеможе цялата рода да им са на хранилката

преди 8 минути, attj написа:

Че кой ще му вземе поста на Гешев?  

Има много достойни хора, подходящи за поста главен прокурор, все някой от тях ще го заеме, не се безпокой.

на 10.03.2022 г. в 21:00, N1K17Y написа:

Аз не знам да се е променило нещо в съдебната система (и конкретно във Варна) от 3-те месеца, откакто имаме кабинет, че да ревем, че има "подмяна". Още по-малко това да идва от тази, 12 години гласувала активно за "старите" 

Почна съвсем неадекватно да отговаряш, увлечена в опорките, които си длъжна във всеки пост да пейстнеш. какво ти написах, прочете ли? А, сФаана ли какво те питам? Нещо да отговориш по същество- ей, тъй, случайно?

преди 1 час, Мойра написа:

Има много достойни хора, подходящи за поста главен прокурор, все някой от тях ще го заеме, не се безпокой.

аз като гледам не се намери по достоен от двата служебни кабинета - а и още редовните не са намерили достоен

преди 16 часа, Мойра написа:

Защо да се  безпокоя. Нищо не ми зависи от Кирчо и от олигарсите зад него.  Безпокойството е за тези с промяната.  Може скоро тях да променяме, а Гешев да си стои заедно с Радев до края на мандатите им през 2026 година.

преди 4 часа, attj написа:

Защо да се  безпокоя. Нищо не ми зависи от Кирчо и от олигарсите зад него.  Безпокойството е за тези с промяната.  Може скоро тях да променяме, а Гешев да си стои заедно с Радев до края на мандатите им през 2026 година.

Гешев не подлежи на промяна, а единствено на подмяна, която със сигурност ще се случи.

Колкото до управляващите - ако направят нещо, което не е за доброто на България и народа ни, ще ги подменим и тях.

Ако се наложи, ще подменяме управляващи дотогава, докато не попаднем на точните такива.

преди 2 минути, Мойра написа:

Гешев не подлежи на промяна, а единствено на подмяна, която със сигурност ще се случи.

Ще се случи, когато Борисов каже да се случи. А до тогова = ще ви мачка

току-що, NewRedDragon написа:

Ще се случи, когато Борисов каже да се случи. А до тогова = ще ви мачка

Боко това обича - да мачка, но напоследък с всеки изминал ден става все по-смачкан и безсилен, даже бабите от село взеха да го оплакват.

преди 6 минути, Мойра написа:

Колкото до управляващите - ако направят нещо, което не е за доброто на България и народа ни, ще ги подменим и тях.

Ако се наложи, ще подменяме управляващи дотогава, докато не попаднем на точните такива.

яяяя виш ти вече си готова и за подмяна на тези

sshot-258fdf1c228e50c03.png

преди 1 минута, Мойра написа:

Боко това обича - да мачка, но напоследък с всеки изминал ден става все по-смачкан и безсилен, даже бабите от село взеха да го оплакват.

Кирчо това обича - да мачка, но напоследък с всеки изминал ден става все по-смачкан и безсилен, даже бабите от село взеха да го оплакват.

преди 7 минути, Мойра написа:

като гледам и ти трябва да си взимаш -  както казваш, хапчетата за диария, аа също и риза на която ръкавите и се вързват

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:
преди 8 минути, Мойра написа:

sshot-258fdf1c228e50c03.png

Кирчо това обича - да мачка, но напоследък с всеки изминал ден става все по-смачкан и безсилен, даже бабите от село взеха да го оплакват.

Капацитетче, постарай се да не афишираш безмозъчието си чрез подобни похвати, защото не ставаш интересен, а жалък.

току-що, Мойра написа:

Капацитетче, постарай се да не афишираш безмозъчието си чрез подобни похвати, защото ставаш оригинален, а жалък.

искаш да кажеш да не показвам, как обиждаш потребителите на форума - къде сте модчета

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

искаш да кажеш да не показвам, как обиждаш потребителите на форума - къде сте модчета

Това го казва потребител, който непрекъснато обижда други потребители и след това се жалва, че е обиждан!

Не, не те обиждам, просто те съветвам.

П.П. Не би било зле да си смениш ника и аватара - това също е съвет.

току-що, Мойра написа:

Това го казва потребител, който непрекъснато обижда други потребители и след това се жалва, че е обиждан!

Не, не те обиждам, просто те съветвам.

покажи пост аз показвам този - в който ти обиждаш

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

покажи пост аз показвам този - в който ти обиждаш

Бих могла да покажа много постове с обиди, но не мисля, че е нужно да го правя.

Всички са наясно с тях.

преди 27 минути, Мойра написа:

Няма да ти стигне живота, колежке от ВИАС.

току-що, Мойра написа:

Бих могла да покажа много постове с обиди, но не мисля, че е нужно да го правя.

Всички са наясно с тях.

оправдаваш се щот не намираш - преди цитирания пост има още един твой пост - с който пак обиждаш същия потребител

току-що, attj написа:

Няма да ти стигне живота, колежке от ВИАС.

Прав си.

Толкова години все не можем да изберем хора, които да оправят нещастната ни държава.

Една от причините за това е, че на твърде много хора просто не им се ходи на избори.

Според мен сегашното правителство си върши работата, но непрекъснатите спънки от страна на бившите управляващи бавят реформите.

преди 1 минута, Мойра написа:

Прав си.

Толкова години все не можем да изберем хора, които да оправят нещастната ни държава.

Една от причините за това е, че на твърде много хора просто не им се ходи на избори.

Според мен сегашното правителство си върши работата, но непрекъснатите спънки от страна на бившите управляващи бавят реформите.

От уважение искам да го кажа дирeктно направо. Трябва да се справиш независимо кои са управници - защото те си гледат единствено своята шуробаджанащина. Дано си ме разбрала.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.