Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 46 минути, Мойра написа:

Сигурно и промоцията на 50% за 1 л зехтин в Кауфланд от утре, е заради боко тиквата? :D

ГЕРБ отново избра Бойко Борисов за свой председател (видео)

Явно в ГЕРБ липсват млади и умни хора, щом са преизбрали тиквоний.

Видно е, че тази партия залязва, като се има предвид и това, че немалко хора от нея ще бъдат подведени под съдебна отговорност воглаве с председателя им.

Интересно, у вашата партия, като имате толкова млади и умни, що така все Корнелийка си седи отгоре? Уж й искахте оставката, уж конгреси спретвахте, пък пак тя. Че и министърка стана. на това, народът му казва "Присмял се Хърбел на Щърбел".KC9uW.gif.5ab1c2336d9a2cc9716bdf140b5c802a.gif

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 минута, Мойра написа:

Така виждам нещата.

Не са ми интересни БСП и ГЕРБ.   Важно е все да купуваме зехтин вместо олио.   

преди 1 минута, attj написа:

Означава - не си броим стотинките.    Аз тук научавам,че цената на олиото била проблем.      Не е нормално всички да са съвсем бедни в България.  Какви са отново тези опашки и то точно за олио!?   

Не си полезен с нищо. Никой не те отразява 

Непотребен си, събираш празни кутии и бутилки от зехтин, много хора са те виждали

преди 1 минута, absurt написа:

Интересно, у вашата партия, като имате толкова млади и умни, що така все Корнелийка си седи отгоре? Уж й искахте оставката, уж конгреси спретвахте, пък пак тя. Че и министърка стана. на това, народът му казва "Присмял се Хърбел на Щърбел".KC9uW.gif.5ab1c2336d9a2cc9716bdf140b5c802a.gif

Май не си прочела поста ми, в който ясно съм дала да се разбере, че не съм от БСП, или просто се заяждаш.

Уважавам познанията ти по история (предполагам, че това си завършила в СУ), но не уважавам агресивното ти поведение, включващо обиди към потребители.

Приятен ден!

преди 2 минути, Мойра написа:

Май не си прочела поста ми, в който ясно съм дала да се разбере, че не съм от БСП, или просто се заяждаш.

Досрамя ли те другарко

преди 6 минути, attj написа:

И аз предпочитам зехтина, но не агитирам в негова полза, защото уважавам избора на другите каква мазнина да ползват.

Навремето имах един папагал.   Бях го кръстил Коко.   Учих го не само да говори и много ме радваше.  Преди около 20 години отлетя нанякъде от терасата в къщи.  Мислех, че пак ще се завърне.   Уви... изглежда някой ми го открадна.  Прикоткаха с нещо  нашия Коко.   

преди 12 минути, attj написа:

Означава - не си броим стотинките.    Аз тук научавам,че цената на олиото била проблем.      Не е нормално всички да са съвсем бедни в България.  Какви са отново тези опашки и то точно за олио!?   

Опашките се дъжаха на поредната психоза, умишлено създадена от ГЕРБ.

Навремето имах един папагал.   Бях го кръстил Коко.   Учих го не само да говори и много ме радваше.  Преди около 20 години отлетя нанякъде от терасата в къщи.  Мислех, че пак ще се завърне.   Уви... изглежда някой ми го открадна.  Прикоткаха с нещо  нашия Коко.   

гларусите са хищници

Може и да не са го прикоткали, а да е попаднал на някоя гладна котка и...

току-що, attj написа:

Много мечтатели познавам. Всичките до един са непотребни комуняги-русороби

Опашките се дъжаха на поредната психоза, умишлено създадена от ГЕРБ.

пак ти се привижда ГЕРБ- имало е и други войни и е управлявал ГЕРБ или БСП и такъв скок на нещо е нямало, затова са си виновни сега изцяло от ПП

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

гларусите са хищници

Убиват и изяждат гълъби, гугутки и други птици.  Край морето е пълно с гларуси.   Не е трябвало да пускам папагала на разходка.  Само веднъж не се върна.

преди 4 минути, attj написа:

Убиват и изяждат гълъби, гугутки и други птици.  Край морето е пълно с гларуси.   Не е трябвало да пускам папагала на разходка.  Само веднъж не се върна.

па-па покажи къде се намираш

Може да бъде изображение с 21 души, изправени хора и на открито

преди 3 минути, Coco1 написа:

Много мечтатели познавам. Всичките до един са непотребни комуняги-русороби

Няма непотребни хора, има хора, които са неудобни в определени ситуации.

Най-доброто, което можем да направим за себе си, е да отбягваме пререканията с неудобните нам.

Май имаше смъртен случай в петък  на тази опашка на Кауфланд в Бургас.   Пак ли е виновен Бойко Борисов!?  

току-що, Мойра написа:

Най-доброто, което можем да направим за себе си, е да отбягваме пререканията с неудобните нам.

Другарко от БКП веднага се припознахте. 

току-що, attj написа:

Май имаше смъртен случай в петък  на тази опашка на Кауфланд в Бургас.   Пак ли е виновен Бойко Борисов!?  

Вината на боко е индиректна, а човекът, бог да го прости, е пропуснал да се съобрази с възрастта си и здравословното си състояние.

май нещо днес сме гузни - да не би централата да ти се е скарала, че не правиш достатъчно трафик към фрог:D

Вината на боко е индиректна,

обясни , или още не са ти спуснали листа А4:D

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

май нещо днес сме гузни - да не би централата да ти се е скарала, че не правиш достатъчно трафик към фрог:D

обясни , или още не са ти спуснали листа А4:D

Заради такива заяждания и опити за монипулиране те обиждат във всички теми, в които пишеш.

(Може пък и да ти е приятно да те обиждат, знам ли, има всякакви хора...)

преди 6 минути, Мойра написа:

Заради такива заяждания и опити за монипулиране те обиждат във всички теми, в които пишеш.

(Може пък и да ти е приятно да те обиждат, знам ли, има всякакви хора...)

я обясни на какво викаш, че те манипулират, май имаш богато въображение:D - стани писателка на фантастични романи

преди 3 минути, Мойра написа:

Опитите за евтина пропаганда другарко Мойра-платен трол на БКП, не ти се получават.

преди 16 минути, Мойра написа:

Вината на боко е индиректна, а човекът, бог да го прости, е пропуснал да се съобрази с възрастта си и здравословното си състояние.

При Борисов не помня опашки точно за олио.   Вината е на управниците от подмяната.     Може и с олиото да са намислили някоя корупционна схeма като с пшеницата или като с цената на тока.   За подобни събития при Борисов се взимаха оставки и на министри.   А сегашните май се готвят да ни лъжат пълен мандат.    Дали ще ги изтърпим? 

преди 7 минути, attj написа:

При Борисов не помня опашки точно за олио.   Вината е на управниците от подмяната.     

Не помниш, защото законът който той прие и който е главната причина за поскъпването на тока имаше една година гратисен период в който действието му беше само пожелателно за фирмите. През този гратисен период по стечение на обстоятелствата Бочко оттече в канала и сега всички неориентирани индивиди обвиняват Кокорчо, а всъщност главният виновник е Бочко.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.