Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жан се завръща

Featured Replies

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Просто служебното правителство ще си остане.

Не мисля ... Първанов се е активирал ... (политик е все пак ....) и призна за Борисов, че е бил .... 

ВМРО, ВОЛЯ и .... също отиват към "съглашение" някакво ... 

• Отговори 82
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, dioib :cat написа:

. Да прехвърлят 1% .... Друго не ги интересува ....

Така е. колкото и малка да е субсидията, това си е приличен доход. Само ти трябва малко пропаганда, малко да се харесаш и излъжех шепа хора.. и си вътре в далаверата :) 

А хаоса играе изцяло в полза на мутрите, дето и дирижираха миналото лято протестите от Дубай.

Ето - след 4 април вече оттренираха как да си променят и закони , и избори, и дори институции ще разформироват. С малцинство. Не каквото е поискал народа.

Изцяло чрез няколко мижави продажни политиц/чки и проектченца.

Нищо не пречи така да продължи много време. За което да се нагласят още законченца, комисийки, и да се ударят още институции че и основни служби които имаха и имат възможността законно да ударят същите тези мутроолигарси.

Плюс назначени подходящи хора, като тези в МВР, НАП и т.н.  Познай кога МВР ще рави разследвания на мутрите или кога НАП ще ги проверява... :getout:

След обезглавяването на службите пък ще има втори Пеевски предложен пак от МАяМата вероятно , но вече името няма да е толкова фрапиращо :) 

Достатъчно да е от "българско лято" например... :)

Кво толкова. С МВР мина номера.

преди 1 минута, miro20 написа:

Така е.

Да, така е и го знам от личен опит .... исках да съм член на НеоБКП, но ме възпря един мой приятел ... ;) 

п.п.  За разлика от теб аз имам истински приятели .... 

С тази инициатива, освен да увеличат гласовете за герб, друго не се сещам какво може да постигнат.

преди 30 минути, skalata_73 написа:

Боже опази!
ezgif.com-optimize.gif.71e1ea14ce3f8137d852f6a3c843cd58.gif

твай за кръчмата ве

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Как вмъкна гифчето ве, хакер?

не съм го вмъкнал ве
дръпнах го и го оптимизирах с компресия... на 3 гъби
и после качих файла тук
https://ezgif.com/optimize

преди 2 минути, дръндю написа:

не съм го вмъкнал ве
дръпнах го и го оптимизирах с компресия... на 3 гъби
и после качих файла тук
https://ezgif.com/optimize

Машалла. Ше гласувам за тебе, дори без кибапчита :wors:

Жан Увиденов пасти да яде.

преди 7 минути, skalata_73 написа:

Машалла. Ше гласувам за тебе, дори без кибапчита :wors:

ся гепи линка на качената картинка и да съ изцепиш у кръчмата за шоуто

• Автор
преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Успехи. Един от най-добрите премиери след 90 години.

Даа, той единствен успя да направи хората милионери 😆

"Един от най добрите" предполагам го казваш да човека Жан, защо премиера Жан беше за жалост един от най слабите премиери.. Той е типичното доказателство за факта, че само с желание не става,  трябва и можене и поглед върху събитията,вътрешни и външни,  от няколко перспективи.  

. В Москва са доволни и от другите леви партии, които се заклеха, че работят с Кремъл

Дали все пак знаят кои коалиции се конкурират в лизането на кремълския чепик ???

:)

Малинов дето закъсня от Москва за пресконференцията на жанвиденовата коалиция, все пак не е от тия на Корнела.

Или .. просто за Кремъл няма абсолютно никакво значение колко коалиции в България  ще им лижат чепика :) :)  

С'а - Жан до тук един лев не е гепил. Поне засега. А онея 3000лв. за долар - банкерите му го погодиха тоя номер. Самия той го казва в последното интервю.

Но дали днес Жанчо прави всичко по своя воля или - му е наредено - не знам. Склонен съм обаче засега да мисля, това си е негова идея и на аверите му.

преди 16 часа, Michigan111 написа:

Даа, той единствен успя да направи хората милионери 😆

"Един от най добрите" предполагам го казваш да човека Жан, защо премиера Жан беше за жалост един от най слабите премиери.. Той е типичното доказателство за факта, че само с желание не става,  трябва и можене и поглед върху събитията,вътрешни и външни,  от няколко перспективи.  

Бъркаш го с Беров или с Луканов?

Идвам само, за да кажа, че ще гласувам за Жан Виденов на следващите избори.

• Автор
преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Бъркаш го с Беров или с Луканов?

Не го бъркам с никого. Добрите му намерения няма как да компенсират факта, че изтърва юздите и на практика занули финансовата система.  Ако беше добър премиер щеше да усети какво правят "другарите" му. Иначе е вярно, че имаше странни ситуации, в които той едно казваше да се прави, а се правеше друго.  Но управлението на държавата е пирамидално,  а на върха беше той,  и именно той трябваше да подреди пирамидата за да работи.  Не успя. 

преди 39 минути, VRumen написа:

Браво на теб 😆

преди 1 час, VRumen написа:

Да, и аз .

Тогава той беше единственият , който изгони предствителя на МВФ от кабинета си. Та чак на Костов му се наложи екстрено да приватизира.

• Автор
преди 2 часа, dimy написа:

Да, и аз .

Тогава той беше единственият , който изгони предствителя на МВФ от кабинета си. 

И какво постигна с това?

преди 11 часа, Michigan111 написа:

И какво постигна с това?

Ако си на повече от 25-30г. би трябвало да си спомняш.

Но ако не си спомняш - отиди в някой магазин /Била, Фантастико .../ , погледни рафтовете за храна и си дай сметката , че внасяме 80% от това , което виждаш - боб от Аржентина, картофи от Франция, чушки от Турция, лук от Китай...

Жан се опита да предотврати това, поради това му спретнаха номера с 3-те хилядарки за долар.

преди 10 часа, dimy написа:

Но ако не си спомняш - отиди в някой магазин /Била, Фантастико .../ , погледни рафтовете за храна и си дай сметката , че внасяме 80% от това , което виждаш - боб от Аржентина, картофи от Франция, чушки от Турция, лук от Китай...

Жан се опита да предотврати това, поради това му спретнаха номера с 3-те хилядарки за долар.

Често си купувам разни планки и  други подобни детайли.Продават се във всички магазини от рода на Практикер, но има такива и в Кауфланд, и в Лидл......

Вчера се загледах в етикета  "Made in India" и ми стана мъчно! И това ли вече не можем да произведем!

Или, може би нямаме разрешение от ЕС и САЩ!

А някога произвеждахме кораби, електродвигатели, компютри...............................

ДЕМОКРАЦИЯ, НАЧЕЛО СЪС СДС И ИВАН КОСТОВ! Халал да ни е!

image.jpeg

преди 1 час, dedidi написа:

image.jpeg

Ами очевидно не можем . ако си запознат със соц производството от едно време.. е било доста тррудно да се произведат едно с едно еднакви детайли :)

Дори се е налагало преправяне на чертежи според сгрешените допуски , за да не се изхвърля цяла поточна линия :)

За връщаната продукция с дефекти и проджаба на  машини под себестойността им дори няма да говоря...

преди 1 час, dedidi написа:

Често си купувам разни планки и  други подобни детайли.Продават се във всички магазини от рода на Практикер, но има такива и в Кауфланд, и в Лидл......

Вчера се загледах в етикета  "Made in India" и ми стана мъчно! И това ли вече не можем да произведем!

Или, може би нямаме разрешение от ЕС и САЩ!

А някога произвеждахме кораби, електродвигатели, компютри...............................

ДЕМОКРАЦИЯ, НАЧЕЛО СЪС СДС И ИВАН КОСТОВ! Халал да ни е!

image.jpeg

А, къде слагаш Жан с Виденовата зима, хиперинфлацията, пенсиите по 5 долара и изнесеното зърно.

• Автор
преди 12 часа, dimy написа:

Аз прекрасно знам какво се продава в магазините,лук от Китай не внасяме, чесън мъкнат от там. Но и по -странни продукти съм виждал внос,  включително посред лято полски домати.  

Наясно съм и какво искаше да постигне Жан, както и че намеренията му бяха искрени. Но той самия в едно интервю се оплака, че държавата фалирала заради 2млрд долара(или някаква подобна сума), които не се съгласили да разсрочат.  И виж как неговото оправдание кореспондира с това, което ти цитирах... да изгониш представителя на МВФ и после да се сърдиш, че не ти помогнали и не разсрочили... е, извинявай, ама това си е крайно наивно.  Всеки политик,  който иска да направи нещо,което няма да е в интересите на кръговете, които се месят в държавните дела, трябва много добре да си мери ходовете,  и последствията до които биха довели неговите решения, и при всички положения да има решение и готов план за всеки казус.  Такива способности Жан няма. Не че другите имат,  но те и не се опитват да отстояват българските интереси, тоест такива способности са им непотребни.    

И пак стигам до това,  което и преди написах в темата - не става само с желание, трябва и можене.  

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.