Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на гигабитов рутер

Featured Replies

преди 7 минути, Kolev71 написа:

А ти защо не си купи 24 инчов монитор а предпочете да вземеш 32 инчов?  И кой го мята тук за нещо? Споделям само , като съм казал изрично, че коментара ми е само за него.

Тук какво съм написал?

"Но е и твърде скъп. Постът ми е лично към теб и не касае никой друг за коментар!"

Какъв монитор, тук къде става въпрос за нещо подобно? Аз си ползвам един умрял TP-Link TL-WR841ND v11, на който съм сложил DD-WRT и съм вързан с кабел личния десктоп и служебния лаптоп, върши ми перфектна работа. WiFi ползвам на 3 устройства от време на време. А 32" монитор нямам, моя е 34" широкоекранен - от подписа :)

преди 28 минути, Raze написа:

Какъв монитор, тук къде става въпрос за нещо подобно? Аз си ползвам един умрял TP-Link TL-WR841ND v11, на който съм сложил DD-WRT и съм вързан с кабел личния десктоп и служебния лаптоп, върши ми перфектна работа. WiFi ползвам на 3 устройства от време на време. А 32" монитор нямам, моя е 34" широкоекранен - от подписа :)

Аз те питам бре. Дали е 32 или 34 а ако щеш и 80 инчов да е, защо предпочете него а не взе един малък за 300-400 лева. Като пишеш отговор,  не коментирай това, което не трябва.Що се касае за процесорите и паметта на рутерите, инженерите на тези изделия знаят по добре от теб защо ги слагат. За обхвата - че си му сложил DDR, нали с негова помощ точно можеш да си повишиш и мощността на излъчване? Или нещо не разбирам според теб? Брей че сте хубавци! Пишлигари смотани!

Погледнах ти и подписа

Забравил си да напишеш готварската печка, бойлера и хладилника!

преди 2 минути, Kolev71 написа:

Аз те питам бре. Дали е 32 или 34 а ако щеш и 80 инчов да е, защо предпочете него а не взе един малък за 300-400 лева. Като пишеш отговор,  не коментирай това, което не трябва.Що се касае за процесорите и паметта на рутерите, инженерите на тези изделия знаят по добре от теб защо ги слагат. За обхвата - че си му сложил DDR, нали с негова помощ точно можеш да си повишиш и мощността на излъчване? Или нещо не разбирам според теб? Брей че стехубавци! Пишлигари смотани!

На теб какъв ти е проблема, да не си пиян, че и обиждаш?

току-що, Raze написа:

На теб какъв ти е проблема, да не си пиян, че и обиждаш?

Не съм ли ти казвал бе новобранец, че никога не употребявам алкохол? Да не си мислиш, че ще ти цепя басма?

• Автор

Много благодаря на всички!

Кой от двата е по-добрия рутер - TP-LINK Archer C1200 или Xiaomi Mi Router AX1800 ?

преди 1 час, C.O.M.O.D.O написа:

Много благодаря на всички!

Кой от двата е по-добрия рутер - TP-LINK Archer C1200 или Xiaomi Mi Router AX1800 ?

TP-LINK Archer C1200 - 1 ядро на 900MHz, flash-16MB. ram-128MB, usb2-1бр, wifi 2MIMO a,b,g,n,ac, WAN port 1G, LAN ports 4G

Xiaomi Mi Router AX1800 - 4 ядра 1,2GHz, flash-128MB. ram-256MB, wifi 2MIMO a,b,g,n,ac,ах, WAN port 1G, LAN ports 3G

преди 14 часа, Profruit написа:

След като изплаках какво ме терзае по темата, прави впечатление, че рутери на asus от 100$ и нагоре пише черно на бяло в техническите данни: 32 wi-fi клиенти едновременно гарантирано. Двуядрен процесор, 4MB рам-памет и прочие дрън-дрън ярина, което ми е все тая. Вълнува ме колко маймуни ще държи на клона, а ти ми пишеш  тази машина е тествана до умиране.

Разбрах, за 100лв се продава селската мечта. Хубаво, евтино няма.

поздрави!

Не съм никога оспорвал това. За тези пари толкоз. 

Точно колко устройства се поддържат едновременно, е ясно, че това е маркетингова информация.

"128 smart devices connected stably

Equipped with 256MB of large memory, supporting up to 128 devices connected simultaneously *. Support to provide privacy security protection for various mainstream smart home devices on the market."

То кой може да намери толкова устройства работещи едновременно, аз успях само с десетина едновременно да потествам за малко.

преди 12 минути, stanpet написа:

работещи едновременно

преди 12 минути, stanpet написа:

128 smart devices connected stably

Не са едновременно активни - там е хватката.
Питай @Profruit или @Trichocephalusколко смарт устройства управляват

• Автор

МомчетаМомчетаМного благодаря на всички!

Момчета, промяна в плана!

Говорих преди малко с оператор на Куулбокс...искат техниците да ми влезнат вкъщи, като космонавти и изискват и аз да съм сложил маска докато тече инсталацията.Казах им, че не могат да ме задължат аз да нося маска вкъщи.Казах им, че няма да стане и да си гледат работата.

Ще минавам на N3 на 50 или 100Мбит...ще реша по-късно.

Благодаря на Мода и на всички , които ми дадохте съвет!

преди 7 минути, C.O.M.O.D.O написа:

искат техниците да ми влезнат вкъщи, като космонавти и изискват и аз да съм сложил маска докато тече инсталацията.

Съвсем отговорен подход!!!

преди 8 минути, C.O.M.O.D.O написа:

Казах им, че не могат да ме задължат аз да нося маска вкъщи.Казах им, че няма да стане и да си гледат работата.

Честно казано глупав ход - няма да стоят един месец - за има-няма час са вън.

преди 12 минути, C.O.M.O.D.O написа:

TP-LINK Archer C1200

+

преди 13 минути, C.O.M.O.D.O написа:

Говорих преди малко с оператор на Куулбокс...искат техниците да ми влезнат вкъщи, като космонавти и изискват и аз да съм сложил маска докато тече инсталацията.

Евала на куулбокс , че спазват мерките докато булсат съм ги викал 1 2 пъти в офиса  да ми сменят устройство и нито един път не са влезли с маски а на вратата съм сложил бележка за маските .

преди 17 минути, C.O.M.O.D.O написа:

искат техниците да ми влезнат вкъщи, като космонавти

За това браво на тях. Така трябва.

Иначе не могат да ти казват как ще седиш у вас. Ако искаш със сопата до тях ще седиш и не могат да ти кажат нищо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.