Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

преди 7 минути, Anne написа:

Ако трябва, и света ще преобърна.

Видя с Дани какво стана, че и с измислената и жалба в полицията. По трудния начин се научи да се държи нормално. Сега и ти ще се научиш!

Жалба, щом я тормозиш. И я преследваш.

• Отговори 1k
  • Прегледи 48,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И защо слагаш всички под общ знаменател? Нали се сещаш че освен тия които виждат само недъзи има и такива които ги пренебрегват и дават всичко за да помагат на любимия човек? Или си мислиш че 1

• Емил Костов
    Емил Костов

Вземи си преомисли всичко, което си написала, защото в момента освен олигофрения нищо друго не чета. Хайде дай ми РЕАЛЕН пример, кога някой от хората във форума ВИ е дискриминирал или отхвърлял!

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво се очаква от хората във форума, само това не ми е ясно?

Публикувани изображения

преди 5 минути, Birma написа:

Обърни го моля те. Кажи на Иван да ми се обади спешно

Какво стана? Вашите я молиха на колене да те остави

Ти пияна ли си, дрогирана ли си?

Баща ми е в болница, за сериозна операция.

Кое от тези думи не разбра ли не знаеш български език? А уж работиш в администрация!

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Жалба, щом я тормозиш. И я преследваш.

Кого преследвам и тормозя бе? Тя ме преследва и тормози. Ще си го получи, гарантирано.

А нашите нищо не са молили тази никаквица.

току-що, Anne написа:

Ти пияна ли си, дрогирана ли си?

Баща ми е в болница, за сериозна операция.

Кое от тези думи не разбра ли не знаеш български език? А уж работиш в администрация!

Не разбира български. Пияна и дрогирана ще си само ти, когато се озовеш на правилното място, където вероятно сестра ти или баща ти ще те пратят

преди 1 минута, Anne написа:

Кого преследвам и тормозя бе? Тя ме преследва и тормози. Ще си го получи, гарантирано.

А нашите нищо не са молили тази никаквица.

Горките деца на Дани, да виждат, как майка й е тормозена от теб. Да страда.

току-що, Birma написа:

Не разбира български. Пияна и дрогирана ще си само ти, когато се озовеш на правилното място, където вероятно сестра ти или баща ти ще те пратят

Само да си посмяла да тормозиш близките ми, лошо ти се пише. Ама съвсем.

току-що, АСПЕКТ написа:

Горките деца на Дани, да виждат, как майка й е тормозена от теб. Да страда.

Какви са тия глупости сега? С Дани не се занимавам отдавна. НЕ МИ И ПУКА ГРАМ ЗА НЕЯ!

преди 1 минута, Birma написа:

Си ти. Не съди по себе си за целия останал свят

Ти какво си постигнала в живота, освен да тормозиш хората?

току-що, Anne написа:

Почвай да ми пишеш лошото. Ти мислиш ли, че плашиш някой. 

току-що, Birma написа:

Почвай да ми пишеш лошото. Ти мислиш ли, че плашиш някой. 

Мисля, да, тормозители не понасям. Нито лъжци и манипулатори! Вече започвам да разпитвам за теб във фейсбук.

Писах и на администратора.

преди 6 минути, Anne написа:

Какви са тия глупости сега? С Дани не се занимавам отдавна. НЕ МИ И ПУКА ГРАМ ЗА НЕЯ!

Нали не обичаш немците, пък си се абонирала за DFB.

https://www.dfb.de/index/

https://www.youtube.com/channel/UCfMo0xj-sbdzHuzxvKdu1hw

преди 2 минути, Anne написа:

Къпя се сама. Не се предлагам с торба на главата като някой. Да продължавам ли или ще продължиш с восъка, хм

преди 1 минута, Anne написа:

Писах и на администратора

Ти на него, аз на баща ти. Да те укроти малко, че съвсем не си в час. 

току-що, АСПЕКТ написа:

И Лидл, Кауфланд, Метро все немски неща.

Лицемерие. Цялата и работа е такава

преди 5 минути, Birma написа:

Лицемерие. Цялата и работа е такава

Billiger Laden или Billa е австрийски магазин, но пак някъде там.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Билла

Само в немски магазини пазарува, гледа само немски предавания, роднините й са в Германия, тя е учила немски език, обсебена е от Германия. Фен е на немския национален отбор. DFB.

Сигурно и лекарствата са й от Германия, както и леката й кола.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Billiger Laden или Billa е австрийски магазин, но пак някъде там.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Билла

Само в немски магазини пазарува, гледа само немски предавания, роднините й са в Германия, тя е учила немски език, обсебена е от Германия.

Сигурно и лекарствата са й от Германия.

Именно.

преди 7 минути, Birma написа:

Къпя се сама. Не се предлагам с торба на главата като някой. Да продължавам ли или ще продължиш с восъка, хм

Ти на него, аз на баща ти. Да те укроти малко, че съвсем не си в час. 

Ако заради теб баща ми умре, ще знам кого да търся и да съдя.

Той е в болница в София, нещастнице. Тогава дори и сестра ми няма да е на твоя страна.

Да не се казваш Илияна?

току-що, Anne написа:

Ако заради теб баща ми умре, ще знам кого да търся и да съдя.

Той е в болница в София, нещастнице. Тогава дори и сестра ми няма да е на твоя страна.

Да не се казваш Илияна?

Баща ти да е жив и здрав, та със сестра ти да вземат мерки вече че не се трае това твоето

преди 1 минута, Birma написа:

Баща ти да е жив и здрав, та със сестра ти да вземат мерки вече че не се трае това твоето

Онази Илияна, нали? А твоята майка е колежка на моята. Дали да не потърся майка ти и да и обясня за поведението ти в интернет, подигравките и тормоза към мен и близките ми и за хвалбите ти как си си учила домашните в компанията на бутилка водка? Или хвалбите ти за шофиран със забранена скорост? Майка ти много ще ти се зарадва.

преди 8 часа, Anne написа:

Онази Илияна, нали? А твоята майка е колежка на моята. Дали да не потърся майка ти и да и обясня за поведението ти в интернет, подигравките и тормоза към мен и близките ми и за хвалбите ти как си си учила домашните в компанията на бутилка водка? Или хвалбите ти за шофиран със забранена скорост? Майка ти много ще ти се зарадва.

Анке!

Защо не вземеш да се засрамиш малко?

Има много хора в България, на които положението е много по тежко от твоето. Минала си 35 години, а ъкъла ти още детски!

Какво очакваш от хората в този форум? 

преди 9 часа, Anne написа:

И какво ще стане кат пишеш на ма*ка й? Тя да не е дете че да зависи от нея?

преди 1 час, Kolev71 написа:

Анке!

Защо не вземеш да се засрамиш малко?

Има много хора в България, на които положението е много по тежко от твоето. Минала си 35 години, а ъкъла ти още детски!

Какво очакваш от хората в този форум? 

Право думаш дядо Стефчо , аз например съм по зле от нея ...

Очаква да я дундуркаме и съжаляваме ами не няма да стане тоя нейн номер не и докато не покаже интелект и желание за интеграция

преди 11 минути, petie1 написа:

И какво ще стане кат пишеш на ма*ка й? Тя да не е дете че да зависи от нея?

Право думаш дядо Стефчо , аз например съм по зле от нея ...

Очаква да я дундуркаме и съжаляваме ами не няма да стане тоя нейн номер не и докато не покаже интелект и желание за интеграция

Зная и за теб и ти съчувствам, но до сега едва ли някой знаеше твоето положение, което наистина е по тежко от нейното. Но не мъркаш. А от страни никой не би се досетил като комуникира с теб, че си от пострадалите. Това говори, какво има на човек в главата. Защото тук и в който да е форум, не може да се окаже никаква, освем...Морална помощ!  Ти си момче на място и не само това. Аз примерно се радвам, че в твое лице намирам един събеседник, който неведнаж ми е помагал с Линук-а. Похвала на такива като теб!

преди 11 минути, Kolev71 написа:

Зная и за теб и ти съчувствам, но до сега едва ли някой знаеше твоето положение, което наистина е по тежко от нейното. Но не мъркаш. А от страни никой не би се досетил като комуникира с теб, че си от пострадалите. Това говори, какво има на човек в главата. Защото тук и в който да е форум, не може да се окаже никаква, освем...Морална помощ!  Ти си момче на място и не само това. Аз примерно се радвам, че в твое лице намирам един събеседник, който неведнаж ми е помагал с Линук-а. Похвала на такива като теб!

Благодаря за милите думи, аз ако седна да разправям през какво съм минал и моите родители ще засрамя най великите трагици вярвай ми... Сега надпвам се разбирате защо се дразня на Анка че ни съсипва опита за интеграция

преди 56 минути, petie1 написа:

Благодаря за милите думи, аз ако седна да разправям през какво съм минал и моите родители ще засрамя най великите трагици вярвай ми... Сега надпвам се разбирате защо се дразня на Анка че ни съсипва опита за интеграция

Анчето не е фактор за нищо! 

преди 12 минути, Гост. написа:

Анчето не е фактор за нищо! 

Нормални думи, казани за една личност. 

А като се появи Анчето ще видиш каква ще е реакцията и за поста ти, както и на петии, както и моя и на всички останали. В този ред на мисли ми се струва, че трябва целият форум да се вдигне и отиде в Берковица, за да обслужва "принцесата".  Не че и се подигравам, но тя от човешка дума не разбира заради собствената си психология. И здраве да и наринеш с лопатата, пак ще се муси!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.