Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

Дани в пълния си блясък:

tumblr_n1klygeMxa1tp10aio1_250.gif

И аз:

111111111111111111111111111111111111111111.gif

• Отговори 1k
  • Прегледи 48,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И защо слагаш всички под общ знаменател? Нали се сещаш че освен тия които виждат само недъзи има и такива които ги пренебрегват и дават всичко за да помагат на любимия човек? Или си мислиш че 1

• Емил Костов
    Емил Костов

Вземи си преомисли всичко, което си написала, защото в момента освен олигофрения нищо друго не чета. Хайде дай ми РЕАЛЕН пример, кога някой от хората във форума ВИ е дискриминирал или отхвърлял!

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво се очаква от хората във форума, само това не ми е ясно?

Публикувани изображения

Вие май не разбирате че говоря съвсем сериозно и буквално, че не се шегувам, майтапя и там каквито си ги измислят болните ви ксенофобски мозъци!

За @Birma - казах ти, не се интересувам вече от твоичкият, просто темата тръгна от там, че идиотите във форума го приравниха с елит.

Посочете ми един свободен мъж от Берковица, желаещ да общува с мен и ще ви оставя на мира!

преди 1 час, Anne написа:

Вие май не разбирате че говоря съвсем сериозно и буквално, че не се шегувам, майтапя и там каквито си ги измислят болните ви ксенофобски мозъци!

За @Birma - казах ти, не се интересувам вече от твоичкият, просто темата тръгна от там, че идиотите във форума го приравниха с елит.

Посочете ми един свободен мъж от Берковица, желаещ да общува с мен и ще ви оставя на мира!

Пари за чужди глупости не давам! 

преди 6 часа, Anne написа:

Дани в пълния си блясък:

tumblr_n1klygeMxa1tp10aio1_250.gif

И аз:

111111111111111111111111111111111111111111.gif

BTW,спри с дисни ченъл…

И какво му е на "Дисни ченъл"? "Виолета" е страхотен сериал.

tumblr_og0vw2riQn1uipz5co4_r1_250.gifv

преди 8 часа, Birma написа:

Дани е майка ти. Стига си съчинява. Ходи вземи на баща ти ракията, някоя и друга свещ и от там нататък прави каквото знаеш. Чак си го представих😬

DigitalPolishedHanumanmonkey-size_restri

Изобщо не ми пука, ама грам, от мнението ти, тъпа бирманска кифло.

tenor.gif

И за да ти го кажа по - ясно, те поздравявам с песента на Райна "Чиста проба завист".

https://www.tekstove.org/browse.php?id=2248

преди 1 минута, Гост. написа:

Анче,спри се да не ревеш после тука :)

От какво да рева? От фенката на ксенофоба ли?

преди 3 минути, Anne написа:

От какво да рева? От фенката на ксенофоба ли?

Щом те познава от това,че я обиждаш може да се оплаче на вашите,че пак си се вихрила.Помниш ли как искашв да си триеш темите… хората казват “9 пъти мери,1 режи”.

току-що, Гост. написа:

Щом те познава от това,че я обиждаш може да се оплаче на вашите,че пак си се вихрила.Помниш ли как искашв да си триеш темите… хората казват “9 пъти мери,1 режи”.

Тази вече не мога да я понасям. Следи ме и ме тормози от години. Не я знам коя е, но е някаква пълна маниачка. Пак казвам - вече не се интересувам от този и грам не ми пука за него, ако ще да му се случи нещо. Много врем ми трябваше, за да проумея, че той е невероятен лицемер и ксенофоб. Не разбирам тя защо не миряса, нали Дани си е с него? Какъв и е проблемът на тази с мен? Че искам нормален живот? Много и здраве, това си е мое право. Тя е НИКОЯ да ми се бърка в живота. Искам просто да ме остави на мира. Казах, че си търся някой друг. Явно тази обсебена персона хич не иска да съм щастлива. Тази е някоя сбъркана, която има нужда от психиатър. Не я познавам и не я знам коя е. Но няма право от мен да изисква да съм сама. Няма абсолютно никакво право да ми пречи да си търся щастието и правото на нормален живот.

Затова искам да разбера коя, за да се оплача в полицията от нея и да и направят една проверка. Тя не познава родителите ми, нито мен, ако ги познаваше, такива глупости нямаше да плещи и щеше да знае, че баща ми е сериозно сбъркан.

Тази или е Дани, или е нейна приятелка някаква, пълна сбърканячка. Писна ми от сбъркани преследвачки!

Наистина много искам да разбера какъв и е проблема на тази с мен. Ако проблема и е, че жена с увреждания си търси правото на щастие и не и допада идеята здрав мъж да се ожени за мен, има много здраве, защото няма грам право да ми се бърка в личния живот. Пълнолетна съм и по закон имам право да търся щастието си. Нито сме в Средновековието, нито по времето на Третия райх. Няма право да ме ограничава, нито да ми саботира опитите да бъда щастлива. Тази е някаква много, ама много мега сбъркана. Вероятно е някоя простачка от космо форума, където си бяха въобразили, че са социални служители и имат право да се бъркат в чужд живот, да издирват сестра ми в интернет и да и пишат глупости и неверни работи.

Наистина ми дойде до гуша от тази простачка. Съжалявам я, че смята, че хората с увреждания нямат право на любов, секс и брак. Злобата и не я разбирам и не я приемам! Мое право е да бъда щастлива. Тя няма абсолютно никакво право да се бърка в чужд живот. Това, че не може да понесе смесена връзка или брак, си е лично неин проблем! Няма да си съсипвам живота заради нея! Или да заминава за някоя държава, където хората с увреждания нямат толкова права, или да си мълчи!

И за неразбралите пак повтарям - НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ И ГРАМ ОТ ПЕТЪР ИЗАТОВСКИ!

преди 32 минути, Anne написа:

Наистина много искам да разбера какъв и е проблема на тази с мен. Ако проблема и е, че жена с увреждания си търси правото на щастие и не и допада идеята здрав мъж да се ожени за мен, има много здраве, защото няма грам право да ми се бърка в личния живот. Пълнолетна съм и по закон имам право да търся щастието си. Нито сме в Средновековието, нито по времето на Третия райх. Няма право да ме ограничава, нито да ми саботира опитите да бъда щастлива. Тази е някаква много, ама много мега сбъркана. Вероятно е някоя простачка от космо форума, където си бяха въобразили, че са социални служители и имат право да се бъркат в чужд живот, да издирват сестра ми в интернет и да и пишат глупости и неверни работи.

Наистина ми дойде до гуша от тази простачка. Съжалявам я, че смята, че хората с увреждания нямат право на любов, секс и брак. Злобата и не я разбирам и не я приемам! Мое право е да бъда щастлива. Тя няма абсолютно никакво право да се бърка в чужд живот. Това, че не може да понесе смесена връзка или брак, си е лично неин проблем! Няма да си съсипвам живота заради нея! Или да заминава за някоя държава, където хората с увреждания нямат толкова права, или да си мълчи!

И за неразбралите пак повтарям - НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ И ГРАМ ОТ ПЕТЪР ИЗАТОВСКИ!

🤣 🤣 🤣 🤣.

Тишината в спалнята обикновенно точно до такива безумия води. 

Китолино чудя се да питам ли татко ти дали е прочел, че го наричаш сбъркан? 

току-що, Birma написа:

🤣 🤣 🤣 🤣.

Тишината в спалнята обикновенно точно до такива безумия води. 

Китолино чудя се да питам ли татко ти дали е прочел, че го наричаш сбъркан? 

Ти верно не си у ред! Какъв ти е проблемът с мен? Кажи ми, де?

Не съм наричала така баща ми, недей сега да си измисляш. До гуша ми дойде от твоите простотии и измислици. Казвай какво имаш лично против мен! Дойде ми до гуша да ме прследваш и да ми се бъркаш в личния живот!

"Китолино" ме наричаха във форума, както и психото Дани.

Та, ти коя си и какво искаш от мен?

Идея си нямаш колко съм ти бясна в момента! Съпруг нямаш ли си? Деца нямаш ли си? Работа и личен живот нямаш ли си?

ОСТАВИ МЕ НА МИРА!

Тя не познава родителите ми, нито мен, ако ги познаваше, такива глупости нямаше да плещи и щеше да знае, че баща ми е сериозно сбъркан.

Дамм определено не го наричаш сбъркан. 

Идея си нямаш колко съм ти бясна в момента!

А ти идея си нямаш това колко ме вълнува

току-що, Birma написа:

Дамм определено не го наричаш сбъркан. 

Зададох ти въпрос, не ми се измъквай като мокър парцал! Какво искаш от мен, защо ме тормозиш? Какъв ти е проблемът с мен?

току-що, Anne написа:

Зададох ти въпрос, не ми се измъквай като мокър парцал! Какво искаш от мен, защо ме тормозиш? Какъв ти е проблемът с мен?

100 пъти съм отговорила на тези въпроси. Който разбрал разбрал. 

преди 2 минути, Birma написа:

100 пъти съм отговорила на тези въпроси. Който разбрал разбрал. 

Не, не си отговаряла. Не се крий, писна ми така. Коя си ти? Даниела? Сто пъти ти повторих, че вече грам не ми пука от мъжа ти. Дръж си го там, твой е. Обаче ме остави на мира. Това твоето е някаква  обсебеност и психопатия!

ОСТАВИ МЕ НА МИРА!

Сто пъти ти повторих, че вече грам не ми пука от мъжа ти. Дръж си го там, твой е.

Първо не мой. Второ ти си тази която само ги споменава с жена му. И трето не ти, а той не се интересува от теб.

20 години ги дебнеш и вече видя, че няма да ти минат номерата.

преди 1 минута, Birma написа:

Първо не мой. Второ ти си тази която само ги споменава с жена му. И трето не ти, а той не се интересува от теб.

20 години ги дебнеш и вече видя, че няма да ти минат номерата.

Споменах го случайно, щото тъпите идиоти тук намекнаха че си търся мъж от елита. Ще ме извиняваш, но възпитан, образован, умен и интелигентен, готин, чаровен и забавен не е = на елит! Колкото и да ви се ще.

И аз не се интересувам от него от известно време, тъй че сме квит.

Не го дебна, стига си въобразява.

Ти си някоя сбъркана психапатка. Що не си запишеш час при психатър!

И ми е трудно да повярвам, че някаква случайница в интернет ще се занимава ей така с мен.

Спри се, Петър си е твой! Води си го на каишка! Само не се засягай от мнението ми за него, защото го познавам доста по - добре от теб. Колкото и да ти е неприятно! Просто го преглътни. Не е ангел небесен. И теб ще те разочарова в един момент. Но не се сърди на мен, а на теб си, че толкова сляпо му вярваш.

преди 2 минути, Anne написа:

Споменах го случайно, щото тъпите идиоти тук намекнаха че си търся мъж от елита. Ще ме извиняваш, но възпитан, образован, умен и интелигентен, готин, чаровен и забавен не е = на елит! Колкото и да ви се ще.

И аз не се интересувам от него от известно време, тъй че сме квит.

Не го дебна, стига си въобразява.

Ти си някоя сбъркана психапатка. Що не си запишеш час при психатър!

И ми е трудно да повярвам, че някаква случайница в интернет ще се занимава ей така с мен.

Спри се, Петър си е твой! Води си го на каишка! Само не се засягай от мнението ми за него, защото го познавам доста по - добре от теб. Колкото и да ти е неприятно! Просто го преглътни. Не е ангел небесен. И теб ще те разочарова в един момент. Но не се сърди на мен, а на теб си, че толкова сляпо му вярваш.

Спри да обиждаш, че малко ми трябва да звънна на баща ти да види колко благодарна си към това което правят за теб и най вече как са те възпитали

Отивам на Монтана да си излекувам нервите с малко шопинг от простачки като теб, дето и с ълковен речник пак не разбираш от дума!

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e617773

преди 2 минути, Birma написа:

Спри да обиждаш, че малко ми трябва да звънна на баща ти да види колко благодарна си към това което правят за теб и най вече как са те възпитали

Извинявай, че ти засягам свръх ранимите ти чувства. Не съм ти обиждала мечето.

Остави ме да си живя живота! Ти си живей твоя!

преди 4 минути, Anne написа:

Отивам на Монтана да си излекувам нервите с малко шопинг от простачки като теб, дето и с ълковен речник пак не разбираш от дума!

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e617773

Извинявай, че ти засягам свръх ранимите ти чувства. Не съм ти обиждала мечето.

Остави ме да си живя живота! Ти си живей твоя!

Какъв живот, а? Затворена по цял ден без приятели, без мъж и радваща се на детски боклуци за стотинки. 

Чудя се сестра ти и зет ти как са

преди 7 минути, Anne написа:

Отивам на Монтана да си излекувам нервите

Лудница ли има там? 

Мале мале цирка рано рано отворил А берковишшката благоридничка пак лъже кат за световно че не не наричала баща си сбъркан

баща ми е сериозно сбъркан.

А и като винаги не ми разбрала шегите (тази за елита)

преди 19 минути, Birma написа:

Какъв живот, а? Затворена по цял ден без приятели, без мъж и радваща се на детски боклуци за стотинки. 

Чудя се сестра ти и зет ти как са

Лудница ли има там? 

Поне водя по - смислен живот от твоя, който е свързан с тормоз над хората.

Марковите ти парцалки са боклуци.

Остави сестра ми и зет ми на мира! Верно не си добре.

Не, има "Лидъл" и френска седмица. Живея си живота, за разлика от теб!

Поне комарите харесват берковишката принцеса..... Опа те пък бяха женски та...

Урааа идат боргите точно като съм казал

https://www.dnes.bg/notifikacii/2021/06/22/ruski-ucheni-chipovete-stavat-chast-ot-nas-do-50-godini.494570

Анета Франки да коментира това

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.