Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

От два дни, мине не мине време, на екрана ми цъфват указания как да свържа телефона с компютъра, без да съм го свързвал изобщо. Дали това са само рекламни инициативи на 11 , или нещо се е разбъзикало?

При вас появяват ли се такива предложения, как да ги спра?

22.png

23.png

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 716,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

Добър вечер. До преди известно време като пъхна някаква флашка 3.0 си я отчиташе системата без проблеми.

Но от няколко дни забелязвам че не я отчита флашката а  другите ми флашки 2.0 ги отчита. Реших да деинсталирам драйвера за чипсета и да го кача отново но драйвера не се качва даже и от windows update не го намира също виждам и че ми дава липсващ драйвера за лан картата но той не ме вълнува защото си ползвам антена за нета. И в управление на компютъра в системни устройства има 6 неразпознати устройства дъното е asrock h61m-ge

https://www.asrock.com/mb/Intel/H61M-GE/index.asp

Проверката беше с sfc scannow нали ще я пусна но преди това да си оправя драйвера за антената щото деинсталирах от usb един контролер и сега незахапва драйвера за антената

преди 12 часа, цър-вул написа:

Няма как да стане - засегнати са вс. USB контролери. Съответно няма WiFi

Преди малко пробвах да деинсталирам и останалите контролери но резултат пак няма. Някакви идеи как да инсталирам дравера за антената да захапе нета или да преинсталирам на чисто.

преди 3 часа, vlado1985 написа:

Някакви идеи как да инсталирам дравера

Дъното ти е много старо, за окомплектоване с драйвери трябва да използваш някоя програма от онова време-например Driver Pack Solution от 2012г, имам я на диск и за по-стари устройства спасява положението винаги.

Например   Download Driverpack Solution 14 full version for free - ISORIVER

преди 18 минути, N47X написа:

Дъното ти е много старо, за окомплектоване с драйвери трябва да използваш някоя програма от онова време-например Driver Pack Solution от 2012г, имам я на диск и за по-стари устройства спасява положението винаги.

Например   Download Driverpack Solution 14 full version for free - ISORIVER

Да знам че дъното е доста старо. Аз също от много години ползвам driver pack solution но и тя не успя да ми инсталира драйвера явно системата е доста омазана.

преди 3 часа, vlado1985 написа:

Някакви идеи как да инсталирам дравера за антената да захапе нета или да преинсталирам на чисто.

Ако има проблем с Windows, може да няма как да тръгнат. Направи ли проверка на системните файлове с рестарт на системата?

преди 3 минути, цър-вул написа:

Ако има проблем с Windows, може да няма как да тръгнат. Направи ли проверка на системните файлове с рестарт на системата?

Да направих проверка на системата с sfcscannow и chkdsk но не откриха проблеми.

преди 4 минути, vlado1985 написа:

Да направих проверка на системата с sfcscannow и chkdsk но не откриха проблеми.

Направи надграждане на място от iso файла, от който си инсталирал

преди 1 минута, N47X написа:

Ако го преинсталираш, ще се кортулисаш от още разправии, дето няма да доведат до никъде.

Ами сега свалям последната версия на driverpack solution17.10.14-19083  да видя с нея какъв ще е резултата.

И ако няма промяна ще си компилирам направо едно чисто iso с 23H2 щото аз бях инсталирал 22H2 и с надграждане отидох на 23H2 та не ме очудва и от някой ъпдейт да се е омазал или заради несъвместимост.

преди 5 минути, цър-вул написа:

Направи надграждане на място от iso файла, от който си инсталирал

Аз си мислех да направя надграждане но имам iso образа за 22H2 и след това наградих до 23H2 със образ  свален от микромеките.

преди 34 минути, vlado1985 написа:

сега свалям последната версия

Има опасност тя да е пълна с най-нови издания на драйверите, дето няма да станат за твоя чипсет. И внимавай какви други програми ще се опита да ти набута.

преди 44 минути, vlado1985 написа:

но имам iso образа за 22H2

Е, изтегли 23H2 ... и после с нещо по-горе в тази тема имаш каквото ти трябва. 

НО, забравям ... болен си ... и с една ръка не можеш явно ... :) 

преди 11 минути, N47X написа:

Има опасност

Особено с болна една ръка ... :) 

преди 2 минути, dioib написа:

Е, изтегли 23H2 ... и после с нещо по-горе в тази тема имаш каквото ти трябва. 

НО, забравям ... болен си ... и с една ръка не можеш явно ... :) 

Аз образа за 23H2 го имах изтеглен и от същия надградих и преди малко опитах пак надграждане но ми дава че неотговарям на изискванията. Изтеглеих пак образа и пак ми пее че неотговарям на изискванията и сега ще пробвам с последната версия на driverpack solution и ако и с нея няма резултат ще си компилирам чисто iso.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

че неотговарям на изискванията

Не правиш нещата правилно, а по-горе има и друг споменат начин. Аз имах подобен проблем, но моята версия е ОЕМ. ;) - Каквото и да означава! :) 

п.п. Иначе попадаш в кюпа на Грухи-прасету БИ ОСъ... ;) 

image.png.2a0fde1f6dce380d7346baffc019bf82.png

image.png.27bef70eab6b04957200615fda3eb1b8.png

преди 1 минута, dioib написа:

Не правиш нещата правилно, а по-горе има и друг споменат начин. Аз имах подобен проблем, но моята версия е ОЕМ. ;) - Каквото и да означава! :) 

Извинявай можеби аз не съм се изразил правилно. Когато инсталирах 11-ката я инсталирах от компилирано iso а не свалено от микромеките тогава бях бинсталирах 22H2 и надрадих до 23H2 със свален образ от микромеките и надграждането мина без проблеми.

Но преди малко като пробвах да надградя пак със същия образ ми казва че неотговарям на системните изисквания и като свалих нов образ пак от микромеките пак ми казва че неотговарям на системните изисквания.

преди 3 минути, vlado1985 написа:

неотговарям на системните изисквания

Явно ПК не ти е марков. 

Предполагам, щото си болен ... но това е друга тема ... 

• Автор
преди 18 минути, vlado1985 написа:

Но преди малко като пробвах да надградя пак със същия образ ми казва че неотговарям на системните изисквания и като свалих нов образ пак от микромеките пак ми казва че неотговарям на системните изисквания.

Направо под Windows ли стартираш исото ? Цър-вул беше дал линк към инструкции как се прави ремонт без загуба на файлове и програми в темата за 10.

Друг вариант е да си направиш флашка с Руфус, слагаш си отметките за неподдържан хардуер и пускаш ъпгрейд от нея.

преди 2 минути, dioib написа:

Явно ПК не ти е марков. 

Предполагам, щото си болен ... но това е друга тема ... 

Малко по горе съм постнал линк за дъното ми. И дали ще отговаря или не на системните изисквания на всеки може да му се случи да се омаже системата.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Направо под Windows ли стартираш исото ? Направи си флашка с Руфус, сложи си отметките за неподдържан хардуер и пусни ъпгрейд от нея.

Да направо под windows стартирам исото. Но сега първо ще пробвам с последната версия на driverpack solution и ако с нея нищо не стане ще си компилирам исо и ще го запиша на флашка щото на тази флашка с която инсталирах 11-ката е с 22H2

• Автор
преди 4 минути, vlado1985 написа:

Да направо под windows стартирам исото. Но сега първо ще пробвам с последната версия на driverpack solution и ако с нея нищо не стане ще си компилирам исо и ще го запиша на флашка щото на тази флашка с която инсталирах 11-ката е с 22H2

По-добре си пусни SDI Lite вместо да теглиш цели пакети. Той ще ти сканира компютъра за драйвери и ще ти даде предложения само за твоето дъно.

По-добре си пусни SDI Lite вместо да теглиш цели пакети.

Мерси  но тази съм я ползвал преди години и си е кажи речи същата като driverpack.:) 

• Автор
току-що, vlado1985 написа:

driverpack.:) 

Ще се набуташ с адуер, но явно си решил да си чупиш главата - прави каквото си знаеш!

Ще се набуташ с адуер, но явно си решил да си чупиш главата - прави каквото си знаеш!

Мерси все пак за съвета и предложението но от годините които съм ползвал всички версии от първатата до последната версия на driverpack solution никога не е имало проблеми и винаги драйверите си ги качам офлайн без да ми набутва куп други глупости които неискам.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.