Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Радвате ли, че Windows 11 ще е при нас и вас скоро?

Featured Replies

преди 1 час, цър-вул написа:

Е, за платформи '2000 няма как да стане. Стандарт за съвременните машини са си 8 GB+

Това не съм го оспорвал. Казвам, само че ще иска доста РАМ

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Отговори 136
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Joss Bomon написа:

:cheers:

Няма да ходим надалеч, а да погледнем статиите само тук в Калдата:

https://www.kaldata.com/?s=проблем+с+ъпдейт

Точно - попада в този 1%. Тази сутрин няколко милиарда души са пили кафе, като милиони от тях са с различни малки или големи здравословни проблеми. Вероятно на някакъв нищожен процент няма да им понесе. Така и с ОС-а. Съвсем нормални работи.
Аз продължавам да твърдя, че 99% от Windows и 90% от linux потребителите, нямат някакви/никакви сериозни проблеми.
Нищо не е 100% перфектно. Появяват се проблеми и се фиксват, но е ''малко'' по-различно да имаш дял и да покриваш нуждите на 90% и 1%.
Примерно https://wiki.ubuntu.com/FocalFossa/ReleaseNotes/ChangeSummary/20.04.2
:)

преди 18 минути, цър-вул написа:

'ми, не е вярно. Не е кой знае колко повече от 10

Покажи скритото съдържание

image.png.189a97ce1391644dde02529c713fd7fd.png

Със сигурност ще е. Ще ги го напомня и това.

Каакво ще е? Показвам ти как се държи суровата 11-ка... В по-следващи издания дори ще е подобрена.
И да не забравиш да ми напомниш като даде показатели с по-малко консумирана памет!

преди 46 минути, bulljo написа:

Проблеми с ъпдейти никога не съм имал, не съм ги спирал никога категорично, само съм ги позабавял да се съберът повечко на куп, проблеми с вируси съм имал един единствен път, когато XP още беше модерно при инсталиране на някаква игра от жената,но го опрових достатъчно бързо с малко четене из интернета, проблеми създадени от мен, безброй не мога да им фана бройката, но никога не съм стигал до преинсталация заради проблем, компа с XP все още си е с него плюс Линукс успоредно с него, но и двете се влачат доволно , не подлежи на ъпгрейд и за това замина на село като мултимедия, моя отдавна е мигриран на Линукс и само се ъпдейтва, на сина компа до преди месец/два беше със седмак вече е ъпнат до 10, пак никакви проблеми, а на лаптопа си експериментирам често, поработя с някоя ОС па я сменя, само BSD не съм пробвал, но и до там ще стигна някой ден.

нямах избор при всички опити да го поправя удрях на камък

преди 1 час, цър-вул написа:

Каакво ще е? Показвам ти как се държи суровата 11-ка... В по-следващи издания дори ще е подобрена.
И да не забравиш да ми напомниш като даде показатели с по-малко консумирана памет!

Ако не съм прав ще се извиня лично на теб и на всички във форума. Така е правилно!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 часа, manjaro написа:

Аз ъпдейтвам от 14 години, ъпдейт не съм пропуснал и нямам проблем - лаг, син екран, криптовирус...изобщо вирус...какво е това животно?
А как лепна криптовирус? Получи мейл и кликна на наградата от 1 милион долара ли?

Вируси може да хванеш винаги ако не внимаваш какво сваляш особено с exe файловете аз свалих точно такъв за който бях сигурен че е вирус но все пак реших да пробвам

Вируси може да хванеш винаги ако не внимаваш какво сваляш особено с exe файловете …

Точно с „*'exe” нямам грижи. Линукс ги гледа „като голям камък”!
току-що, jhoro написа:

Спамър, я погледни заглавието, ма! Къф линух та клати?

преди 1 минута, цър-вул написа:

Спамър, я погледни заглавието, ма! Къф линух та клати?

да те питам от къде да си сваля инсайдърски windows 11 защото на страницата на microsoft има само уиндолс 10 ако знаеш питам

преди 4 минути, jhoro написа:

От вирус до вирус има огромна разлика има и безобидни вируси има и гадни. И ако ти се лепне някой гаден вирус бъди сигурен че и линукса няма да се справи аз, аз съм хващал вирус който за няма и 2 минути ти форматира и събира дяловете

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.