Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Радвате ли, че Windows 11 ще е при нас и вас скоро?

Featured Replies

Не радвам.

Средно ми е драго за свински радости.

• Отговори 136
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 12 минути, Теодор Тодоров написа:

Ако включиш compatibility mode-а ще тръгне

Ето, това е един от бисерите! Метод, който никога в историята си не е имал успех! :)

преди 1 час, dioib написа:

dell latitude e6430

Слагай 10ка направо и без това поддръжката на 8.1 е още година и половина. Шеста серия на латитюда е мега здрава ососбенно 2ро и 3то поколение с което си и ти.

преди 16 минути, dioib написа:

dell latitude e6430

Точно от такава платформа пиша изпод Win 11 - HP 250 G1 (Core i5 3320/8GB)

преди 1 минута, Бонбон с катран! написа:

Метод, който никога в историята си не е имал успех!

Чшшш, аре пак се извърляш кат...
Никога не казвай никога!
При теб знаем - никога нищо не се получава...от първия път. И следва вой до небесата - реф и сопли

преди 31 минути, цър-вул написа:

(Core i5 3320/8GB)

Eдинственото което към момента не съм направил е да му "повдигна' на 16. И на 8 ми стига. Иначе му сложих ssd и се "родих". :) 

Та, за 11-кaта е ясно. Ще минавам, но кога ... ще видим ... нека първо преминat тестовете и т.н. и има стабилна версия. После ще псунем, ако ме ограничат някак си :) НО ... ай да не злословим и си дърпаме към XP ... ;) 

преди 31 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Слагай 10ка

Имам я и през нея съм сега. Просто, че чудих да подменя 7=цата с 8.1. (Говоря, че на съответния хардуер имам "няколко ОС") ... 

Аз пък оставам на Windows11 докато не пуснат "стабилната" версия :)

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

... Не се натискам вече и да оправям хорските системи...дори си намирам оправдания. :D Явно мързела, личните дела и ЕГН-то си казват думата или пък съм помъдрял (знае ли се). :D

Знае се. Помъдрял си.

spacer.png

преди 1 час, Теодор Тодоров написа:

Windows 10 е с номерацията 10.0, че си провери winver-а. О, да това беше във 1507-1607

Ако включиш compatibility mode-а ще тръгне

Не, не тръгват всички. Бил съм геймър доста време така, че само аз си знам каква мъка беше да се подкарат определени игри.

Аз съм с 7 мица и нямам никакво намерение да мигрирам към друга ос на микромеките. 8 мицата пълен боклук недоразумение велико 10 още по голям боклук а тая 11 ще бъде върха на простотията. Ъпдейти никакви неполвам всичко съм спрял и машината си бачка екстра няма да забие няма никакви проблеми, антивирусни не съм слагал от 10 години. Преинстал не съм правил вече от 3 години и системата си върви екстра, единнствено само преди 3 4 дни ми се наложи да преинсталирам щото се заразих с криптовирус и за няма и 2 минути ми криптира всичко.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Не, не тръгват всички. Бил съм геймър доста време така, че само аз си знам каква мъка беше да се подкарат определени игри.

Кои са тия дето не тръгват?
След като успях да подкарам Midtown madness и The black mirror а и стария HL още си го цъкам по сървърите...
...е може и да има някоя ок, ама трябва да е от тия от типа Пещерняка примерно знам ли.

преди 27 минути, цър-вул написа:

12?😎

:offtopic_s:Хм ... дузина?! До тогава явно ще съм на седмина ... :) Че 8.1 ме е съблазнила е ясно ... :) 

преди 16 минути, Bubbles написа:

Кои са тия дето не тръгват?
След като успях да подкарам Midtown madness и The black mirror а и стария HL още си го цъкам по сървърите...
...е може и да има някоя ок, ама трябва да е от тия от типа Пещерняка примерно знам ли.

Примерни - Diablo2,Nox, Orion2, Dune 2000... Има и още.

преди 1 час, Емил Костов написа:

..... Бил съм геймър доста време....

И яз бях доста време , най-много цъках "Karateka" . Мъка може да имаш, когато си с неправилен хардуер относно игрите !

преди 26 минути, vlado1985 написа:

единнствено само преди 3 4 дни ми се наложи да преинсталирам щото се заразих с криптовирус и за няма и 2 минути ми криптира всичко.

Това е дребна работа. Важното е да си със 7-ца и че си спрял ъпдейтите :help:

преди 5 минути, vlado1985 написа:

Ама то от ъпдейтите файда някаква имали ?

Много голяма даже.

преди 42 минути, Емил Костов написа:

Примерни - Diablo2,Nox, Orion2, Dune 2000... Има и още.

За другите не мога да кажа, но диабло 2 си върви на 10 без никакви проблеми.

Ся ако е лекувана не знам, говоря за оригинални игри, лекувани не играя отдавна.

преди 17 минути, Bubbles написа:

За другите не мога да кажа, но диабло 2 си върви на 10 без никакви проблеми.

Ся ако е лекувана не знам, говоря за оригинални игри, лекувани не играя отдавна.

Оригинало Диабло 2 имам и не тръгва на 10, нито на 8.1. Както и да е. Не това е въпрос на темата.

преди 11 минути, Емил Костов написа:

Оригинало Диабло 2 имам и не тръгва на 10, нито на 8.1. Както и да е. Не това е въпрос на темата.

Активирай и го изтегли от близард и ще върви. :)

Повечето пишещи тук авагардни "писатели" са пубертети и нищо не разбират. За тях да имаш Уин13 и ифоне14 е връхта на сладоледа.

Но не е така. Има огромно количество хора, които работят, а не менкат виндовси през 15 минути. Ще взаимствам една фраза от Датата - даже с Уин 3.11 и WordPad можеш да станеш милионер, е - ако имаш пипе! Напиши един роман-убиец и си готов...

Затова ОС се сменя когато стане необходимо. Пък последните версии на нам-кво си... :)

Имам един приятел Стефко. Фащам бас, че той с Фотошоп 1.0 или поне с 3.0 ще ви изтрепе всичките накуп с най-най-по последната версия, особено ако няма изрязване на обект!

С две думи - оставете няколкото специалисти да тестват 11, пък вие си работете там, с каквото си работите!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.