Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Радвате ли, че Windows 11 ще е при нас и вас скоро?

Featured Replies

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Тая тема защо изобщо е в раздела за ОС, след като е спам на килограм ?!

Защото  няма модератори, които поне това да правят. Добре че е Калин и "оставиме" да мести и темите от раздел на раздел.

• Отговори 136
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Kolev71 написа:

Защото  няма модератори, които поне това да правят. Добре че е Калин и "оставиме" да мести и темите от раздел на раздел.

Ок, но в този случай не си прав. Лично Калин е преценил да остави темата тук (след преглед на доклада на Joss). ;)

преди 3 минути, Kolev71 написа:

Да бе. А после ще има - „Кой ми открадна ... чистачките (премести темата)“!

Точно, защото е за нова ОС - темата е в „раздела за ОС“!

преди 11 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Ок, но в този случай не си прав. Лично Калин е преценил да остави темата тук (след преглед на доклада на Joss). ;)

Може и така да е. Не споря а пиша мнение, как аз приемам нещата. Сега за по точно. Отиди на първи пост и виж какво е написал:  "Само питам"Не се ли сеща, не е ли прочел поне 4-5 поста, когато темата е станала 5 страници. За какво му е да пита, като написа още два поста след първия и всички се изсмяха.

преди 1 минута, Kolev71 написа:

Може и така да е. Не споря а пиша мнение, как аз приемам нещата. Сега за по точно. Отиди на първи пост и виж какво е написал:  "Само питам"Не се ли сеща, не е ли прочел поне 4-5 поста, когато темата е станала 5 страници. За какво му е да пита, като написа още два поста след първия и всички се изсмяха.

Стефчо, то такива теми винаги ще има - коя ОС предпочитате, коя антивирусна предпочитате...За толкова години съм престанал да се учудвам и дори в повечето не участвам, защото знам какъв ще е резултата...Заключена тема и сърдити потребители. Понякога се изкушавам (както днес) и вече съжалявам. :D

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

...

За съжаление така и е в работата...ама за там е късно вече да го играя ни лук ял. ни лук мирисал. :(

...

Е, тогава ще продължиш да изслушваш вариации на тема "нищо не съм пипна̀л, а гле'й к'во стана̀"

преди 8 минути, B-boy/StyLe/ написа:

коя ОС предпочитате

Това не е точно това! ;)

Нова ОС, още няма драйвери, още не тествана както трябва, не е знайно кои стари приложения ще работят, оказва се, че и компютри за нея няма. Заглавието на темката е бардзо тъпо, но който иска - да се радва...

преди 2 минути, JKirilov написа:

Това не е точно това! ;)

Нова ОС, още няма драйвери, още не тествана както трябва, не е знайно кои стари приложения ще работят, оказва се, че и компютри за нея няма. Заглавието на темката е бардзо тъпо, но който иска - да се радва...

Да бе щото все още няма нови теми 7 или 8  или 10. Като излезе 11 и той ще е в това число. Това имах предвид. Истината за всеки ще е различна според ситуацията и наличния хардуер.

преди 4 минути, JKirilov написа:

...Заглавието на темката е бардзо тъпо, но който иска - да се радва...

Що бе, супер си е. Звучи малко като канибал от разказ на Джек Лондон - мене праи тебе кай-кай...

преди 49 минути, Kolev71 написа:

Може би така е по-добре, стига тук да останат спамерските дивотии, а важните неща да са в другата тема за 11. 

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Може би така е по-добре, стига тук да останат спамерските дивотии, а важните неща да са в другата тема за 11. 

И ние имаме една такава да обира спама в нашия раздел, но понякога просто се разлива и по другите. Дори понякога и ние не само го допускаме, но го и започваме (но и ние сме хора). Добре, че почва мача, че да спра да мацам. :D

преди 1 минута, adersa написа:

Мача е утре тъз вечер е кеча след малко почва ')

Ехх...аз мислех, че е днес, пък утре за 4-тото място. Ем греда.

преди 6 минути, adersa написа:

Мача е утре тъз вечер е кеча след малко почва ')

Нищо не разбираш! Той е като Грифин, последния Арчанан (Мъже в черно 3) - гледа мача ... когато си поиска!

току-що, jhoro написа:

Нищо не разбираш! Той е като Грифин, последния Арчанан (Мъже в черно 3) - гледа мача ... когато си поиска!

Ем като няма мач ще зяпам турнира по CS в Twitch. Все ще се намери мач за зяпане. ;)

преди 37 минути, JKirilov написа:

След малко е Бразилия - Аржентина за Копа Америка!

Той чак в 3 часа ба ...о ти си ношна птица за тебе не е проблем .айде спираме с спама , че се оляхме на тема спорт ,  а й кеча не беше мноо интересен .

преди 21 часа, Емил Костов написа:

Гледам му само извискванията за РАМ

Е, за платформи '2000 няма как да стане. Стандарт за съвременните машини са си 8 GB+

преди 18 часа, vlado1985 написа:

Ако си мислиш че си голям умник и спец на сайта в грешка си. Ааз със спряни сервизи и спряни ъпдейти ще изкарам много повече време без никакъв лаг по системата, а докато ти сигурно ще имаш куп поразии от безмислени ъпдейти които омазвт всичко 

Аз ъпдейтвам от 14 години, ъпдейт не съм пропуснал и нямам проблем - лаг, син екран, криптовирус...изобщо вирус...какво е това животно?
А как лепна криптовирус? Получи мейл и кликна на наградата от 1 милион долара ли?

преди 3 минути, manjaro написа:

Аз ъпдейтвам от 14 години, ъпдейт не съм пропуснал и нямам проблем - лаг, син екран, криптовирус...изобщо вирус...какво е това животно?
А как лепна криптовирус? Получи мейл и кликна на наградата от 1 милион долара ли?

"Получи мейл и кликна на наградата от 1 милион долара ли?"

Много си готин!

Тези без особени проблеми с ОС-а сме 99%. Просто останалите (1%) викат най-силно, а и кой, като му работи машината ще седне да пише и да се оплаква? Никой.
Някои хора не могат да осмислят, какво е ОС да бъде ползвана на над МИЛИАРД устройства и да работи на вероятно хиляди различни, като комбинация от хардуеър машини. Та тези в Майкрософт със сигурност не са хванати от гората. Как да го обясниш на хейтърите и вечно мрънкащите, а? Като не им харесва, да ползват друга ОС. Ще ми накривят шапката.

то аз имах проблем с ъпдейта на windows 11 с стартирането който за съжаление доведе до истриването му защото по нито един начин не ставаше ремонта

Проблеми с ъпдейти никога не съм имал, не съм ги спирал никога категорично, само съм ги позабавял да се съберът повечко на куп, проблеми с вируси съм имал един единствен път, когато XP още беше модерно при инсталиране на някаква игра от жената,но го опрових достатъчно бързо с малко четене из интернета, проблеми създадени от мен, безброй не мога да им фана бройката, но никога не съм стигал до преинсталация заради проблем, компа с XP все още си е с него плюс Линукс успоредно с него, но и двете се влачат доволно , не подлежи на ъпгрейд и за това замина на село като мултимедия, моя отдавна е мигриран на Линукс и само се ъпдейтва, на сина компа до преди месец/два беше със седмак вече е ъпнат до 10, пак никакви проблеми, а на лаптопа си експериментирам често, поработя с някоя ОС па я сменя, само BSD не съм пробвал, но и до там ще стигна някой ден.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.