Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

А де, за Николов сичко дето хвърчи се яде. Ми дон Корлеоне и той е известен. Хитлер също. Ако пита мен, само JFK ми харесва, ма то само заради "Лунната програма", иначе като държавник де да знам, не съм му съвременник, еле пък да съм живял отвъд океана. Народа на USA уж го е харесвал, ама това не съм го преживял, за да съм сигурен, че записаната история съставена от части от  телевизионни репортажи, или писано на хартия и напоследък дигитализирано съдържание, не е манипулирано да му се създаде ореол.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 58 минути, АСПЕКТ написа:

И тя е?

къде се покри

защо не отговаряш на компроматите

слафчо носи по скъпи дрехи от бб

некъв си чалгар от къде кинти ?

преди 11 минути, miro20 написа:

Призна че ГЕРБ може да свалите само с лъжи и компромати.

Така ли?:hush:

Аз колкото и пъти да чета това, което си цитирал от моите думи, не откривам в тях нищо подобно!

И с даване на вот за някой който в очите те лъже. 

Това е всеизвестен факт, всички кандидат политици лъжат, някои повече, други по-малко.

Това не е "алтернатива" на ГЕРБ. Нито смяна на модела. А просто война "напук" . Сваляте ГЕРБ не защото има по добри, а защото МРАЗИТЕ неистово и патологично ГЕРБ и ББ

Напротив има и алтернатива, а ще има и смяна на модела по-един или друг начин.И има много по-добри от Герб.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Напротив има и алтернатива, а ще има и смяна на модела по-един или друг начин.И има много по-добри от Герб.

О да, виждаме модела.

Или модела на старите комунета дето им гледахме неведнъж резила в новата ни история /което аз наричам  идиотите настъпват една и съща мотика няколко пъти./

Или модела " задкулисно управление през фейсбуксарай"  при който премиер и министри са за "парлама"  и като фигуранти , сложени да слагат само подписи и да гласуват каквото им диктува "фейсбуксарая" .

Да ти имам "моделите" ... :getout:

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

А де, за Николов сичко дето хвърчи се яде.

"Обявен от медиите за „Великия комуникатор“ той е толкова доминираща фигура, че десетилетието на 80–те години често бива наричано „Рейгъновите осемдесет

Не за Николов, за голяма част от света!:hush:

преди 26 минути, M.Николов написа:

Като ще цитираш, цитирай пълния текст, не само това, което на теб ти изнася!

"Рейгън побеждава действащия президент Картър в изборите от 1980 г., като популярността му води и до спечелването на контрола в Сената от Републиканската партия, за първи път от 26 години. Администрацията му предприема много инициативи в националната политика като намаляване на данъците, намаляване на инфлацията, увеличаване на разходите за армията, увеличаване на националния дълг, временно разрешаване на проблемите на общественото осигуряване, реформиране на данъчните закони, увеличаване на разликата в благосъстоянието на отделните слоеве на населението, продължаване на дерегулацията на бизнеса, ориентиране на федералната съдебна система на дясно чрез назначения във Върховния съд и на федерално ниво. Тежкият икономически спад за периода 1981 – 1982 г. е последван от икономически бум през 1983 – 1984 г. Преди всичко неговите поддръжници твърдят, че възстановява оптимизма в американското общество след безпокойството от началото на 1980 г. Във външната политика администрацията му става известна с изпускането на контрола по време на скандала Иран-Контра и нагнетяването на напрежението със Съветския съюз по време на Студената война. Рейгън е отдаден на идеологията на капитализма и антикомунизма и се счита за основна фигура за възникването на американското консервативно движение. Той е преизбран убедително по време на изборите от 1984 г. и напуска длъжността с още по-голяма популярност. Обявен от медиите за „Великия комуникатор“ той е толкова доминираща фигура, че десетилетието на 80–те години често бива наричано „Рейгъновите осемдесет“."

Това говори само за себе си!

преди 6 минути, M.Николов написа:

Това е всеизвестен факт, всички кандидат политици лъжат, някои повече, други по-малко.

Начи само докато са кандидат-политици лъжат и после изведнъж стават честни?  Ох! Всъщност всички хора лъжат, лъжат и враговете си и приятелите си и семейството си. Лъжат децата си, че има дядо Коледа. Лъжат възрастните, че има Бог. Май не можем дори да си представим да живеем без лъжи? Не е изгодно. Ако се научим да живеем без да преследваме (личната материална)изгода, ще настане един живот, че само си викам, дано, дано...

преди 7 минути, M.Николов написа:

"Обявен от медиите за „Великия комуникатор“ той е толкова доминираща фигура, че десетилетието на 80–те години често бива наричано „Рейгъновите осемдесет

Не за Николов, за голяма част от света!:hush:

Аз на медиите да им го...може ли? 

преди 36 минути, miro20 написа:

Не. Чудя се че плямпаш глупости преди да си прочел това което цитирам като линк, и нещо повече - дори не си прочел това което цитирах като абзац.

Прекрасно олицетворение на поговорката "чукча не читатель, чукча писатель" :)

Прекрасно признание. Благодаря за което .

Призна че ГЕРБ може да свалите само с лъжи и компромати. И с даване на вот за някой който в очите те лъже. 

Това не е "алтернатива" на ГЕРБ. Нито смяна на модела. А просто война "напук" . Сваляте ГЕРБ не защото има по добри, а защото МРАЗИТЕ неистово и патологично ГЕРБ и ББ :)

И между другото, никой не е свалил ГЕРБ. Изкараха си мандата, а ИТН спечели с лъжи и излъгани надежди .

Пирова победа ? С каква цел ? Заслужаваше ли си ??Не се ли усещаш че сте на принципа.. - Не е важно на мен да ми е добре, важното е на ГЕРБ да е зле .

И то НА ВСЯКА ЦЕНА.

болни хора.... :getout:

И пак казвам, не е проблем да се свали гЕРБ , да се сменят управляващи и министри, проблема е че всичко това е в услуга - първо - на червените  ретроградни комунета  които до ден днешен ги виждаме и в управлението, и в парламента и навсякъде .

Второ - в услуга на настъпаните мутроолигарси на които им поискаха сметката.

Трето - разбутаха гнили ябълки във висшата админситрация в Президентството дето уговарят посланници, закони, съгласуват задкулисно с олигарсите , освен точенето на секретна информация и какво ли още не.

четвърта скоба -  разкритите рашистки шпионски схеми .

Всичко това обедини всичката сволочь в държавата срещу гЕРБ.

Този монолог си го спести. Аз пак ще гласувам за ИТН.

Това, че другите избиратели на партия ИТН се подвеждат от медиите си е тяхна работа. Щом лесно се манипулират от ПИК, Прокопиев, Соросоидни мрежи. Така поне ще останат само силните, които по делата им ще ги познаем, а не някой го твърди това.

Нали си наясно, че без медии, еле пък електронни, в които се споделя в почти реално време, рекламите, манипулациите и пропагандата по-бавно и по-малко резултатно ще обработват съзнанието на стадото, тези, които имат изгода от това. Така че, огромна част от изнесеното в медиите е манипулация. Манипулациите не са съставени само от лъжи, в тях има и факти, за да придадат достоверност. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Този монолог си го спести. Аз пак ще гласувам за ИТН.

Това, че другите избиратели се подвеждат от медиите си е тяхна работа.

не разбра ли че на слафчо не му се управлява

иска да е опозиция и да си води шоуто и да има материал за радков и компания да имитират политиците колко са лоши

трудно се минава от другата страна  

когато цял живот е бил диванен бунтар 

преди 6 минути, Banesc написа:

не разбра ли че на слафчо не му се управлява

иска да е опозиция и да си води шоуто и да има материал за радков и компания да имитират политиците колко са лоши

трудно се минава от другата страна  

когато цял живот е бил диванен бунтар 

Според теб човек, който е бил 30 години на сцената, на телевизионният екран,  с 22 албума свирил с прекрасни, професионални музиканти, професори, ще иска да се изцапа и иска да го цапат, да влезне в политиката, за да може да си бута западналото шоу. В една западнала кабеларка. В крайните квартали на София. Поне. Някой лев ще има поне.

Така ли ти изглежда?

На мен не ми изглежда така.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Нали си наясно, че без медии, еле пък електронни, в които се споделя в почти реално време, рекламите, манипулациите и пропагандата по-бавно и по-малко резултатно ще обработват съзнанието на стадото, тези, които имат изгода от това. Така че, огромна част от изнесеното в медиите е манипулация. Манипулациите не са съставени само от лъжи, в тях има и факти, за да придадат достоверност. 

Може да ви се осъществи мечтата. Служебното правителство да бъде редовно. Ако БСП вземе мандата. Е нали е БСП, няма проблеми. Всичко е точно.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Може да ви се осъществи мечтата. Служебното правителство да бъде редовно. Ако БСП вземе мандата. Е нали е БСП, няма проблеми. Всичко е точно.

И кой ще гласува за това правителство? Дончо горския! Слави се опъна против финансовия министър по нареждане на ДСБ, защото им изпрати инспектори в "Лукойл" На кой е "Лукойл" ?

Без ИТН, герб, ДПС,  как ще съберат гласове за правителство ми е интересно! Приказки на тъпата Корнелия и обкръжението и! Приказки без да се мисли.

преди 3 минути, Hristo52 написа:

И кой ще гласува за това правителство? Дончо горския! Слави се опъна против финансовия министър по нареждане на ДСБ, защото им изпрати инспектори в "Лукойл" На кой е "Лукойл" ?

Без ИТН, герб, ДПС,  как ще съберат гласове за правителство ми е интересно! Приказки на тъпата Корнелия и обкръжението и! Приказки без да се мисли.

След толкова парламенти и гласувания - защо продължавате да приемате парламентарните групи - като един човек?

По принцип!

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

да влезне в политиката, за да може да си бута западналото шоу. В една западнала кабеларка. В крайните квартали на София. 

как така не осъзнаваш

западнало  шоу 

западнала кабеларка

а държава тръгнал уж да оправя

защо не си намалиха депутатските заплати

ама   кредити може да се  теглили женорята

я бързи кредити я кретенисимо 

ива митева знаеш ли я

https://btvnovinite.bg/bulgaria/deputatskite-zaplati-ostavat-bez-promjana.html

дупутатските заплати били вързани с другите

абе да  ги отвържат

ама не им стиска

оправданията по- лесни

преди 7 минути, Banesc написа:

как така не осъзнаваш

западнало  шоу 

западнала кабеларка

а държава тръгнал уж да оправя

защо не си намалиха депутатските заплати

ама   кредити може да се  теглили женорята

я бързи кредити я кретенисимо 

ива митева знаеш ли я

https://btvnovinite.bg/bulgaria/deputatskite-zaplati-ostavat-bez-promjana.html

дупутатските заплати били вързани с другите

абе да  ги отвържат

ама не им стиска

оправданията по- лесни

D36845D1-E126-4465-9EA5-F46654837147.jpeg

Чакай ти, капиталист да вдига заплати и да си цени квалифицирания персонал в България... Сигурно има и такива, но аз не съм срещал от тази порода.

преди 49 минути, АСПЕКТ написа:

Според теб човек, който е бил 30 години на сцената, на телевизионният екран,  с 22 албума свирил с прекрасни, професионални музиканти, професори, ще иска да се изцапа и иска да го цапат, да влезне в политиката, за да може да си бута западналото шоу. В една западнала кабеларка. В крайните квартали на София. Поне. Някой лев ще има поне.

Няма как това недоразумение да се нарече певец.Не му слушам песните,не му харесвам шоуто,чалгата му е приоритет,защото му носи приходи,отдавна съм престанал да го гледам по тв,изпуснал съм,може би,много,но моето мнение е,колкото е певец,толкова и политик ще е.Не става.Няма как,няма начин.Той е по алчен и от Б.Б.Алчността ще го погуби.Политиката не е шоу.А той докопа ли се до ГОЛЕМИТЕ ПАРИ,жална ни майка.

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

D36845D1-E126-4465-9EA5-F46654837147.jpeg

хич не е нелепо предложението

човек спокойно може да се оправи с 1000 лв

а имат сумати превилегии депутатите

нали уж държава искат да оправят

да бяха казали искат си заплатите в изборната кампания

на следващите избори тярбва да питат всяка партия какво мисли за депутатските заплати да видим кой за какво ще гласува

ама слафчо удобно не се показваше на предизборни дебати

щеше  да каже запазва ме си заплатите

а майчето като каже намаляваме ги

и кой ли щеше да реди кабинет

значи неграмотни са назначават си съветници

и се оплакват че съветника им щял да взима повече пари от тях 

супер наглост>...

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Никъв шанс. ГЕРБ, ДПС и голяма част от ИТН ще са против. ДБ също.

преди 13 минути, Радул написа:
преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Мед ми капе на сърцето когато пРезилдентските мераци и служебна хунта са на нож с другите ви любимци - чалгарите :)

Много полезна статия за такива като вас , обърканите и разочарованите дето не знаете на кой свят сте :

https://breaking.bg/analizi/dalgata-raka-na-rumen-radev-zapochna-vendeta-sreshtu-chalgarite/?fbclid=IwAR0M_exHVrhzByWSr1B5E-sZ83i9CyEbplqV16p9xPYtgeYO7eOOcbTigrs

:)

преди 2 минути, miro20 написа:

Мед ми капе на сърцето когато пРезилдентските мераци и служебна хунта са на нож с другите ви любимци - чалгарите :)

Много полезна статия за такива като вас , обърканите и разочарованите дето не знаете на кой свят сте :

https://breaking.bg/analizi/dalgata-raka-na-rumen-radev-zapochna-vendeta-sreshtu-chalgarite/?fbclid=IwAR0M_exHVrhzByWSr1B5E-sZ83i9CyEbplqV16p9xPYtgeYO7eOOcbTigrs

:)

Фантасмагории от кенеф медия.

От цялата работа пак бих повторил това което се видя много отдавна - Слави трябва да разбере че не ГЕРБ са му основните врагове.

Както и неговите фенове.

Затова са ми смешни тукашните комунета във форума, дето от комунета се пребоядисаха на чалгари . че и гласуваха за Слави, и получиха разочарование.

Сега се разкъсват между пРезилдента и старите им съветско-червени лозунги дето го издигнаха, и катарзиса че са излъгани.

Николоффф вече си призна.

Да перефразирам Радичков.... Направо къса ми се сърцето като ви гледам....  :giggle1:

преди 17 минути, Радул написа:

не се знае

ако не са съгласни така или иначе пак е ще е служебното правителство а ще им изгорят депутатските заплати

а трябва и пари за нова кампания

преди 1 минута, miro20 написа:

Николоффф вече си призна.

така беше

слафчо каза че  бюджета  му е много соц

а той бил капиталист и  искал да не се тяглят кредити

и на николов му потънаха гимийте 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.