Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките не раждат ?

Featured Replies

на 6.10.2021 г. в 4:33, veli4ko67 написа:

абе, те раждат май, ама не от всеки

Ако вземем форума за представителна извадка, раждат предимно от безработни алкохолици и неудачници. По това ествествено може да ги прецениш и колко струват.

• Отговори 165
  • Прегледи 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ох , миличкия той  ..... Меден рудник , ти си толкова назаТ ,че положението е трагично . Колкото по-малко пишеш ,толкова по-умен ще изглеждаш  !    

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

Вие двамата женомразци първо се научете да пишете правилно на български език и тогава пускайте теми и плюйте жените. Дотогава никой няма да ви възприеме сериозно.

• Емил Костов
    Емил Костов

Е как да не се включва икономическият фактор. Вземи лист и химикалка и сам ще разбереш какво е нужно за отглеждането на едно дете.

Публикувани изображения

на 3.09.2021 г. в 17:07, Milkydead написа:

Защо българките нямат приоритет да правят бебета и да бъдат майки веч ?

Защото за тях, кариерата и забавленията са много по-важни. Чак когато преминат 35, се сещат че искат деца. Всъщност, не е късно след 35 да имаш дете, но си има някои рискове, може да се роди с увреждания, но зависи как живее майката. Аз затова не се надявам много, че ще създам семейство с българка. Даже туркините, са по-семейно ориентирани от тях, по-добре една туркиня да си взема за жена.

• Автор

На мен ми се струва че просто културата на цивилизованост и добронамереност е изчезнала при българките и младите сред тях няма от кой да се научат на женственост и човещина.Винаги се стига до там като се седне на маса и започне да се нищи защо нямат социален или семеен приоритет а живеят като самозадоволяваща се машина на колела , все  казват - еми майките им *урви и те *урви.В което трябва да има голяма доза истина за да бъде спрягано като напълно разумно обяснение на днешното женско поведение.

• Автор

Фантастично , за поредна година българската невеста гиздава неуспява да възобнови редиците на българсия пишман народ.Великолепно , просто великолепно , на всеки ъгъл салон за красота в големите градове и пак само влиза в междукрачието , но явно нищо не излиза

преди 4 часа, Milkydead написа:

Фантастично , за поредна година българската невеста гиздава неуспява да възобнови редиците на българсия пишман народ.Великолепно , просто великолепно , на всеки ъгъл салон за красота в големите градове и пак само влиза в междукрачието , но явно нищо не излиза

Така е, но и не виждам нищо лошо, в това да има салони за красота. Има хора, не само жени, но и мъже, които са с ниско самочувствие и комплексирани. Когато отидат на такова място, служителките им помагат да подобрят нещо от външния си вид и след това, те се чувстват по-добре :) В никакъв случай не защитавам българките, просто споделям мнението си, за ползите от салоните за красота :).

• Автор

Никога не съм ходил , ама май е по добре да питаш бръснаря как да изглеждаш по-добре отколкото да влезеш в салон за красота.Иначе има някви метрота дето ходят да си правят маникюр

преди 6 минути, Milkydead написа:

май е по добре да питаш бръснаря как да изглеждаш по-добре отколкото да влезеш в салон за красота.

Кой го казва това? Ти? Откога си представителна извадка?

преди 7 минути, Milkydead написа:

Иначе има някви метрота дето ходят да си правят маникюр

И кое е лошото/срамното/неприемливото да се ползват услугите на професионалисти за целта? Поддържаните ръце са като поддържаните обувки/поддържаната кола - един поглед ти дава информация за човека.

• Автор

Неприемливо е по-скоро за мъже да си правят ненужни женствени процедури като вдетинени консуматори ,  същото важи и за бръсненето на крака и ръце с което някой мъже искат да изглеждат по-женствени , просто е напълно ненужно и говори за липса на рационална преценка в даден човек.Ти ходиш ли в салон за красота и какво си правиш там ?

преди 3 минути, Milkydead написа:

женствени процедури

Кой каза, че мани-педикюр е процедура само за жени?
Излиза, че според теб мъжът може/трябва да е с черно под ноктите, с проеасли кожички, начупени нокти...

преди 1 минута, Milkydead написа:

просто е ненужна за мъже

Всичко се определя от обитаваната среда!Ако си всеки ден на струга/скелето видът на ръцете не е определящ, но ако си хирург/гинеколог/стоматолог, видът на ръцете ти не е никак за пренебрегване!

Болшинството българки не раждат, заради духовното си падение. Подават се на изкушението наречено кариера. Унесени в напредването в кариерата, да се изкатерят на по-добра позиция сред обществото бързо преминават детеродната възраст. После е трудно да станат майки, защото физиологията им вече е амортизирана. 

Има и друго: Малко са професиите които позволяват бременна жена без да увреди бебето в утробата ѝ да е пълноценна на работното си място. Една бременност ограничава подвижността, а темповете, а и продължителността на работното време (близо 14 часа на ден, независимо, че официално е 8 ) не е в полза на работодателя. 

И, не заради парите, а заради политиката и най-вече закон, който да облекчава по някакъв начин бизнеса при наличие на бременни служителки. 

Все пак има някаква надежда. С въвеждането на така нареченото он-лайн работно време заради КО-19, то да се даде шанс на българската жена, едновременно да работи и да е бременна. 

Друг фактор който влияе на българката, за да не ражда е, че заема определени работни места, които са пряко свързани с някакви физически натоварвания. (включително шофиране). 

Ми, какво да се прави .... вулгарно, но до известна степен, съвременната българка копнее да е мобилна и да не седи в дома си. За нея да е домакиня е унижение. Предпочита да е собственик. 

И всичко това е защото не изповядват българските ценности, а слушат еманципираните си майки, които за забравели какво е една българска майка юнашка.  

• Автор

Също така от цигари и ескапел които употребяват от 7-8 клас много от тях не успяват да забременеят в последствие.Но такива са времената , а начин да превъзпитаваме българската дивачка няма.Всъщност положението при тях най-вероятно ще става все по цинично.

преди 6 часа, цър-вул написа:

Всичко се определя от обитаваната среда!Ако си всеки ден на струга/скелето видът на ръцете не е определящ, но ако си хирург/гинеколог/стоматолог, видът на ръцете ти не е никак за пренебрегване!

Излишно му се обясняваш на тоя дето не каза колко деца има, дето иска циганска да го топли и е запознат отблизо с процедурата по избелване. 

Що не ме пита мен, къде ми е третото дете, като толкова исках!? Щото това не е времето на Тато, всичко да е безплатно, образование, лечение и т.н. и липсата на безработица. Сега още от детската градина родителските срещи приключват с минимум - 50 лв. на дете. Дете лесно се прави и ражда, после ко праим?!

Слагаме тука всички под един знаменател и виним жените, вместо да се поогледаме и видим реалната причина за отрицателния прираст - страха и несигурността на времето. Да си отговори на въпроса кой има ползва от това хората да се държат под напрежение и стрес! Хората сме социални същества и сме принудени да приемаме с отговорност товара на времето в което живеем. 

• Автор

Айде стига се опитва да смиваш срама на женското безцелно менструиране , стара веселячке.Днеска всяка жена е с професия и повече жени завършват университети от мъже, отгоре на това икономиката ни се върти в сектора на услугите където наемат повече жени , като си такъв стар  социалистически остатък къде си тръгнала да даваш оценки на съвремието...От моето поколение по-малко от 50% от жените имат деца тъй като само пари и екскурзии са им в главите.Винаги се е смятало че от майката се изисква голяма саможертва и себеотрицание за да създаде и отгледа семейство.Просто днешните завършени консуматорки не са способни и на капчица алтруизъм в полза на някого.Te са един завършен егоцентричен капиталистически продукт отгледан за да консумира безброй многото боклуци който пазара предлага.
А за твое сведение както би следвало да си разбрала ако да имаше малко когнитивна активност и можеше да анализираш написаното от мен  в много постове до сега , аз съм антинаталист и смятам правенето на деца за непростима морална грешка ! Дори съм ти го казвал... Следователно нямам и няма да имам деца ! При все жените в българия са толкова отчайващи че много мъже се отказват от тях и без да бъдат морално извисени !
1520313901197142527.jpg

Ма и ти четеш де. И как разбра какъв остатък съм?
Божкеее, антинаталист, пита що сънародничките му не раждат. :lol6:

• Автор

повече от ясно е че си родена 70-ет и някоя или дори преди това  ...и най-дупливите ти години са вече в миналото за което съм сигурен искрено съжаляваш нали си кръчмарска жена телом и духом...  но поведението ти е възпявано в последващите години на свободия така че със сигурност си оставила своя принос върху моралното разкрепостяване и разпространяване на сексуалната революция...
Веселена ! 

Ххехе! Съжалявам, казваш?! Не ме познаваш, и си правиш грешни заключения, но това си е само твоя грижа. Мисля, че трябва да спреш да разделяш хората на полове, има къде по-важни критерии. Но коя съм аз, една "кървяща" да ти давам наклон.

Ай със здраве и не си пропилявай младостта! 

Леля Веса 70-ти набор? Малее , че тя е кака на баща ми ве! Явно за това си крие годините така упорито.

на 7.10.2021 г. в 12:58, Mystery__22 написа:

Защото за тях, кариерата и забавленията са много по-важни. Чак когато преминат 35, се сещат че искат деца. Всъщност, не е късно след 35 да имаш дете, но си има някои рискове, може да се роди с увреждания, но зависи как живее майката. Аз затова не се надявам много, че ще създам семейство с българка. Даже туркините, са по-семейно ориентирани от тях, по-добре една туркиня да си взема за жена.

Най добре е да си вземеш една от Бангла деж - Но да знаеш, че при тях мъжете стоят направо без гащи. Няма тън-мън! Хайде, успех от мен.

Някой цвили ли тук? Настъпила съм някъде, нечии чул. :lol6:

преди 1 час, Kolev71 написа:

Най добре е да си вземеш една от Бангла деж - Но да знаеш, че при тях мъжете стоят направо без гащи. Няма тън-мън! Хайде, успех от мен.

Ми то, по-добре да съм си сам, отколкото с такава дивачка 😂. Ще се обвържа, с която жена си реша. Има достатъчно цивилизовани страни в Европа, с нормални жени.

В тези подфоруми има голяма част от книгата на великият Белгиец. "Мемоарите на Белгиеца".  Почни да ги четеш от 2006 година до сега. Все ще научиш нещо полезно как да се оправяш с жените. Не забравяй, че същият е и...музикант. Свири на скибка. Ама е френска, а не Вермона.

преди 2 часа, Kolev71 написа:

В тези подфоруми има голяма част от книгата на великият Белгиец. "Мемоарите на Белгиеца".  Почни да ги четеш от 2006 година до сега. Все ще научиш нещо полезно как да се оправяш с жените. Не забравяй, че същият е и...музикант. Свири на скибка. Ама е френска, а не Вермона.

Пропуснал съм буква и се извинявам    "Свири на скрипка

Аве не знам леля Веска какво е насъпила, ама знам, че всяка Веска трябва да си знае гьола, за да не я настъпи вола, в случея коня………

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.