Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките не раждат ?

Featured Replies

• Автор

Отношението на държавата към жените просто трябва да се промени , поради интелектуалната инвалидност на индивиди като теб и мнозинството от жените в България, повече от  очевидно e че ако държавата не премахне "женските права" жените от твоето поколение ще унищожат народа живеещ в нея.Ето някой основни точки който създадаха днешния феминистичен режим за мъжете и липсата на челяд като резултат от тях.
В днешната култура жената решава да :
Жената изрично преценя кога да се прави секс - ако жената не желае да прави секс , а мъжа желае акта бива криминализиран поради дълбока вяра в женската свещеност дори в брачен договор
Жената решава кога се сключва брак и кога не се сключва брак - държавата отново я третира не само като разум имаща , въпреки липсата на подобни доказателства , но и като върховен съдия
Жената решава кога да има и дали да има деца - в днешно време жените раждат след 30-тата си година когато организма им е стар и идеалната възраст за забременяване е премината , създавайки здравен риск за обществото.
Жената решава напълно еднолично дали да запази или не детето по време на бременност без да има нужда от съгласието или позволението на  мъжа.
Жената решава как да използва сексуалността си за своето професионално и материално развитие вместо в семейни или брачни отношения.
На практика няма нещо което да не се решава от жената.И ако държавата не започне да премахва привилегиите на инфантилния женски пол ще продължи да се самоунищожава.
Странно как се стигна до тук ...Жените днес живеят в култура на авто-хомосексуализъм още позната като феминизъм.

Maлки народи като нас просто не могат да си позволят матриархат като управление защото ще бъдем асимилирани.Разбира се Mediterranean на теб цял живот не ти е пукало за друго освен за междукрачието ти , а социалното ти мислене стига до цената на дамската превръзка и цигарките , но всъщност ако ниско качествен човешки ресурс като теб(а ти си посредствена извадка на обикновената българка) не бъде впрегнат в продуктивна дейност за днешното корозирало общество , няма да има смисъл от живота днес , защото утре такъв няма да има.Ако зависеше от мен , веднага бих те харизал на един добър български циганин да те ползва както сметне за добре.А най-жалкото е че комай на теб и това ти е много...

• Отговори 165
  • Прегледи 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ох , миличкия той  ..... Меден рудник , ти си толкова назаТ ,че положението е трагично . Колкото по-малко пишеш ,толкова по-умен ще изглеждаш  !    

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

Вие двамата женомразци първо се научете да пишете правилно на български език и тогава пускайте теми и плюйте жените. Дотогава никой няма да ви възприеме сериозно.

• Емил Костов
    Емил Костов

Е как да не се включва икономическият фактор. Вземи лист и химикалка и сам ще разбереш какво е нужно за отглеждането на едно дете.

Публикувани изображения

преди 2 часа, цър-вул написа:

@Milkydead, ти да не привърженик/последовател на Шериата?

Галошакис какво ти разбира на теб кратуната от Ислям? Явно като чуеш Ислям си представяш някакви хора, които налагат жените си като добитък и след това се качват на самолетите и се забиват в кулите.

Ти си токова самовлюбено селенде, та, от тези мисли, друго не преминава през тиквата ти.
Пази боже сляпо да прогледа, че и на сцена да се покачи.

Ясно съм го написал за мислещите, но ти не си от тях:

Цитат

Цър-вул не е онази част от облеклото, която се носи на крака. Цър-вул е състояние на съзнанието, начин на мислене.

преди 13 минути, Бял Кон написа:

Галошакис

Далечен роднина на галоша си ти,  но приликата е само по използвани материла - медиицинското му наименование е кондом. 

Ай стига подскача като заклана джинка, а кажи нещо смислено по темата….

преди 1 минута, Бял Кон написа:

Ай стига подскача като заклана джинка, а кажи нещо смислено по темата….

Тъпунко Сапа, ми, спри да лееш глупости и аз ще затихна.

преди 10 часа, цър-вул написа:

@Milkydead, ти да не привърженик/последовател на Шериата?

Сбъркал си човека! Аз съм привърженик на шериата и правилното му отношение към женския пол. Това са Крумовите закони при които обществото спазва правилата и те са за всички. Милки ти е обяснил подробно днешната извратения с огромните женски права за сметка на мъжките. Ако цивилизацията иска да оцелее, то тогава женските права трябва да са до там, където започват мъжките. Заключението на Ънуин е, че след като дадена цивилизация вече е либерализирала сексуалността на жените, то няма нито един исторически случай, в който тя да е успяла да възстанови контрола си върху този елемент на по-късен етап. Т.е. феминизмът се явява последният стадий на разложение на дадено общество – фаза, от която няма връщане назад и при която въпросната цивилизация продължава съществуването си само в силно изменен (деформиран) вид до пълното си самоунищожение!.

преди 18 часа, Mediterranean написа:

Аз питам защо българките са родили такива злобарчета непоръбени като тия двамата.

Ау, че грозно! Непоръбени?!? Кого имаш предвид? Непоръбена е термин отнасящ се за девствените момичета преди демокрацията. П***о непоръбена! По добре се запитай защо изобщо ти си се родила, след като няма да раждаш? Дефектна ли си или изобщо не искаш да раждаш? Питах те, ама не ми отговори! Да не би да си вече презряла? На колко години си? И на 40 някои жени забременяват, стига да не са с изчерпан яйчников резерв.

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Еми то вие сте девствени. Само Василка може да ви направи щастливи вас и ще спрете да мразите жените.

images?q=tbn:ANd9GcT83cfQMvTXpgcomZ4UWFW

Как можа да изречеш такова нещо бе средиземноморско същество? Де да бях девствен сега щях да се отдам на разврат! Още на 16 една 30 годишна сервитьорка ми отне девствеността. Хареса ми, ама попаднах в капан, щото и други момичета (съученички) ми харесваха, но тая не ми даваше дъх да си поема и не ги допускаше да дойдат в квартирата ми. Поне си отядох на печени месища, а и ме переше. Преди да се оженя по някога я карах на самозадоволяване. Като си помисля що народ съм унищожил, сигурно щеше да има за пет Българии. Е, поне съм  се отчел и съм изпълнил задължението си към обществото, а ти? Нищо не казваш и не отговаряш на въпросите ми? Що така, а?

Благодаря, че ни осведоми подробно за твоите пуберски преживявания. Как щяхме да спим ако не бяхме разбрали, че дърта сервитьорка те е яздила.

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Благодаря, че ни осведоми подробно за твоите пуберски преживявания. Как щяхме да спим ако не бяхме разбрали, че дърта сервитьорка те е яздила.

Край! Обиден съм ти! Аз ти обяснявам, че не съм девствен, а виж ти как се отнасяш с мен заради откровеността ми? Да, язди ме дърта сервитьорка защото бях неопитен и ми беше за пръв път. Накара ме да я пренеса гола от банята до леглото и тогава изстрелях серия от "човечета" в гащите ми. Е, нямаше как да скрия мокрото петно и щръкналото нещо отпред, а и тези гащета (5 броя) ги ползвах за часа по физическо възпитание. Още ли искаш да обяснявам как след това ме обязди тая ненаситна кака и след това дълго време не можех да се оттърва от нея? Защо не казваш коя е причината да не забременяваш и да не раждаш? Казвай веднага, че не мога да спя спокойно и ще взема да онождам жена си през вечер, че нещо взеха да ми минават мераците и я карам два пъти седмично и то по задължение!

• Автор

Най-вероятно я е срам да признае че е загубила "невиността" си от собственото си дилдо.
може и да е експериментирала после ама жена трай ли се ...

преди 27 минути, Milkydead написа:

Най-вероятно я е срам да признае че е загубила "невиността" си от собственото си дилдо.
може и да е експериментирала после ама жена трай ли се ...

Аз отдавна подозирах такова нещо, но не исках да я питам директно! Все чаках сама да си признае, ама ей на. Все отклонява въпросите ми и ме кара да обяснявам неща от пубертета ми преди 40 години.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.