Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гражданските ни права - потъпкани!

Featured Replies

Аз честно казано силно се надявам, като минат изборите да им уври главата и на наложат 1 месечен локдаун, че малко да паднат стойностите.

• Отговори 151
  • Прегледи 7,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ура нова тема за шаржове Ама Ваше Височество нали ви думах че кот направи Израел това ни чака и нас? Никога не спорете с осмата топка А и не сте видели никаква дитактура още

• васил козарев
    васил козарев

Хем била пландемия, хем американско биологично оръжие. Тоя бъбрек между ушите ти, как ги ражда тия глупости и ти не знаеш. Но и да си безполезен не е лесно. 

• Такива като вас, които потъпкват основните граждански права на хората с увреждания не сте за съд, а направо за разстрел! А изказването на германския президент е направо фашистко! Дано в Русия да

Ура нова тема за шаржове:lol6:

Ама Ваше Височество нали ви думах че кот направи Израел това ни чака и нас?

Никога не спорете с осмата топка :)

А и не сте видели никаква дитактура още

Хем била пландемия, хем американско биологично оръжие. Тоя бъбрек между ушите ти, как ги ражда тия глупости и ти не знаеш. Но и да си безполезен не е лесно. 

преди 5 часа, Anneliese написа:

не можеш да отидеш до "Кауфланд", "Лидл"и "Била"

'айде, бе! Верно ли? И от кога? За фалшиви новини нали знаеш...

• Автор
преди 16 минути, цър-вул написа:

'айде, бе! Верно ли? И от кога? За фалшиви новини нали знаеш...

В София може и да може, но в Монтана не пускат! Нашите ми го казаха това!

И да, излизам навън! По принцип! Но си искам достъпа до магазините!

преди 1 минута, Anneliese написа:

И да, излизам навън! По принцип! Но си искам достъпа до магазините!

Що? И без това не можеш да смяташ. 

преди 3 минути, Anneliese написа:

Нашите ми го казаха това!

И правилно са ти казали. Ти си казвала, че не можеш да пазаруваш.... Ами то все едно да дам картата на жена си в мол-а....

• Автор

Такива като вас, които потъпкват основните граждански права на хората с увреждания не сте за съд, а направо за разстрел!

А изказването на германския президент е направо фашистко! Дано в Русия да вземат под внимание заплахата от растящата диктатура в Германия! Този път никакво шикалкавене!  Ако опитат да командват независимите европейски страни - директни бомбардировки над Берлин! Да ги видим тогава с техните фашизоидни мисли!

На германците трябва да им се напомня, че са никои!

Грам няма да ми пука за Берлин!

Отдавна е трябвало атомно слънце да изгрее там!

преди 3 минути, Anneliese написа:

Такива като вас, които потъпкват основните граждански права на хората с увреждания не сте за съд, а направо за разстрел!

А изказването на германския президент е направо фашистко! Дано в Русия да вземат под внимание заплахата от растящата диктатура в Германия! Този път никакво шикалкавене!  Ако опитат да командват независимите европейски страни - директни бомбардировки над Берлин! Да ги видим тогава с техните фашизоидни мисли!

На германците трябва да им се напомня, че са никои!

Грам няма да ми пука за Берлин!

Отдавна е трябвало атомно слънце да изгрее там!

Виж, сега... в Берлин съм бил и преди (в Запден Берлин) и сега....много пъти. Чудесен град. Немците са прекрасни хора, черпят бира и е много весело. 

За разстрела - ами... пробвай!

Бомбадировки - хмммм, ти се замисли как ще стане

преди 28 минути, Anneliese написа:

Нашите ми го казаха това!

Може са те метнали на чершата та да кротуваш

преди 13 минути, Anneliese написа:

Слез от черешата и пак ще си говорим как е в Русия :) Там няма тън мън май ще ги бодат със "Спутник 5" яко и по задължение

• Автор
преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Виж, сега... в Берлин съм бил и преди (в Запден Берлин) и сега....много пъти. Чудесен град. Немците са прекрасни хора, черпят бира и е много весело. 

За разстрела - ами... пробвай!

Бомбадировки - хмммм, ти се замисли как ще стане

"Прекрасни" хора, които отново показаха склонността си към фашизъм! Изказването на германският президент за неваксинираните е подсъдно и престъпно! Такива неща не трябва да се толерират, заради такива неща се е водила ВСВ! Тези неща би трябвало да са отживелица! Този се изживява като нов Хинденбург!

Германците имат право да са само по - ниски от тревата! Нищо друго!

преди 8 часа, Anneliese написа:

Ало берковския Хитлер, ела тука да видиш какви права раздават.
От как дойде тая пандемия тука се излиза с документ, ся в последно време не се изисква, но до преди въвеждането на зеления сертификат беше немислимо да излезеш без тая хартийка щото следваха глоби и т.н.
И с тига с тия твоите права на хората с увреждания, ясно че в родината има много проблеми в тая сфера, но в случая не говорим за нея а за всички. Или си мислиш че сертитификат се иска само от инвалидите?
А тая идея със зеления сертификат от къде дойде уважаема? М? Кой я въведе пръв в света, можеш ли се сети? Жокерче едни твои приятели са.

преди 7 часа, Anneliese написа:

"Прекрасни" хора, които отново показаха склонността си към фашизъм!

Ама уважаема, ти си по-зле и от фашистите, замисли се, ТИ буквално стреляш по всичко което не е на твоето мнение...
...така като се замисля, абе ти да не си нещо род с Кимчо?

преди 8 часа, Anneliese написа:

Монтана е друга държава. В останалата част от Бългаария в Лидл и Кауфланд се влиза без изискване на сертификат. Такъв изискват в техно веригите - Praktiker, Mr.Bricolage, Techno -market; -polis; Praktis; HomeMax

Проверих - изисква се само маска! Но явно Анка не иска и маска да слага, затова не я пускат.

Е казах ви аз че са качили на черешата за да кротува

преди 7 часа, цър-вул написа:

Монтана е друга държава.

Не беше ли щат? :)

преди 7 часа, Bubbles написа:

А тая идея със зеления сертификат от къде дойде уважаема? М? Кой я въведе пръв в света, можеш ли се сети? Жокерче едни твои приятели са.

Само гледай ако се усети света за това дет и аз го разправям как тия ще писнат за Холкост 2 :(

преди 7 часа, Bubbles написа:

Ама уважаема, ти си по-зле и от фашистите, замисли се, ТИ буквално стреляш по всичко което не е на твоето мнение...
...така като се замисля, абе ти да не си нещо род с Кимчо?

Ее нали си е форумното наци? Та кво се чудиш

• Автор
преди 9 часа, _Aumi_ написа:

Проверих - изисква се само маска! Но явно Анка не иска и маска да слага, затова не я пускат.

Не, те казаха че се иска сертификат, явно заради многото заболели!

Яд ме е просто, отидоха ми и коледния шопинг и всичко! А тук ще си съсипя очите от скука! Писна ми само да обикалям Берковица, дори в сладкарница не ходим!

Искам си нормалният живот!

Депресия ме хваща, като се сетя,  че пак ще трябва да украсявам изкуствена елха, вместо истинска, или че ще разграбят куклите лешникотрошачки, а за мен няма да остане нито една. :sobbing::sobbing::sobbing:

• Автор
преди 8 минути, цър-вул написа:

Къде ти е грижата за околната среда?

Мислиш ли, че вярвам на измислиците на зелените  терористи и гуруто им психото Грета Тунберг?  Не позволявам на хлапенца със сериозни психически отклонения да ми управляват живота!

преди 7 минути, Anneliese написа:

вярвам на измислиците

Даа, личи си колко си запозната с обезлесяването на планетата и в частност на България. А то е факт, особено за България. А глуппостите са в твоята глава.

преди 7 минути, Anneliese написа:

Не позволявам на хлапенца със сериозни психически отклонения да ми управляват живота!

И кои са тия хлапенца?

• Автор

Не си ли следил лигаво - идиотските изявления на Гретата за "изгубеното детство"?  Глезлата, дето не знае какво е това. За планетата се загрижила, ама пътува със самолет. Някаква си бягала от училище и малограмотна ще ми е фактор, как пък не.

За обезлесяването виновни са мутрите, не глобалното затопляне. Трябва да се води война срещу мутрите и дървената мафия. А това става с оръжия, истински оръжия.

Аз съм на 37 и нма как да се водя по ума на 18 - годишна, дето има повече възможности от обикновените си връстници. Всичко при нея мирише и е гнило, хич не и вярвам.  Тя и "елитът" искат да ни върнат в каменната епоха, а те да си живеят на топло и с удобства. Тая няма да стане.  Горещо се надявам малката терористка да си го получи един ден!

преди 2 минути, Anneliese написа:

За обезлесяването виновни са мутрите, не глобалното затопляне. Трябва да се води война срещу мутрите и дървената мафия. А това става с оръжия, истински оръжия.

На мен ли обясняваш тия неща? Някъде да съм написал Глобално затопляне? Тцъ!
Всеки, в една или друга степен, е отговорен за здравето на планета. Колко време, смяташ, е необходимо на една елхичка да стане готова за коледно дърво?

• Автор
преди 11 минути, цър-вул написа:

На мен ли обясняваш тия неща? Някъде да съм написал Глобално затопляне? Тцъ!
Всеки, в една или друга степен, е отговорен за здравето на планета. Колко време, смяташ, е необходимо на една елхичка да стане готова за коледно дърво?

Ако не бяхте поискали демонокрацията и бяхме останали при социализма със строгите полиция и армия, нямаше да останем без гори! Елементарно е!

А децата нямат никакво място в политиката! Мястото им е в училище! Те нямат житейски опит!

преди 1 час, Anneliese написа:

Искам си нормалният живот!

Депресия ме хваща, като се сетя,  че пак ще трябва да украсявам изкуствена елха, вместо истинска, или че ще разграбят куклите лешникотрошачки, а за мен няма да остане нито една. :sobbing::sobbing::sobbing:

Пак те питам от къде дойде тая идея?
Кой въведе пръв зеления сертификат?

Всички искаме нормален живот, ама няма.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.