Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гражданските ни права - потъпкани!

Featured Replies

преди 1 час, Anneliese написа:

Показвам истинското лице на един "учен"! Който всъщност е масов убиец.

А ти, с призивите си за война и унищожение на германците и американците, с какво си по-добра?

преди 2 часа, Anneliese написа:

Искам да живея в свят без САЩ, Германия

преди 3 часа, Anneliese написа:

ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВОЙНА!

• Отговори 151
  • Прегледи 7,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ура нова тема за шаржове Ама Ваше Височество нали ви думах че кот направи Израел това ни чака и нас? Никога не спорете с осмата топка А и не сте видели никаква дитактура още

• васил козарев
    васил козарев

Хем била пландемия, хем американско биологично оръжие. Тоя бъбрек между ушите ти, как ги ражда тия глупости и ти не знаеш. Но и да си безполезен не е лесно. 

• Такива като вас, които потъпкват основните граждански права на хората с увреждания не сте за съд, а направо за разстрел! А изказването на германския президент е направо фашистко! Дано в Русия да

преди 3 минути, _Aumi_ написа:

А ти, с призивите си за война и унищожение на германците и американците, с какво си по-добра?

И като унищожи всички и останат само евреите, ще почне и тях да плюе и да иска да ги изтреби...

току-що, Bubbles написа:

И като унищожи всички и останат само евреите, ще почне и тях да плюе и да иска да ги изтреби...

Е да, тя уж харесвала евреите, но пък нарича всички от Израел ционисти!

преди 15 часа, Anneliese написа:

аз никога не съм симпатизирала точно на Израел. това е изкуствена държава, а и те конкретно са особен вид евреи - изповядват ционизма.

преди 1 минута, _Aumi_ написа:

Ами аз не случайно по-горе казах нещо.
На голяма част от българите в кръвта им е да плюят, и не че не мгат да направят нещо за да променят нещата, а не искат. Защо? Защото това си им е хоби(Явно) и ако няма по какво да плюят ще им е скучно. Тъй де, къде по-добре е да има чия майка да поздравиш.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ами аз не случайно по-горе казах нещо.
На голяма част от българите в кръвта им е да плюят, и не че не мгат да направят нещо за да променят нещата, а не искат. Защо? Защото това си им е хоби(Явно) и ако няма по какво да плюят ще им е скучно. Тъй де, къде по-добре е да има чия майка да поздравиш.

Да, така е, повечето са диванни мърморковци, недоволници и некадърници!

преди 1 минута, цър-вул написа:

Явно ти не си българин. Да?

Той е от 20-те процента свестни хора в България! 😉

• Автор
преди 5 минути, _Aumi_ написа:

Я се пообразовай малко. Както има различни клонове на християнството, така е  при евреите.  Ционистите са фанатици, а аз такива не подкрепям. Те не постигнаха нищо друго, освен че разбуниха Близкия изток след ВСВ.

Истинските евреи си имат родини. Израел е просто една простотия. Тези земи са били отдавна загубени от евреите. А и на кой му се живее при палмите и камилите? В Европа поне има цивилизация и нормални сезони, както и култура. В Близкия изток можеш да си умреш от скука.

Много от ционистите са традиционни евреи. Ако попаднеш у тях на гости за  шабат, ще разбереш какво имам предвид. Не ти го пожелавам обаче.

Ох добре, че не съм живяла във времената на тоталитарната България. И съзнанието ми не е отровено от комунистическата идеология, заменила всички религии. Как са живеели едно време незнам.

Знам, че партийният билет е бил нещо като зелен сертификат за кариера и за привилегии, които родените в семействата на висшата номенклатура са имали по право. Добре, че съм от това поколение, което не са треперили дали кварталният милиционер с килийно образование няма да ги спре да се запишат студенти само защото майките им са носили копринени чорапи и са отказвали да пеят революционни песни всеки петък в партийния клуб. 

Жал ми е за теб @Anneliese. Искрено съжалявам, че е трябвало да изтърпиш такива зверства и така безвъзвратно да се увредиш ментално. 

преди 1 минута, Anneliese написа:

Ционистите са фанатици,

Ти също си фанатичка, и шовинистка!

• Автор
преди 4 минути, _Aumi_ написа:

Да, така е, повечето са диванни мърморковци, недоволници и некадърници!

Той е от 20-те процента свестни хора в България! 😉

А ти да не си от диванните поучителки от пиночетския форум?

Дето сега падат от Марс и научават, че болниците в българската провинция нямат пожароизвестителни системи и паник бутони.

В Близкия изток можеш да си умреш от скука.

В Близкия Изток можеш да умреш от всичко друго, но не и от скука!!!!!

• Автор

Ти също си фанатичка, и шовинистка!

А бе, иди им на гости за един шабат, и ще видиш.

Дето сега падат от Марс и научават, че болниците в българската провинция нямат пожароизвестителни системи и паник бутони.

А на теб не ти бие чукът на едно място - нерде еврей, нерде ционизъм, нерде българско здравеопазване?

преди 3 минути, Anneliese написа:

Аз съм пацифист, а не шовинист като теб!

И не съм вечно недоволен мърморко и мрънкало като теб!

преди 2 минути, Anneliese написа:

И какво ще стане, ако ида?!

Ще ме убият ли?

• Автор

Питам Дали потребителят @Aumi е от пиночетския форум. Че потребителите му не са от най - образованите, така, като гледам.

Питам Дали потребителят @Aumi е от пиночетския форум. Че потребителите му не са от най - образованите, така, като гледам.

Не знам за такъв форум и не познавам пиночети, но добре че, агресивните и умопобъркани шовинисти, са рядкост!

• Автор

Аз съм пацифист, а не шовинист като теб!

И не съм вечно недоволен мърморко и мрънкало като теб!

И какво ще стане, ако ида?!

Ще ме убият ли?

Не, но вероятността да останеш гладна е голяма. Ако не си се сблъсквала с религиозния фанатизъм, там ще го видиш.

Ритуали и традиции са едно, но шабат е прекалено. Не бих го нарекла ритуал.

преди 12 минути, цър-вул написа:

Явно ти не си българин. Да?

Добре - В кръвта на голяма част част от сънародниците ни е да плюят по някой...
Така става ли?

• Автор
преди 1 минута, цър-вул написа:

Трябва да конкретизираш адрес, защото иначе са си някакви твои си писания.

Приема се за реклама или не знаеш правилата на тукашния форум?

Ходенето за гласуване го приемат като опасно за живота и свръхзаразно. Някои нямало да гласуват заради това.:lol6:

аве, всички тука съ събрахте
кифтета ли раздават...да се нареда на опашката

преди 2 минути, Anneliese написа:

скрий съ, че Валкирията иде
ей ся штъ захапе

току-що, дръндю написа:

аве, всички тука съ събрахте
кифтета ли раздават...да се нареда на опашката

Тече предизборната кампания на берковското височество, ама нещо се е стиснала, не дава кибапчета.

преди 11 минути, Anneliese написа:

По-добре се образовай, преди да разпространяваш глупости!

https://www.nasamnatam.com/statia/Shabat_kakvo_da_znaete_ako_vi_pokaniat_na_gosti-3126.html

• Автор

Тя не ме плаши, да разправя каквото си ще. Ама си е факт, че шабатът не е нормално нещо.Даже българските православни традиции не са толкова строги, колкото изглеждат. Аз например не постя. Не се водя по строгите канони. Ритуалите за Бъдни вечер и Великден са кратки и приятни. Освен това съм и със впечатлението, че точно източно православните народи са сред най - толерантните, образовани и културни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.