Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гражданските ни права - потъпкани!

Featured Replies

• Автор

А бе, аз никога не съм симпатизирала точно на Израел. това е изкуствена държава, а и те конкретно са особен вид евреи - изповядват ционизма. Аз ти казах кои евреи подкрепям. точно ционистите - не. и не ги подкрепям, защото поначало ционистите са крайни.

• Отговори 151
  • Прегледи 7,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ура нова тема за шаржове Ама Ваше Височество нали ви думах че кот направи Израел това ни чака и нас? Никога не спорете с осмата топка А и не сте видели никаква дитактура още

• васил козарев
    васил козарев

Хем била пландемия, хем американско биологично оръжие. Тоя бъбрек между ушите ти, как ги ражда тия глупости и ти не знаеш. Но и да си безполезен не е лесно. 

• Такива като вас, които потъпкват основните граждански права на хората с увреждания не сте за съд, а направо за разстрел! А изказването на германския президент е направо фашистко! Дано в Русия да

преди 1 час, Anneliese написа:

Ако не бяхте поискали демонокрацията и бяхме останали при социализма със строгите полиция и армия, нямаше да останем без гори! Елементарно е!

А децата нямат никакво място в политиката! Мястото им е в училище! Те нямат житейски опит!

Има останал оазис - Северна Корея

За второто не мога да ти противореча

преди 1 час, Anneliese написа:

малограмотна

Ти си същата бре

преди 29 минути, Anneliese написа:

А бе, аз никога не съм симпатизирала точно на Израел. това е изкуствена държава, а и те конкретно са особен вид евреи - изповядват ционизма. Аз ти казах кои евреи подкрепям. точно ционистите - не. и не ги подкрепям, защото поначало ционистите са крайни.

Те и твоите любими нацисти така са разправяли отначало :) 

• Автор

МЕДИИТЕ СА ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛНИ! ХИЧ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА! КЛЯКАТ ПРЕД ВСЕКИ СИЛЕН И ВСЯКАКВИ ИДЕОЛОГИИ!

ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВОЙНА! ДРУГ НАЧИН ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА, ПРОСТО НЕ ВИЖДАМ!

преди 5 минути, Anneliese написа:

ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВОЙНА!

Такива като теб не могат да оценят свободата и щастието да се живее в демократично общество в което липсва война и насилие, и проектират своята вътрешна агресия върху околния свят.

Във всяко едно твое изречение крещи натрупаната в теб агресия, затова не можеш да оцениш щастието да живееш в мир.

Призивите ти към война, доказват колко агресивна си всъщност. Всеки призоваващ към война, е психично болен и има нужда от лечение!

на 12.11.2021 г. в 17:24, Anneliese написа:

А на всички фенове на политиката на Пиночет с радост ще им купя билети до Чили

Този не знам кой е, но не бих отказал да отида в Чили :), там има готини мадами и интересни градчета.

• Автор
преди 53 минути, _Aumi_ написа:

Такива като теб не могат да оценят свободата и щастието да се живее в демократично общество в което липсва война и насилие, и проектират своята вътрешна агресия върху околния свят.

Във всяко едно твое изречение крещи натрупаната в теб агресия, затова не можеш да оцениш щастието да живееш в мир.

Призивите ти към война, доказват колко агресивна си всъщност. Всеки призоваващ към война, е психично болен и има нужда от лечение!

Твоите американци не искат мир, както и германците, а сегашната криза я разпалват поляците. Права си - не ми се живее в фалшив мир с нации, които прибраха и обгрижиха нацисти и всякаква паплач, терористи и какви ли още не! На теб не ти пука за избитите евреи и хора с увреждания, на мен - да!

Да, не желая да живея в американска диктатура! Искам да живея в свят без САЩ, Германия и без да ми рекламират психичноболния Вагнер!

Твоите баби и дядовци  да не би да са подкрепяли нацизма? Да са ограбили апартамент от еврейско семейство?

преди 20 минути, Anneliese написа:

Твоите американци не искат мир, както и германците, а сегашната криза я разпалват поляците. Права си - не ми се живее в фалшив мир с нации, които прибраха и обгрижиха нацисти и всякаква паплач, терористи и какви ли още не! На теб не ти пука за избитите евреи и хора с увреждания, на мен - да!

Да, не желая да живея в американска диктатура! Искам да живея в свят без САЩ, Германия и без да ми рекламират психичноболния Вагнер!

Твоите баби и дядовци  да не би да са подкрепяли нацизма? Да са ограбили апартамент от еврейско семейство?

Ти наистина имаш нужда от сериозно лечение. Живееш в някакъв архаичен свят, в който властват нацистите. Но самият ти призив към война, си е чист холокост. 

Не се вживявай толкова в отминали събития и конспиративни теории. Животът все пак е красив. Наслаждавай се на мира и се благодари за всеки ден, в който живееш в тишина, без ужасните тътени на оръжията!

• Автор
преди 19 минути, цър-вул написа:

Тя е заседнала в историята - някъде към 40-те години на миналия век.

А вие сте заседнали яко в американската илюзия, дето ви  я пробутват САЩ!

преди 1 минута, _Aumi_ написа:

Ти наистина имаш нужда от сериозно лечение. Живееш в някакъв архаичен свят, в който властват нацистите. Но самият ти призив към война, си е чист холокост. 

Не се вживявай толкова в отминали събития и конспиративни теории. Животът все пак е красив. Наслаждавай се на мира и се благодари за всеки ден, в който живееш в тишина, без ужасните тътени на оръжията!

Ей, алооооооооооооооооо, ти да не си от някоя секта? На Марс ли живееш? През 1999 имаше война съвсем близо до нас - войната срещу Сърбия! Моя град е близо до сръбската граница. Не на мене тия че не знам какво е война! Знам и то много добре! Бях на 15 години и в 7 клас. Всеки ден ходех на училище и се прибирах със страх, гледах към небето, Сърбия е близо, всички в нашия град се страхувахме, особено след "случайно" падналите ракети у нас! Целия ми клас бяхме шокирани, че училището няма бомбоубежище! Не ни се умираше заради запада и идеологиите! Но и не искахме война със сърбите! Те са ни съседи, не са чудовища или извънземни. Още ми е пред очите снимката на уцеления автобус, пълен с цивилни сърби. Виждала съм по телевизията сълзите на сръбските ми връстници!

Замълчи си, че камара неща не знаеш!

Върви да проповядваш сектантските ти хипи глупости във форума на БГ МАМА. Там имат нужда от такива гурута.

преди 8 минути, Anneliese написа:

Всеки ден ходех на училище и се прибирах със страх, гледах към небето

Тогава защо искаш да има война?!

• Автор
преди 14 минути, _Aumi_ написа:

Защото научих страшно много неща за САЩ и за Германия и защото не желая да живея в свят, проектиран от две диктаторски страни, на чиято съвест тежат смъртта на милиони невинни! Искам да живеят в свят без антисемитизъм и дискриминация, в мир и равенство. И щеше да е поне Европа такава, ако Сталин беше стигнал до Франция и Атлантическия европейски бряг.

Всички следвоенни научни постижения на САЩ и Западна Европа са постижения на нацистите, което е отвратително. Тази чума така и не е била изтребена напълно. Сега има шанс да се довърши започнатото. Това искам.

преди 43 минути, Anneliese написа:

А вие сте заседнали яко в американската илюзия, дето ви  я пробутват САЩ!

А може ли да не ни набутваш своите илюзии през изречение? Никой не е длъжен да се съобразява и/или съгласява винаги с твоите делюзии.

преди 16 минути, Anneliese написа:
преди 34 минути, _Aumi_ написа:

Защото научих страшно много неща за САЩ и за Германия

А кой гарантира, че това, което си научила, е чиста и неподправена истина?
Истината е особена категория

• Автор
преди 4 минути, цър-вул написа:

А може ли да не ни набутваш своите илюзии през изречение? Никой не е длъжен да се съобразява и/или съгласява винаги с твоите делюзии.

А кой гарантира, че това, което си научила, е чиста и неподправена истина?
Истината е особена категория

Искаш да кажеш, че според теб масовите убийци като Вернер фон Браун са за почит? Алоооооооооооооо, ракетите на тоя са избили стотици лондончани! Мъже, жени и деца!

Това говори ли ти нещо?

V2-damage.jpg

Или това?

A-little-girl-holds-her-doll-in-front-of

преди 10 минути, Anneliese написа:

Това говори ли ти нещо

как не се намери кой да те банне?

бахти неспирната драка

• Автор

Какво? Показвам истинското лице на един "учен"! Който всъщност е масов убиец.

на невежа не можеш да обясниш, че е писнала на всички

• Автор
преди 6 минути, Пилешка Завист написа:

на невежа не можеш да обясниш, че е писнала на всички

Кой е невежа? Невежата си ти със смешния ник. Много е детски.:lol6:

току-що, Anneliese написа:

Кой е невежа? Невежата си ти със смешния ник. Много е детски.:lol6:

по-добре да ми е детски ника отколкото да съм бай ганьо като теб

• Автор
току-що, Пилешка Завист написа:

по-добре да ми е детски ника отколкото да съм бай ганьо като теб

Какъв Бай Ганьо? Нещо несвързано говориш. Да не си на няколко чашки?

преди 13 минути, Anneliese написа:

Какво? Показвам истинското лице на един "учен"! Който всъщност е масов убиец.

Яко си избила балансите, повечето работо които ползваме днес са военни разработки даже и и интернет чрез който си шариш глупостите, интересно защо си подпалила баш в деня на изборите? :)

• Автор
току-що, petie1 написа:

Яко си избила балансите, повечето работо които ползваме днес са военни разработки даже и и интернет чрез който си шариш глупостите, интересно защо си подпалила баш в деня на изборите? :)

Защото сме затворени и от поне 2 седмици не сме били на Монтана! А в "Кауфланд", "Лидл" и "Бил", не пускат без сертификати, даже и хората с увреждания, на които ваксините са противопоказни.

преди 54 минути, Anneliese написа:

Искам да живеят в свят без антисемитизъм и дискриминация, в мир и равенство. И щеше да е поне Европа такава, ако Сталин беше стигнал до Франция и Атлантическия европейски бряг.

Много си права. Москва е с нас в мир и бой!

Как Тодор Живков скри от българския народ аварията в съветската АЕЦ „Чернобил”

На 26 април 1986 в съветската атомна електроцентрала в Чернобил, Украйна възниква най-тежката авария в историята на ядрената енергетика. Облакът от радиоактивни отпадъци, който се разнася, минава и над Източна Европа, включително и над България. Управлението на Тодор Живков и той лично не предупреждават своевременно за това обществото. Когато още на 26 април вечерта световните информационни агенции дават гласност на атомната авария в България обществото е оставено в неведение. Москва официално мълчи. Запазването на съветските интереси обаче без съмнение се оказват по-важни. Москва продължава да мълчи и на 27 април. Съобщения за българското население са давани от КИАЕМЦ на 2, 4, 6 май, но те са много кратки и лаконични и закъснели.

„В този период от време аз се обърнах към посланика на СССР Леонид Греков за изпращане на специалист за оказване на помощ. Той ми препоръча да се обърна към съветския Комитет за мирно използване на атомната енергия. Греков ми каза, че ние преувеличаваме опасността от радиационното замърсяване и „шумим“ повече отколкото трябва.

Официално, записани на хартия и аудио, думи на Григор Стоичков

Очевидно как радиацията се отразява на населението не е била от първостепенно значение за Тодор Живков, който в случаи, които пряко засягат интересите на СССР, както аварията в Чернобил, предпочита да не взима решения, които да предизвикат неодобрението на Москва.

Няма какво повече да добавя, когато фактите говорят!!!

• Автор

Ох, щото беше по - различно като гръмна Фукушима.......................

преди 2 часа, Anneliese написа:

Айде спри се вече ок!?

Ти германец на война да си видяла от как си се родила?
Инвалид си, ок, има проблеми в обгрижването на инвалидите в България, да, политиците крадът, медиите са собственост на олигарси, ясно, краварите си играят на гсоподари на света, факт.
За тая цел демокрацията ти е дала право да протестираш, можеш да заведеш и дело срещу държавата в Страсбург, има и достатъчно Европейски институции които могат и ще ти обърнат вниамние за редица проблеми касаещи обикновения човек. Обаче Ганя предпочита да реве, щото е мазохист и го кефи много да плаче срещу ОНИЯ, как са го пре***ли и окрали и как ако той бил на власт щял всичко да оправи и т.н...

И точно обичаните ти чифути стоят зад политиката на добитъка зад океана, точно от тях дойде и идеята за зелени сертификати, както и още куп други малоумщини.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.