Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със фейсбук - някаква реклама.

Featured Replies

• Автор

Не бе, просто снощи се похилих  в няколко герберски профила малоумните им снимки и изказвания. не умеят да губят, горките.

Странно, въпросната реклама я няма там...............

Сега как ще се отпиша от нея?

• Отговори 117
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз защо нямам проблеми с рекламите във фейсбук? Елементарно, защото нямам фейсбук. Как сказал таварищ Сталин: "Есть фейсбук — есть проблема, нет фейсбука — нет проблемы."

• Ама как ще удушиш един евреин само защото прави еврейски номера?

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво оръжие предпочитате мадам!  

Публикувани изображения

Аааа добре че се отказах от  Сураттефтера та да не гледам реклами

Ами давай ОТМЯНА на всеки един човек от списъка. Там на сите партии.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Не бе, просто снощи се похилих  в няколко герберски профила малоумните им снимки и изказвания. не умеят да губят, горките.

Странно, въпросната реклама я няма там...............

Сега как ще се отпиша от нея?

А сега те ти се смеят, лепнаха ти реклама опашка :biggrin:

• Автор
преди 2 минути, petie1 написа:

А сега те ти се смеят, лепнаха ти реклама опашка :biggrin:

Какво?

Сериозно, как да разкарам тая реклама? Името ми стои там, а рекламата не е моя, не съм я правила аз и не се занимавам с търговия, знаете, че не работя и не мога да смятам. Искам да се измъкна от това нещо, преди да имам някакви сериозни проблеми. Самата реклама е от Китай.

преди 22 минути, Anneliese написа:

Какво?

Сериозно, как да разкарам тая реклама? Името ми стои там, а рекламата не е моя, не съм я правила аз и не се занимавам с търговия, знаете, че не работя и не мога да смятам. Искам да се измъкна от това нещо, преди да имам някакви сериозни проблеми. Самата реклама е от Китай.

Е нали  ти казаха как става? :)

А братчеда ти не можа ли да я махне?

• Автор
преди 1 минута, petie1 написа:

Е нали  ти казаха как става? :)

А братчеда ти не можа ли да я махне?

Мама му писа за проблема, ама той нещо изчезна. Ни звънна, ни нищо, явно не разбира от фейсбук и се боя да не отнесе гнева ми.

Сега се чудя какво да правя. Адски съм ядосана. Няма кой да ми помогне.

преди 1 час, adobeaa написа:
преди 2 часа, Anneliese написа:

реклами 5.png

Добре де,клик-ни на някоя отметка след "Защо деактивирате своя акаунт за реклами?".След това "Дезактивиране на акаунт за реклами".Трябва да ти остане,само твоят,личен.След това,си направи нова парола

Изтрий ши....... страница.Или,като те е страх,си инсталирай тиймвювър,да ти го оправи някой.

Мама му писа за проблема, ама той нещо изчезна. Ни звънна, ни нищо, явно не разбира от фейсбук и се боя да не отнесе гнева ми.

Сега се чудя какво да правя. Адски съм ядосана. Няма кой да ми помогне.

Ей на една от снимките виждам нещо за редактиране на кампания за реклама, да не би да е това?

• Автор

Ей на една от снимките виждам нещо за редактиране на кампания за реклама, да не би да е това?

Къде?

преди 54 минути, Anneliese написа:

Кое е следващото?

Изчезвам за пет минути за едно кафе, преди да съм заспала от досада пред фейса.

А Зукърбърг ми иде да го удуша.:angry:

Ама как ще удушиш един евреин само защото прави еврейски номера?

• Автор
преди 2 минути, adobeaa написа:

Изтрий ши....... страница.Или,като те е страх,си инсталирай тиймвювър,да ти го оправи някой.

Кой?

Братовчед ми не разбира, не познавам никой друг с компютърни умения........

Поне онзи да не беше такъв, можеше поне да ми помогне.............

Сега не знам какво ще правя. Ще си докарам някой проблем.

преди 6 часа, Anneliese написа:

Ей това ми е проблема!  Някой ме е добавил тук, не знам какво да правя и как да се отпиша! Не знам как е станало!  Какво да правя сега?:sobbing::sobbing::sobbing:

проблем 4.png

Не разбирам как съм добавена, нито знам кой е този човек. Съвсем се обърках................ Толкова ли няма кой да ми помогне?

проблем 5.png

Ей тук

преди 3 минути, ined написа:

Ама как ще удушиш един евреин само защото прави еврейски номера?

Преродената еврейка не може да търпи еврейсски номера

• Автор

Не знам бъкел английски и не смея да пипам там.

Не знам бъкел английски и не смея да пипам там.

Ами тогава освен да пишеш на тоя Мирослав друг изход не виждам

• Автор

Ами тогава освен да пишеш на тоя Мирослав друг изход не виждам

Не можах да го намеря.

Амиииии,удари компютъра в земята.Белким,изпадне тази страница.Или по-добре,ела ме дрънни мен,по главата.Че съм забил на ifconfig.

• Автор

На какво?

преди 5 минути, Anneliese написа:

На какво?

Нали не си дала банкова карта, какъв е проблема? Откъде ще ти вземат парите? 

Първо, това е реклама в БИЗНЕС профила към някоя ФЕЙСБУК СТРАНИЦА В КОЯТО си админ. Тея реклами сами не се появяват. ВТОРО ако НЯМАШ вързана КАРТА ( кредитна, дебитна - банкова ) НЯМА как да платиш каквото и дае или да ти вземат каквото и да е. А ако си била достатъчно УМНА да вържеш карта без причина ей така да има вързано, си е лично твой проблем ( както беш е и мой проблем, преди време, само че аз вързах карта за да си плащам за реклама, тоест умишлено и съзнаетолно съм я вързал ).. Трето и не на последно вземи си изтрий фейсбука нацяло и сагата приключва. Направи си нов профил и си гУтова. Освен Всичко искам да добавя че като не знаеш английски позлваш Гугулуту преводач, Ина по Ина букФичкити ги слагаш там латинските и натискаш ПРЕвод!

Редактирано от pcservizpld (преглед на промените)

преди 44 минути, adobeaa написа:

Амиииии,удари компютъра в земята.Белким,изпадне тази страница.Или по-добре,ела ме дрънни мен,по главата.Че съм забил на ifconfig.

ifconfig is Depressed command

ip a  is new tools :biggrin:

преди 1 час, Bubbles написа:

Арееее още един за разстрел.

Форумния Хитлер така ги реди евреите до стената и тр тр та та та

преди 1 час, pcservizpld написа:

Първо, това е реклама в БИЗНЕС профила към някоя ФЕЙСБУК СТРАНИЦА В КОЯТО си админ. Тея реклами сами не се появяват. ВТОРО ако НЯМАШ вързана КАРТА ( кредитна, дебитна - банкова ) НЯМА как да платиш каквото и дае или да ти вземат каквото и да е. А ако си била достатъчно УМНА да вържеш карта без причина ей така да има вързано, си е лично твой проблем ( както беш е и мой проблем, преди време, само че аз вързах карта за да си плащам за реклама, тоест умишлено и съзнаетолно съм я вързал ).. Трето и не на последно вземи си изтрий фейсбука нацяло и сагата приключва. Направи си нов профил и си гУтова. Освен Всичко искам да добавя че като не знаеш английски позлваш Гугулуту преводач, Ина по Ина букФичкити ги слагаш там латинските и натискаш ПРЕвод!

Сигурно си прав, защото Мирослав Иванов е в листите за приятели на Полина. И заедно с Полина са направили реклама, а сега явно пропагандира във форума тази реклама, уж, че не знае нищо и има нужда от помощ. Защото знае, че всеки нейн пост генерира много трафик.

На гърба на Калдата без да плаща нищо си рекламира рекламата и си печели от това.

преди 9 часа, Anneliese написа:

Здравейте. Днес нещо ми заби фейсбукът,  и сега ми излиза нещо за някаква реклама, а не съм правила никаква реклама. При всичките тия  малоумни новости във фейса, не мога да се ориентирам какво да правя, нито знам английски, помощ! Как да махна рекламата?

http://store.picbg.net/pubpic/7D/6B/84fafbd61d287d6b.png

Ето 

Полина и Мирослав са приятели.

Въпреки, че твърди, че не го познава.

Bildschirmfoto 2021-11-22 um 23.04.58.png

преди 5 часа, Anneliese написа:

Аз не го знам кой е този човек и всичко това изобщо не е мое, не разбирам защо не ми вярвате!

Hi Полина,

Miroslav Dimitrov has added you to an ad account.

Ad Account Name:
Miroslav Dimitrov (ID: 193632326267327)

If you don't recognize the person who added you or the ad account, you can remove yourself from the account in settings.

Thanks,

The Facebook Ads Team

Този имейл беше изпратен до [email protected]. Можете да отписване или да научете повече за рекламирането.
Facebook Ireland Ltd., Attention: Community Operations, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland

Някой да ми го преведе?

преди 1 час, petie1 написа:

ip a  is new tools

Collatz Conjecture,for me.

• Автор

Чакайте малко, аз не знам дали е същият този човек. Това е профила ми на мой съученик от училището в София, съвсем глух. Не знам дали не му е хакнат профила, защото имао поставена снимка на някаква жена с китайски вид. А ние в училище не сме учили китайски. Освен това и не общувам изобщо с него, само ми е в листите с приятели.

Търсих го по ID номера във фейсбук този собственик на рекламата, но не го намерих. Не намерих и страницата на въпросната реклама. Излизаха ми страшно много предложения под името Icolour и нито едно от тях не е с тази профилна снимка. Самата реклама е от Китай, на китайски език. В нашето училище такъв не се учеше. Не знам какво е всичко това, да не е някаква нова форма на измама в интернет, нещо като онези измами с заключените компютри с исканията за пари.

Няма как напълно глухи хора без реални знания по чужди езици и без достъп до чужда валута да правят бизнес.

Но щом не ми вярвате, ваш си проблем. Явно не ви вълнува колко беззащитна е глухата общност срещу измами в интернет.

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Нали не си дала банкова карта, какъв е проблема? Откъде ще ти вземат парите? 

Проблем ми е, защото реклама е от Китай,  моето име е там, на рекламата,  която вероятно е измама, защото аз не знам бъкел китайски, в училище изобщо не съм го учила. Не искам семейството ми и аз да имаме някакви законови или финансови проблеми, заради някакъв измамник. Родителите ми са много болни, и само финансови проблеми или законови такива заради някакъв измамник, ми трябват сега.  Просто не знам какво да правя и към кого да се обърна. Нямам приятел, нямам никой, който разбира от фейсбук, който да ми помогне.

На вас ви е много забавно, ама да ви видя, като и вие станете жертва на някакви измамници.

Не знам дали това не е като онази история с заключените компютри и исканията за откупи. Търсих въпросната страница с рекламата и не ми излезе като резултат в фейсбук,  не съм сигурна, и че човекът с това ID е съученикът ми от профила. Аз не общувам с него, само ми е в приятелската листа, може и неговия профил да е хакнат, на него има снимка на някаква китайка.

преди 7 часа, Anneliese написа:

Чакайте малко, аз не знам дали е същият този човек. Това е профила ми на мой съученик от училището в София, съвсем глух. Не знам дали не му е хакнат профила, защото имао поставена снимка на някаква жена с китайски вид. А ние в училище не сме учили китайски. Освен това и не общувам изобщо с него, само ми е в листите с приятели.

Търсих го по ID номера във фейсбук този собственик на рекламата, но не го намерих. Не намерих и страницата на въпросната реклама. Излизаха ми страшно много предложения под името Icolour и нито едно от тях не е с тази профилна снимка. Самата реклама е от Китай, на китайски език. В нашето училище такъв не се учеше. Не знам какво е всичко това, да не е някаква нова форма на измама в интернет, нещо като онези измами с заключените компютри с исканията за пари.

Няма как напълно глухи хора без реални знания по чужди езици и без достъп до чужда валута да правят бизнес.

Но щом не ми вярвате, ваш си проблем. Явно не ви вълнува колко беззащитна е глухата общност срещу измами в интернет.

Проблем ми е, защото реклама е от Китай,  моето име е там, на рекламата,  която вероятно е измама, защото аз не знам бъкел китайски, в училище изобщо не съм го учила. Не искам семейството ми и аз да имаме някакви законови или финансови проблеми, заради някакъв измамник. Родителите ми са много болни, и само финансови проблеми или законови такива заради някакъв измамник, ми трябват сега.  Просто не знам какво да правя и към кого да се обърна. Нямам приятел, нямам никой, който разбира от фейсбук, който да ми помогне.

На вас ви е много забавно, ама да ви видя, като и вие станете жертва на някакви измамници.

Не знам дали това не е като онази история с заключените компютри и исканията за откупи. Търсих въпросната страница с рекламата и не ми излезе като резултат в фейсбук,  не съм сигурна, и че човекът с това ID е съученикът ми от профила. Аз не общувам с него, само ми е в приятелската листа, може и неговия профил да е хакнат, на него има снимка на някаква китайка.

Нима искаш да кажеш, че без ти да знаеш, без да кликнеш, без даже и да включиш компа. В един светъл ден, изведнъж се е появила реклама от Китай и то в раздел мениджър на реклами. И то в твоят профил, който е на български, от България и е на българка.

Странно тогава. 

При мен всичко ми е на немски и имам само немски реклами.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.