Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със фейсбук - някаква реклама.

Featured Replies

• Автор

Ами, като господин Зукърбърг рече да промени основно интерфейса на фейсбук и включи куп различни нови опции...........То това е цял ден да се занимаваш да го разучаваш тоя фейсбук.

Не те лъжа, казвам ти истината. Грам не разбирам от компютри, интернет и фейсбук. Не случайно все "тормоза" братовчед ми за помощ, знам, че му е писнало от мен. Ама ние реално не сме учили нищо по информатика в училище, а аз не знам и английски.

Явно някой ми е хакнал профила, а как е станало - идея си нямам. Вие кажете, вие сте умниците.

• Отговори 117
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз защо нямам проблеми с рекламите във фейсбук? Елементарно, защото нямам фейсбук. Как сказал таварищ Сталин: "Есть фейсбук — есть проблема, нет фейсбука — нет проблемы."

• Ама как ще удушиш един евреин само защото прави еврейски номера?

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво оръжие предпочитате мадам!  

Публикувани изображения

значи сега освен за рекламата ще трябва да плащаш и за заключен компютър

преди 1 час, Anneliese написа:

Явно някой ми е хакнал профила, а как е станало - идея си нямам. Вие кажете, вие сте умниците.

явно паролата ти е лесна и е нацелена от някой казах ти вече смени си паролата 

преди 13 часа, Anneliese написа:

Явно не ви вълнува колко беззащитна е глухата общност срещу измами в интернет.

И какво очакваш да направим ние обикновените потребители?

преди 13 часа, Anneliese написа:

Нямам приятел, нямам никой, който разбира от фейсбук, който да ми помогне.

Е ти ако мислиш че примерно мен някой ме е водил за ръчичка в света на компюттрите дълбоко грешиш ако ти разкажа какъв смешник бях в началото ще се смееш три дена без прекъзване :)

преди 6 часа, Anneliese написа:

нищо по информатика в училище,

Нищо нямаше да те научат дори и цяла седмица само компютърна информатика да ти преподават вярвай ми, КИ изучава съвсем други неща а не боравене с интернет               фейсбук и други щуровини :)

• Автор

Вече наистина започвам съвсем да се ядосвам. Никой тук не ми вярва и не иска да ми помогне. Вижте какво получих на имейла, два различни имейла са. Не разбирам - щом са ми деактивирали профила (който не е мой, защо ми пращат това  с чуждата сметка?:angry:

Цитат

Hi Полина,

It appears your ad account was used to create one or more ads that don't comply with our Advertising Policies or other standards.

Our policies and standards help keep Facebook safe and welcoming for everyone. We use either technology or a review team to remove anything that doesn't comply with our policies or standards as quickly as possible.

Your ad account was disabled for not complying with the following policies:

Facebook Advertising Policies - all ads promoting products and services, as well as Page post content that is boosted, are required to comply with our Policies in order to create a safe environment for people on our platform. Please read through our Policies for more details including examples of do's and don'ts.

What You Can Do

И втория:

сметка.png

преди 47 минути, Anneliese написа:

Вече наистина започвам съвсем да се ядосвам. Никой тук не ми вярва и не иска да ми помогне. Вижте какво получих на имейла, два различни имейла са. Не разбирам - щом са ми деактивирали профила (който не е мой, защо ми пращат това  с чуждата сметка?:angry:

И втория:

сметка.png

Както казах и преди, направихте си реклама и сега си спечелихте 6 долара.

Ползвате публичността на Калдата.

Дайте поне половината от сумата. Направи едно дарение във форума.

Ако продължаваш така, някой ще те докладва. 

• Автор

Хубаво, като не ми вярвате. Поне ми препоръчайте някой, който разбира от фейсбук измами, п за да го помоля да разследва цялата тази история. Защото у дома се стигна до скандал и бой. Нервите ми не издържат да се обяснявам, че не знам китайски език.

Добре де, нали няколко пъти няколко различни потребителя ти обяснихме как да изключиш тая функция, преведохме ти и менюто и информацията, какво друго очакваш да направим?
Не мисля че някой тук има телефонния номер на Зукърбърг за да ти го даде да му се обадиш да му теглиш една, нито пък някой от нас има достъп до системата на фейсбук или до твоя акаунт за да може да опита да направи нещо.
Моя съвет е да потърсиш някой близък рпднина или приятел или някой съсед който разбира езика и познава фейсбук за да погледне той/тя и да оправи(Евентуално) нещата.

преди 9 минути, Anneliese написа:

Хубаво, като не ми вярвате. Поне ми препоръчайте някой, който разбира от фейсбук измами, п за да го помоля да разследва цялата тази история. Защото у дома се стигна до скандал и бой. Нервите ми не издържат да се обяснявам, че не знам китайски език.

Кой е Мирослав Димитров? Ти си Полина, доколкото виждам от това, което си снимала.

Но Мирослав Димитров, кой е?

• Автор
преди 5 минути, Bubbles написа:

Добре де, нали няколко пъти няколко различни потребителя ти обяснихме как да изключиш тая функция, преведохме ти и менюто и информацията, какво друго очакваш да направим?
Не мисля че някой тук има телефонния номер на Зукърбърг за да ти го даде да му се обадиш да му теглиш една, нито пък някой от нас има достъп до системата на фейсбук или до твоя акаунт за да може да опита да направи нещо.
Моя съвет е да потърсиш някой близък рпднина или приятел или някой съсед който разбира езика и познава фейсбук за да погледне той/тя и да оправи(Евентуално) нещата.

Не познавам никого. Не знам какво да правя. Има ли някакъв отдел за компютърни престъпления, към който да се обърна?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Кой е Мирослав Димитров? Ти си Полина, долното виждам от това, което си снимала.

Много хора в България са с това име. Потърсих го по номера на акаунта - няма го. Номерът е на рекламен акаунт, но човека го няма. Не знам, и за мен е мистерия. Бъкел не разбирам от реклами във фейсбук.

Тази реклама е на китайски, какво се е рекламирало - не знам. Търсих и не можах да я намеря. По име - също. Не знам.

Поне са ми махнали рекламния акаунт, но не разбирам защо на мен пращат сметката!

преди 4 минути, Anneliese написа:

Не познавам никого. Не знам какво да правя. Има ли някакъв отдел за компютърни престъпления, към който да се обърна?

Защо да е престъпление? Как точно това, ти навреди на профила ти?

преди 1 минута, Anneliese написа:

То отдели много, ама в случая ти казват че си изкарала мангизи а не че дължиш, та измамата нещо не я виждам поради което не смятам че някой би ти обърнал внимание.
И ся това "Не познавам никого" ми звучи като "Не ми се занимава с никого!". Сериозно ли няма поне един комшия около вас който да щрака из тефтера?

преди 6 минути, Anneliese написа:

Много хора в България са с това име. Потърсих го по номера на акаунта - няма го. Номерът е на рекламен акаунт, но човека го няма. Не знам, и за мен е мистерия. Бъкел не разбирам от реклами във фейсбук.

Тази реклама е на китайски, какво се е рекламирало - не знам. Търсих и не можах да я намеря. По име - също. Не знам.

Поне са ми махнали рекламния акаунт, но не разбирам защо на мен пращат сметката!

Той е в твоята листа в приятели. Пише, че сте приятели. Преди каза, че сте съученици.

И защо получаваш документи адресирани до Мирослав, след като ти се казваш Полина?

• Автор
преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Защо да е престъпление? Как точно това, ти навреди на профила ти?

Не искам да бъда длъжница заради някакви измамници от другия край на света, решили да хакват чужди профили и да печелят на чужд гръб! Или ти това не го разбираш?

преди 2 минути, Bubbles написа:

То отдели много, ама в случая ти казват че си изкарала мангизи а не че дължиш, та измамата нещо не я виждам поради което не смятам че някой би ти обърнал внимание.
И ся това "Не познавам никого" ми звучи като "Не ми се занимава с никого!". Сериозно ли няма поне един комшия около вас който да щрака из тефтера?

Явно Фейсбук са хванали изматата и сега са я забранили.

• Автор
преди 2 минути, Bubbles написа:

Нямам никакви приятели! Никакви! Родителите ми английски не знаят, племенницата ми не разбира от фейсбук реклами, а братовчед ми е в Германия.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Не искам да бъда длъжница заради някакви измамници от другия край на света, решили да хакват чужди профили и да печелят на чужд гръб! Или ти това не го разбираш?

Не си посочила банкова сметка, как и къде точно ще се осъществи сделката?

На място ли? В натура ли? 

Не си и подписала нищо.

Защо мислиш, че дължиш нещо?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Може, ама ние нищо повече не можем да направим, пък и височеството се дърпа като магаре на мост от всеки опит да й се помогне.

• Автор

Той е в твоята листа в приятели. Пише, че сте приятели. Преди каза, че сте съученици.

Може да не е той. Може профила му да е хакнат. Учудих се на профилната снимка на китайката. Но не очаквах измама.

Не си говоря с него, само ми е в листата с приятели.

Откъде да ми мине през ума, че някой ще хакне профил на мой съученик?

И пак казвам, може да не е той. Търсих го по номера на акаунта - няма го. Може ти да опиташ. И рекламата опитах да я търся. Във фейсбук, инстаграм, ютюб - няма я! Аз ли не търся добре, какво ли..................

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

А защо ми пращат сметката на мен?

Не си посочила банкова сметка, как и къде точно ще се осъществи сделката?

На място ли? В натура ли? 

Не си и подписала нищо.

Защо мислиш, че дължиш нещо?

Защото не разбирам бъкел английски, не знам гугъл преводача колко е точен. Защото не разбирам нещо от реклами и интернет банкиране. Защото не знам как ми дойде всичко това до главата.

Писах доклад до фейсбук, ама на български език. Не знам дали са го погледнали. Не исках да се излагам с преводача.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Може да не е той. Може профила му да е хакнат. Учудих се на профилната снимка на китайката. Но не очаквах измама.

И пак казвам, може да не е той. Търсих го по номера на акаунта - няма го. Може ти да опиташ. И рекламата опитах да я търся. Във фейсбук, инстаграм, ютюб - няма я! Аз ли не търся добре, какво ли..................

Не е сметка, а квитанция.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Шантаво.
Сметката или каквото е там ти я пращат защото е даден твоя меил.

• Автор
преди 3 минути, Bubbles написа:

Може, ама ние нищо повече не можем да направим, пък и височеството се дърпа като магаре на мост от всеки опит да й се помогне.

Какво се дърпам? Търсих като луда рекламата, измамника - нищо!

А да си затрия фейсбук профила няма да стане - този ми е четвърти.

Рекламният са го махнали - доволна съм. Но защо, за Бога, на мен пращат сметката? Ей това не разбирам. Особено, ако знаят, че е измама.

преди 7 минути, Anneliese написа:

Защото не разбирам бъкел английски, не знам гугъл преводача колко е точен. Защото не разбирам нещо от реклами и интернет банкиране. Защото не знам как ми дойде всичко това до главата.

Писах доклад до фейсбук, ама на български език. Не знам дали са го погледнали. Не исках да се излагам с преводача.

Освен твоят профил са избрали и да хакнат, и на твоят съученик профила му.

Да не искат откуп? 

преди 3 минути, Bubbles написа:

Шантаво.
Сметката ти я ращат защото е даден твоя меил.

Да, китайците знаят български и знаят за България. Особено за певицата Анелия. Също така са избрали Полина и нейния съученик Мирослав.

И съвсем случайно 6 долара генерирано. Не юани.

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Шантаво.
Сметката ти я ращат защото е даден твоя меил.

Как така моят? ЕИмейлът ми е видим само за фейсбук,  тоест само за паролата, не е публичен. Откъде някой ще ми знае имейла?  Този конкретно ми е само за фейсбук и ми е четвърти. Заради четвъртият фейсбук профил. Другите бяха докладвани от кокошките от бившия розавки форум. Детинска история.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Как така моят? ЕИмейлът ми е видим само за фейсбук,  тоест само за паролата, не е публичен. Откъде някой ще ми знае имейла?  Този конкретно ми е само за фейсбук и ми е четвърти. Заради четвъртият фейсбук профил. Другите бяха докладвани от кокошките от бившия розавки форум. Детинска история.

И там си пробвала да генерираш трафик? Нищо чудно, че ти е баннат профила.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.