Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със фейсбук - някаква реклама.

Featured Replies

• Автор
преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Не е сметка, а квитанция.

И каква е разликата между двете?:speak:

Смейте ми се, ама в началото, като започнах с интернет, даже не правех разлика между софтуер, хардуер, операционна система и браузър.

Срам, не срам, като си харесах един аватар във форума на "Планета", даже питах колко струват. 

Ето колко точно разбирам от интернет.

• Отговори 117
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз защо нямам проблеми с рекламите във фейсбук? Елементарно, защото нямам фейсбук. Как сказал таварищ Сталин: "Есть фейсбук — есть проблема, нет фейсбука — нет проблемы."

• Ама как ще удушиш един евреин само защото прави еврейски номера?

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво оръжие предпочитате мадам!  

Публикувани изображения

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Да, китайците знаят български и знаят за България. Особено за певицата Анелия. Също така са избрали Полина и нейния съученик Мирослав.

И съвсем случайно 6 долара генерирано. Не юани.

Всичко знаят китайците, нищо чудно и абв да е Made in China.

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И там си пробвала да генерираш трафик? Нищо чудно, че ти е баннат профила.

Щом вярваш, че съм замесена в измамата, какво правиш тук?

Казах ти, че съм търсила по име въпросната реклама или фирма, за да разбера какво е това. Опитвах се да се оправя сама, защото няма кой да ми помага.

преди 2 минути, Anneliese написа:

И каква е разликата между двете?:speak:.

Квитанция е когато получаваш пари, сметка когато дължиш.

• Автор
току-що, Bubbles написа:

Квитанция е когато получаваш пари, сметка когато дължиш.

Аха, ясно, понеже с пари не се занимавам.

Не съм получила нищо. Нито имам сметка, нито карти - нищо.

Това е измама отвсякъде. Къде мога да сигнализирам? Защото не искам още проблеми. Даже не знам какво е пишело в тая реклама, според племенницата ми ( и тя не знае китайски), пишело нещо за ковида. 

преди 20 минути, Anneliese написа:

Аха, ясно, понеже с пари не се занимавам.

Не съм получила нищо. Нито имам сметка, нито карти - нищо.

Това е измама отвсякъде. Къде мога да сигнализирам? Защото не искам още проблеми. Даже не знам какво е пишело в тая реклама, според племенницата ми ( и тя не знае китайски), пишело нещо за ковида. 

Сега пък ковид.

преди 23 минути, Anneliese написа:

Щом вярваш, че съм замесена в измамата, какво правиш тук?

Казах ти, че съм търсила по име въпросната реклама или фирма, за да разбера какво е това. Опитвах се да се оправя сама, защото няма кой да ми помага.

Предупреждавам другите. Да не попаднат на измамата ви.

• Автор

Каква измама бълнуваш, бе?

Слагам тук скрийншотове, че ми е по - бързо и лесно, и моля за помощ, а ти си въобразяваш, че правя реклами и искам да измамя хората!

Верно не си добре, трябва да се прегледаш!:angry:

Това за ковида не е мое е предположение, а на племенницата ми.

преди 7 минути, Anneliese написа:

Каква измама бълнуваш, бе?

Слагам тук скрийншотове, че ми е по - бързо и лесно, и моля за помощ, а ти си въобразяваш, че правя реклами и искам да измамя хората!

Верно не си добре, трябва да се прегледаш!:angry:

Това за ковида не е мое е предположение, а на племенницата ми.

Ти го каза. Така е. Това е изпипана схема в Европа. Особено в Чехия.

Един от бандата пита уж за пътя, защото се е загубил, другия тараши в чантата, докато оня го разсейва.

В Германия пък бутат количките в магазина, идва добър човек да пита, какво стана, да помогне с нещо, докато другия, приятелят му тараши джоба на жертвата.

• Автор
преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Ти го каза. Така е. Това е изпипана схема в Европа. Особено в Чехия.

Един от бандата пита уж за пътя, защото се е загубил, другия тараши в чантата, докато оня го разсейва.

В Германия пък бутат количките в магазина, идва добър човек да пита, какво стана, да помогне с нещо, докато другия, приятелят му тараши джоба на жертвата.

И мислиш, че аз съм измамница? Точно аз, дето не мога да работя, не мога да смятам, не ползвам банкомат и ми става лошо от големи цифри? Дето ненавиждам банките и не знам разликата между дебитна и кредитна карта? Дето не знам таблиците за умножение? Дето не мога да се ориентирам извън центъра на родния си град?

Голям си Шерлок Холмс, няма що!

Ти явно си застрахован от измами.

преди 12 минути, Anneliese написа:

И мислиш, че аз съм измамница? Точно аз, дето не мога да работя, не мога да смятам, не ползвам банкомат и ми става лошо от големи цифри? Дето ненавиждам банките и не знам разликата между дебитна и кредитна карта? Дето не знам таблиците за умножение? Дето не мога да се ориентирам извън центъра на родния си град?

Голям си Шерлок Холмс, няма що!

Ти явно си застрахован от измами.

Сигурно, ти не си мозъкът на операцията, на измамата. 

От горе изложените факти написани от теб.

Лек ден засега.

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Сигурно, ти не си мозъкът на операцията. 

Не се занимавам с измами изобщо, нямам нито карта, нито банкова сметка!

Как изобщо ти хрумва подобна простотия?

Ще вземеш ли да се обосновеш подробно?

Като не ми вярваш, сигнализирай полицията. Нека да дойдат, да разследват.  Да видим после кой е престъпникът.

Аз от институции не разбирам и никъде не ходя без нашите.

• Автор

Този човек наистина го няма, а пък сметката му расте, странна работа!

Потърсете го и вие по горепосочения начин, ако можете и ако не ми вярвате. Не излиза профил, не излиза нищо, откачена работа.

няма го.png

Потънал е вдън земя просто, странна работа.................

Как тогава е пуснал рекламата?

няма го 2.png

• Автор

Чак сега видях това. Ето, добавена съм, без да знам.

А профилът, дали е на съученикът, не знам. Във фейсбук не излиза този резултат с този номер.

Някой ме е добавил, но кой и защо, не знам. Защо получавам неговата квитанция - също.

Не би трябвало някой да бъде добавян без негово съгласие.  Аз не помня да съм се съгласявала за такова нещо, а сомнамбул все още не съм.

Много ми се иска да знам как е направена тази измама.

добавена.png

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Сигурно, ти не си мозъкът на операцията, на измамата. 

Лек ден засега.

Тя е мулето, те най-лесно се заменят

• Автор

Ето, на, пак имам такова съобщение, пак имам и имейл.  И това не е фотошоп, нито измамна страница, а точно страницата ми във фейсбук (не знам да има и друг, фалшив фейсбук).

ИСКАМ ДА СПРА ТОВА, НО НЕ ЗНАМ КАК! ЩЕ МИ ПОМОГНЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО ДА РЕША ТОЗИ ПРОБЛЕМ, ПРЕДИ ДА СА МЕ ПОТЪРСИЛИ, ВМЕСТО ТОЗИ ИЗМАМНИК? ДА, КРЕЩЯ, ЗАЩОТО СЪМ БЯСНА И ЗАЩОТО НЕ МЕ ВЗИМАТЕ НАСЕРИОЗНО. ТОЗИ ИЗМАМНИК ЩЕ НАПРАВИ СЕМЕЙСТВОТО МИ ДЛЪЖНИК!:angry22::angry22::angry22:

съобщение.png

Нали не си дала банкова карта или подписала нещо?

Я провери дали тоя Мирослав Димитров е админ на страницата ти и ако е го изтрий и блокирай и мисля че проблема ще се реши

• Автор

На коя страница да е админ? На моята лична? Аз съм си админ.

• 2 седмици по-късно...
на 25.11.2021 г. в 13:11, Anneliese написа:

Този човек наистина го няма, а пък сметката му расте, странна работа!

Потърсете го и вие по горепосочения начин, ако можете и ако не ми вярвате. Не излиза профил, не излиза нищо, откачена работа.

няма го.png

Потънал е вдън земя просто, странна работа.................

Как тогава е пуснал рекламата?

............ И как тЕй го търсиш тоя у страница за Business Help ( помощ за бизнес акаунти / потребители ). Не си обяснявам защо търсиш потребител по id в страницата за информация за бизнес акаунти... Колко липса на логика трябва да има човек. Не само неразбиранее, а липса на мислене. Освен това ЩОМ изписва че е платено нещо, то явно е платено, а щом не си вързала карта с профила, то не еплатено от теб. Второ казаха ти хиляда пъти да си смениш паролите за достъо, то няма кой да чуе, да прочете види. Определено си мисля и аз, че или нямаш акъл да разсъждаваш или си генерираш буквално някъв трафик. Има бутони иска четене и мислене с главата за да стане. Като цъкнеш главната страница горен десен бутон едно F иам иконката на фейсбук, като го цъкнеш от дясната страна се виждат очеизвадно менюта, на тях има и секция Pages / Страници ако е на БГ, там като цъкнеш виждаш страниците на които ТИ си админ, след което като отвориш дадената страница ще видиш и менютата за Business Suite демек за бизнес акаунта с реклами и т.н. Ако има някой който ти е админ деото не трябва да е го махаш и блокираш него в страницата и в приятели и готово. Не е до това дали разбираш от фейсбук и интернет, щом можеш да си цъкаш и разглеждаш от фейсбука значи можеш и останалото да направиш, кеото един милион пъти се повтори тука от другите потребители. За да не си решила проблема чакаш някой друг да ти избърше д-то. Отиди в някой компютърен сервиз примерно земи лаптопа с тебе, тръсни им 50 кинта и им кажи искам да махнете това и това да няма това и това и не ще ти го направят ами и обувките щи излижат за 50 кинта

Редактирано от pcservizpld (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.