Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пандемията всъщност е нищо повече от естествен подбор

Featured Replies

преди 4 минути, Христофор_първи написа:

Ти не си човека който определя кой за какъв става. Пий си простагена и си лягай.

А, ти първи почна да даваш определения кой, какъв и как трябва да се възпитават и отглеждат деца.

• Отговори 91
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Моля спазвайте добрия тон, и се придържайте към Правилата на форума!!! 2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди

• Емил Костов
    Емил Костов

- Значи 30 години можеш да не излизаш от вас, но отиваш да си вземеш нова кафемашина и по-късно си на работа.  Мисля, че е време да си смениш дилъра. И внимавай някой откачен Естествен подбор да не те

• Надявам се да започнем с теб. 

преди 6 минути, VeeeSeLa написа:

Внимавай с изказа си! Ще ти изпратя баща им, на него да му кажеш, какви са децата му!

Я ми го изпрати на мен! Мислиш, че като е строшил кокалите на една жена е големия мъжкар ли? Само една п&тка може да пребие една жена.Мореее……. Изпрати ми го в град Гронинген Холандия, като е тука ще му пусна локация. Ще го направа жена ще го сложа на витрина и с част от парите ще ти купя нова пералня където той цял живот не успя да купи на децата си.

преди 11 минути, Христофор_първи написа:

Сиренчо А ми те и животните постоянно изпикават малки отрочета, значи те имат право да раздават акъл и наказания? Пий хаповете и лягай, че утре колко масла те чакат за сменяне, да не си излаеш торбичката дет са вика.

Остави животните ся и се концентрирай върху себе си.

Чакам бияча на жени. Искам да му кажа в очите, че майката на жена му е лека жена, а той женски полов орган.

преди 26 минути, Христофор_първи написа:

Чакам бияча на жени. Искам да му кажа в очите, че майката на жена му е лека жена, а той женски полов орган.

Можеш ли да осмислиш какво искаш да кажеш и какво пишеш, а прочети няколко пъти какво си написал и кажи това ли наистина си искал да кажеш.

преди 3 часа, VeeeSeLa написа:

Природата си знае работата, не позволява на такива лабилни, непостоянни, многолики и осакатени откъм човешки ценности, да се множат.

Точно така си е, наказан е да е самотник горкият и се е натряскал яко днес.

преди 7 часа, Белгиеца написа:

Точно така си е, наказан е да е самотник горкият и се е натряскал яко днес.

Че аз чукам много по често от теб бе семейния. Почти всеки ден съм с различна жена, а ти не си пипал жива женска плът от световното по футбол в САЩ. Веска вършачката пък отдавна е хванала паяжина между краката, че с увисналите меса и кварталаните пиянки не искат да я барат вече. Иначе  пих в готина компания до преди и час половина две бутилки бяло отидоха. Мани Белжо работата ми в отговорна и ще ми ташкън днес цял. Така е да ми дойде другия път акъла да си лягам на време.

преди 5 часа, Христофор_първи написа:

Че аз чукам много по често от теб бе семейния. Почти всеки ден съм с различна жена, ...

Вярваме ти бе, ти си голяма работа ...

преди 17 часа, bulljo написа:

Можеш ли да осмислиш какво искаш да кажеш и какво пишеш, а прочети няколко пъти какво си написал и кажи това ли наистина си искал да кажеш.

Тая си търси провайдер бе! Надуших я от ден първи в тоя сайт. Само, че аз нямам намерение да плащам масрава на семката на разни утрепки от ромски произход. Виж за теб е оферта. Така или иначе, семката ти отдавна е бракувана, хербария е в шушулката, барем да отгледаш две чужди. Само не знам да ли ще ти стигне инвалидната пенсия за тия гимнастики.

преди 15 минути, Христофор_първи написа:

Тая си търси провайдер бе! Надуших я от ден първи в тоя сайт. Само, че аз нямам намерение да плащам масрава на семката на разни утрепки от ромски произход. Виж за теб е оферта. Така или иначе, семката ти отдавна е бракувана, хербария е в шушулката, барем да отгледаш две чужди. Само не знам да ли ще ти стигне инвалидната пенсия за тия гимнастики.

Виждаме, че не само си прост, ами и простак, не е нужно да се хвалиш.

Коледа е. Нека бъдем добри. Не ме интересуват вашите животи. Не ми се пада на нивото на озлобени и гнили човечета.

преди 21 минути, Христофор_първи написа:

Коледа е. Нека бъдем добри. Не ме интересуват вашите животи. Не ми се пада на нивото на озлобени и гнили човечета.

Постарай се бре. Някой пречи ли ти да си по добър?

преди 3 часа, Христофор_първи написа:

Моля спазвайте добрия тон, и се придържайте към Правилата на форума!!!

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди

преди 1 час, VeeeSeLa написа:

Да ве! Сетил се той, че е месеца на празниците! Докато не настъпиш някоя и друга бутилка, придружена с навита цигара. 

Аха искаш още значи?

Знам ти си страдаш от столхолмски синдром. Ония от ромския произход дето ти троши кръста бащата на децата ти, сигурно е по-добър от мен?

преди 1 час, Богатир написа:

Моля спазвайте добрия тон, и се придържайте към Правилата на форума!!!

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди

Абе я виж  кой кого заплашва по назад в темата с физическа саморазправа? 

преди 1 час, Kolev71 написа:

Постарай се бре. Някой пречи ли ти да си по добър?

Да неудачните и загубеняците, като вас, които ме дърпат назад в казана.

Радвам се, че макар на стари години си осъзнал, че каквото отношение проявяваш към другия, такова отношение ще прояви и той към теб. Никога не е прекалено късно, за нищо.

Ще цитирам великия Чаплин: Прекалено късно е само тогава, когато не си вече сред живите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.