Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

• Автор
преди 15 минути, M.Николов написа:

В такъв случай смятам, че би било най-морално и честно да подадат оставки, като депутати избрани чрез листите на ИТН и да напуснат Парламента.

Защото е ясно, че никой не е гласувал персонално за тях, а за ИТН.

И тъй като съм сигурен, че няма да го направят става ясно, че явно се водят единствено от личните си интереси.

На Василев явно му се услади министерския пост.

Това е оня с листчето 500К. Плъховете 1 напускат кораба.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Това е оня с листчето 500К. Плъховете 1 напускат кораба.

Когато Славчо си "изтегля министрите" бил достоен човек и му писнало от "кражбите". Когато "неговите" хора правят същото към него, били плъхове :giggle1:

преди 53 минути, M.Николов написа:

В такъв случай смятам, че би било най-морално и честно да подадат оставки, като депутати избрани чрез листите на ИТН и да напуснат Парламента.

Защото е ясно, че никой не е гласувал персонално за тях, а за ИТН.

И тъй като съм сигурен, че няма да го направят става ясно, че явно се водят единствено от личните си интереси.

На Василев явно му се услади министерския пост.

Най- морално според теб, защото (пак според теб) хората са гласували за Славчо, а не за тях. Всъщност, по- морално според мен е да се следва обещаната политика, а именно анти ГЕРБ и анти ДПС. Славчо така и не успя да обясни какво точно не му харесва в политиката на правителството, но извърши действие, чрез които мафията да го свали. Не ми се вярва гласоподавателите на ИТН да са гласували за това! Та... на хартия, това което си посочил вероятно наистина е най- морално, но на практика е подлост. Подлост не към Кирчо или Кокорчо, а към собствените им избиратели.

Да не говорим, че досега такъв случай не се сещам.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А!? Кво стана бе Славчо???

Министърът на Трифонов опроверга думите му: 4 млрд. лева не са източени

https://topnovini.eu/ministarat-na-trifonov-oproverga-dumite-mu-4-mlrd-leva-ne-sa-iztocheni/?fbclid=IwAR35Is4n06hE720HMYaxZrwkApXKkbPmH2txGBQpMpUqFhh4XF8Dk-H1JNE

Я сподели как се движи изчегъртването на Герб досега според теб?

Защото според мен въобще не се движи, и причините за това определено не бяха в ИТН.

преди 18 минути, Радул написа:

А!? Кво стана бе Славчо???

Кво стана бе Кириле?

Георги Вулджев: България внася скъп втечнен природен газ, въпреки уверенията на правителството на Кирил Петков

https://topnovini.eu/georgi-vuldzhev-balgariya-vnasya-skap-vtechnen-priroden-gaz-vapreki-uvereniyata-na-pravitelstvoto-na-kiril-petkov/

преди 6 минути, M.Николов написа:

Защото според мен въобще не се движи, и причините за това определено не бяха в ИТН.

Точно там бяха. Всъщност са. Точно когато трябваше да се гласуват промените в закона за КПКОНПИ, които щяха да и позволят да заобикаля несваляемия Гешев, и Славчо хвърли бомбата.

преди 13 минути, M.Николов написа:

Кво стана бе Кириле?

Георги Вулджев: България внася скъп втечнен природен газ, въпреки уверенията на правителството на Кирил Петков

https://topnovini.eu/georgi-vuldzhev-balgariya-vnasya-skap-vtechnen-priroden-gaz-vapreki-uvereniyata-na-pravitelstvoto-na-kiril-petkov/

Къв е тоя пъпчив либертарианец, ве? 😆

До края на мандата дали ще могат да го измъдрят този закон за КПКОНПИ?

Гешеф няма как да го заобиколят по този начин.

преди 6 минути, Радул написа:

Точно там бяха. Всъщност са.

Къде?

Може би ИТН имаха силов вицепремиер и държаха МВР, Данс и министерството на правосъдието?

преди 1 минута, M.Николов написа:

До края на мандата дали ще могат да го измъдрят този закон за КПКОНПИ?

Гешеф няма как да го заобиколят по този начин.

Ще видим. Първо трябва да се намерят още 6- 7 гласа. А тя мафията да не мислиш, че седи и чака? Действа си по всички направления. Ей ся ако случайно се намерят тия 7 депутата, веднага ще изведе на протест някакви Бугатита и Ролс Ройси, които от своя страна имат пари да плащат на протестъри, да искат пари от държавата за нови Бугатита и Ролс Ройси.

преди 25 минути, M.Николов написа:

а кой е причината според теб - според мен на БСП им отърват тези кадри

преди 6 минути, Радул написа:

Ще видим. Първо трябва да се намерят още 6- 7 гласа. А тя мафията да не мислиш, че седи и чака? Действа си по всички направления. Ей ся ако случайно се намерят тия 7 депутата, веднага ще изведе на протест някакви Бугатита и Ролс Ройси, които от своя страна имат пари да плащат на протестъри, да искат пари от държавата за нови Бугатита и Ролс Ройси.

Ма кой ще ги чака бе, човек?

Това трябваше отдавна да е свършено, но понеже юристите на ДБ се оказаха абсолютно посредствени и не могат един читав закон да сглобят сега се оправдаваш с ИТН.Рашков и той се изложи максимално с ареста на Борисов и последвалото му освобождаване.Непростим гаф.

Не знам на какво се надяваш.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а кой е причината според теб

Още преди няколко месеца казах - ДБ.

Много приказки, малко възможности.

Министърката им за нищо не става, Рашков и той е за смяна.

• Автор
преди 1 час, N1K17Y написа:

Когато Славчо си "изтегля министрите" бил достоен човек и му писнало от "кражбите". Когато "неговите" хора правят същото към него, били плъхове :giggle1:

Кое същото правят неговите хора? Какви кражби?

преди 22 минути, M.Николов написа:

Ма кой ще ги чака бе, човек?

Всеки, който наистина не желае Боцко отново. Спре ли да ги чака, почва да се наслаждава на Бащицата с 200.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Кое същото правят неговите хора?

Изтеглят се от партята Му. Която наивно смятали, че е и тяхна.

преди 30 минути, M.Николов написа:

Още преди няколко месеца казах - ДБ

От лодкари, толкова. Даже забравих поне единия колко много лодки смени, а за другия не знам, не съм се и интересувал. Тия хардуергейове, на които им служи за вълнолом, или по-скоро като вълнорез, го славят че сменял лодките, щото бил принципен и като бил надушвал някоя мръсотия и напускал щото не бил щял да се замесва. Ха-ха-ха. Пеперудка. Той пише в техният форум даже. Не изглежда лош човек, даже въобще не изглежда...човек. Уж съвест, уж търпение и примирение, оставал в коалицията въпреки всякакви гадории, които се творели от всички други, само не и от дб. Но той не напускал, защото за каквото и да гадости да е ставало дума, за България щяло да е по-зле, ако те не управлявали. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Помниш ли златния пръст на Волен Сидеров!?   

• Автор
преди 8 минути, Радул написа:

Всеки, който наистина не желае Боцко отново. Спре ли да ги чака, почва да се наслаждава на Бащицата с 200.

Изтеглят се от партята Му. Която наивно смятали, че е и тяхна.

Ми, добре да ги видим. ИТН 2. Отцепените. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, добре да ги видим. ИТН 2. Отцепените. 

ИТН 2 се влива в ПП.

• Автор
преди 1 минута, Радул написа:

ИТН 2 се влива в ПП.

И кой е гласувал за тях, че да са при ПП? Трябва да са без партия.

преди 8 минути, attj написа:

Помниш ли златния пръст на Волен Сидеров!?   

А ти помниш ли къде си го набута Сидеров тоя пръст?

току-що, АСПЕКТ написа:

Само са без съвест и морал. Не знам от законодателна гледна точка как е. Все още чакам някой да ги оправдае, като цитира законите, че в тях нищо не пишело за туй прелитане, че е някакво нарушение.

току-що, АСПЕКТ написа:

Тези които искаха да бъде свален Борисов. Сега оунъра Славейчо иска да го върне. Излиза че хората са гласували за тях, а не за оунъра.

288140893_5483333325066615_6252607767732

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Като на Веско Концесията ли ? 

Кирчо с още лъжи и свои постижения ще Ви радва!?  

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Доказвай :)

То се видя и от космоса бе, ако и това не е достатъчно значи ти се казваш Иван Гешев.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.