Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 1 час, absurt написа:

Над всичко се разнесе корупционна воня и нездрава лакомия за злоупотреба с власт, които сякаш са проникнали във всяка фибра на правителството на Кирил Петков, излъчено от противоестествения съюз на комунисти и антикомунисти, русофили и русофоби, патриоти и космополити.

Вкопчени на всяка цена в кокала на властта, управляващите партийни котерии, и най-вече котерията на Кирил Петков, преминаха в режим на бясно наддаване за покупката на дванайсет депутати, които да закрепят правителственото статукво.

Задкулисно, безпринципно и най-вече - абсолютно безпардонно. Пазарлъци и заплахи, като в някой прояден от корупция африкански бантустан с олющена от шрапнели псевдо-демократична фасада. Никога в новата ни демократична история не е имало подобно политическо търгашество.

А още по-абсурдното е, че цялата тази вакханалия се оправдава с някаква мнима "борба с корупцията". Готови са да корумпират депутати, за да можели с тяхна подкрепа да се борели с корупцията. "С корупция срещу корупцията" - това спокойно може да е лозунгът на това управление.

д-р БОРИСЛАВ ЦЕКОВ

287954277_1189372505222405_5352852584870

Такава корпцуонна воня, че скандала на месеца е, Киро баря готини мадами. Остафка бе.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

Жена му как го търпи още този? Цяла България му вижда любовните набези, а тя стои, без да си събере багажа, и да поиска развод, за да запази достойнството си.  По принцип не се бъркам в личния живот на хората, но когато става дума за политици  с нисък морал и "модерно" мислене, си имам едно наум. Против съм да ни управляват хора без семейни ценности, колкото и остарели да са.

Поне на Плевню жена му се разведе с него.

Против съм лесно да се прощават изневери. Това е глупост.

Като имаш проблемен брак и нещата не могат да се оправят, се развеждаш и си живееш живота, а не лъжеш обществото, че си щастлив в семейството си и не използваш децата си за извинение да не се разведеш.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Такава корпцуонна воня, че скандала на месеца е, Киро баря готини мадами. Остафка бе.

Е, за русокоските това е скандала- коя скумрия бил обарал. За останалите скандала е в пореднатата лъжа, и в предната.......

може да са суингери  кирчо и жената от канада 

там е модерно

туй са евроатланчиските ценности

а га ядохте кифтетата не ревахте 

Цитат

Тя коментира и комплромата за нея и премиера: "Това беше регионално събитие с всички регионални лидери, с участие на Олаф Шолц и Шарл Мишел. Провеждаше се регионален форум. По друг начин можеше да се използва другият самолет, който е по-малък, но той се използваше от президента Румен Радев. 

значи си е било оргия

и румчо радев рапоня явно е суингер 

преди 12 минути, symanbg написа:

Вече са си осигурили 7 депутата 

Линк за потвърждение, може ли?

Цитат

Мен ако пита някой, тази Лена въобще не е за показване, но като се обичат, какво да се прави. Мъжка работа.
Абе защо няма свестни жени политици у нас? Корнелия, Мая и Татяна не ги броя. В Германия дето има такава кариерна дискриминация спрямо жените е пълно с успешни жени политици, в България Ренета Инджова, Надежда Михайлова  и това е. От много години вече, хвани едната, бутни другата, третата сама ще се изложи.

Надето Михайлова успешна? Жива да не бях!:giggle1:

Суингери? Става още по - отвратително!:tease2:

преди 18 минути, absurt написа:

Линк за потвърждение, може ли?

бате стига с тея линкове, аз получавам факсове от парламента, за 7 точно не мога ти намеря но ето кфо вика Дългия: 

https://nova.bg/news/view/2022/06/13/372189/трифонов-депутати-на-итн-напускат-парламентарната-ни-група-ще-подкрепят-петков/

• Автор
преди 7 минути, symanbg написа:

бате стига с тея линкове, аз получавам факсове от парламента, за 7 точно не мога ти намеря но ето кфо вика Дългия: 

https://nova.bg/news/view/2022/06/13/372189/трифонов-депутати-на-итн-напускат-парламентарната-ни-група-ще-подкрепят-петков/

Доста е неудобен Слави, направо го попиляхте човечеца. Предатели винаги е имало. Като оная от Видин. Която си пи кафето с Бойко.

a551ee379399931ee3668d836583431e.jpeg

преди 32 минути, Anneliese написа:

В Германия дето има такава кариерна дискриминация спрямо жените е пълно с успешни жени политици,

бабичката меркел докара сганта  от арабия

а бабичката фондерлайнен  купува газ руска за да  не я продадът руснаците  на друг по- скъпо

добра стратегия

и успешни политички

ВЪН ЖЕНИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА !

преди 2 минути, attj написа:

Тва вече беше опровергано бе, бавни ми друже.

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Марица не е много сериозен източник, но пак си е яко предателя, да се усети предаден. Славчо потъва по- бързо и от крайцера Москва!

преди 2 минути, Радул написа:

Тва вече беше опровергано бе, бавни ми друже.

Интересно, как беше опровергано, освен с декларация на някого, че не е било така? На снимките го няма. С изключение на входа на залата преди началото на срещата. Но пък, го има на вечеря с нашия посланик и Ленчето в някакъв ресторант. 

преди 1 минута, absurt написа:

Интересно, как беше опровергано, освен с декларация на някого, че не е било така? На снимките го няма. С изключение на входа на залата преди началото на срещата. Но пък, го има на вечеря с нашия посланик и Ленчето в някакъв ресторант. 

С видео от срещата бабе.

преди 13 минути, Радул написа:

С видео от срещата бабе.

Баба си ти, мунчо, щом само дрънкаш. Да те уча ли как се опровергава дадено твърдение? 

288060173_5170533263024313_7077260799412

преди 17 минути, absurt написа:

Баба си ти, мунчо, щом само дрънкаш. Да те уча ли как се опровергава дадено твърдение? 

Аз само ти споменах, че е опровергано. Нямам намерение да ти давам всичко в ръцете. Лай си щом ти харесва.

преди 3 минути, Радул написа:

Аз само ти споменах, че е опровергано. Нямам намерение да ти давам всичко в ръцете. Лай си щом ти харесва.

Защо се включваш като черна  станция без факти?   Нещо много ти харесват лъжите на лъжливото овчарче Кирчо? ...  

преди 50 минути, absurt написа:

Цирей е там бе, не го ли виждаш. Ама е без грим и се вижда, че е жена.

преди 31 минути, attj написа:

Защо се включваш като черна  станция без факти?   Нещо много ти харесват лъжите на лъжливото овчарче Кирчо? ...  

Screenshot_20220613-164446_Samsung Internet.jpg

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

:biggrin:ИТН им осигури липсващите гласове, ДПС-арскките номера почнаха - сигурни ли сме че ДПС не е в властта

При гласуването на бюджета може и депутати от други партии да ги подкрепят -това ще е теста за кабинета.

преди 3 часа, absurt написа:

Е, за русокоските това е скандала- коя скумрия бил обарал. За останалите скандала е в пореднатата лъжа, и в предната.......

Кражбите, като на толупа, който избира 12 години ни покажи :) 

Лъжи, Македония, ала-бала, празни приказки.

Цитат

Министърът на спорта в оставка Радостин Василев и петима депутати от "Има такъв народ" напускат партията, съобщиха самите те на брифинг, започнал на националния стадион "Васил Левски". На него присъстват депутатите Николай Радулов, Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Светлин Стоянов.

"Не мога повече да подкрепям действията на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов и свалям доверието си от него. Мафията проби в "Има такъв народ", заяви Василев. Добави, че група задкулисни лица ръководят решенията на Трифонов и е адски разочарован от това, което се случва. Не може да оправдае решението на Трифонов да изтегли министрите на формацията от правителството.

Опааа 

В такъв случай смятам, че би било най-морално и честно да подадат оставки, като депутати избрани чрез листите на ИТН и да напуснат Парламента.

Защото е ясно, че никой не е гласувал персонално за тях, а за ИТН.

И тъй като съм сигурен, че няма да го направят става ясно, че явно се водят единствено от личните си интереси.

На Василев явно му се услади министерския пост.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.