Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Мед ми капе на сърцето ...

малко е да кажа.. казвах ли ви аз... :) :)

Но няма да го кажа, защото знам че в България мислещите разумни хора са много малко .

И това не са комунета, нито тези дето са гласували за про100Киро , за чалгаря или за г-жа Лъжа.

След изявлението на чалгаря, про100киро реагира като настъпана змия - тотално неадекватно .

Аломаджото също бе изключително стресиран. Не знам колко пъти повтори  без нас - хаос хаос...

:)

Корнела  няма какво да я коментирам :) и тя говори за хаос, хаос, задълбочаване на кризата, несигурност, хаос хаос... 

знае знае, че това и е последния връх като вицепремиер, всичко друго е тотален срив, а и допускам парламент може да не види ...

Най смешен се оказа отново Копейкин. Готов е да урпавлява, но само под вещото ръководство на митрофанова.

Защото тя обединява всичките глупости които избълва днес - Щял да замести чалгарите , но само ако ... излезем от ЕС и НАТО ...  ако премахнем  санкциите .. ит .н. и т.н. ако съм пропуснал нещо , питайте Митрофанова...

Сериозно казано ... Чалгаря много си верва.. има си процедури .

Оттегляне на министри слави няма как да направи.

трябва да се мине през  решение на про100киро дали да ги оттегли, да се гласуват оставки след обсъждане в парламента, и какви ли още не врътки и процедури, които са много , много далеч от едно " изтегляне на своите министри от чалгаря"  и разваляне на коалиция.

Салгам пуканките...

нали ви казвах ... :)

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 37 минути, АСПЕКТ написа:

Да, ГЕРБ ще е пак на власт с Киро. Може би. 

ГЕРБ  действаха изключително мъдро .

Забрави ли какво бе казал ББ - "Нека стои още Киро, те трябва да се сринат докрай"

Защото и слепия можеше да види от самото начало накъде водят държавата и колко са зле. А то не сме имали по зле.

ББ се оказа прав , сега чалгаря само потвърди тези изводи .

• Автор
преди 5 минути, miro20 написа:

Но няма да го кажа, защото знам че в България мислещите разумни хора са много малко .

И това не са комунета, нито тези дето са гласували за про100Киро , за чалгаря или за г-жа Лъжа.

След изявлението на чалгаря, про100киро реагира като настъпана змия - тотално неадекватно .

Аломаджото също бе изключително стресиран. Не знам колко пъти повтори  без нас - хаос хаос...

Корнела  няма какво да я коментирам :) и тя говори за хаос, хаос, задълбочаване на кризата, несигурност, хаос хаос... 

знае знае, че това и е последния връх като вицепремиер, всичко друго е тотален срив, а и допускам парламент може да не види ...

Най смешен се оказа отново Копейкин. Готов е да урпавлява, но само под вещото ръководство на митрофанова.

Защото тя обединява всичките глупости които избълва днес - Щял да замести чалгарите , но само ако ... излезем от ЕС и НАТО ...  ако премахнем  санкциите .. ит .н. и т.н. ако съм пропуснал нещо , питайте Митрофанова...

трябва да се мине през  решение на про100киро дали да ги оттегли, да се гласуват оставки след обсъждане в парламента, и какви ли още не врътки и процедури, които са много , много далеч от едно " изтегляне на своите министри от чалгаря"  и разваляне на коалиция.

Салгам пуканките...

fi3R2EHcoF0mo2FSFZ4oRNJacnwyU9pRIwrWiKp6

преди 16 минути, M.Николов написа:

Само не разбрах твоята заслуга каква е?

:giggle1:

абсолютно никаква заслуга нямам. Просто изводите ми бяха и са, изключително верни и точни .

Съжалявам те, комуне... Не е лесно да си вечно  излъган шаран , който се мята от едни месии на други месии...  и то все такива които най много го лъжат и мамят.

ама вече съм ти го казвал мноооого отдавна, нали :) 

Знаеш си урока.. така че марш в ъгъла и с научи да слушаш по умните от теб.

:hush:

преди 15 минути, M.Николов написа:

какви тротуари те гонят бе мееен ...  :hit:

про100кировците загробиха 9 милиарда за един   месец, емитират се всеки месец заеми, теглят се нови милиарди .. оно ми пее  за тротоари ...

Плитък по плитък.. гладък николофффф...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

Салгам пуканките...

Ти хубаво слагаш пуканките, ама недей мисли много, дали, как и с кой ще има Борисов 4, че дълго ще трябва да го мислиш и ще изгорят. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ти хубаво слагаш пуканките, ама недей мисли много, дали, как и с кой ще има Борисов 4, че дълго ще трябва да го мислиш и ще изгорят. 

Ами аз виждам как хората почват да се събуждат за всичките лъжи и тотални фейкове за ББ и ГЕРБ , които бледнеят пред реалните кражби и далавери за милиарди , които осъществяват сегашните кокорчовци измамници .

Почвам да си мисля че и телефонните измамници - циганите от Ветово да се кандидатират за правителство , пак ще загубят от про100кировците и Педигрю-Асенчовците , защото всички заблудени плоски комунета ще гласуват за тях :)

преди 11 минути, M.Николов написа:

Някои цял живот на една кукичка си карат, нали?

Себе си ли визираш ? Вечно излъганото комуне ? :) :)  :giggle1:

Който не е решил, само той не те е излъгал  на една и съща кукичка  :) 

преди 2 минути, M.Николов написа:

ПП били по-добри от ГЕРБ в кражбите, призна Бойко Борисов | Клуб 'Z'

току-що, M.Николов написа:

Stream Скандален запис на Бойко Борисов в afera.bg by Veselina Tomova |  Listen online for free on SoundCloud

и ?

гълтай милиардите на кокорчовците...  плосък по плосък, гладък фаянс... николоффффф....

ама ти съвсем блокира , нали комуне ? :)  :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 минути, miro20 написа:

Ами аз виждам как хората почват да се събуждат за всичките лъжи и тотални фейкове за ББ и ГЕРБ , които бледнеят пред реалните кражби и далавери за милиарди , които осъществяват сегашните кокорчовци измамници .

Почвам да си мисля че и телефонните измамници - циганите от Ветово да се кандидатират за правителство , пак ще загубят от про100кировците и Педигрю-Асенчовците , защото всички заблудени плоски комунета ще гласуват за тях :)

Ама направо 60% се събудиха и ще дадат властта на Бай ти Бойко пак. А после ти ще се събудиш. 

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

fi3R2EHcoF0mo2FSFZ4oRNJacnwyU9pRIwrWiKp6

Elon-Musk-Joe-Rogan.jpg

Нещо има в това мръщене на Борисов, знаех си аз. ;)

преди 7 минути, miro20 написа:

Ами аз виждам как хората почват да се събуждат за всичките лъжи и тотални фейкове за ББ и ГЕРБ , които бледнеят пред реалните кражби и

Колкото и да са разочаровани хората от сегашните управляващи, всички помнят простотията и мръсотията на Борисов...Плачи,Мирко,плачи...Твоят мутренски вожд няма да види повече власт...

• Автор
преди 20 минути, miro20 написа:

и ?

гълтай милиардите на кокорчовците...  плосък по плосък, гладък фаянс... николоффффф....

ама ти съвсем блокира , нали комуне ? :)  :giggle1:

Как е Русе? Плаваш ли с гондола? Хубавите построени пътища на Борисов.

преди 15 минути, Лудият Учен написа:

Колкото и да са разочаровани хората от сегашните управляващи, всички помнят простотията и мръсотията на Борисов...Плачи,Мирко,плачи...Твоят мутренски вожд няма да види повече власт...

но той ще е на власт - колкото и да злобееш и да предписваш недостатъците си на други:laughing4: - трябва ви само оная вещица която кълнеше всеки - и накрая злобата и е "изяде"

Тия пък ... ще строят ПЕТ  моста ...:lol6:

България и Румъния започват проучвания за изграждане на 5 моста над Дунав - DUNAVMOST.com

България и Румъния започват проучвания за изграждане на пет моста над река Дунав, съобщи вицепремиерът и регионален министър Гроздан Караджов, предаде bTV 

Ще се строи при Силистра-Кълъраш, Оряхово-Бекет, Никопол-Турну Магуреле, още един мост при Русе и Гюргево, както и при Свищов и Зимнич.

• Автор

Ицо Хазарта се срещна с топ журналистиката от ПИК.

https://www.facebook.com/classical_cubyr1/videos/1444723509274588/

преди 2 минути, nikssi написа:

Тия пък ... ще строят ПЕТ  моста ...:lol6:

България и Румъния започват проучвания за изграждане на 5 моста над Дунав - DUNAVMOST.com

България и Румъния започват проучвания за изграждане на пет моста над река Дунав, съобщи вицепремиерът и регионален министър Гроздан Караджов, предаде bTV 

Ще се строи при Силистра-Кълъраш, Оряхово-Бекет, Никопол-Турну Магуреле, още един мост при Русе и Гюргево, както и при Свищов и Зимнич.

тази "новина" е казаха и като всъпи кирчо на власт - забележи никъде не пише за финансиране - което означава фейк;)

Казах ли Ви , че Кирчо лъже и маже? А , де кокорчовци мамини сладки , нали го величаехте бил най-успешния премиер досега.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

тази "новина" е казаха и като всъпи кирчо на власт - забележи никъде не пише за финансиране - което означава фейк;)

То е ти си фейк, някакъв аватар ама нейсе...какво ми се правиш на отворко, като ни проглушиха вчера и днес ушите как щели да строят пет моста бе...не един още - цели пет бре?! И днес какво ... реф и обиди ама мола другарко...той ми взе камиончето...кви мостове, парите ги няма бе!

България и Румъния започват проучвания за 5 нови моста над Дунав - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)

преди 11 минути, nikssi написа:

То е ти си фейк, някакъв аватар ама нейсе...какво ми се правиш на отворко, като ни проглушиха вчера и днес ушите как щели да строят пет моста бе...не един още - цели пет бре?! И днес какво ... реф и обиди ама мола другарко...той ми взе камиончето...кви мостове, парите ги няма бе!

България и Румъния започват проучвания за 5 нови моста над Дунав - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)

нали и аз ти казвам това - стар фейк - това е от преди година

Нов мост ще свързва Русе и Гюргево като част от ...

а това преди 3 години

Трети мост над река Дунав при Русе. Ще има ли нови ...

преди 8 минути, nikssi написа:

Казах ли Ви , че Кирчо лъже и маже?

След това изречение, хората обикновено показват доказателство, че са ни "казали" :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.