Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Да и герб, ще допуснат да си делят парите. Те ГЕРБ са обиграни мошеници. Като преди това 12 години парите са били само тях. За ГЕРБ.

ако са обиграни, ще изиграят кирчо - не го ли виждаш колко е наивен - че ако му кажа че на бузлуджа е бетонирана, летяща чиния, за да е скрием , ще повярва

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Да и герб, ще допуснат да си делят парите. Те ГЕРБ са обиграни мошеници. Като преди това 12 години парите са били само тях. За ГЕРБ.

Нищо не сФащаш от политиката, бе, Аспекте! Навързани са като свински черва. ГЕРБ сами ли управляваха, я си спомни? 

• Автор
преди 4 минути, absurt написа:

Нищо не сФащаш от политиката, бе, Аспекте! Навързани са като свински черва. ГЕРБ сами ли управляваха, я си спомни? 

Сами управляваха. Тоя го нямаше там.

Другия млад меринджей.

119473387_10217327162522888_821575413855

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Няма, как да стане това с кражбата. Дончева пробва с 500 к. И не са ГЕРБ да предлагате депутати. По-точно да дават депутати. Все едно са някаква вещ. Все тая за избирателите.

https://novini.bg/bylgariya/politika/121452

https://news.bg/politics/borisov-dava-na-bsp-20-deputati-da-upravlyavat.html

Борисов дава на БСП 20 депутати да управляват

Може да се преориентират.

За мен ПП са пълен провал до сега, но мисълта, че ГРОБ може да извлекат някакви дивиденти ме ужасява. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, Тoни написа:

За мен ПП са пълен провал до сега, но мисълта, че ГРОБ може да извлекат някакви дивиденти просто ме ужасява.

За мен ПП са пълен провал до сега, но мисълта, че ГРОБ може да извлекат някакви дивиденти просто ме ужасява.

То герб управлява на местна почва.  Кметовете, общините, областите са на ГЕРБ.  

току-що, АСПЕКТ написа:

То герб управлява на местна почва.  Кметовете, общините, областите са на ГЕРБ.  

айде пак почна с оправданията - а уж бяха оправдания като ГЕРБ казваше - ама те БСП са си на местното управление

преди 19 минути, Тoни написа:

ПП крадат депутати от ИТН и продължават

Защо само от итн? В началото на деня, като разбраха в хардуергей какво е станало, имаше подхвърляния да се купят дупедати от БСП, ГЕРБ, "независими", от ДПС и чак в онова мнение от което цитирах част, някои се сети да предложи да се купят от итн. Не помня дали някой не предложи да се купят дори и от Възраждане.

• Автор
преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

има общини на БСП от повече от 20 години, като гледам са цъфнали и вързали

Да, защото учителката по руски език, Данчето управи София. София днес е в потоп. Под вещото ръководство на ГЕРБ.

Гледай и тук.

https://results.cik.bg/minr2015/tur1/mestni/2431.html

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Да, защото учителката по руски език, Данчето управи София. София днес е в потоп. Под вещото ръководство на ГЕРБ.

а Благоевград цъфти под управлението на ИТН скоро ще върже

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Гледай и тук.

Ама фюрера това е от Стара загора и е от Първи Юни. Какво има общо със София и днес?

Съспект, софия е добре, нали се похвалиха че са ремонтирали водоснабдяването и сега се губи много по-малко вода. Очевидно, че и през канализацията се губи много по-малко, явно и там са си оставили краката.  😁

• Автор
преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

а Благоевград цъфти под управлението на ИТН скоро ще върже

Да, за 1 година ще направи чудеса. 2021 година е кмет.

преди 6 минути, symanbg написа:

Ама фюрера това е от Стара загора и е от Първи Юни. Какво има общо със София и днес?

https://m.dir.bg/dnes/intsidenti/darvo-padna-varhu-dvizheshta-se-kola-sled-potopa-v-sofiya-lyulinskite-ulitsi-se-navodniha-video

19:42 | 8 юни 2022

Дърво падна върху движеща се кола след потопа в София, люлинските улици ...

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

има време поне да покаже, че започва

• Автор
преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

има време поне да покаже, че започва

Като Данчето ли? 2011 година вече е кметица на София.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

https://m.dir.bg/dnes/intsidenti/darvo-padna-varhu-dvizheshta-se-kola-sled-potopa-v-sofiya-lyulinskite-ulitsi-se-navodniha-video

19:42 | 8 юни 2022

Дърво падна върху движеща се кола след потопа в София, люлинските улици ...

ми дай да махнеме дърветата да не падат :)

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Пък на кирчойорчо, утре ще има трябват едни пари кеш - и то не съвсем малко - липсват им вече 10-12 гласа.... Как ще стане с бюджета, без кеш? 

Ше си кара постарому, без промените.

• Автор
преди 3 минути, symanbg написа:

ми дай да махнеме дърветата да не падат :)

Също и облаците да не вали. И през зимата да няма сняг в умерен климатичен пояс. Където е характерно 4 сезона. Ако може само 2 сезона. Пролет и есен. За да е удобно за Данчето да краде.

• Автор
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Може, ама Борисов още не е казал какво и как. Поне аз не знам да е дал заповедите

Няма ток в къщата му. Има потоп в София. Когато му пуснат тока, ще каже. Може да даде 20 депутата на Киро.

https://m.dnevnik.bg/analizi/edno_na_um/2022/06/08/4355457_borisov_pred_dnevnik_ne_znam_kakvo_stava_zashtoto/

току-що, АСПЕКТ написа:

Няма ток в къщата му. Има потоп в София. Когато му пуснат тока, ще каже.

Значи в момента няма какво да се коментира! Той е човека (естествено и Пеевски, трябва да каже да), за да стане нещо

• Автор
току-що, NewRedDragon написа:

Значи в момента няма какво да се коментира! Той е човека (естествено и Пеевски, трябва да каже да), за да стане нещо

Да, ГЕРБ ще е пак на власт с Киро. Може би. 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Може, ама Борисов още не е казал какво и как. Поне аз не знам да е дал заповедите

А, чакай бе, ти направо прескочи напред в некво алтернативно бъдеще, в което изборите са се случили и тиквата ги е взел и съставил правителство и...да ти напомня ли, че има много месеци и всякакви вероятности. Включително и тиквун да се "пенсионира" кат доган и да е само почетен преЦедател. Не по негово желание, а по заповед от сащ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.