Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

На тази страница и правя едно копие, понеже имам усещането ,че после ще има ама аз не казах това ... питай този или онзи.

Дали са пристигнали е още съмнително според мене. Докато не стане ясна цената и параметрите по-договора.

Цитат

Големият въпрос сега е дали цената на природния газ у нас ще падне. За юни „Булгаргаз” предложи тя да е в размер на 141,28 лв., което е с около 20 лева по-евтино от май или около 13 на сто

“Всяка прогноза би била спекулативна, тъй като ние не знаем параметрите по този макар и временен договор, по който влиза газ и можем единствено да гадаем. Да, знаем колко е референтната цена на „Хелихъб”, знаем и какви са транспортните разходи, всички тези неща са известни, въпросът е каква е премията”, поясни Начев.

Spoiler

Бившият член на енергийния регулатор Еленко Божков остава песимист, че чрез втечнения газ ще постигнем обща по-ниска цена от досегашната.

“При каквито и да е акробатики, финансови и физически, цената на природния газ ще расте, ако се доставя по друг, различен от досегашния начин”, категоричен бе Божков.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 28 минути, nikssi написа:

На тази страница и правя едно копие, понеже имам усещането ,че после ще има ама аз не казах това ... питай този или онзи.

Дали са пристигнали е още съмнително според мене. Докато не стане ясна цената и параметрите по-договора.

Затвори скритото съдържание

Бившият член на енергийния регулатор Еленко Божков остава песимист, че чрез втечнения газ ще постигнем обща по-ниска цена от досегашната.

“При каквито и да е акробатики, финансови и физически, цената на природния газ ще расте, ако се доставя по друг, различен от досегашния начин”, категоричен бе Божков.

По-ниска цена на природния газ през юни

Цитат

преди 5 дниБулгаргаз“ предлага намаление с около 13% спрямо цената на синьото гориво през май.

Спряха руските канали! Прекрасно, в отговор, аз повече телевизора си няма да го включа! Няма да гледам отвратителната антируска и проамериканска пропаганда! Отвратена съм, че трябва да живея в Четвъртия райх! Ако можех, бих напуснала България  и бих заминала за Русия. Нормалните хора тук сме малцинство. Мнозинството си харесват американската мизерия и беднотия.

Трийте ме пак, докладвайте ме пак. Тука свобода на словото в България няма, откакто започна тази война!

• Автор
преди 7 минути, Anneliese написа:

Спряха руските канали! Прекрасно, в отговор, аз повече телевизора си няма да го включа! Няма да гледам отвратителната антируска и проамериканска пропаганда! Отвратена съм, че трябва да живея в Четвъртия райх! Ако можех, бих напуснала България  и бих заминала за Русия. Нормалните хора тук сме малцинство. Мнозинството си харесват американската мизерия и беднотия.

Трийте ме пак, докладвайте ме пак. Тука свобода на словото в България няма, откакто започна тази война!

И в Сърбия можеш да заминеш. Там ще си сред своите. От сутрин до вечер ще слушаш за Калинка Малинка.

преди 4 часа, Anneliese написа:

Ако можех, бих напуснала България  и бих заминала за Русия.

Пращам ти пет лева за билет, даже направо щи го купя с условието да се не връщаш никогиш - хващай си пътя и се махай от тука, инфантилна пикла. Иди у руZия, те там баш ще те наредат, кват си ревла най ги обичат такива: хем беззащитна, хем проста.

Овче, тая статия е манджа с грозде бе. Объркани са бъдеще време със сегашно и разни други съществени неща. Преведи ми я на български и ми кажи според теб получили ли сме, ще получаваме ли. Ние ли ще получаваме, или турция?

преди 11 часа, Anneliese написа:

Хайл Поля!!!

Викаш няма вече пропаганда на руски по талавизията? Аз викам и американската да махнат ама мечтиии или поне по малко да лъжат и руснаците и американците...

А за цензурата има лек купуваш си една поляна и почваш да садиш сателитки кат белгийската мида

Садила Поля Нацистка сателитки.....

преди 7 часа, insec написа:

Пращам ти пет лева за билет, даже направо щи го купя с условието да се не връщаш никогиш - хващай си пътя и се махай от тука, инфантилна пикла. Иди у руZия, те там баш ще те наредат, кват си ревла най ги обичат такива: хем беззащитна, хем проста.

А хич няма да й хареса там ако тва дет го приказват е вярно

Не зная, объркан съм, да се смея ли да плача ли? Туй нящо итн, дето е част от кабинетЯ, предлагало 75Квтч на евтина цена за домакинство месечно. Въпроса, колко ще е евтина е отделен, ама туй мизерия стига колкот за осветлението, един телевизор и един хладилник. Ако бяха предложили туй мизерни 75Квтч ток да е безплатен, иди дойди, бих приел да го нарека помощ...Какво мислите?

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Не зная, объркан съм, да се смея ли да плача ли? Туй нящо итн, дето е част от кабинетЯ, предлагало 75Квтч на евтина цена за домакинство месечно. Въпроса, колко ще е евтина е отделен, ама туй мизерия стига колкот за осветлението, един телевизор и един хладилник. Ако бяха предложили туй мизерни 75Квтч ток да е безплатен, иди дойди, бих приел да го нарека помощ...Какво мислите?

Скоро ще си с лимит по 3 ризи или 5 фланелки на година.

Цитат

няма социализъм, няма национализъм - има устойчиви хранителни вериги, които манипулират устойчиви русофилски нагласи. Нищо, че българският национален интерес е напълно противоположен на интересите на Путинова Русия. Корнелокопейкинци не са глупави и много добре го знаят. Но знаят също, че поръчителят на музиката плаща и за конкуренцията между оркестрите - колкото по-слабо свирят корнелините, толкова повече публика ще отиде при копейкините.

Можем само да сме благодарни на Москва, че след спирането на газа ни прави втора голяма услуга, като ни обижда, че сме страхливи и ни плаши с ракети. Когато те обвинят, че си страхливец, нормално е да се възмутиш и да потърсиш реванш. Или ако наистина те е страх, да себереш сили да го преодолееш.

Всеки българин трябва да чуе думите на Рогозин и да кипне от яд. Когато е засегната честта ти, става много лесно да разбереш кой чий е сред своите. Който е с тези, които те обиждат и заплашват, очевидно е против теб. Такива са простите морални факти на човешкия живот. Затова сега имаме златен шанс хиляди заблудени да проумеят, че корнелокопейкинците работят против националния интерес. Но, слава богу, явно не са чак толкова силни, защото кремълските им кукловоди вече дори не крият презрението си към страната ни.

И как се разбра какъв е Българският национален интерес? От правилните медии? Пропагандата на държавно ниво? Политиците, журналистите заливащи ни с проукраински изказвания, статии и тем подобни? Исторически погледнато, положението преди двете световни войни е било същото :( . Да, да, ама не. И тогава сме мислели, че сме на правилната страна(политиците ни и медиите). Да, ама греда :( .

преди 17 минути, darco написа:

И как се разбра какъв е Българският национален интерес? От правилните медии? Пропагандата на държавно ниво? Политиците, журналистите заливащи ни с проукраински изказвания, статии и тем подобни? Исторически погледнато, положението преди двете световни войни е било същото :( . Да, да, ама не. И тогава сме мислели, че сме на правилната страна(политиците ни и медиите). Да, ама греда :( .

Аз 2 месеца чакам, десетки хора ги питах какво значи "Българският национален интерес", като проповядват да го защитаваме и нито един досега не е отговорил :giggle1:

.....Беше ни демонстрирано едно. Живеем в държава, която си е присвоила правото да ти казва откъде имаш право да се информираш. И в пазарна среда, където идеология се намесва в отношенията между Клиент - Изпълнител. Жив соц! Което означава, че краят ти, Брюксел, е много-много близо. Гледали сме го това...

https://www.lentata.com/page_25563.html?fbclid=IwAR2P9OERTZr8d-3x43B4UpFaJzxvEcPrHRQUsZ7ohsr6SfdelHVimORhnzA

Чист соц са новините вече. Добре, че е амнезията на тоя народ. Иначе щеше да разбере с ужас на каква въртележка са го качили.

Киренцето май го сготвят или вече е добре сготвен????

Цитат
Новини
Радев реди нов служебен кабинет?

6 Май, 2022 18:518 15486

Радев реди нов служебен кабинет?

• румен радев-
  • служебен кабинет

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също смята това за най-правилното, защото управляващите доказали, че не могат да направят каквото и да било при една криза

https://fakti.bg/bulgaria/676470-radev-redi-nov-slujeben-kabinet

• Автор

Benzinpreise in Europa: Wen sie mit 8,05 Euro pro Liter wirklich heftig treffen - FOCUS Online

Българите трябва да работят 43 минути, за да заредят 1 литър бензин. Немец трябва да заработи този литър бензин само 12 минути. 4 пъти по-малко. Един швейцарец пък за 9 минути, ако работи и вече има 1 литър бензин.

Сиреч в България е най-скъпия бензин спрямо заплатите.

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Киренцето май го сготвят или вече е добре сготвен????

то който и да питаш - това правителство няма да изкара мандата си

преди 1 час, darco написа:

Българският национален интерес

Такова нещо май не съществува,не можах да се сетя и попитах гугъл за помощ и нищо!

преди 21 часа, Без умствен капацитет написа:

По-ниска цена на природния газ през юни

Цитат

преди 5 дни — Булгаргаз“ предлага намаление с около 13% спрямо цената на синьото гориво през май.

КЕВР предвижда нови ценови скокове от 1 юли

Цитат

КЕВР предвижда нови ценови скокове от 1 юли: На парното - с близо 40%, на тока - средно с 3,3%

Айде бе?! Нали уж по-евтин газ?

преди 5 минути, nikssi написа:

Споко, ще излезе някой министър да ти обяснява как по ефтин петрол не значи по ефтин бензин, и как по ефтин газ не значи по ефтино парно. Може дори да е цирей тоя път.

преди 1 час, glen написа:

Такова нещо май не съществува,не можах да се сетя и попитах гугъл за помощ и нищо!

Защото не се различава от общото определение. Традиция и приемственост, за напредък и добър живот на гражданите. Традиция преди всичко, затова и на първо място и тъй като сме българи, значи нашата българска традиция. А приемственост...в зависимост от ползите за народа и да се приема това, които не противоречи на българската традиция. Защото несъмнено отвън напират с всички възможни средства да ни направят да не сме българи, а безродници и както съзирам - успяват. Да сме българи, да имаме своите си традиции, означава да сме суверени. Не е оръжието и армията, които могат да ни опазят суверени от външните влияния, те само могат да опазят живота ни, затова ни и лишиха от армия паразитите във властта обслужващи западни интереси, а това което е в главите ни, нашата устойчивост на пороците и "ценностите", щедро изливани от към запад, за да ни покварят.

преди 20 минути, symanbg написа:

Споко, ще излезе някой министър да ти обяснява как по ефтин петрол не значи по ефтин бензин, и как по ефтин газ не значи по ефтино парно. Може дори да е цирей тоя път.

Ъ? Как по-евтин петрол, като стигна поне $120 за барел вчера. Малко се понижи...Обаче, знаеш ли какво е мнението на Goldman Sachs? Според тях в тази обстановка и крайни цени, потребителите са натоварени и го усещат така, все едно цената на петрола е $160 за барел.

преди при 120 долара за барел беше по ефтин бензина. та пак се замисли как се образува цената на бензина. те и голдман не обясняват това нито министъра.

преди 1 час, nikssi написа:

правиш ли разлика между газ и ток

преди 1 час, symanbg написа:

вчера ти отговорих на тази твоя манипулация но ти явно неможе да четеш

преди 9 минути, symanbg написа:

преди при 120 долара за барел беше по ефтин бензина. та пак се замисли как се образува цената на бензина. те и голдман не обясняват това нито министъра.

Аз съм написал в тази обстановка. Едва ли е случайно. :) Ако на някой му се занимава, статията е в business insider, а може и да я има и на други места. Мързи ме за линк. Може да има изброени причините. Включително и такива, за които не можем и сами да се сетим.

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Аз съм написал в тази обстановка. Едва ли е случайно. :) Ако на някой му се занимава, статията е в business insider, а може и да я има и на други места. Мързи ме за линк. Може да има изброени причините. Включително и такива, за които не можем и сами да се сетим.

ето ти как се формира цената на петрола ни

сега цените ще се качват по бавно поради простата причина, че другите страни с петрол от ОПЕК се разбраха да увеличат добива си, за да компенсират руския, а не защото внасяме все още руски петрол

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.