Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Всъщност,  всички осигуряват на записаната в ТД заплата. Това, което се прибавя на ръка, щото заплатата по договора е непривлекателна, не се води заплата и не може да очакваш пенсия изчислена върху 5к, ако заплатата по договор 2.5к и собственика на фирмата те задържа с още толкова месечно в кеш. Номера да те излъжат че вземаш заплата 1000, а в договора пише МРЗ, или си описан на 4 часов работен ден, а 1000 е размера обявен за 8 часов на теб на интервюто, без да се уточнява за колко часа и ти като блейка не си се усетил с години. Кой ти е виновен тогава?

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

• Автор
преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Всъщност,  всички осигуряват на записаната в ТД заплата. Това, което се прибавя на ръка, щото заплатата по договора е непривлекателна, не се води заплата и не може да очакваш пенсия изчислена върху 5к, ако заплатата по договор 2.5к и собственика на фирмата те задържа с още толкова месечно в кеш. Номера да те излъжат че вземаш заплата 1000, а в договора пише МРЗ, или си описан на 4 часов работен ден, а 1000 е размера обявен за 8 часов на теб на интервюто, без да се уточнява за колко часа и ти като блейка не си се усетил с години. Кой ти е виновен тогава?

Такива врътки само в булгаристан, после се чудите що не вървят нещата. Като цяло живот гледате врътки, чертаете някакви схеми. Далавера, келепир.  Гледате да прецакате другия, но после се указва, че вие сте прецакания. Как беше танто за кукуригу. Кон за кокошка.

преди 28 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Аспекте , живял си в България . За толкова години трябва да си видял , че тук в Булгаристан всичко е възможно . Често сме свидетели на Неземни  " Чудеса "  !   ;)  :cheers: 

Какво си говориш, едва стоя 1 месец в България, когато и ако си дойда.  Няма място, където не съм се разправял. Нагли тарикати.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Какво да се ограмотявам? Вие се за ограмотяване. Нагли и п.рости, чукундури. Неграмотни, на вас не трябва да се говори човешки. Вие не разбирате от нормална, човешка реч. На вас само псувни, ритане и така.

Законната пенсия се сформира от работниците, ако работниците са по-малко от пенсионерите, имаме проблем. България е със състаряващо население, също така няма раждания, да не говорим че 4 млн напуснаха, изгониха ги такива като теб.  Чукундури, псевдокомунисти.

Тогава няма нормална пенсия или пенсията ще е малка. Разбира се, откъде да ти дадат пари, като няма работници.

На никой не му пука, че ти си бачкал повече. И тези пари не са спестени твои пари. Веднага отиват за пенсионерите. 

Я, върви да миеш берлинските кенефи, че ако дойдат нещата до псувни и наритване, ще ти пламнат ушите!

Баси наглеца- некадърен тук  да се оправи, имайки и образование, и специалност, та се закачил на дъното на немската социална стълбица и врещи, как съм го била изгонила! Нещастник.  Нали вече си горд германец, какво си се заврял тук да раздаваш акъл, дето хич го нямаш!?TCGOZ.gif.ee4762696206283b997466740418bfce.gif

• Автор
преди 37 минути, absurt написа:

Я, върви да миеш берлинските кенефи, че ако дойдат нещата до псувни и наритване, ще ти пламнат ушите!

Баси наглеца- некадърен тук  да се оправи, имайки и образование, и специалност, та се закачил на дъното на немската социална стълбица и врещи, как съм го била изгонила! Нещастник.  Нали вече си горд германец, какво си се заврял тук да раздаваш акъл, дето хич го нямаш!?TCGOZ.gif.ee4762696206283b997466740418bfce.gif

Имам образование и за разлика от твоето, аз лично съм отговорен за него. Трудил съм се за него, не са ми го подарили, даром дадено, защото родителите ми са членове на партията. Сам съм се трудил и имам.

Аз мога да чистя КЕНЕФИ, но ПОНЕ не ми се налага да живея в НЕГО, както ти живееш в него. В кенефа.

orig.jpg?_=1446827759

преди 42 минути, N1K17Y написа:

В посолството горят гуми сигурно :giggle1:

62bbfa3276509.jpeg.webp

документи;) че иначе ще се наложи и някои от БСП да ги метнат на самолета с билет до Русия

преди 58 минути, N1K17Y написа:

В посолството горят гуми сигурно :giggle1:

62bbfa3276509.jpeg.webp

От тази снимка не може да се каже от къде точно идва димът. 

Това клипче от ул. Козяк обаче е много показателно относно чуждите посолства

https://www.facebook.com/ac.ab.737/posts/pfbid02uw5tTpEBmZd6RvaxEZaJpoxP9mgwJH4wCHUgKGYJYpdwVU9dz2PQhHYfD4rg9BSQl

:D тази нинова много очевидно, почна да лъже - вече почна да не си прикрива следите

на колко години е че нещо като че ли почна да изветрява като Рашков

ВМЗ-Сопот обвини Нинова в лъжа по темата за износа на оръжие за Украйна

преди 3 минути, M.Николов написа:

То и за какво ли му е....

Да.  Вече е важен третия мандат и възможното развитие тогава.

преди 2 минути, M.Николов написа:

То и за какво ли му е....

забележете как всичко се отлага - киро му гласуваха недоверие сряда но той четвъртък и петък бил в чужбина и затова подаде оставка понеделник - сега пък президента ще е от утре в чужбина и затова ще връчат мандата на киро , петък

току-що, M.Николов написа:

Отиваме на избори, друг вариант вече няма.

Има теоретично.   Както навремето ни натресоха уж невъзможната   коалиция   БСП-НДСВ -ДПС.

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Имам образование и за разлика от твоето, аз лично съм отговорен за него. Трудил съм се за него, не са ми го подарили, даром дадено, защото родителите ми са членове на партията. Сам съм се трудил и имам.

Аз мога да чистя КЕНЕФИ, но ПОНЕ не ми се налага да живея в НЕГО, както ти живееш в него. В кенефа.

orig.jpg?_=1446827759

Нещастник, живееш в кенефа на собствената си същност. Дори за кенефар в България не ставаш, а в Германия, всички кенефари сте лузъри- емигранти. На най- ниското стъпало на социалната стълбица. Ще се пукнеш откъм гърба от завист, че в България има хора, които живеят човешки и не реват, че някой ги е изгонил. Що се вреш в български форум, ами не си намериш немски-кенефарски, че да си на мястото си?

Кирил Петков: Решението за руските дипломати не е мое, а е на база доклади на ДАНС, МВнР и Съвета по сигурност.    Нима Кирчо не е идиот?

преди 16 минути, attj написа:

Кирил Петков: Решението за руските дипломати не е мое, а е на база доклади на ДАНС, МВнР и Съвета по сигурност.    Нима Кирчо не е идиот?

че лъже-той и сам си го знае...

проявил е самодейност-продажника се е напънал пред господаря си.....мръсният американец...

демек-може и да ме свАлят от власт...ама и в последният момент мога да направя някоя непоправима магария

преди 13 минути, attj написа:

Идиот е, но това не го оневинява, освен ако веднага не го освидетелстват! Решението за изгонването на дипломатите е подписано от зам. министър, което е нарушение на закона. Не е уведомена дори външната министърка, нито президента, нито коалиционните партньори в правителството. 

преди 16 минути, attj написа:

Не, но си мисли, че управлява идиоти.

преди 22 минути, attj написа:

Демек, спуснато пряко от фашингтон. 

преди 12 минути, _nib_ написа:

че лъже-той и сам си го знае...

проявил е самодейност-продажника се е напънал пред господаря си.....мръсният американец...

демек-може и да ме свАлят от власт...ама и в последният момент мога да направя някоя непоправима магария

а защо Русия има тук над   100 служителя - а не като нас 20 са много

https://www.mfa.bg/embassies/russia/1780

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Демек, спуснато пряко от фашингтон. 

Русия има правото да прати други 70 човека - това с гоненето е цирк - не се хващай

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.