Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мамино синче ли е българина?

Мамино синче ли е българина? 13 гласували потребители

1. 1. Мамино синче ли е българина?

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 44 минути, Христофор_първи написа:

Аз съм външен квартал, за какво ми е да се бутам с простолюдието и да им дишам мръсния въздух.

Белгийският сайт за продажби на имоти от цяла Белгия е този

https://www.immoweb.be  ( ще ти се отвори на холандски на тебе )

Я дай холандския подобен сайт и името на квартала ти, да ги проверим ние цените какви са.

Аз ви бях пускал тука страници с примерни цени на къщите при мен. Няма лъжа, няма измама. А ти си ми много съмнителен.

• Отговори 110
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Чакай сега да видим - аз съм на 43 и живея при мама и тате. Имам собствен апартамент и достатъчно средства за да се издържам сам. В собствения апартамент поживях една година и установих, че не ми пона

• Емил Костов
    Емил Костов

Айдеее почна се. Къде е маминото детенце, къде са заврени зетове и жилища!

• Кралица на Нидерландия е Беатрикс. Тя не подписва укази за почетно гражданство, понеже такова понятие като "почетен гражданин на Нидерландия" НЯМА!!. Който го интересува може да погледне закона за гра

Публикувани изображения

преди 36 минути, Белгиеца написа:

Белгийският сайт за продажби на имоти от цяла Белгия е този

https://www.immoweb.be  ( ще ти се отвори на холандски на тебе )

Я дай холандския подобен сайт и името на квартала ти, да ги проверим ние цените какви са.

Аз ви бях пускал тука страници с примерни цени на къщите при мен. Няма лъжа, няма измама. А ти си ми много съмнителен.

Това, е че не съм го купил от сайт мамин, нито през макелар. Тука макеларите те чарджат 8 бона само за да ти подготвят документи по закупуване. Едни напълно излишни пари, с които се купува чисто нова Дачия и се консервирва в гараж за доживотна експоатация.

преди 53 минути, Христофор_първи написа:

Това, е че не съм го купил от сайт мамин,...

Ясно, ти си един най-обикновен наемател, щом като не знаеш че на сайтовете си ги пускат обявите самите собственици и продажбите стават без посредници.
На лъжата краката са къси.

преди 12 минути, Белгиеца написа:

Ясно, ти си един най-обикновен наемател, щом като не знаеш че на сайтовете си ги пускат обявите самите собственици и продажбите стават без посредници.
На лъжата краката са къси.

Мдааа, така е като не си купувал никога жилище, а си зет заврян при жена си на бакшиш, ще лееш ли леееш глупости по сайтовете.

По темата нямам мнение, но малко офф Христофоре какво работиш?

преди 11 минути, tonio23 написа:

По темата нямам мнение, но малко офф Христофоре какво работиш?

Американска фирма, финансирана от Американското правителство. Научно изследователска работа свързано с прогреса в медицината. Другото е конфендициална информация.

преди 2 часа, Христофор_първи написа:

Мдааа, така е като не си купувал никога жилище, а си зет заврян при жена си на бакшиш, ще лееш ли леееш глупости по сайтовете.

А ти като си забравил че с предишните си никове вече си ни обяснявал колко си на далавера, че са те пуснали в социално жилище да живееш и ти е по-евтин наема, ние не сме още с алцхаймер старчоци тука.

Аз съм купувал два пъти имоти тука и съм продал един от купените, плюс и наследствената къща на синчето и булка ми съм я продавал аз.
Та много добре знам как се пускат обяви в сайта който съм показал.
Умните хора си пускат сами обявите точно в този сайт, щото всички в него гледат.

преди 1 час, Христофор_първи написа:

Другото е конфендициална информация.

Ясно, плащат ти да те ползват за опитно зайче, ама ти не знаеш какво точно ти правят.

Айдеее почна се. Къде е маминото детенце, къде са заврени зетове и жилища!

преди 9 часа, Белгиеца написа:

А ти като си забравил че с предишните си никове вече си ни обяснявал колко си на далавера, че са те пуснали в социално жилище да живееш и ти е по-евтин наема, ние не сме още с алцхаймер старчоци тука.

Е то си е на далавера да си живееш в социално жилище и аз живях, само че има един праг от около 25 хиляди евро доход на домакинство годишно, които ти позволяват тази екстра. Е моите са над 25 000 евро и  нямам право на социално и се принудих да си купя мамин. 

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Ясно, плащат ти да те ползват за опитно зайче, ама ти не знаеш какво точно ти правят.

Всъщност ми плащат такива като теб да ги ползваме за опитни зайци. За това вече не ти и става и са ти пораснали ц&ци:D

Не всички са мамини синчета, но има такива, действително. Аз не съм от тях, защото си имам свое собствено жилище и съм самостоятелен.

На майка ми споделям само някои неща.

преди 13 минути, Mystery__22 написа:

Не всички са мамини синчета, но има такива, действително. Аз не съм от тях, защото си имам свое собствено жилище и съм самостоятелен.

На майка ми споделям само някои неща.

Да си имаш собствено жилище не е фактор дали си мамино синче.

преди 25 минути, Bubbles написа:

А кое е фактор?

преди 1 час, Mystery__22 написа:

А кое е фактор?

Фактор е да си поддържаш дома във всеки един смисъл, да си носиш отговорността и да имаш доблестта да признаеш когато си сгрешил.
А простотийки от рода на, ама аз съм се изнесъл на 15 вижте ме к'ъв са харабия. Не си харабия ако нямаш в главата.
За повечето хора "Мамино синче" означава единствено мъж който живее при родителите си, а това не е съвсем така. Може да живееш при тях, но ТИ да си водещия в домакинството, а може да си имаш собствен дом, ама жена ти все да те ръчка нещо да правиш, а ти все да я чакаш да ти сготви, да тури салатката и да ти налее ракията, да ти изпере гащите и т.н. Това поне по моему също е "Мамин златен".

преди 1 час, Bubbles написа:

Не казано да е собствено задължително. Ако ще и наемател да си, но ти да плащаш за него. Иначе си оставаш освен мамино синче и абсолютен безличник.

преди 17 минути, Bubbles написа:

а може да си имаш собствен дом, ама жена ти все да те ръчка нещо да правиш, а ти все да я чакаш да ти сготви, да тури салатката и да ти налее ракията, да ти изпере гащите и т.н. Това поне по моему също е "Мамин златен".

Добре те  е превъзпитала твоята. Ама и мама ти е промила мозъчето от малък. За какво ги взимате тия жени, като пак си живеете като ергени? Сами си готвите, перете, чистите. Сигурно тя вечер само вдига краката и там пак ти трябва да свършиш същата работа. 

преди 20 минути, Bubbles написа:

А простотийки от рода на, ама аз съм се изнесъл на 15 вижте ме к'ъв са харабия. Не си харабия ако нямаш в главата.

Абе за да излезеш на 15 се искат бая пари бе! А парите се правят с акъл. Парите в глупава ръка не седят. Тая приказка чувал ли си я. Баща ми на времето казваше: До като живееш в моя дом и на майка ти, ще правиш това, което аз ти казвам. Като се изнесеш и си изкараш пари за свой дом ще правиш това, което поискаш.

И беше прав.

Явно и ти си от тия Мамини синчета живели до към 30г. или все още живееше с техните или в дома на техните и си яко комплексиран от способните да оцеляват още на млади години без Мама меси Татко носи, да живее труда на татко на гърба!

преди 4 часа, Христофор_първи написа:

Добре те  е превъзпитала твоята. Ама и мама ти е промила мозъчето от малък. За какво ги взимате тия жени, като пак си живеете като ергени? Сами си готвите, перете, чистите. Сигурно тя вечер само вдига краката и там пак ти трябва да свършиш същата работа. 

Абе за да излезеш на 15 се искат бая пари бе! А парите се правят с акъл. Парите в глупава ръка не седят. Тая приказка чувал ли си я. Баща ми на времето казваше: До като живееш в моя дом и на майка ти, ще правиш това, което аз ти казвам. Като се изнесеш и си изкараш пари за свой дом ще правиш това, което поискаш.

И беше прав.

Явно и ти си от тия Мамини синчета живели до към 30г. или все още живееше с техните или в дома на техните и си яко комплексиран от способните да оцеляват още на млади години без Мама меси Татко носи, да живее труда на татко на гърба!

Тихо бе клонинг на Белгиеца.

Ако не друго оня поне си прознава че лежи на рамото на жена си и че тя го е измъкнала, а ти се правиш на голямата работа ако и да не си.
Съпругата не ти е майка за да те пере и да ти готви, може да го прави, но не е длъжна и ти когато имаш нужното време нищо няма да ти стане ако свършиш някоя домашна работа вместо да се оригваш пред телевизора.
Много първобитни разбирания имате някои.

За да се изнесеш се било искало пари...
Друг път!
Иска се РАБОТА мой човек, иска се и акъл. Някои си мислите че като сте взели заветната хартийка от университета и вече всички са длъжни да ви се кланят.
Няма такъв филм, трябва да се доказвате, всеки ден.
Седнал си тука да се обясняваш че не си бил "Мамин златен", ама очевидно си щом като едно гащи не можеш да си изпереш и да си сготвиш една манджа.

преди 1 минута, =Alex&Vanko= написа:

Както какъв ми предлагаш работа във ЍФранция? Крави ли ще доя да им събирам реколтото?

Много погрешно виждане имате бре дечица.
Живота извън България е точно същия какъвто и в родината, в смисъл - Живота е такъв какъвто си го направиш.
Ако искаш да доиш крави, ще доиш крави и ще спиш в някоя талкана, ако искаш повече като и в България ще трябва да се бориш.
Да наистина финансовата страна е доста различна, но останалото на 90% си е като у нас.

преди 4 часа, =Alex&Vanko= написа:

И детето му некво грозно.Прилична на олигофренче.

Най-много ми е кеф мизерни бедняци да ми завиждат.
Особено такива които никога няма да успеят по никакъв начин да се измъкнат от ада в който са сега.

преди 8 часа, Христофор_първи написа:

Сигурно тя вечер само вдига краката и там пак ти трябва да свършиш същата работа. 

Ами лъвът винаги е върху лъвицата бе чиkиджийчe.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Ами лъвът винаги е върху лъвицата бе чиkиджийчe.

Абе какво знаеш ти, човека е почетен гражданин и цяла Холандия му слугува, това е заповед от самия крал.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.