Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мамино синче ли е българина?

Мамино синче ли е българина? 13 гласували потребители

1. 1. Мамино синче ли е българина?

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Продавам Рено Коч.

Screenshot 2021-12-27 at 20-17-53 Продавам Рено Меган Коч на части в Автомобили и джипове в гр София - ID19940272 — Bazar bg.png

• Отговори 110
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Чакай сега да видим - аз съм на 43 и живея при мама и тате. Имам собствен апартамент и достатъчно средства за да се издържам сам. В собствения апартамент поживях една година и установих, че не ми пона

• Емил Костов
    Емил Костов

Айдеее почна се. Къде е маминото детенце, къде са заврени зетове и жилища!

• Кралица на Нидерландия е Беатрикс. Тя не подписва укази за почетно гражданство, понеже такова понятие като "почетен гражданин на Нидерландия" НЯМА!!. Който го интересува може да погледне закона за гра

Публикувани изображения

За ауспуха колко искаш? :popcorn2:

преди 5 минути, Лудар написа:

тоя модел е без ауспух.

Дай тогава да се пазарим за емблемата от пред?:giggle1:

Не знам кой е мамино синче във форума, но ги търсете из фирмичките, министерствата е народното събрание. Там масово са внуци на активни борци и техните любовници, братя, сестри, чичовци. Номенклатурата от едно време и техните наследници са винаги "по-специални" от останалите хора. Нямам кой знае колко дълъг трудов стаж, но пък за сметка на това съм виждал толкова фрапантни случаи и продължавам да виждам, че ако започна да пиша ще си помислите, че си измислям. Само преди няколко седмици бях свидетел точно на подобно нещо. Човек на доста висок пост в София, лично изпраща CV на "кандидат", който трябва да се назначи на определено място в другия край на България. Иначе, обява си има пусната и хората си кандидатстват. Още по-интересното е, че гласеният за позицията не е кандидаствал по каналния ред.

Изобщо човек не трябва да го взима присърце, но и да търси начини да успее без да се налага да работи за някой чорбаджия или за някаква си фирма. Да, факт е, че кадри "няма". Нарочно го пиша в кавички, защото хората не са глупави и виждат, че и да работят и да не работят, заплатата им е все толкова. Даже, ако работиш много, освен че те товарят повече, на всичкото отгоре се озлобяват срещу теб, колкото и абсурдно да звучи. Да не говорим, че един ден се появява "наш" човек и ти си заминаваш или просто му дават твоята заплата по 3 за 5 пъти по-малко работа. Всеки ще се прави на приятно разсеян при такива условия.

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Дай тогава да се пазарим за емблемата от пред?:giggle1:

Емблемата подарък.

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Защото не изказва свое, собствено мнение, а винаги цитира някой и спори със него. :lock:

Нямам против нищо това, но при този потребител това е практика във всички теми. Със мен се заяде за пирамидите, сякаш тя ги е построила, а можеше по съвсем друг начин да си изкаже мнението и какво мисли по въпроса. :popcorn2:

Нищо ново под слънцето. Евреите са 6оклук марка народ на всякъде по цял свят ги мразят. Вероятно има и някой читав между тях, като при циганите, но това са изключително редки случеи, за които обикновенно цели телевизионни предавания правят. Иначе въпросната бабка си е пълен 6оклук марка. Основния ми аргумент, е че ние Българите сме спасили  на времето еврейското население в България от сигурна смърт от мустакатия, а тя за ,,благодарност,, не спира да презира нас Българите като народ и то в Български форум. Пълен 6оклук марка е тая.Не и обръщай внимание, тресе я критическата, на юнгата отдавна шушулката е влезнала в хербария и я друсат яко комплексите.

Прав бях, след намесата и, в темата вече никой не иска да пише! :popcorn2:

За да продължи една дискусия трябва да бъде предложено като тема нещо по същество и съществуващо.

В случая тук, освен фантазии  на дълбоко комплексиран индивид,който  в един пост написа четири лъжи в опит да надхвърли скромната си и посредствена фолклорна сянка ,друго не се предлага.

Страничните ефекти на липсващото му възпитание са видни в постовете му,които преминават автоматически в графата Ad hominem,в момента в който е уличен в поредната лъжа.Никът с многото превъплъщения дори не е добър в интерпретиране  на несъществуващите факти,които  изсипва на килограм с неясна  цел. Когато от сто километра с малки букви  се вижда ,че някой  е цървул и комплексар  ,наближавайки той става по-голям такъв, а не по-малък. Такъв  винаги може да надмине само  и единствено себе си и в този смисъл недейте да тъжите, ще има и други теми в които той най-вероятно ще бъде наследник на Наполеон и ще се храни от неговата чиния. Може да е Хитлер или Мусолини , или пък Вагнер или Бах ..зависи ,кой е наличен в отделението.

Що се отнася до обидите и просташките квалификации,които заместват аргументите , то има една интересна еврейска мъдрост "Не обръщай внимание на простака защото за това пари никой не дава ".

Е за какво да пишем,  той Графа и отговори в неговия си стил, не отхвърли твърденията и, всичко е ясно, на гол тумбак чифте пищови.

преди 18 минути, bulljo написа:

..., не отхвърли твърденията и, всичко е ясно, на гол тумбак чифте пищови.

Аз си мисля че по-скоро нищо не ви е ясно.
Аз ако трябваше да отхвърлям всички твърдения плод на нечие въображение, край нямаше да има писането.
Той човекът холандец ви гледа, че яко ми завиждате аз като ви се хваля и пробва и той да ви лази по нервите, с неговите си изразни средства.
А вие що отказвате да му вярвате ?
Влезте му в положението все пак, сънародник е.

Гледайте от мене, аз разпознавам много по-добре от вас кога яко послъгва, ама за повечето лъжи си трая за да върви седянката.

на 25.12.2021 г. в 19:18, Белгиеца написа:

А ти като си забравил че с предишните си никове вече си ни обяснявал колко си на далавера, че са те пуснали в социално жилище да живееш и ти е по-евтин наема, ние не сме още с алцхаймер старчоци тука.

Общинска двустаина квартира за социално слаби,и част от наема му го плаща държавата никкъв апартамент няма

7777777.jpg.6e5407d6d44b52cd8fe64840424392fd.jpg

преди 4 часа, Христофор_първи написа:

...не спира да презира нас Българите като народ и то в Български форум. 

На мен този форум не ми изглежда да е точно български, това да има модератори мюсюлмани и евреи не е най-българското.

преди 5 минути, slav_1 написа:

Общинска двустаина квартира за социално слаби,и част от наема му го плаща държавата никкъв апартамент няма

Ха ха ха , ти го утрепа направо горкия човек, сега ще го изпуснеме като читател.

преди 56 минути, Белгиеца написа:

Аз си мисля че по-скоро нищо не ви е ясно.
Аз ако трябваше да отхвърлям всички твърдения плод на нечие въображение, край нямаше да има писането.
Той човекът холандец ви гледа, че яко ми завиждате аз като ви се хваля и пробва и той да ви лази по нервите, с неговите си изразни средства.
А вие що отказвате да му вярвате ?
Влезте му в положението все пак, сънародник е.

Гледайте от мене, аз разпознавам много по-добре от вас кога яко послъгва, ама за повечето лъжи си трая за да върви седянката.

Какво да ми е ясно, че с неговия умствен "багаж" е станал, как го каза супервайзер в американска фармацевтична компания, дрън дрън ярина, че е почетен гражданин и седи минимум от лявата страна на кмета на церемониална вечеря в двореца, и що да му завиждам, за бекярския му живот ли, а и изобщо не ми лази по нервите, напротив забавлява ме искрено, неговите теми са най-забавни, даже теб те бие по самохвалство, тъй де твоята плоча се изтърка вече, добре че е той та и ти да прихванеш някой отблясък от "звездната" му личност.

Боли ме дедовия кой ми вярва и кой не. Аз, ако трябва да убеждавам всеки лузър и  глупак ще ми побелее косата рано рано. Кучето си лае кервана си върви. 

Днес разбрах , че на 31 ще си почиваме, обаче американците ще плащат. Абе животът е прекрасен. 

преди 2 минути, bulljo написа:

Какво да ми е ясно, че с неговия умствен "багаж" е станал, как го каза супервайзер в американска фармацевтична компания, дрън дрън ярина, че е почетен гражданин и седи минимум от лявата страна на кмета на церемониална вечеря в двореца, и що да му завиждам, за бекярския му живот ли, а и изобщо не ми лази по нервите, напротив забавлява ме искрено, неговите теми са най-забавни, даже теб те бие по самохвалство, тъй де твоята плоча се изтърка вече, добре че е той та и ти да прихванеш някой отблясък от "звездната" му личност.

И аз ме кефи как ми завиждате открито. Истински се забавлявам, че сте си в мизерията и ще ви бодат като добитък аз аз вървя напред и на горе:D Вие всъщност сте моя мотиватор, да вървя все по нагоре.

преди 11 минути, Христофор_първи написа:

И аз ме кефи как ми завиждате открито. Истински се забавлявам, че сте си в мизерията и ще ви бодат като добитък аз аз вървя напред и на горе:D Вие всъщност сте моя мотиватор, да вървя все по нагоре.

Няма за какво да ти завиждам. Чакаме нови порции приказки от хиляда и една нощ да се по забавляваме, че ще пукнем от скука във форума.

преди 3 часа, bulljo написа:

Няма за какво да ти завиждам. Чакаме нови порции приказки от хиляда и една нощ да се по забавляваме, че ще пукнем от скука във форума.

Вие сте по приказките. Пенсионери, безработни завряни зетьове, инвалиди. Аз съм на бачкане. И чакам асистентката ми да ми донесе поредния горещ шоколад.

преди 7 часа, slav_1 написа:

Ганчо много ти е точна информацията Браво! Само където една дупка в закона, ми позволява да го закупя, след определен брой години като наемател. Една друга дупка пак в закона пък ми позволява да си приспадна платените наеми през тези години от продажната цена. Много хора  и в България си накупиха на безценица жилища на жилфонд. Ама ти нямам как да го знаеш, защото си невеж. С този пост давам и отговор на @Белгиеца защо жилището ми не е купено от сайт и чрез посредници. Тююю язък ти за времето да си играеш да си правиш нов профил и да търсиш тия стари постове. Тамън зарадва @Белгиеца и той ти изракопляскя шумно, ама за малко……:D 

преди 3 часа, Христофор_първи написа:

Ганчо много ти е точна информацията Браво! Само където една дупка в закона, ми позволява да го закупя, след определен брой години като наемател. Една друга дупка пак в закона пък ми позволява да си приспадна платените наеми през тези години от продажната цена. 

Много дупки в тези холандски закони бре, ц ц ц ...
Те явно яко пушат трева у холандския парламент когато ги гласуват.

Обаче, аз пак не ти вярвам защото във Виена на една братчедка щерката даде 10000 € за да я пуснат да живее в общинско жилище. Вуйна ми ми изклюкари тези неща по Скайпа от Виена, като я бяха поканили за няколко месеца там, колкото да ѝ приберат париците. Да бе вуйна ми пенсионерка е дала пари на внучка си да ѝ помогне да ги плати тези 10 хиляди €.
Та и при тебе има някакво частично плащане от този порядък, което те прави наемател до живот там.
А на нас се опитваш да ни хвърляш прах в очите с дупки в законите.

Хайде го продай сега това жилище като си му бил собственик за 200 хиляди € ( = 400 хиляди лева ) , нали си голям тарикат. Връщаш се в пропадналата ни родина с тези пари и не ти трябва да работиш повече до пенсия. Ама не можеш да го продадеш, просто защото не си му пълноправен собственик.

преди 9 часа, bulljo написа:

..., тъй де твоята плоча се изтърка вече, ...

Моята плоча е автентична ( истинска ) и много хубаво свири.

Една от компаниите на приятелката ми е от хора около 20 годишна възраст, като някои са малко по-големи, но и преди си бяха същите. Специално те имат пари заради родителите си - собствен бизнес в чужбина, високопоставени длъжности в министерства и т.н., като не всички са съвсем чисти. Почти всички са учили или учат в чужбина, където живеят в обзаведени квартири - мезонети в Амстердам, Ница, Берлин. Имат коли, както и апартаменти в София, купени от родителите им. Уреждат ги на някоя добре платена работа, ако случайно им се доработи и така. Всичко отива за маркови часовници, дрешки, наркотици и екскурзии. Мама и тати снасят, това е.
Чувствам се доста глупаво, докато аз се седя и бачкам, а те без никакви заслуги, ходят да карат ски на Алпите, но животът не е честен, какво да се прави. Първият милион е честен само ако си някой откривател или си ги спечелил на тото.

Разбира се масовият българин в чужбина не живее баш така, а дели наем с други. Иначе и аз съм чувал хвалби от две българки. Едната уж гледала кралицата на Англия, другата пък бабата на испанския крал. То пък всички българи все са с ВИП персоните на запад. То всеки като дойде у нас се хвали как там е работил в ВИП персони, как ходи на приеми, яхти в Монте Карло и т.н. Иначе ако ще бачкам в аутсорсинг фирма или кол център в София или същото в Атина, Севиля, Лисабон бих предпочел да отида там, поне ако не друго ще видя нов начин на живот и нови култури. София ми е роден град, но нито е близо до море, нито има голяма река, не е особено вдъхновяваща за живот.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Хайде го продай сега това жилище като си му бил собственик за 200 хиляди € ( = 400 хиляди лева ) , нали си голям тарикат. Връщаш се в пропадналата ни родина с тези пари и не ти трябва да работиш повече до пенсия. Ама не можеш да го продадеш, просто защото не си му пълноправен собственик.

Добре, че жена ти е мъжа у вас,  иначе горката щеше да е на пътя до сега с малкия, ако ти караше влака. Нека да те светна за една далавера мамин. Най-голямата далавера в Нидерландия е да даваш жилища  под наем бе, ако продаваш губиш. Аз и в момента съм дал едната стая на моя близка под наем. Непознати  не искам за сега до като живеят тука.  400 еврака малко ли е всеки месец за една стая бе! Хем помагам на роднини, хем печеля. Плюс заплатката от американците, а ти за връщане в България ми говориш. Ти, ако беше щеше да го продадеш да издумкаш за година две парите в бегето и после щеше да приключиш курса под някой мост. 

преди 1 час, Христофор_първи написа:

Аз и в момента съм дал едната стая на моя близка под наем. Непознати  не искам за сега до като живеят тука.  400 еврака малко ли е всеки месец за една стая бе! Хем помагам на роднини, хем печеля. 

Е твоята спалня ли им даде на братчедката и нейния безработен ?
А ти спиш в хола така ли ?

преди 5 часа, Студент-красавеца написа:

Иначе и аз съм чувал хвалби от две българки.

По-големи използвачки от българките няма.

преди 56 минути, Белгиеца написа:

Е твоята спалня ли им даде на братчедката и нейния безработен ?

В нашия род нямам безработни мъже изтърсаци. Ние сме патриархална фамилия, където мъжете работят тежка и отговорна работа, а жената се  грижи за дома.

Абе Белжо аз си ползвам реално целия апартамент както преди. Спа си в спалнята ям и си гледам тв хола. Даже сега си пия ристретото. И си прибирам по едни 400 евро всеки месец от наем. Абе глупак съм аз.

ABC96DEE-F4B8-4AD9-BE27-54EAE9CBBDE8.jpeg

Ти не си Христофор. Ти си българския Херкулес.

Ако може да глътнеш оная сабя кат него, ща призная :wors:

Жокер-може да ползваш асистентката ти ;)

1.jpg.7eefcbe41ac0bcd6a497c4f736a42b3f.jpg

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

преди 56 минути, Христофор_първи написа:

Абе Белжо аз си ползвам реално целия апартамент както преди. Спа си в спалнята ям и си гледам тв хола. Даже сега си пия ристретото. И си прибирам по едни 400 евро всеки месец от наем. Абе глупак съм аз.

А тя и той къде спят тогава, трима ли сте в леглото ?

п.п.
Иначе предпочитанието ти към червения цвят ми навява мисли за бисексуалност или хомосексуалност даже. Разкрит си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.