Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Огромната зелена лъжа

Anneliese

Препоръчан отговор

Честито на всички "модерни" и "западни" софиянци. Избирайте си още и още Фандъкова - крадлата да ви е кмет. На студено ще стоите и не знам какво още, хора ще започнат да умират от бялата смърт като през 19 век, защото диктаторския ЕС ни нарежда да живеем "еко", или по - точно, иска да измрем. Върху нас се прилагат модерни и невидими форми на геноцид!

Слушайте още малката дрисла - малоумница Грета Тунберг! Тя си живее живота на гърба на глупаците и пътува със самолет!

"Еко" идеята е сектанска, неприложима и нереална. Ще го проумеете по трудния начин, като изгубите близки заради студ.

Няма как да се върнем назад, това зелените сектанти не го осъзнават. Те са психичноболни и мястото им е в лудница.

Ние на нашето електрическо парно едва се топлим. Не можем да пускаме печката обаче, защото токът е скъп!

Е, зелените ще имат кратък живот, това мога да им го гарантирам. Да си стягат багажите и да бягат в САЩ. Ако продължи така, хората ще тръгнат срещу измислените еко организации и не гарантирам, че няма да има насилие!

Правото на отопление е висша човешка ценност и право!

Сектантите, като толкова искат, да студуват и умират. Но не и да въвличат децата не и в еко - психопатиите си!

Да, бясна съм - писна ми от секти и фалшиви месии!

https://www.dnes.bg/sofia/2022/01/27/stud-v-elektrobusite-v-sofiia-bateriite-padat-ot-parnoto.518445,1

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 63
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И преди да ми опонирате за "лошия социализъм", ще ви кажа следното:

Имам спомени от 2- годишна, това съвсем сериозно. Не помня да сме живяли на тъмно и студено. Имало е случаи да няма ток, но беше вследствие на аварии. Но ежедневно - не! Не знам, може би нашият град е бил привилегирован, защото тогава се водеше курорт, тук имаше страхотен хотел с ресторант на "Баалкантурист", идваха туристи.  Но е факт, че нямах тъмно детство, каквото явно са имали софиянци.Е, вината не е моя, че курортните градове са били с привилегии. Също така не помня и "Кока - Кола" - та да е била лукс - заведението, в което работеха родителите на мама и където ходехме със сестра ми, когато нямаше кой да ни гледа, си беше добре зарадено. Беше малък ресторант, предлагаха се основно кебапчета и кюфтета, безалкохолни напитки - лимонада, "Кока - Кола", "Пепси" и не помня какво още, имаше и голям щанд, пълен с различни марки цигари. Със сестра ми се забавлявахме да пререждаме по сто пъти цигарите и да объркваме горките клиенти.😂 Винаги се качвах  върху една маса отзад, взимам си хлебче с кебапче и бутилка "Кока - Кола" и пей сърце.

Това, което се случва сега, не е "благодарение" на "Кирчо и Кикорчо", а на малоумната Германия, обсебена от поредната си налудничава фикс идея. Цяла Европа страда заради нея. Това е една изключително откачена и утопична идея, ядосвам се, че не го виждате. Ядосвам се, че мълчите за Борисов и престъпленията му:

- спря  строеца на АЕЦ "Белене"

- спря "Южен поток"

- подписа малоумната зелена сделка

-направи ДВЕВР - КЕВР и даде икономиката в ръцете на частници

-на места кметовете на ГЕРБ са се организирали и правят явен саботаж на новата власт

Тук не сме Африка и нямаме зимата силно слънцегреене. Обяснете ми как ще ни топлят нас едни соларни панели? Как? Как ще ни произвеждат достатътчно ток малоумните ветрогенератори, като тук не е Дания? Чакам отговорите на въпросите  ми!  Имам племенници в София, затова ме е грижа. Племенницата пътува с метрото. Сега чета, че метрото е на път да фалира.

Дано да сте доволни, гнусни продажни гербери! Ще дойде Видовден! Дано да доживея да го видя!

Бананите не топлят никого! 32 демонокрация стигат! Народът пак ще излезе на улицата и този път ще е пред палата в Банкя!

Всеки починал от бялата смърт ще тежи на вашата съвест  ще се иска сметка!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

Честито на всички "модерни" и "западни" софиянци. Избирайте си още и още Фандъкова - крадлата да ви е кмет. На студено ще стоите и не знам какво още, хора ще започнат да умират от бялата смърт като през 19 век, защото диктаторския ЕС ни нарежда да живеем "еко", или по - точно, иска да измрем. Върху нас се прилагат модерни и невидими форми на геноцид!

Слушайте още малката дрисла - малоумница Грета Тунберг! Тя си живее живота на гърба на глупаците и пътува със самолет!

"Еко" идеята е сектанска, неприложима и нереална. Ще го проумеете по трудния начин, като изгубите близки заради студ.

Няма как да се върнем назад, това зелените сектанти не го осъзнават. Те са психичноболни и мястото им е в лудница.

Ние на нашето електрическо парно едва се топлим. Не можем да пускаме печката обаче, защото токът е скъп!

Е, зелените ще имат кратък живот, това мога да им го гарантирам. Да си стягат багажите и да бягат в САЩ. Ако продължи така, хората ще тръгнат срещу измислените еко организации и не гарантирам, че няма да има насилие!

Правото на отопление е висша човешка ценност и право!

Сектантите, като толкова искат, да студуват и умират. Но не и да въвличат децата не и в еко - психопатиите си!

Да, бясна съм - писна ми от секти и фалшиви месии!

https://www.dnes.bg/sofia/2022/01/27/stud-v-elektrobusite-v-sofiia-bateriite-padat-ot-parnoto.518445,1

То и теб не те слуша главата, ама е на - и на теб ти четем глупостите ежедневно...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Петър Ангелов написа:

То и теб не те слуша главата, ама е на - и на теб ти четем глупостите ежедневно...

Значи си по-от-нея ... аз не ги чета ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, dioib написа:

Значи си по-от-нея ... аз не ги чета ... :) 

Проблема е, че аз влизам тука и гледам само новите теми. Нищо друго. И понякога, като не догледам, уцелвам и нейни теми. А тя, може нищо да не казва, но за сметка на това е доволно продуктивна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Петър Ангелов написа:

доволно продуктивна.

И?! 

Не и обръщай внимание ... тя от това се нуждае, а ти след като не може да и отделиш внимание, то защо я коментираш?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, dioib написа:

И?! 

Не и обръщай внимание ... тя от това се нуждае, а ти след като не може да и отделиш внимание, то защо я коментираш?!

За да я нахейтя, разбира се (което, технически погледнато, си е пак някакъв вид внимание).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Петър Ангелов написа:

За да я нахейтя, разбира се (което, технически погледнато, си е пак някакъв вид внимание).

Може това да е целата ѝ, и в тоя случай си съмишленик, а не опонент. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, dioib написа:

Може това да е целата ѝ, и в тоя случай си съмишленик, а не опонент. 

Съгласих се. Ще се въздържам от коментари за в бъдеще, по нейни теми поне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Еко" идеята е сектанска, неприложима и нереална

всичко се прави в името на печалбите

преди 57 минути, Anneliese написа:

Не помня да сме живяли на тъмно и студено. Имало е случаи да няма ток, но беше вследствие на аварии. Но ежедневно - не! Не знам, може би нашият град е бил привилегирован, защото тогава се водеше курорт, тук имаше страхотен хотел с ресторант на "Баалкантурист", идваха туристи.  Но е факт, че нямах тъмно детство, каквото явно са имали софиянци

дръто магаре съм и не помня някъде да е имало режим на тока от преди 89 година
ядрената централа си работеше

Също така не помня и "Кока - Кола" - та да е била лукс - заведението, в което работеха родителите на мама и където ходехме със сестра ми, когато нямаше кой да ни гледа, си беше добре зарадено. Беше малък ресторант, предлагаха се основно кебапчета и кюфтета, безалкохолни напитки - лимонада, "Кока - Кола", "Пепси"

не помня да е имало липса на кока кола и пепси
помня че бяха 15 стотинки в шишета от по 200 грама

Слушайте още малката дрисла - малоумница Грета Тунберг!

тя се извини публично за изказванията си

а всичко друго дето си написала са някакви твои фантазии

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никой няма да умре ако в градския автобус няма парно, все пак навън е една идея по-студено.

Само техническа експертиза може да каже дали има проблем с автобусите, дали не са избрани правилно за съответния регион и т.н. Всичко друго си е празни приказки.

Колко пъти сте патували в извънградски автобус в които няма никаква климатизация, а във влак? Така, че това не е нещо невиждано за България.

А колкото до тока - явно някой не помнят, че имаше режим на тока, по няколко часа, всеки ден. Сигурно не помнят и факта, че беше заповядано в Златна Добруджа да се произвежда и продава само типов хляб, докато в София си имаше франзели ... по кое ли време е било това ...

Истината е една - винаги се гледат интереси - определено не интересите на народа, независимо кои точно е на власт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Anneliese написа:

Те са психичноболни и мястото им е в лудница.

Не, аз мисля че на теб просто някой трябва да ти спре телевизора и интернета иначе жив човек няма да остне на тази планета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, дръндю написа:

всичко се прави в името на печалбите

дръто магаре съм и не помня някъде да е имало режим на тока от преди 89 година
ядрената централа си работеше

не помня да е имало липса на кока кола и пепси
помня че бяха 15 стотинки в шишета от по 200 грама

тя се извини публично за изказванията си

а всичко друго дето си написала са някакви твои фантазии

1. Така е, но още има хора, които твърдо вярват, че новата власт е виновна за ситуацията с цените на тока. Страх ме е да не ги свалят, не че ги харесвам, но не искам Борисов на бял кон. Помните ли високите сметки за ток от 2013 година? Самозапалилите се от бедност и отчаяност хора? Никак не искам това да се повтаря. Ако не бяхте повярвали на лъжите за "гьола", сега можеше да е по - различно.

2. И аз не помня, но всички реват, че е имало режим. Даже, като сме ходили на София, на изследвания, все имаше ток, а есклалаторите на ЦУМ (които със сестра ми обожавахме), все работеха. Няма да ни повярвате, но всеки път, като бяхме в София, искахме на ЦУМ но не за друго, а за да се повозим на ескалаторите.

3.Аз съм била дребси, цените не ги знаех. Много евтина е била тази количка.

На мен пари започнаха да ми дават чак в 3 клас. Тогава все се появяваха нови пари с повече цифри и нули. Със съучениците ми се чудехме докъде могат да стигнат парите като цифра. На възрастните може и да не им е било забавно, на нас ни беше. Чудехме се дали парите ще стигнат милион. Тогава решавахме задачи със числата до 100, но знаехме, че има и милион, но се чудехме и спорехме има ли число след това, как се пише и изговаря..............

4. Извиненията не променят нищо, много хора все още вярват в зелената утопия и са готови да студуват и боледуват. Ей това е страшното. Че има хора, които вярват, че хората сме лоши и заслужаваме да изчезнем като вид.

преди 45 минути, plamen_petrov_80 написа:

Никой няма да умре ако в градския автобус няма парно, все пак навън е една идея по-студено.

Само техническа експертиза може да каже дали има проблем с автобусите, дали не са избрани правилно за съответния регион и т.н. Всичко друго си е празни приказки.

Колко пъти сте патували в извънградски автобус в които няма никаква климатизация, а във влак? Така, че това не е нещо невиждано за България.

А колкото до тока - явно някой не помнят, че имаше режим на тока, по няколко часа, всеки ден. Сигурно не помнят и факта, че беше заповядано в Златна Добруджа да се произвежда и продава само типов хляб, докато в София си имаше франзели ... по кое ли време е било това ...

Истината е една - винаги се гледат интереси - определено не интересите на народа, независимо кои точно е на власт.

1. Да бе, няма. Аз като учех в София, съм ползвала градския транспорт (със сестра ми, не сама). Прибираме се ние за коледната ваканция през 2003 и трамваят, с който пътувахме, беше адски студен, направо замръзнахме. Хич не беше забавно.Треперех, а трябваше да си държа раницата. Добре, че само една година ползвахме влака (там е голяма мизерия). В топлия автобус се отпуснах. Иначе отопление имаше - и в тролея двойка и в трамвая..... номерът съм го забравила. От НДК до старото място на автогарата едно време.

2. Неееееееееееее, не е технически проблем. Сметицата - убавица е откраднала едни пари и е купила най - смотаните "еко трамваи", предназначени за Кения. Красота просто. Ако софиянци бяха поискали източноевропейски, друго щеше да е. Добре, че не живея в София вече, но за принцесата ми е тъжно. Трябва да ползва градски транспорт за училище, а и на път към автогарата, като се прибира.

3. Само в чавдарите май нямаше отопление. Возила съм се на такъв на една училищна екскурзия до София.

4. На мен "режимът на тока" ми звучи като  легенда. И франзели не помня да съм виждала. Виж, гевреците ги обожавах и се чудех защо в провинцията не продават гевреци............

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Жива си, нали? Видяла ли си някой да умре във автобуса от студ? Говориш празни приказки.

Значи в градския където се качваш за малко е проблем, че няма топло, а във влака дето може да патуваш "до 22 часа в България" няма проблем ... или защото влака не е Еко ..

Прочете ли какво написах до края -

преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

дали не са избрани правилно за съответния регион и т.н.

Ти техническите параметри на автобусите имаш ли ги? Експерт ли си?

Не е важно в какво си се возила ти само - това се опитвам да ти обясня, не гледай само твоята гледна точка!

Аз тази легенда съм я виждал от първо лице, имаш интернет седни и прочети.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кацнал бръмбар на трънка и започнал да дрънка ей тва е форумната ни комичка :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Кацнал бръмбар на трънка и започнал да дрънка ей тва е форумната ни комичка :)

Аз не знам защо ама като видя нейна тема все се сещам за това :

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И франзели не помня да съм виждала. Виж, гевреците ги обожавах и се чудех защо в провинцията не продават гевреци............

А аз колко франзели съм изхрупал ако знаеш :) А и режима на тока помня допреди няколко години у нас се търкаляха дебели лоени свещи хехе

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само че аз съм научена, че човек на студено не бива да стои, защото ще се простуди и разболее сериозно, дори за пет минути в трамвая. Човек трябва да си пази здравето.

Във влака май не беше много студено 2000 - 2001 година  май още имаше отопление там. Но спряхме да използваме влака, защото заобикаляше, минаваше пред Враца и Монтана, а сестра ми бързаше да се прибере за среща с приятеля си. Затова после бяхме с автобус. Но пък  автобуса си имаше страхотна екстра - телевизор, що нови филми сме изгледали на него...........Жалко, че са го махнали. Принцесата не знае колко гот е да пътуваш в автобус и да гледаш филм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, petie1 написа:

А и режима на тока помня допреди няколко години у нас се търкаляха дебели лоени свещи хехе

Аз по време на режима на тока се научих да играя на Генерал, тогава с имахме две квартирантки у нас и на една газена лампа се размятаха зарове докато дойде тока.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

Аз не знам защо ама като видя нейна тема все се сещам за това :

Аз се сещам за една играчка за жени ама да не е показвам че банана ах банана :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anneliese написа:

Само че аз съм научена, че човек на студено не бива да стои, защото ще се простуди и разболее сериозно, дори за пет минути в трамвая. Човек трябва да си пази здравето.

Напротив, грешно са те научили. На топло човек се изнежва и като го духне малко вятъра почне да подсмърча и тича при доктора за хапчета и сироп, умножи го по няколко десетки милиони случая и ето ти ковид пандемия.
А студеното калява, дори да спиш на студено е полезно.
Нали си фенка на руснаците? Те правят снежни бани на бебетата си, знаеш ли защо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, petie1 написа:

А аз колко франзели съм изхрупал ако знаеш :) А и режима на тока помня допреди няколко години у нас се търкаляха дебели лоени свещи хехе

Никъде не съм виждала франзели, но гевреци си исках всеки път.

И никога не съм гледала на столицата като на лукс или божествено място, нито съм съжалявала, че съм от провинцията. Бързо схванах колко разглезени са софийските деца и винаги съм стояла далеч от софийския манталитет.

Помня, че бях много впечатлена от софийските баби и дядовци в градския транспорт. Едни накипрени, бабите с червило и сенки, червени или сини коси, дядовците спретнати, четат вестници.............

Скоро не съм виждала баби със сини коси, слава Богу!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bubbles написа:

Аз по време на режима на тока се научих да играя на Генерал, тогава с имахме две квартирантки у нас и на една газена лампа се размятаха зарове докато дойде тока.

О и ние имахме газена лампа ама беше на село в градо си бяхме с лоени свещи та си говореха докат пуснат тока хехе

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

Напротив, грешно са те научили. На топло човек се изнежва и като го духне малко вятъра почне да подсмърча и тича при доктора за хапчета и сироп, умножи го по няколко десетки милиони случая и ето ти ковид пандемия.
А студеното калява, дори да спиш на студено е полезно.
Нали си фенка на руснаците? Те правят снежни бани на бебетата си, знаеш ли защо?

За седмия ми рожден ден (рождения ми ден е на 12 март), исках да се издокарам, да съм хубава на тържеството в детската градина. Облякох бяла риза, пуловер, чорапогащник и плетена пола, отгоре по яке и ботушки. Баба хич не беше очарована. Е, платих си за превзетостта и лигнята - разболях се. Та оттогава се обличам според сезона и времето, модата - само лятото. И сега съм така.Сега излизам на разходка и ще си търся къде съм завряла розовите пухени ушанки. Ще се опаковам като зелка, ама поне ще ми е топло.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anneliese написа:

За седмия ми рожден ден (рождения ми ден е на 12 март), исках да се издокарам, да съм хубава на тържеството в детската градина. Облякох бяла риза, пуловер, чорапогащник и плетена пола, отгоре по яке и ботушки. Баба хич не беше очарована. Е, платих си за превзетостта и лигнята - разболях се. Та оттогава се обличам според сезона и времето, модата - само лятото. И сега съм така.Сега излизам на разходка и ще си търся къде съм завряла розовите пухени ушанки. Ще се опаковам като зелка, ама поне ще ми е топло.

Ми изнежена си, нали знаеш "Сто баби хилаво дете.".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...