Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против абортите в България?

Featured Replies

преди 33 минути, Antisystem28 написа:

В България, Индия, Бангладеш и Китай се забранява на жените да забременяват или да се женят, докато работят, в противен случай ще я уволнят или ще бъде принудена да убие детето си в утробата.

Наскоро съм чел, че на Запад ще бъде разрешено да убиеш бебето си, 7 дни след раждането му, освен да имаш свободата да абортираш бебето си до деветия месец.

В българия това не се забранява , от каква литература си черпиш информацията ?

• Отговори 152
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Защо не пуснахте нормална анкета, в която да може да гласуваме?  По въпроса, аз съм за абортите. Всеки сам решава, какво да прави с тялото си, и с живота си. И да се забрани от закона, това няма

• Имало е, разбира се. Джераси е българин по баща, завършил американския колеж в София и е измислил противозачатъчните. Въпрос на народопсихология е използването им- същото както с ваксината сега. Ти, в

• В днешно време, докато е с теб, ще ходи с още 5 момчета, едновременно.

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 часа, Milkydead написа:

В българия това не се забранява , от каква литература си черпиш информацията ?

В България като че ли се спазват законите?

За или против абортите в България? - ЗА.

• Автор
на 18.04.2022 г. в 18:58, dimy написа:

За или против абортите в България? - ЗА.

Ами, то българинът не е много феминизиран, ама е в подкрепа на абортите.

на 25.04.2022 г. в 23:26, Antisystem28 написа:

Ами, то българинът не е много феминизиран, ама е в подкрепа на абортите.

А ти какво предлагаш?

• Автор
на 27.04.2022 г. в 10:30, цър-вул написа:

Да се пълнят и без това немощните домове за деца с още повече изоставени деца...

Хората поискаха Бог да се отдръпне от тях и ето докъде стигнахме, като добавим и сексуалната свобода от последните десетилетия. 
Това се случва, когато се опитваме да бъдем "отворени" към хората и да махнем моралните "граници".

• 2 седмици по-късно...

по принцип съм против абортите 

НО 

съм  ЗА китайския модел

до 6 месеца родителите отговарят  и имат право да го  умъртвят 

на 2.05.2022 г. в 3:03, Antisystem28 написа:

Хората поискаха Бог да се отдръпне от тях и ето докъде стигнахме, като добавим и сексуалната свобода от последните десетилетия. 
Това се случва, когато се опитваме да бъдем "отворени" към хората и да махнем моралните "граници".

Не се опитваме да махнем моралните граници, защото всеки е напълно свободен да води целомъдрен начин на живот. Опитваме се да махнем наглецитe, дето се опитват да се месят и налагат своите разбирания, като уж единствени правилни на останалите, вместо да гледат и строят своя собствен живот.
Всеки си има глава на раменете и възможност да живее живота си, както той смята за правилно, когато не вреди на останалите. Който иска вярна девица/девственик, семейство, и морални ценности е свободен да си търси и избере правилния човек, но без да се налага на другите, които не са на това мнение, и предпочитат да живеят живота си по по-различен начин, с което не пречат на останалите. 

преди 1 час, Banesc написа:

НО 

съм  ЗА китайския модел

Я поясни тая дивотия за 6-те месеца ...

преди 4 часа, dimy написа:

Я поясни тая дивотия за 6-те месеца ...

до 6 месеца  новороденото не се счита за човешко същество и имат право да го  евтаназират 

а за абортите не съм запознат как стоят нещата преди да се роди  в Китай

има и такова нещо

https://www.teenproblem.net/a/5-svetski/33499-v-kitaj-se-tyrguva-s-choveshki-embrioni-izpolzvat-gi-kato-hrana-v-restorantite/

значи и абортите са  си разрешени  след като го прочетох 

преди 13 часа, Banesc написа:

до 6 месеца  новороденото не се счита за човешко същество и имат право да го  евтаназират 

Искаш да кажеш, че след като се роди - до шестия месец могат да го утрепат без проблеми ли??? Законно???

преди 20 часа, Banesc написа:

НО 

съм  ЗА китайския модел

Кой ти разказа за тоя китайски модел? Дай линк, че нали се сещаш колко безумно звучи? Само че, нещо различно от "тиин проблем"

Никой няма право да убие другиго. Аборт е разрешен до 3-ия месец, защото все още се води зародиш. Силно се съмнява при китайците да е различно.

преди 4 часа, absurt написа:

Кой ти разказа за тоя китайски модел? Дай линк, че нали се сещаш колко безумно звучи? Само че, нещо различно от "тиин проблем"

Никой няма право да убие другиго. Аборт е разрешен до 3-ия месец, защото все още се води зародиш. Силно се съмнява при китайците да е различно.

магдалена ташева в едно от предаванията преди години съм го чул  

преди 5 часа, dimy написа:

Искаш да кажеш, че след като се роди - до шестия месец могат да го утрепат без проблеми ли??? Законно???

да

преди 1 час, Banesc написа:

магдалена ташева в едно от предаванията преди години съм го чул  

да

200w.gif.f65b1ad7ed4a7ca4c8ad294ee7fa2abb.gif

• Автор

Не знам дали е поредната руска лъжа, но някъде на Запад искаха абортите да бъдат разрешени докрая на бременността и да имат правото да бъдат убият дори 7 дни след раждането.

• Автор
на 11.05.2022 г. в 20:45, Soviet Soldier написа:

Не се опитваме да махнем моралните граници, защото всеки е напълно свободен да води целомъдрен начин на живот. Опитваме се да махнем наглецитe, дето се опитват да се месят и налагат своите разбирания, като уж единствени правилни на останалите, вместо да гледат и строят своя собствен живот.
Всеки си има глава на раменете и възможност да живее живота си, както той смята за правилно, когато не вреди на останалите. Който иска вярна девица/девственик, семейство, и морални ценности е свободен да си търси и избере правилния човек, но без да се налага на другите, които не са на това мнение, и предпочитат да живеят живота си по по-различен начин, с което не пречат на останалите. 

В днешно време повечето момичета още на 13 правят първия вагинален с*кс в живота си, на 15 вече има 3 аборта зад гърба си. Това е впоследствие на сексуалната "свобода", наложена след ВСВ. Днес се прави всичко по силите "различните" да покажат колко са онеправдани.

преди 31 минути, Antisystem28 написа:

В днешно време повечето момичета още на 13 правят първия вагинален с*кс в живота си, на 15 вече има 3 аборта зад гърба си. Това е впоследствие на сексуалната "свобода", наложена след ВСВ. Днес се прави всичко по силите "различните" да покажат колко са онеправдани.

Това е рядкост. Най-често започват сексуален живот от 16 нагоре по мои наблюдения. Относно абортите на тая възраст, те също далеч не са норма за юношите. В миналото са раждали много по-рано, заразявали са се много по-често, поради липсата на сексуална култура, предпазни мерки, и по-ниското ниво на медицината. Точно знанията, осъзнаването на рисковете и отговорностите предпазват юношите от нежелани бременности, и заболявания предавани по полов път. Преди като сексът е бил тема табу, е било по-зле, защото младите не са имали достатъчно информация за възможните последствия, а сексът и желанието за него са природен процес независещ така силно от заобикалящата ги среда. Колкото и строго да е възпитаван един нормален младеж, на около 15 годишна възраст, присъствието на красива жена наоколо със сигурност ще го впечатли. Това са си вродени инстинкти. 

• Автор
преди 1 час, Soviet Soldier написа:

Това е рядкост. Най-често започват сексуален живот от 16 нагоре по мои наблюдения. Относно абортите на тая възраст, те също далеч не са норма за юношите. В миналото са раждали много по-рано, заразявали са се много по-често, поради липсата на сексуална култура, предпазни мерки, и по-ниското ниво на медицината. Точно знанията, осъзнаването на рисковете и отговорностите предпазват юношите от нежелани бременности, и заболявания предавани по полов път. Преди като сексът е бил тема табу, е било по-зле, защото младите не са имали достатъчно информация за възможните последствия, а сексът и желанието за него са природен процес независещ така силно от заобикалящата ги среда. Колкото и строго да е възпитаван един нормален младеж, на около 15 годишна възраст, присъствието на красива жена наоколо със сигурност ще го впечатли. Това са си вродени инстинкти. 

В 20 век може да е било така, но от няколко години насам повечето си правят сефтето на 13. А на 17 са по-опитни от 35 годишните жени.

• Автор

Не размножавайте нечистите си тела  безумци , нищо чисто няма да произлезе от покварената ви плът!

Milkydead, не съм съгласен с теб, защото от покварени родители може да излезе чисто дете. Ако баща ти е пребивал системно майка ти, това не означава, че ти ще направиш същото. Все пак ще ти си вземеш поуки от отношението му и няма да повториш неговоте грешки, естествено има и хора, където ще повторят грешките им.

Това не е вярно  младежо ! В момента се води война поради която невинни деца загиват заради алчността и пошлостта на възрастните.Човечеството е непоправимо затова не се надценявай ти си грешник като всички останали.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.