Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

New-Bitmap-Image-16.png

това БаалБек ли е или е обикновена натовска войничка от полша

украйнците се обосраха, корейците  идват, аз какво ви казах....

ще има сеч

преди 1 час, Banesc написа:

New-Bitmap-Image-16.png

Много непохватно държи тоя ми ти автомат момата. По-добре се вижда във видеото.

Изглежда службата ѝ в армията се състои не в това, а в грижа за сексуалното здраве на войниците или офицерите.

Виж картата и нейното развитие до сега, Реджеп-ага.

преди 10 часа, maxthon написа:

изтеклите видеа на финландската министър-председателка

По тъпо изказване не съм срещал! Че тя е млад човек ,на който му се живее,животът е бърза река и отминава!А тя си е добър политик въпреки младостта си. Боли ги руснаците за това ,че ще ги отреже напълно за визите,че Финландия ще е в НАТО и русия ще трябва да се съобразява с това и за това я оплюват и злобеят, ползвайки разни марионетки. Нема да стои зад компа, като някакъв си дъртак в вмерисана пижама и да пише глупости.

преди 24 минути, Аралампи написа:

Виж картата и нейното развитие до сега, Реджеп-ага.

От май месец нищо ново на източният фронт. Доста села и 2-3 малки града. Ако им се съберат на руснаците 1000 кв. км ще е добре.

преди 10 часа, maxthon написа:

Целта на руснаците ако реално е била друга може да кажат и за един ден ще превземат Киев.

И защо не го направиха?Защото са глупави патъри,с глупави генерали-патъри!

преди 9 минути, bigiadri написа:

По тъпо изказване не съм срещал!

Че той да не би да е умен ?

преди 3 минути, BANKATA написа:

От май месец нищо ново на източният фронт. Доста села и 2-3 малки града. Ако им се съберат на руснаците 1000 кв. км ще е добре.

А от март месец ?

ЗСУ освободиха изцяло Киевска, Черниговска и Сумска области. Голяма част от Харковска област освободиха.

Сега са обкръжили рашистките касапи в Херсонска област "десния бряг", и са ги отрязали от снабдяването им. Въпрос на време е да освободят десния бряг на Херсонска област.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Съгласен!

Но не означава, че руснаците са на колене, както ни интубира Реджеб ти ага, нали?

Почват да ме дразнят руските пропагандатори, които съм избрал да гледам – от Мариупол насам фронтът едва пъпли, а те всеки ден отворили ей такива уста: "Ще... ще... завзехме половин село и сега да видите какво ще става!.."

Същите като Р.-ага! :D

преди 17 минути, bigiadri написа:

И защо не го направиха?Защото са глупави патъри,с глупави генерали-патъри!

Защото докато укрите ангажираха огромна войска да пази Киев от 10 000 руснаци..... загубиха Азовско море, където не им достигаха жива сила и техника.

Те на т'ва му викам аз "глупави руски генерали". С минимални усилия успяха да завземат стратегическа територия, докато главните сили на противника са ангажирани с друго.

преди 3 минути, Аралампи написа:

Почват да ме дразнят руските пропагандатори, които съм избрал да гледам

Още един неутрален.
Абе аз не съм за Русия ама... Хайл Путлер !!!

https://youtu.be/Xe9S0jnUUPQ

Зброя !!!

преди 18 минути, Аралампи написа:

Съгласен!

Но не означава, че руснаците са на колене, както ни интубира Реджеб ти ага, нали?

Почват да ме дразнят руските пропагандатори, които съм избрал да гледам – от Мариупол насам фронтът едва пъпли, а те всеки ден отворили ей такива уста: "Ще... ще... завзехме половин село и сега да видите какво ще става!.."

Същите като Р.-ага! :D

Не са на колене само защото егото им е прекалено голямо. Иначе са наясно какъв четвъртит си хо набиха.

Не доведат ли редовна войска или 200к севернокорейчета ще си седят в това положение.

на 16.05.2022 г. в 22:27, miro20 написа:

ех... какво нещо е съдбата....

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Още един неутрален.
Абе аз не съм за Русия ама...

Вече отговорих тук някому, че не съм неутрален.

Искам Русия да смачка фасона на Запада, а Украйна да бъде унищожена за назидание на останалите американски подлоги – индивидуални, групови, обществени и държавни.

!

Но това не пречи да съм обективен. Порасналият човек (някъде от шест годишна възраст) трябва да се съобразява с фактите и с истината.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Не са на колене само защото егото им е прекалено голямо. Иначе са наясно какъв четвъртит си хо набиха.

Не доведат ли редовна войска или 200к севернокорейчета ще си седят в това положение.

Украйна също не е с безкрайни сили.

Не мислѝ пожелателно.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

1 -во: Как изобщо в кухата ти кратуна успя да нахлуе мисъл, още повече пък такава абсурдна мисъл че съм "комуне"?!? Не всеки, който е против краварските ти господари и твои шефове от тролската централа е "комуне" 

2-ро: Ето ти нещо по повод на "нечуваните човешки жерви" и чий патент е избиването на индустриално количество хора:

В утрото на 6 август 1945 г., военен самолет от армията на САЩ бомбардировач B-29 „Енола Гей" хвърля над японския град Хирошима атомна бомба „Little Boy“ (в превод от английски: „Малчугана“). 

На тази дата преди 77години, демократичните и човеколюбиви кравари с едно натискане на копче избиват наведнъж най-малко 70 000 цивилни, а още десетки хиляди души загиват от наранявания, причинени от радиационно отравяне в следващите дни и седмици. 

За пръв път има масово избиване на хора в "индустриални количества" - патент на Кравария.

Ти не си комуне,ти си комуне с кофа фейкове :)

Не е за пръв път масово избиване на хора.

Примери има дори от сщата тази ВСВ. :hush:

преди 9 часа, ivottoshev написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

Колкото и да изпоачаваш , истината е еднозначно видна

Кой е стрелял по тези деца? Путин или укрите?

Разбира се че вината за всички жертви е този който е дал заповед за нахлуване в Украйна. За абсолютно всички.

И това еднозначно е Путлер и военната му шайка престъпници нацисти.

А не на защитаващата се  държава и военни , които отблъскват агресора от своята земя.

преди 9 часа, ivottoshev написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

Спазвайки директивата на Путлер . Да ти я приопомня :

А-а-а-а, това ли било? Ама кажи си че си търсиш повод да пуснеш клипчето, щото без клипче - няма да има жълти стотинчици от централата. Що се срамуваш?!?

Само че нали се разбрахме, че с това клипче си вкарваш ефектен автогол? Я преведи какво казва тук Путин, та пак да се посмеем :lol6:

Сега ли се сети да "превеждаш" :)

преди 17 минути, Аралампи написа:

Но това не пречи да съм обективен.

И как се връзва обективността с гледане на руска пропаганда ?

Пропаганда се учи още в първи курс.

Най близо до истината са СМИ на страната, на чиято територия се водят бойните действия.

Така е по учебник.

Ако си решил да измисляш нови военни науки, прав ти път

преди 8 минути, miro20 написа:

Ти не си комуне,ти си комуне с кофа фейкове

Аз нали ти казах

преди 10 часа, absurt написа:

Браво, бе, ръкаров! Откога подложната СНН стана достоверен източник?

За вас, фейкометите никога утвърдени журналисти и медии не са били "достоверен източник" .

Винаги когаот ви се наврат източници , се стига до тъпоъгълно отричане на принципа - "не вярвам че Земята е кръгла " .

В случая можеш да обориш СНН катодокажеш че  видеото не е от АЕЦ-а. Хората са се постарали, направили са геолокация и т.н.

Постарай се и ти .

Може да си редуваш медитирането  и с лекарствотопротив истерии... :baseball6:

преди 2 минути, miro20 написа:

За вас, фейкометите никога утвърдени журналисти и медии не са били "достоверен източник" .

северно корейците пристигнаха ли в ДНР и ЛНР

пристигнаха

казано показано даказано.

преди 1 час, bigiadri написа:

По тъпо изказване не съм срещал!

Аз обяснявам, че за изтичането се обвинява Русия, ти обръщаш на съвсем друга посока. Каквото си иска това да прави. Ако искат и двеста видеа да изтичат. Обаче влизаме в обяснителен режим за видеата и май повече се чудим как да замажем положението.

преди 27 минути, Реджеп Иведик написа:

Най близо до истината са СМИ на страната, на чиято територия се водят бойните действия.

Още един ли си къде прескочи линка за на Гонсало Лира за "медиите"?

преди 33 минути, miro20 написа:

Разбира се че вината за всички жертви е този който е дал заповед за нахлуване в Украйна. За абсолютно всички.

Ново законодателство ли измисли? Човекът реално натиснал спусъка ще е напълно невинен? Или ще е невинен само ако е носил жълта лентичка на ръката?

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Зброя !!!

Домати, краставици? Чул и разбрал всичко на клипа хайде поне малко разкажи подробности. Реално от този клип само ти разбираш за какво се говори в него. Дали отговаря на реалната ситуация е друга тема.

Войната в момента все повече влиза в "партизанска фаза". Окупация на страна с 30-40 милиона жители е почти невъзможно да успее (поне не и в модерно време), особено като има подкрепа отвън. Дори да я превземеш, няма да я задържиш. Лошото е че ще се проточи дълго.

преди 49 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз нали ти казах

Я да проверим кой е фейкомет. Аз ще ти посоча няколко твои фейка, а ти посочи поне един мой.

Каза ли, че Полша е дала МИГ-ове на укрите?

Каза ли за уропският ултиматум от март за Херсон?

Показа ли как укри маршируват на Червения площад?

Каза ли че Русия е във война с Турция

Намери ли къде е Руско-турската граница

Още да изброявам ли?

Дай сега да видим мои фейкове 😆

преди 14 часа, Banesc написа:

чл 5 се задейства само при война а  Русия може да обяви военна операция и да се унищожат американските бази в България с ракети и няма да се задейства чл 5

Русия може да я нарече както си иска, но в този случай ще е нападение на страна, която е член на НАТО и това се счита за война от страна на алианса.

Съгласно чл. 5, нападението срещу една или няколко от държавите членки се счита за атака срещу всички.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.