Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Аралампи написа:

Моме БаалБек,

обръгна ми да те имам предвид.

Давам ти "Свободно!", повече не ме чакай.

--------------

Май не е моме, а е един дебел чичак от Русе. :lol6:

Дори фалшивата снимка, която си е сложил за аватар е взета от някакъв сайт със съвети за алкохолици...  :giggle1:

https://www.alcoholandyouni.com/alcohol-and-women/

2022-08-21 13.28.36 www.alcoholandyouni.com 513419a79cf5.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, gagodrago написа:

--------------

Не можеш да заспиш, а? Човърка те отвътре. Вече забрави за темата. :lol6:Продължавай все така - с един русороб по-малко. Ще си зает. :hush:

преди 2 часа, absurt написа:

Айде, още една, дето звездите й го говорят! download.gif.fac9575a1859176d1df6f2ef70a20542.gif

Всъщност, очаквана реакция. Тролската подложна централа собствена мисъл не допуска. Лошото е, че и нови опорки не ви подава, та сте принудени да пилите една и съща безсмислица.

Кое ми го говорят звездите ? Че в Русия има корупция ? Да ти кажа колко е часа, ще ме обвиниш, че са ми го спуснали от подложната централа :giggle1: Психясяла работа.

преди 5 минути, БаалБек написа:

Не можеш да заспиш, а? Човърка те отвътре. Вече забрави за темата. :lol6:Продължавай все така - с един русороб по-малко. Ще си зает.

------------

Троле, такива съвети ли ви дават в тролската централа в Русе? - да си слагате за аватари картинки от сайтове за пияници? :laughing5: Ха-ха-ха

Тея обиди "русороб", "комуне" нещо ти се изтъркаха, взе да ги повтаряш във всяко второ мнение.

Остави обидите, и давай както е по план - започвай да ни облъчваш със антируска пропаганда, иначе няма ти дадат обещаните 5 цента на пост.

преди 53 минути, Banesc написа:

...

прав си само пенсионерите са способни на терористични актове да избиват млади жени 

На 'сичко са способни, само и само да те прецакат. А ние с тебе, в безизходица, трее си търсим жени с по 2 литра бира дневно. Да ти кажа, тия (не жените и не 2-та литра... за второто не съм сигурен) само Аннето ше ги опраи. Като я пуснат. Тя има разни идеи с едни лагери... Само трее да внимааме и тримата, да не привлечем вниманието на санитарите. Имам литература по тоя въпрос (за санитарите), ш'ти пратя линк на лични...

едит: то па съм си изключил личните, а не ми се включват...

ае ще ти дам линка тука, ама... тихо. Те го. В оригинал.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

В Москва са взривили Дарина Дугина, дъщеря на фашиста Дугин !!!

Почна се !!!

Иии, кът се радваш, а дано взривят и твоята дъщеря.

Но ти деца нямаш, та да ти пожелая ли, съответно на кръвожадността ти, да взривят майка ти?

преди 1 час, БаалБек написа:

Питай си групата! Фенове като теб на:  "Моята борба", Путлер, Ленин, Сталин, Ким Чен Ун, Пол Пот ///Салот Сар, известен повече като Пол Пот е водач на Червените кхмери и министър-председател на Камбоджа (официално Демократична Кампучия по време на неговото управление) от 1976 до 1979 г., бидейки де факто водач от средата на 1975 г. По време на властта си Пол Пот провежда агресивна политика на преместване на хора от градовете в провинцията в опит да пречисти камбоджанския народ като стъпка към комунистическо бъдеще. Средствата за това включват изтребването на интелектуалците и другите „буржоазни врагове“. Освен това започва и масово избиване на малцинствата в Камбоджа. Днес политиките на неговото правителство широко се обвиняват като причина за смъртта на може би 2 милиона камбоджанци. През 1979 г. той вкарва Камбоджа в катастрофална война с Виетнам, която води до падането на правителството на Червените кхмери.///

:angry:

Бълбукащата, това безмозъчно "копи-пейст", с което ни заливаш, само показва колко малко знаеш, но колко много те напъва "извътре" да се изпъчиш като въшка на чело. Има хора, които са живели в онова време и помнят събитията, а ти се пънеш на краставичар- краставици да продаваш.

Пол Пот и Иенг Сари, наистина са виновни за геноцида над народа на Камбоджа. Но, никой нормален човек не им е фен, нито би направил тази манджа с грозде, която си поднесла, слагайки изброените лица под един знаменател. Опитваш се да скриеш силната липса на знания под гръмки простотии и обвинения, гарнирани с копирани преразкази на събития, за които до този момент дори не си чувала. 

Не ти се получава. Уикито е за някои повърхностни справки, не е за знания. 

преди 4 минути, Аралампи написа:

Иии, кът се радваш, а дано взривят и твоята дъщеря.

Но ти деца нямаш, та да ти пожелая ли, съответно на кръвожадността ти, да взривят майка ти?

Ясно, не знаеш руски.

Това е долната издънка на идеолога на рашизма Дугин, да гори в пъкъла дано !!!

Същия Дугин, дето викаше "убивайте украинците, убивайте и още веднъж убивайте украинците"

Е, сега видяхте ли, че има Господ !!!

Който нож вади от нож умира !!!

Много му знаеше мръсната уста на рашиста мръсен.

Ама Господ си знае работата.

Днес Дугина, утре Дугин !!!

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Кое ми го говорят звездите ? Че в Русия има корупция ? Да ти кажа колко е часа, ще ме обвиниш, че са ми го спуснали от подложната централа :giggle1: Психясяла работа.

Че, кой отрича в Русия да има корупция? Никой. Малоумните ти заключения, че заради корупцията е станало това и онова, репликирам. Бива функционална неграмотност, ама все да не си разбрала за какво иде реч, а да тичаш да олайваш, не ти ли става неудобно?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ясно, не знаеш руски.

Това е долната издънка на идеолога на рашизма Дугин, да гори в пъкъла дано !!!

Същия Дугин, дето викаше "убивайте украинците, убивайте и още веднъж убивайте украинците"

Е, сега видяхте ли, че има Господ !!!

Който нож вади от нож умира !!!

Много му знаеше мръсната уста на рашиста мръсен.

Ама Господ си знае работата.

А, в други ден? Или си мислиш, че като си превъртял, че като го даваш анонимен, каквото си си заслужил ще те подмине?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ясно, не знаеш руски.

Видеото, което пусна е на руски? Нещо си се объркал....

преди 6 минути, maxthon написа:

Видеото, което пусна е на руски? Нещо си се объркал....

За такива като тебе съм го написал на чист български.

Взривиха я рашистката мръсна.

Няма милост повече !!!

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Как още не сте изтипосали, че чугуните - рашъни - комунета са сложили бомбата, а?! Щото е очевадно кой убива жени и деца с долни и мерзки методи!

преди 26 минути, Аралампи написа:

Няма смисъл... От обикновени форумни спамъри никой не се интересува. Няма да вземе да каже какво пишат украинските СМИ (как бяха най-точните, най-верните) какво става в село Благодатное, Херсонска област.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Щото е очевадно кой убива жени и деца с долни и мерзки методи!

Бе Клоунът се старае да гръмне най-голямата АЕЦ в Европа с одобрението на ЕССР, САЩ, ООН, а ти си седнал да плачеш за отделни жени и деца...

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Как още не сте изтипосали, че чугуните - рашъни - комунета са сложили бомбата, а?! Щото е очевадно кой убива жени и деца с долни и мерзки методи!

Ей го на, и Дугин е влязъл в болница, от мъка по мръсната си издънка. И него ще го взривят като (ако) оздравее гадът мръсен !

На чист руски, нали ми се зъбите, че не знаете езици

преди 1 минута, maxthon написа:

Няма смисъл... От обикновени форумни спамъри никой не се интересува.

Той не е обикновен спамър, а превъртял безмозъчник. И почвам да се питам, защо толкова го варди Карабойчев? Всяко оливане трябва да има някаква мярка.

преди 18 минути, Banesc написа:

балбек е миро20 познава се от далече пише еднакви фейкове и в двата профила 

Да,и в профила пише че се интересува от мъже!Със сигурност е той!

off

Да спрем за момент със "специалната операция".

Добре де, как най-голямата, най-богата на ресурси, най-човеколюбивата, най-справедливата, с най-умните водачи страна е на такова дередже по стандарт на живот? 

преди 1 минута, parmobil написа:

off

Да спрем за момент със "специалната операция".

Добре де, как най-голямата, най-богата на ресурси, най-човеколюбивата, най-справедливата, с най-умните водачи страна е на такова дередже по стандарт на живот? 

За САЩ говориш.

Поне както пропагандата им ги описва.

Пообъркала си се от многото "Рапорт даден! – Рапорт приет!"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.