Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Разделяне и омиротворяване е единствено решение и за Украйна.    НАТО не могат за нещо друго да допълнят празната глава на Зеленски.   Няма как да има мир по бандеровси правила.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

които прати да избиват и деца и поголовно всички украинци.

Лъжа! Ако искаше да избива поголовно, отдавна РА щеше да е на полската граница.

преди 1 минута, miro20 написа:

единствен виновник е фашисткия режим на Путлер

Виж сега това спокойно може да пропускаш вече да го пишеш. По подразбиране Путин е виновен за всичко. Последно той е виновен и за изтеклите видеа на финландската министър-председателка.  Сега ще е виновен и за рецесията в Европа. Преди време беше виновен и за инфлацията. Евентуално не е виновен за това, че всеки вярващ на това е изключил логическия си модул много отдавна.

преди 1 час, maxthon написа:

Айде бе?  И какво показва това видео  ?

Дъвчите стари пропагандни лъжливи видеота , мислейки си че никой няма да провери лъжите ви ли  ?

Заповядай :

Цитат

Три года назад в Луганске начался штурм погранотряда, а также произошел взрыв в Луганской облгосадминистрации. Сепаратистские каналы активно оперируют этой датой, называя именно обстрел здания администрации города «началом войны» и обвиняя Украину в авиаударе. Но за три года сепаратисты так и не предоставили доказательств этого, а события конца мая – начала июня и вовсе перекрутили на свой лад.

.....

2 июня, 2014 год, 14:55. В Луганской областной госадминистрации прогремел взрыв. В результате 8 человек погибло, 28 ранено. На тот момент Луганская обладминистрация была захвачена сепаратистами. Они тут же заявляют: «украинские каратели начали войну», мол, именно украинская сторона нанесла авиаудар.

Эту версию на тот момент не подтвердил пресс-офицер АТО Алексей Дмитрашковский: «Наиболее вероятной причиной взрыва было неосторожное и неумелое обращение со стрелковым оружием и взрывчатыми веществами. Военная авиация по зданию ОГА не работала. Это был взрыв изнутри».

Спустя три года официальной версии тех событий так и не появилось, говорит Алексей Фалин. А в интернете до сих пор есть единственное видео, которое засняли камеры, где какой-то выстрел происходит в парке прямо напротив Луганской облгосадминистрации.

https://www.radiosvoboda.org/a/28525311.html

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Най интересното е че СНН потвърди и доказа че видеото с военна рашистка техника от Запорожската АЕЦ е автентично.

т.е. 10-та  натъпкани с взрив военни камиона съвсем умишлено са натъпкани от рашистите в едно от помещенията на АЕЦ-а

преди 2 минути, miro20 написа:

E то няма да прочетеш нещо по-различно от това и Туитър. Но какво ли съм взел да обяснявам на някой влюбен за западни мейнстрийм медии. Ето ти нещо по въпроса за тях.

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

! Ако искаше да избива поголовно, отдавна РА щеше да е на полската граница.

И последните редици от интерната се събудиха с отвити крака.

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Не Путин стреля по онези деца, а укрите.

Колкото и да изпоачаваш , истината е еднозначно видна - Всичките тези деца тогава са загинали полинията на фронта, където рашистте са се криели зад тях.

Спазвайки директивата на Путлер . Да ти я приопомня :

НЯма нито едно дете убито , нито един рускоезичен цивилен ИЗВЪН зоната където рашистите вкараха войната. Никъде на останалата част от Украйна.

Защо според теб ?

Защото вината е войната вкарана от Путлер.

:hush:

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Колкото "георгиевски лентички" е имало там, толкова са били и западните инструктори. 

Относно това не виждам защо го представяш като някакъв негатив едва ли не.

Украйна може да си покани военни от Зимбабве ако иска. Какъв е проблема ??

Има разбира се много помагащи военни от всякакви държави, американци също .

е и ? Поканени са официално. Даже си имаха закон за чуждестранните наемници също !

Какъв е проблема ?

Всичките те са там да защитават Украйна .

Виждаме вече колко военна помощ наляха в борбата с рашистите.

Милиарди.

Единствено можем да съжаляваме че трябваше Путлер да нападне масирано 24 февруари, а не оказаха тази помощ по рано, когато все още не бе толкова голяма "змията" .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, Coco1 написа:

Ти сериозно се замисли откъде можеш да си закупиш ватенка, че ще ти трябва в най-скоро време.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Ти сериозно се замисли откъде можеш да си закупиш ватенка, че ще ти трябва в най-скоро време.

Дядка русороб не ме мисли а заминавай към Расия на топло

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

Опита.

Видяхме какво стана с колконата "на Киев" .

Тотален провал и осиране :) 

преди 5 минути, maxthon написа:

E то няма да прочетеш нещо по-различно от това и Туитър. Но какво ли съм взел да обяснявам на някой влюбен за западни мейнстрийм медии. Ето ти нещо по въпроса за тях.

Сляпо отричане до дупка :) 

Ами излагайте се коклото си искате. :) 

преди 6 минути, Coco1 написа:

Как да закопчаем крила на папагал | Животни 2022

преди 4 минути, miro20 написа:

Видяхме какво стана с колконата "на Киев"

Е тя колоната беше снимана от Максар, които май бяха успяли да представят една друга тяхна снима, че е снимана 10-на дена по-рано. Дали всъщност колоната не е била реално и на руска територия? Е да с четене на западни МСМ няма е по-друго освен да са били в Украйна. И ако си мислиш, че те проблема е само със западните медии. Проблема си е навсякъде, но пък изключените логически модули са по-голям проблем.

току-що, maxthon написа:

Е тя колоната беше снимана от Максар, които май бяха успяли да представят една друга тяхна снима, че е снимана 10-на дена по-рано. Дали всъщност колоната не е била реално и на руска територия? Е да с четене на западни МСМ няма е по-друго освен да са били в Украйна.

Ахааа  вече отричаме че въобще е имало колона към Киев. :)

Уникално . Кога ще изревеш "Земята е плоскаааа" :) 

преди 20 минути, Joss Bomon написа:

Тя искаше, ама...

преди 4 минути, miro20 написа:

Ахааа  вече отричаме че въобще е имало колона към Киев.

Аз говоря за вероятности, а не като теб облъчен от медиите за нещо сигурно. Максар доказано лъжат за снимките си, но понеже не разбираме турски и ти така и не прочете какво бях пуснал.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Тя искаше, ама...

Искала с 10000 армия? Айде по-сериозно...

Кам протече 3 дневната операция:

https://sprotyv.info/analitica/kak-rospropaganda-brala-kiev-za-tri-dnya-hronika-lzhi-i-izmenenij-v-ritorike-vraga/

преди 26 минути, maxthon написа:

Аз говоря за вероятности, а не като теб облъчен от медиите за нещо сигурно. Максар доказано лъжат за снимките си, но понеже не разбираме турски и ти така и не прочете какво бях пуснал.

Искала с 10000 армия? Айде по-сериозно...

Аз съм сериозен, горният ми пост е потвърждение.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Аз съм сериозен, горният ми пост е потвърждение.

Целта на руснаците ако реално е била друга може да кажат и за един ден ще превземат Киев.

Сега се говори, че войната ескалира до пряка конфронтация между Русия и НАТО, което е конфликт, който НАТО ще загуби тежко.

Затова на Макрон му казаха да се обади на Путин. Но Макрон е просто краче и не е човекът, от когото Путин иска да получи обаждане; Байдън също не е този човек.

Путин иска да разговаря с тези, които превъзхождат главнокомандващия.

преди 4 минути, maxthon написа:

може да кажат и за един ден ще превземат Киев

Ми те казаха. По централната руска телевизия.

Или и тя не е официален източник...

преди 1 час, ivottoshev написа:

Путин се отзова на молбата за помощ от страна на ЛДНР, защото там се провеждаше геноцид спрямо рускоезичното население в продължение на осем години.

Все пак нали не си забравил че не Путин изби децата, увековечени на "алеята на ангелите"?

Да припомня на комунето @ivottoshev, че преди повече от век Коминтерна изнесе огромна терористична дейност извън пределите на СССР, предизвиквайки нечувани човешки жертви, разрушения и страдания. Днес Кремъл се опитва да прехвърли вината за извършените и извършващите се военни престъпления от войските на РФ в Украйна на несъществуващи политически субекти. Толкова нагло и толкова трагично. Аналогията е потресаваща.

Всичко тръгна, от този в ляво на снимката и да се надяваме да завърши, с този от дясно на снимката. 

image.png

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми те казаха. По централната руска телевизия.

Мисля вече коментирахме каква е била причината за навлизането откъм Киев? Само ти май още си с представата, че са били там да го превземат

преди 1 час, miro20 написа:

Айде бе?  И какво показва това видео  ?

Най интересното е че СНН потвърди и доказа че видеото с военна рашистка техника от Запорожската АЕЦ е автентично.

т.е. 10-та  натъпкани с взрив военни камиона съвсем умишлено са натъпкани от рашистите в едно от помещенията на АЕЦ-а

Браво, бе, ръкаров! Откога подложната СНН стана достоверен източник?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.